Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.802
    Допаѓања:
    4.939
    Се чувствувам ко скубана кокошка. :yawn:

Ако ми е. Трпи моме за ѓузде. Или како и да е...:roll:

2. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Модни критики (за не толку храбри феминки)

...преполни се дуќаните со чевлишта , д ане кажам голем дел од нив со кичерај , ама оди најди нештп посоодветно з а невеста ...единствено што може човек да најде се оние АПЛА невестински и ништо поразлично од тоа .

3. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Деновиве ептен си ги заиграв форумскиве игри. :D Не знам зошто не сум почнала порано, хаха баш ми се забавни. Ете така, со нив си го губам времето, инаку не знам како би се справила со досадава. Многу грдо си го поминувам летото... |(
    Па и времево па, :fubar: ни малку не чувствувам дека е лето. Сеуште не можам убаво да се опуштам и да се релаксирам, а времево уште толку ме спушта доле. Ајдеее, ќе се управи следната недела, ќе биде подобро. 8) А до тогаш, останав јас дома пред компјутер, чат-пат ако испаднам на 2 саати и после пак ме чекаат форумските игри. Хихихи, отидов јас, да играм :devil: :D

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.834
    Под наплив на лудило и пмс си купив фустан.
    Смешно е колку нештата се менуваат кога ќе си купиш ад хок, импулсивно и бесно парче облека.

Вечерва излегувам со сестра ми. Тотално ко во средно кога ме влечкаше со неа во Вулкан и Марко од Меил Бокс ми беше симпатија. Сега имам скоро 26, симпатии ми се ѕвезди и случајни минувачи што мирисаат на живот.
    Ја испративме баба му во вечниот дом.
    Плачев многу кога палев свеќа и си спомнував како со очи ме гушкаше кога доаѓав да ја видам, додека мојов беше по светот.
    Како што старееме, се’ повеќе се соочуваме со животот, ама и со смртта.

Животов, колку што може да е арен, толку е и барен. Ко грда боранија.
    Но, ете, му се радуваме со измислени атоми среќа и радост. Како кога ќе се роди бебе, се тресеш од возбуда дека ново битие ти влегло во концептот.
    Во меѓувреме:
    ПМС.
    Ти се јаде.
    Ти се плаче.
    Ти се смее.
    Сакаш се’.
    Нејќеш ништо.
    Ти се вози точак.
    Те нервира што крцка.
    Ти се трча.
    Те нервира зошто те болат дојките.
    Сакаш да ги убиеш сите.
    Па да липаш после тоа.
    Портокали.
    Па сенф.
    Вриштам.

Истото секој месец. Фустани плус. Праски. Бодежи во грбот и под половината.
    Женственост и неженственост, влакненца, миризби, паломици, влошки, глупости.
    Сакав да кажам дека Сај се врати од север. Утре другите ќе се вратат од југ и ќе се збереме како во добрите стари времиња. Навистина сакам само проток добра енергија и да не заглавуваме во беспотребни дијалози. Понекогаш, молкот е најдобрата приказна што можеш да си ја раскажеш со најблиските. Нели.

Во меѓувреме, дадов интервју за еден онлајн магазин и зобам сливи. Читајте ме и останете добри, храбри и воинки кои прават подобар свет.

http://magazine.danaucime.mk/ana-intervju-golejsk/

На Annath, Moira, Sexybaby86 и 21 други им се допаѓа ова.
  5. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Имајте пријатна вечер :hug:

На Sweety-90 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.328
    СДК пубертет ---> најглупиот период во мојов живот :doh: :doh: :doh: :doh:

7. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Животот ти се распаѓа бидејќи немаш другарки ?? :o

Денеска луѓето те ценат и почитуваат онолку колку што имаат корист и додека имаат.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Со тек на време сфатив/научив дека многу подобро е ако паметно си молчиш и не се отвараш пред никого целосно.Има работи кои ке ги премолчиш,а со тоа нема да дадеш причина на другите
    (можеби и најблиски) да ти се ситат,да им биде мило за некој наш момент/ситуација/проблем.
    Така и јас пред сите сум добро расположена и фина.Така е и подобро, го чувствувам тоа. :D :D :D :D :D :D :D :D

9. vampgirl

vampgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    10
    дека утре почнувам со зумбааааа :))

10. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Секоја сабота,исто место,исто време(23h-да бидам поточна) се паркира колата, влегуваат во зграда и акцијата почнува.
    Добро бе луѓе друг пат кога имате намера да се е*ете гледате дека има луѓе пред зграда,барем светлото изгаснете го,а не цел комшилук да ве глеа и тоа прво упалена програма за возрасни(0000),малку предигра па целосната претстава почнува позади завеса..

И ај оди после легни на креветот да те депилира.. :x

11. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Си ветувам на себеси дека од утре ке бидам како ветрот.. слободна и непредвидлива. Нема да гледам со километри пред мене. Ке живеам за моментот.. Нема да дозволам другите да ме разочараат.. единствениот што ке ја има таа привилегија ке бидам јас.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ладна лубеница, апче за стомакот и мир во 1 часот и 38 минутa по полноќ. Мераци 8)
    ...и доста глумите АМЕРИканчиња нешо аУ во Македонија сте.

Добра и мирна ноќ :*

13. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Се вратив од фестивал. Толку беше топло што не си дозволив да дехидрирам со пиење, ама затоа си најдев друга забава. Им упаднав во фото на разни групи луѓе околу мене :D
    Една момичка ме погледна чудно и јас како што е ред и се извинувам оти им упаднав, ама оваа ми вика ама и јас не ги знам овие што се сликаат :rofl:
    Партнер во криминал ми стана, нит ја знам нити утре ќе ја видам негде, се фрламе во позадина со испружени јазици, со мики маус уши, со зомби фаци... ама не ми мене личи на годините веќе. Срамота сум стварно. |(

На kravce, bittersweet, Bozica1980 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Епа феминки I'm back. It was long long day.
    Но беше ПРЕКРАСНО!! Јас - таа што вчера се жалеше дека се пријавив на семинар,денес мислам дека тоа ми е една од најдобрите и најпаметните одлуки. Прекрасно поминато време со прекрасни деца и луѓе.
    Најрационално искористено време. Искрено не очекував дека ќе биде толку интересно.
    Кога слушнав дека ќе трае отприлика 7-8 часа првата реакција ми беше WTF :?:
    Ќе умриме од досада...Но напротив...
    Секој ден да се организираат вакви семинари и работилници - секој ден би присуствувала :)
    Најпрво,се стекнав со ново искуство.
    Второ,стекнав нови пријателства.
    Трето,научив многу работи за кои не сме свесно дека се случуваат околу нас.

Дискриминација...Што значи всушност тоа? Дали ние ги дискриминираме луѓето околу нас? Зошто го правиме тоа? Поради која причина?
    Дефинитивно од денес мислам дека поинаку гледам на работите кои се случуваат околу мене.
    Штета што менталитетот во нашата држава е на ниско ниво. Сепак самите сме криви за тоа... :/
    Да не навлегувам подетално само сакам да кажам: Време е да се разбуди свеста на народот и да се престане со дискриминација без разлика дали станува збор за религиозна,расна,полова или политичка дискриминација. Каква е и да е - лошо е!!

Имајте добра ноќ :*

На Someonespecial и Gordana10 им се допаѓа ова.
  15. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Не ми се верува ! Секогаш знае да ме изненади солзи ми дојдоа на очите не ми се верува каков човек имам до мене тоа е нај невиното и нај милото суштество што постои на планетата...Значи имам злато то мене злато највредното нешто што го имам во мојот живот го сакам најмногу од се и ви посакувам на сите дечко како што имам јас значи сонце душа човек животот го давам за него ! ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО ЗА МОЈОТ САКАН СЕКОЈА ДЕВОЈКА ЗАСЛУЖУВА ЕДЕН ТАКОВ ВО НЕЈЗИНИОТ ЖИВОТ ! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.328
  17. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    СДК...мразам луѓе-материјалисти!

Добро, некогаш стварно ми се иде да им завртам по некоја воспитна.
    Точно дека светов се врти околу парите. Ама парите неможе да ти ја купат среќата.
    Никогаш нема да ти го пружат вистинското духовно задоволство.

Трчете по парите! Ценете ги ''високо'' ситуираните луѓе. Ова другото се` за во ѓубре, така? :?:
    Никакви морални вредности да се немало, пуу!
    Што народ ќе беше бе.
    Неможе веќе ни луѓе да се наречат.

Да не може човек на раат да си легне од такви несозреани фаци.
    Не моможам да го дефинирам овој вид на луѓе во општеството...само знам дека постојано се множат.
    За жал. :hai:

Орелски крилја јас да си метнам
    и во пустина да можам да си прелтенам
    На мое место јас да си идам
    и живот да видам!

:emo:

На anichka94, Girl-50, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.308
    Допаѓања:
    158.270
    Препознавам феминки со љубовни афери со женети мажи, поволно...
    Проѕирно...

19. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Extra :D

Слободно посочи ги (индиректно секако, со имиња би било too much). :lol: :P Да се стави еднаш засекогаш крај на митот дека само поштени женски членуваат по форуми. :D :D

20. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Никогаш не му реков дека го сакам со зборови, но ако навистина погледите зборуваат, и најобичен идиот можеше да погоди колку ми значи.

На Jagoda123 и Barbie20 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.