Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daisy.E

Daisy.E Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    57
    :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

На crazylady и Maroon5 им се допаѓа ова.
  2. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Така стигна и мојот омилен месец... Јули
    Најмногу ме потсеќа на лето. Ептен убав и топол месец :sun:
    Уште малку па ќе одам на одмор :wasntme: ќе ме нема цела недела, ама ќе ве читам :)
    Многу сум весела, расположена... :)
    И се ближи роденденот на мама :wasntme: сакам да ја изненадам :l:
    ии уште еднаш добредојде за Јули :inlove:
    Поздрав, уживајте :hai: :hug:

На Sweety-90, Serafima, Tedi.Bear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Луѓе, зошто не прифатите дека некои луѓе се родени мрчатори и такви ќе си умрат. Еве јас сум жив пример. Убавите чувства повеќе си ги кријам во себе и си уживам во нив а форумов ми е издувен вентил каде што си искажувам огорченост и незадоволство за било што од моето секојдневие.
    И уште нешто, секој човек ми е ок се додека не почне да покажува моќ со некои си бедни пари. Имај си и молчи си. Зарем навистина мислиш дека со тоа ќе привлечеш нечие внимание?
    За жалење се луѓето кои што само материјални нешта можат да понудат а парите им се единствените адути...

На ilipili и crazylady им се допаѓа ова.
  4. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Не знам кој ми рече, ти Примавера бараш многу од животот и онака ми ги преврти очите. Знаете што, навистина барам многу, ама и добивам многу. Борец сум, никогаш не сум се предавала. Сум застанувала и сум велела не можам веќе, ама утредента станувам и пак се борам.
    Не можам да не се борам и да не барам многу. Моите од дома ме научиле така.
    Потекувам од семејство кое пред 20 години почнало од нула. Немале ни куќа, ни коли, ни пари, едноставно немале ништо. За по 20 години, благодарение на тоа што се бореле и барале многу од животот, добиле многу. Омаловажувани поради потеклото, навредувани, за последниве неколку годнини ситуацијата драстично да се смени.
    И сега кога некој ќе ми каже дека барам многу, не ми е грижа. Барам и добивам. Се борам. Нема да дозволам да ме омаловажуваат како пред 10 години кога немав со кого да се дружам, кога секој ме фрлаше како крпа. Се однесувам кон луѓето како што се однесувале кон мене. Одбранбен механизам ми е. Секогаш кога ќе видам дека некој може да ме повреди го ставам штитот и повредувам...
    Денес, после долго време пак се почуствував исто како пред 10 години. Иста слика пред мене, различна жена, ми ја затвори вратата пред нос, ама пред тоа не заборави да ме потсети за потеклото.
    Е баш поради ваквите се борам и барам многу од животот. Се додека срцето ми чука, ќе барам, ама знаам и дека ќе добивам :D . Секогаш сум добивала.

На Libera, ilipili, anggell и 5 други им се допаѓа ова.
  5. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Сакам да ме побара повторно. Да излезиме и да седниме на истите скали. Да си зборуваме со часови и се да заврши со еден прекрасен бакнеж. Да ме гушни и да ми кажува дека се ке биди во ред, ке биди многу добро. :) Да ми кажува интересни случки од секојдневието, смешни и непријаатни ситуации а јас да се смеам на сите глупости. :) Нека ме побара нека докажи дека му значам, бидејки и мене ми е неубаво.
    Не се заљубив, ама ми е во срцето. Велат и покрај се првиот секогаш се памти. ДА и покрај тоа што излегоја уште двајца јас кон првиот си се насочив.
    Не гледам многу филмој ами така си се чувстувувам во моментот. :lol:

Имајте убав ден. :*

6. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Ако за да се најде вистинскиот важи правилото да се бакнат многу жаби пред тоа. За да се успее општо во животот изгледа треба да важи правилото,лижење на многу газови.
    Ако сакаш да ти успее во љубовта,треба да бидеш кучка.
    За се изгледа треба тактика.
    Треба анализирање,драматизирање.

Изгледа растам,а вртелешкава наречена свет ме плаши и тоа многу.
    Мислев дека сум силна,ама изгледа не,за прв пат во животот заплакав во мајчинита прегратка.
    Каде ми отиде гордоста ?
    Не сакам да растам уште,сакам да слезам,запретеја вртелешкава ве молам,не мора засекогаш,барем на еден ден месец.. !
    Арно ми вика мајка ми,чекај ќерко,рано тие ...тешкото допрво доаѓа,сите го поминале ќе го поминиш и ти ..

На richgirl998, Barbie20 и Primavera им се допаѓа ова.
  7. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    http://brkajrabota.mk/showtime/urbana-z ... e=daily.mk

А јас таман помислив дека на никој нема да му текне. :o ФАЛА БОГУ!!!!! Требаше вакво нешто. Ми се скока од радост. Ама стварно, многу ми фалеше тој вистински ноќен живот како порано. Сега и онака немам некој мерак за излегување ама вака колку толку можеш да се излажеш. :lol: Неможев да ги поднесам српскине пејачи, божем ние наши и квалитетни си немаме. Заради нив ми се одмили и излегувања и дискотеки и се... :@ Вака е многу подобро. :)

Само да не биде после еден месец пу пу неважи. |(

8. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    850
    Допаѓања:
    9.752
    Да не сте запознаени случајно дали постои некој фотокопир за луѓе?
    Онака да се испружам,и да се копирам едно добри десетина пати :D
    Сакам да ме има на повеќе места во исто време,времето ме гмечи,не ми стасува. :(
    Жбарам како мува без глава,правам по двапати исти работи како да нема што друго.
    Многу битна ствар е што мотивација имам,а тоа не ми фали никогаш.
    Дефинитифно треба да олабавам малку,ќе ми прегрее машината :rofl:
    А толку ми се смее и муабети ,а и за тоа немам време.Онака само скржаво во последно време чат пат,колку да не изгубам навика.
    Не се жалам, не ! :!:Ви кажав ми се муабети ,па на брзинка ,по што нели немам време.
    Ајде да се менуваме,вие дајте ми време или тоа копирот :D а јас ќе ви набавам некое копче ПАУЗА да си го стискате кога ќе ви затреба :D
    Ајде доста трескав биквадратни глупости,магла да ме нема .Си ју сун:*

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.324
    Допаѓања:
    17.883
    http://www.youtube.com/watch?v=27R7RQ7fqaw
    Значи на светов се имав видено, уште ова чудо го немав видено! :lol:
    Боже господе се има на светов! :!:

10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    На крајот секој си го доби заслуженото. ;)
    Е така ти е тоа кој високо лета ниско паѓа. :D

11. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ако мислиш дека ти прилега на карактерот твој да им залепиш, обиди се. Ама знаеш тие што ги опишував во претходниот пост најчесто се од оние кои враќаат на шамарите. Па ако сакаш да им се спушташ на тоа ниво слободно.

Бидејќи видов дека ми го избришале претходниот коментар со задоволство би ти одговорила на прашањето повторно.
    Никаде во таа моја реченица не кажав дека сите од Ѓорче и Припор се дивјаци. Јас се цитирам: А всушност пола од вас со вакви долни предрасуди сте растеле во Ѓорче или Припор. Дивјаци!
    Значи ги спомнав овие две населби бидејќи моите соговорници од пред неколку дена живеат во нив и ми оставија таков впечаток.

- На 7 патувам! Ќе одам на Крф. Едвај чекам.
    Колку само луѓето може да си направат некои филмови за одредени личности. Најчесто се сосема далеку од вистината. И кога ќе им кажеш како било навистина само онака чудно те гледаат и не им се верува дека всушност на друг начин течела таа љубовна приказна.

12. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Me фана пролив а два дена се немам видено со дечко ми :doh: Ми касни 6 дена. Ме боли се' од градите па надолу. Малер бе :fubar:

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Ја сакам сестра ми ! Не,не ја сакам,ја обожавам..Иако секој ден се закачкаме за мал милион небитни работи..Чуството не се опишува.Таа ми е се во мојов живот.Јас сум постарата сестра,и понекогаш знае да ми каже еј се однесуваш како да си ми мајка...Но,всушност така е..а сите поголеми сестри добро го знаат тоа.Се обидуваш да го заштитиш тоа мало суштество кое ти значи се на светов.Кога таа се смее,јас се смеам,кога таа плаче и јас плачам..Не би можела да си го замислам животот без неа.Иако е сеуште мала сепак знаеме да си седнеме и да зборуваме за еден куп секојдневни теми.А често се случува и да ми каже ајде да си играме,ајде да се шетаме,или да одиме на сладолед..Не можам да и одолеам..особено кога ќе ме погледне со тие очиња..Толку различни,а толку слични..тоа сме ние..иако се караме,знаеме колку меѓусебно се сакаме..СЕСТРА-тоа е за мене најсветото нешто на светов..ја сакам повеќе од се,од секого... :inlove:

На hermosa, dream.queen и Kaley им се допаѓа ова.
  14. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Кога ми треба некој сите се зафатени, а ко ќе сакам да бидам сама, другите токму тогаш сакаат да бидат со мене :^)

15. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Те разбирам.Безразлика дали е еден дел на луѓе,дали една третина,дали пола,дали сите сепак не се сите исти.Секаде има такви.Бутел (пример) и таму има такви и пола се и сега?Не се кажува така ако неколку сме виделе такви.
    Инаку,за тоа првото што спомна не коментирам.

Среќен пат и најубаво да си поминеш ;) .

16. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

Претпоставував дека станува збор за машко. Или што и да е :?:
    Ахх тешко им е на луѓево. Кај отиде светов бре |(
    Останаа ли машки?? А што би било доколку си најдам некој ваков за дечко? (боже сачувај)
    Пред секое излегување ќе одам кај него заедно да се шминкаме?? Заедно ќе си ги средуваме веѓите??
    Заедно ќе одиме на депилација па потоа ќе си се галиме кој е помазен? :|
    Страшно!! Светов се движи само во погрешна насока ...

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Значи во животов се се враќа-се се плаќа и ете тие знаеја се за мојот бивши и ми зборуваа само убави работи што не биле точни кога се распрашував и сакаа да ме гедат како страдам изгледа и ете сега нејзе и се врати дечко и ја изневерува со бившата а она незнае за тоа не планирам ниту да и кажам нека виде како боли мислеше дека го достигна врвот што си фати згоден дечко |( ама како што кажа феминката погоре кој високо лета ниско паѓа

18. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Болна овулација + дијареа. Каква комбинација! :smoke: :bandit:

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    One bath a day, makes all the troubles go away!
    Барем за минута, за неколку секунди се осеќам опуштено и спокојно...

На crazylady, bittersweet, sesilija и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Ниедно богатство не е вредно кога човек е како пуст остров во душата,има безброј луѓе кои навидум живеат,дишат, а одвнатре се изумрени.Секој еден од нив си има своја сторија, своја приказна но повеќето се несреќни, за жал никој не е виновен што е светов толку суров, освен само ние ЛУЃЕТО.

На hermosa и GordanaL им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.