Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    До каде отиде светов?!
    Бројот на прости и некултурни мажи се повеќе и повеќе се зголемува.Како бе тоа да се немало основно однесување спрема жената.
    Јас разбирам,да си изнервиран и да навредиш жена,ама тоа да го правиш нон стоп...Која жена ќе те трпи таков?
    Иако и во случаи на нервоза,не би простила навреда.
    Мажот треба да е покрај тебе за да те сака,почитува и штити,а не да те вреѓа.
    Штом тоа го прави сега,не можам да замислам каков би бил во брак.Со сигурност тврдам дека ќе ја тепа жената.
    Затоа,женички внимавајте по кого го губите умот :!:
    Секоја чест на оние вистински мажи,кои за среќа сеуште ги има.

И уште нешто...убаво рекле: "Не расправај се со прост човек.Тој ќе те спушти на негово ниво и ќе те победи од искуство" .

На cheetah.girl, COollLady, kikav и 12 други им се допаѓа ова.
  2. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Скопје е само град.Град во нашава мала сакана држава Македонија.Можеби другите градови се помали,но сите ние сме дел од Македонија.Зошто да плукаме едни на други? Зошто е важно дали сме од Скопје или пак Струмица,Валандово (пример)? Сите сме луѓе.
    Од на страната на мајка ми,баба ми и дедо ми се стари Скопјани,а од страната на татко ми се од села од помалите градови во Македонија,дојдени во Скопје.
    Баба ми и дедо ми можеби сеуште жалат за родното место но никогаш не плукале по Скопје.Зошто? Затоа што Скопје е градот што им дал живот,работа,градот што ги тргнал од сиромаштија.И веке го прифатија како втор роден крај.
    Јас немам никаков срам да кажам дека имам потекло од село иако сум родена и израсната во Скопје.Ама тие што дојдоа во Скопје да работат/студираат и плукаат на градов ми иде да им залепам една убаво па да не знаат кај се наоѓаат,нема да имам милост.
    Но,зошто спомна Горце или Припор :^) ? Што се тие разлицни од другите населби? А Бутел,а Горце,а Кисела Вода исто е,нема разлика сите се населби во Скопје.
    А тоа дека има дигнати во Скопје има.Па каде нема? Секаде има! И тоа не е до градот,до луѓето и нивниот памет.

И само ако слушнам некој нешто да кажал за Скопје жими се ке му залепам една ;) .

На VIN.diesel, Mrs.Cuper и butterflysk им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Jас се имам изјаснето дека со деца не можам :D Eдноставно им го немам меракот, а и многу ми е страв да ги допирам оти се толку нежни, и се си мислам дека ќе ги повредам.
    A тоа па колку не знам да држам бебе во рака да не ви ни кажувам |( .Mагарица.

Oтидовме кај една жена, подобро кажано фуфа, мислам дека на сите прста по едно златно прстенче, дури и на палецот боже,тетоважи колку сакаш итн :D .
    42 години, млада баба.

и ајде отидовме, кога влагам таа со внукот, мало 8 месеца.
    Oрајт си викам, таа си го гледа.
    Aма не, не поминаа ни 10 мин и ми вели, ние ќе одиме до супермаркет (A јас не видов ни еден во радиус од 2км)
    Tи причувај го малиот
    .....
    :|
    Aко е гладен еве ти ја кашичкава да му ја дадеш.
    E,тука веќе ладна пот мене ме облеа :rofl: .
    Cега викам уште и пелената да ми кажеш да му ја сменам, готово скокам од 6ти :D .
    Aма не кажа.
    орајт си тргнаа, јас и будуќиов е*ач сами си останавме.
    Aууу, кога почна да плаче, јас мислам дека 10 инфаркта едно по друго доживеав од страв викам што му е.
    и ај, сеансата почна...

лази мува лази мува- њаааааааааааааааааа.
    зелката има кошили триста- њаааааааааааааааааа
    .... те го галам го пустам, пополека, не бре плаче.
    Bикам аааааааааааааа малиов е гладен.
    пополека земав го кревам у руки, кашичката пред мене, ај го ранам, што да праам :D .
    Cи се најаде, јас си се осетив како очајна домаќинка, ама ајде го смиривме.
    и среќен си легна, ја среќна оти је све у реду, малку играње со играчки, некои смешки му правев, се смее детево.
    и така времето си помина, си дојде фуфава, како сте што сте, ааааааааа те сака, убаво му е со тебе, пак да ни дојдеш
    Jас- да да, (HE!!! :lol: )
    и така помина и таа фешта, и јас ќе си го проживеам векот пред да ранам бебе со каши, и да трчам со млекарницаата ми во ниедно време :D .

На Tedi.Bear, bittersweet, Tenna и 36 други им се допаѓа ова.
  4. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Затоа откога бев на Камп Glow имам визија да направам клуб Glow во мојот град и веќе го почнав.Имам подршка од директорката на домот на културата,ќе почнеме спонзорства да собираме сега летото,и планот го правам,главен координатор ќе бидам,па здравје,од септември стартуваме.... :) И добив идеја сега маички да им испечатам на членовите,баш ќе биде кул.И доста едукативно.Време е да се стори нешто....

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Добро утро на ситеее :* :hug:

Прикачени фајлови:

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Helouu ! :D Se izvinuvam za lat, od tel da probam. ♥

На CaperucitaRoja му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279

Залудно е ина, не се мачи и не си го губи времето со постови од ваков тип.
    И сама забележа дека никој ниту 2% не те зарезува.
    Ова ти го велам од причина што и јас пред два дена го сторив истото, барајки број од установа која работи со нелегални земјишта, меѓутоа не добив број.
    Тоа не е бидејки никој не знае, туку едноставно им било сеедно во тој момент и веројатно дошле со намера тие да си напишат пост за дневните обврски.
    Башка темата не е за апел или сл. па, може да разберам зошто не го сториле тоа.
    Како и да е, постојат соодветни интернет страни од каде може да се здобиеш со информациите кои ти се потребни, или во краен случај стори го тоа на кајгана. Отвори тема, или побарај слична низ форумот верувам повеќе ќе се обрне внимание.
    Поздрав до тебе, и без нервози. ;)

Модераторите нека ми простат што отидов оф топик. :!:

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Ауф колку убава вечер...
    Дефинитивно најубавата и најромантичната вечер во мојот живот. Ме изненади си дојде порано. Сега сакам да ви кажам дека Вики се чувствува пресреќно и мислам за прв пат после долго време наспано, иако седевме до ептен касно. Тоа сега за сега, покасно нешто поопширно.
    Имајте прекрасен сончев ден.
    Ве љубам девојки :*

9. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Значи стварно нема што не шета по светов... Еве јас на пример, па како е можно толку трапав човек да има на светот?! И пак си станав сабајлево јас нели ко по обичај лупајќи се од каде стигнам, како за чудо не паѓам по дома откако сум бремена, ќе да проработело барем тоа жиче од мозоков ми. Ќе почнам да си видам дневник значи на модрици, се од памет се вадам ко ќе видам некоја огромна онаква модро-жолто-зелено-грозна, а немам благе везе кај сум се зденала. :lol: :$ Се ќе беше во ред, пак да не го извадев од памет сиромашкиот чувар. Толку се испозанесов дека имам мала кола и ќе ме собере низ капијата полуотворена, што со браникот ја бутнав. Жива среќа што лазев најполека на свет, па немаше последици ни по колата ни по капијата. Али имаше еден ЅНГРРРРРРРРРРРРРРРРРР гласен до Куманово, и тој сирот ко мува без глава трчаше по цел двор додека укапира што се случило, неможев да го спорам да му кажам дека капијата беше, таа па ко мегафон да голтнала, најгласна на свет. Е така ми почнува луѓе мои мене скоро секој ден!
    Се жалам некни на докторката колку сум трапава и како се припотресувам на секоја глупост, и ја прашувам што ќе беше ова чудо, и што бебе ќе биде ова цело стресено од нездравта му мајка?! И сиромашката ми одговори па ќе да личи на мајка му кога така си живее константно... Сирот будуќи тато, кај жена му истрескана цело време, па и децата такви да му се трефнат... Фамилија Модрица! :rofl:

На Izaabella, imelda, ilipili и 3 други им се допаѓа ова.
  10. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Јас уште од посабајлечки се расонувам со GN'R концерт. После тоа расчистив по дома, па сега чекам другарки филмче ќе гледаме. Имајте убав ден. :D

На kravata му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Activity log, па од десна трана ке ти се појават photos, likes, comments, одиш на more и најдолу ке ти се појави search. Toa е тоа.

12. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    3.596
    Ете, денес и мене ќе ме нема на форумов, решив да прошетам малце по околниве села на Преспанското Езеро.. Не еднаш сум била..100 пати, ама убавина си е убавина а пак уште кога е природна..милина да ти биде. Па како шо идам со друштво, знам дека ќе заглавам и затоа денес ќе паузирам од форумов.
    Прекрасен ден феминки.!! Уживајтее :inlove: бацки :* :*

13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Е ај добро утро нека е.
    Поише би рекла ден,ама нема врска.
    Станав наспана и расположена,ама сепак има нешто што ме боли.Пробувам да го игнорирам,слабо ми оди.
    Ќе пројде...или барем така се тешам.
    Како и да е.
    Вчера ми се скршија 2 нокта и морав сите да ги исечам.Ги пуштав 2 месеци бе! :@
    Али ајде,ќе се трпи и вака некако :D
    Имајте убав ден. :hug:
    http://www.youtube.com/watch?v=sij1moQwsAY

На Someonespecial, kikav и WarriorAngel им се допаѓа ова.
  14. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Многу сум уморна. Јас што ги мразам цигарите и што неможам нити една минута во просторија каде што се пуши морам да ја работам оваа глупа работа. И што ако не пушам цигари кога мирисот што секој ден го мирисам е полош и од самите цигари. Life is not fair !

Одам јас да одморам, а вие имајте убав ден. :*

15. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Некои луѓе никогаш нема да се излечат...

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    17.174
    Балашевич бе човеку, како секогаш успеваш да ме наежиш и расплачеш?
    Секоја твоја песна ми го ежи секое можно делче од телово, секој втор стих очите ми ги полни со солзи, ама секоја слика каде што си ми мами насмевка. Како е можно толку љубов спрема тебе да имам, не ми јасно.
    http://www.youtube.com/watch?v=xLsDfTBYcMM

На ilipili, Ketrin.Moon, simonka93 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.114
    Допаѓања:
    163.681
    Во последно време кога разгледувам слики на Интернет, или се кикотам, или ми се пријадува, или си црцорам пред компјутер. :D
    А кога ќе видам некоја ваква слика, цел ден ми се гушкаат мали дечиња. :inlove:
    Леле бе, да имам едно вакво до мене, ѕрцките ќе му ги извадам од штипкање и гушкање. :sun:
    Не се издржува слаткоќава. :D

На ilipili, Girl-50, Antoninaaa и 4 други им се допаѓа ова.
  18. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Не ми е јасно зошто клипчињата на познаитите што се за 18+ ги викаат ‘‘д0машни‘‘ видеа а ни едно не е снимено дома. Сите се по јахти по плажи по туѓи станови :?: :?:

19. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Еее луѓе,2ри јули 2013.
    Една година со Фемина!
    Всушност,добра година.Безмалку добра.
    Многу работи научив од вас,но имаше и нешто прилично лошо што ми се случи тука,но нема врска.Помина.
    Искрено,мислев дека помалце ќе издржам,но ете,бидна.
    Се надевам дека уште доолго време ќе сум си член тука,ќе си разменуваме мислења,совети и се друго.
    Почастете се:

Ве сакам сите! :hug:

Прикачени фајлови:

• 1.jpeg
      1.jpeg
      Големина на фајлот:
      9,8 KB
      Прегледи:
      259
    • 2.JPG
      2.JPG
      Големина на фајлот:
      18,7 KB
      Прегледи:
      259
    • cup-cake-designs-photos.jpg
      cup-cake-designs-photos.jpg
      Големина на фајлот:
      25,9 KB
      Прегледи:
      259
    • images.jpeg
      images.jpeg
      Големина на фајлот:
      7,5 KB
      Прегледи:
      259
    • jack_daniels1.jpg
      jack_daniels1.jpg
      Големина на фајлот:
      76,5 KB
      Прегледи:
      259
    На COollLady, Elennaa, tea4e и 2 други им се допаѓа ова.
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Се што ми треба во овој момент е само Прегратка. Тој допир..стар колку и човештвото...а значи многу повеќе отколку средба на тело со тело!

На Antoninaaa, Serafima, ludoto19 и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.