Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Утринскиот тренинг од 45 минути,после цела недела одмор и те како добро ми дојде.Вечер идам на аеробик и можда ако најдам друштво и за у теретана.Морам да ја подобрам издржливоста.Инаку тешко дека ќе можам да одам на микс аеробик :D :D :D .
    Инаку денес денов ми е по лајт,одам само некои барања да напишам и можда да ги разнесам :D ,си идам кај другар после на кафенце и така.
    Пак сум зафатена де,ама немам толку работни обврски :D :D :D

2. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    На Lepaaa, cheetah.girl и Nana19 им се допаѓа ова.
  3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Најубаво ми е кога денот ќе ми започне така што ќе станам многу рано.
    Утринско кафе во 7 наутро, во комбинација со разиграни мачиња и свеж воздух е идеална комбинација.
    Трчав половина час, доволно е како за почеток, туширање па доручек, и сето тоа завршено веќе до 10.
    Убаво ми е, требало само малку повеќе време да си посветам себеси.
    Во местото каде што живеам отспротива има згради и клупи пред нив. Веќе долги години тука живее еден постар пар кој што нема деца. Луѓе ми имаат кажувано дека секое утро јаделе геврек и јогурт на купите и се држеле за раце. Ги видов денес, сликата на тој заљубен пар ми се врежа во мислите. Срцето ми се стопли кога ги ги видов со каква љубов и внимание се однесуваат еден спрема друг. Доказ се дека љубовта сепак не исчезнува со години доколку го пронајдеш вистинскиот човек. Копнеам за да и јас еден ден го доживеам тоа. Да биде вистинско!

На bittersweet, SparkyAngel, Libera и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    ме фати некоја турска носталгија.. ми фалат пишмании, фстак езмеси, сушени овошја , фстак баклави, турски чај, кафе...мх мх мх...

На anabel-a, COollLady и Moira им се допаѓа ова.
  5. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Што уште можам да посакам ? Денот ни започна заедно, конечно после толку време заедно и секоја минута се повеќе и повеќе го сакам...Го имам најдобриот нјубавиот дечко...ГО САКАМ НАЈМНОГУ

На Lepaaa, aaaaa и GirlLove им се допаѓа ова.
  6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    15.937
    Д вооооорлд из мајн !!! :D

7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Добро утрооооооооо. :D

Се изнаспав.Не,уствари,мал збор е се изнаспав :rofl:
    Нема да дрдорам,ме мрзи.
    Само ќе ви кажам да имате убав ден и ќе ви постнам песничка. :hug:
    http://www.youtube.com/watch?v=s6TtwR2Dbjg

8. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Зошто бе никој не е задоволен со мене ? Со што и да направам? Зошто? Е јас знам. ЗАТОА ШТО НЕ ВИДЕЛЕ ПОЛОШО, ПА ЈАС СУМ НАЈЛОША СЕГА.

Се прашувам подобро ли ќе беше да пиев да пушев цигари? Да ме немаше секој викенд до сабајле или да мењав дечковци секоја недела?

Па зарем незнаете дека некој незнае уште сам јадење да си направи, а ти секој ден да гледаш се да биде како што треба, и пак да нема ништо од тоа.. разочарувачко, да многу разочарувачко.
    Сакам да отидам некаде барем на 5 дена, да не мислам на ништо, ама и тоа нема да помине така лесно.. додека да отидам ќе се испокараме 15 пати. Ако, не ми е грижа барем ќе ми беше мирна главата, ама неможам ете и тоа неможам.

Сепак стрпливо ќе го чекам септември, студентски живот, да не ми вика никој ништо, да не ме опоменува по дома. Можеби ќе е потешко, можеби полесно.. незнам. Ќе учам да, свесна сум што ме чека.. и да сите работи ќе бидат на мене и другарка ми. Ама ако бе, ќе работам за мене и нема ништо да ми фали, нема.

9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Невиден чопохолик сум постанала :!: , зедов плата и другиот ден веднаш на потрошувачка , лист хартија со работи кои `мора `да се купат :) ....му купив брендиран долен веж нему , книги за мене , руменило , маичка од CALIOPE демек ги немам(билдерецов ми вели е уште само таква немаше :D :yawn: ) ...и куп др работи .

Туку да ви кажам како типични и традиционални зет и невестулка :D денес си се подновивме со злато.....
    никад не сум го сакала ,ама никогаш не вели никогаш затоа што она што ќе си го одбериш, ако е у стилот кој го имаш и е спечифично ,нема врска со тоа дека делува адетот старински :) .
    Ви посакувам na сите вакви убавини .

На teddybear, kravce, Lepaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ова само мене може да ми се случи:D
    седнуваш со другарка на кафе и порачуваш милк шејк и ти носат во огромна чаша-и ти :o што е ова, многу е големои доага келнерот што те услужи и ти вели во што е проблемот во внатрешноста или во големината :rofl: и нормално почнуваш да се браниш дека не си знаела оти е толкаво на сликата е толицко :lol:
    ко тоа да беше малку па доага една навидум Ромка која продава влажни марамчиња и ај да ти гледа на дланка-е добро ајде и даваш 100 денари и ти вели ааа имаш овде еден црн дечко а од твојата десна страна има двајца дечки седнати мегу кои едниот е црн-тешко да се погоди и некои други работи што треба да се случат-како на пример тој во кој си заљубена кога ке го видиш да помислиш на него и нештото што ти го даде во рака стисни го ке ти се исполни желбата |( мижи асан да ти баам работава а незнаев дека има и таков во кој јас сум заљубена :D дури сега дознавам, па добро подобро некогаш отколку никогаш :)

На kravce и mims-89 им се допаѓа ова.
  11. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    доста беше опуштање...се фаќам за рабпта и одма на вежбање.ај со лесно :lol:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Кој ѓавол ме тераше да вежбам...иам воспаление на мускулите на нозете... :sweat: :sweat:

13. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    700 денари фатени на спортска :rock: . Алелуја...
    Со ново ливче идеме пак во напад ... денарче по денарче се собира нешто за на одмор :).

Во градинава моја сега е за мерак.Седната по јаболкобото дрво си го пуштив мозокот на пасење.Отидов јас ...

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Доста е веќе мора еднаш да се стави крај овојпат сум одлучна

15. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    СДК дека сум многу голем инат и дека нема да попуштам во Тим А vs. Тим Б .. Ха ! :devil:

16. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    И конечно можам да кажам дека распустот за мене почна 8)
    Ова праксава бетер од работа,барем ако работиш плата ќе земеш ,а вака 20 дена ми поминаа така..али ајде професијата ми е таква ,а и интересно ми беше :)

Демек ќе речеш лето ,сите слабееат кај мене обратно.. Ама готово,од денес фаќам да трчам,да вежбам па да симнам некое килце :)

Имајте пријатен ден :*

17. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Кога животот ти се чини тежок отвори си пивце и пушти го мозокот на пасење :D

18. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Мe neither :P :devil: :lol:

19. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Здивот ми е застанат,срцето лупа тупа,тахикардија,дишењето отежнато.Гостинките си заминаа повторно караниците,виканиците почнаа,повторно тензијата напната.Господе помогни ми.

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК некои велат, не сакаат неискрени луѓе, а истите тие се неискрени.И кога ќе почне човек да си кажува се што мисли и чувствува, па уште и не им се допаѓа тоа.Иако, патем, некои луѓе во себе мразат некого, а и во екстремни случаеви меѓусебно се мразат, а секако пред очите на другите, истото тоа го камуфлираат, разубавуваат, ама и се декларираат како отворени и искрени луѓе.Не е страшно, ако човек отворено разговара, колку што е пострашно кога се камуфлираат нештата...Би било страшно ако човек би знаел што друг му мисли, како и дека од истото нема каде да бега.А после...во името на егото, повторно се репризираат таквите ситуации, без разлика, дали е тоа добро или не.И така, во круг, до недоглед...Заморно е, премногу.

А и премногу коинциденција не е на арно, застрашувачи и збунувачки е.

На leighton23 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.