Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    Ете ме и мене се враќам после 7 дена. Требаше кај 15 Јули да си дојдам но се разболев :| Носот ми тече, промена на клима ништо страшно но сепак дома си е дома.
    Преубаво помината недела, исшетана и расположена (иако малку болна). Направив еден голем шопинг во Струмица....Наредна дестинција на шетање Пиво фест. :rock:

Ми тргна шетањето мене :P
    П.С. Ми недостигаше феминааааааааа :inlove:

На srcekrsacka и Someonespecial им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК пишала статус никој не ме сака и одма и пишуваат ја те сакам бе срце,срцка јас не те сакам,те обожавам колку се мизерни ццц!

3. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Oооо да.Овие денови незнам што ми стана ама нон стоп спијам.Мајка ми рече дека ќе ми забрани пристап до креветот бидејки кога и да легнам јас веднаш заспивам.Пред малку пуштив филм на половина сум заспала и после пак го гледав.Три дена поминаа но никако да се натерам себеси да ја исчистам собата.Ај утре обавезно, ќе станам порано и ќе ја исчистам.А денеска ќе одмарам. :yawn:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Cappuccino

Cappuccino Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    45
    СДК Денес ми е именден :dance:
    Нека ви е вечно името на сите што си славите :*

На Elennaa, COollLady и ozbilnazena им се допаѓа ова.
  5. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    За многу години :)
    Пророк кој оди пред Спасителот- Свети Јован Крстител (Иванден)
    Нека ни е вечно :) :hai:

На Cappuccino, Feuerwerk и Gordana10 им се допаѓа ова.
  6. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    СДК

На Stoimenovska, sweet-cherry, Barbie20 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Може некој/а која се разбира од информатика, да ми пише, ми треба помош :)

8. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Една слика,многу вистини :fubar:

На Espadrila и eliesaab им се допаѓа ова.
  9. JackNicholson

JackNicholson Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40

Па честит нека ти е именденот :D
    Па повели на пиво фест Че те Чекаме :D

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и Cappuccino им се допаѓа ова.
  10. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    СДК утре е важен ден за мене :wasntme:
    многу сум возбудена, се надевам се ќе биде како што треба.
    Паа посакајте ми среќа :hug:
    Ии среќен именден на сите што слават :)

На Sweety-90, Tedi.Bear и Cappuccino им се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Епа можам слободно да си кажам дека си се одморив од све. Убаво започнато лето кое има уште долго пред да почнат факултетите и мачењето , мора да кажам ме замори возењето ,првпат толку во животот да извозам али многу брзо поминува времето возејќи ,не ни приметуваш кога имаш AWESOME друштво во кола кое нема минута а да не се згазите од смеење.
    Убаво место , убаво друштво и пред се немаше никакви лошотии и слично .

Сега време е да се упали компјутерот и да се започне со другиот одмор кој трае до 4-5 саат оцабајле :lol:

А да и нешто приметувам , ама баш насекаде , дали во диско од друг град или Скопје , или пак некој кафич кое ме тера да се запрашам
    Дали вие идете во кафич или одмор или било каде да си поминете убаво , да си уживате во моментите и да се одморите или да се чекирате на фацебук ?
    DAFUQ |-) |-)
    Доаѓа во кафич ни муабет ни ништо ај на фацебук ќе се лајкаме ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛ ... лопатата по глава и мрш од планетава.

Сега од утре почнувам со мала диета , уште малку килограми останаа да се симнат ..... кока-кола е одличен почеток |-) :inlove:

На Monna.Monna, anabel-a, ludoto19 и 8 други им се допаѓа ова.
  12. JackNicholson

JackNicholson Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    40
    Со срека и тебе :rofl:

13. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    СДК дека има многу прост народ !

14. Cappuccino

Cappuccino Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    45
    Благодарам ^_^
    Готово, го прославив, ги испратив гостите и сеа може да се оди на спиење |-)
    Добра нооооќ, слатки сништа на сите :)

15. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Многу мал светов бе :o :tmi: :call: :hai:

16. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    .

Прикачени фајлови:

На Someonespecial, srcekrsacka, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Деновиве не знам кај ми е главата.Не знам што чувствувам.Бура од емоции кои ни сама не можам да ги објаснам.
    Чувство на омраза,гнев,разочараност,немир,лутина...

Од друга страна страв.Страв од самата себе.Страв дека правам нешто погрешно,и најлошото...страв од заљубување.
    Деновиве што изминуваат мислам само на него.Тој кој неизмерно ме сака и прави се за мене.
    И се плашам од тие мисли.Не смеам да се заљубам во него.Има премногу причини поради кои не смеам.
    А прв пат во животов се почувствував сакана.Чувство дека на некој си му потребна,дека има некој кој денот не може да си го замисли без тебе.
    Штета....
    Но,сепак има нешто чудно во целата оваа приказна.
    Имало ситуации кога сме се карале и не сме зборувале со месеци,но на крај секогаш сме наоѓале начин да се смириме повторно.Намерно или случајно.
    Тој е човекот кој го повредив без да заслужи.И само со еден мој збор тој ги забораваше сите лоши зборови и постапки од моја страна.
    Љубовта која ја чувствува кон мене не е доволна да ги надмине сите тие препреки.
    А јас...веќе мислам дека се заљубувам.Иако не сакам и не смеам.
    Тој е доказ за тоа дека упорните секогаш успеваат.Бидејќи во ниту еден момент не се откажа од мене,дури и кога знаеше дека не постои никаква надеж да бидеме заедно.
    А јас сум доказ за тоа дека на срцето не можеме да му наредиме кого да сака.И дека кога тогаш се заљубуваме во оние за кои сме рекле дека никогаш нема да ги засакаме,а уште помалку да бидеме со нив.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    СДК Good morning :). Се спремав за на работа, уште кафето да го испијам и сум ол сет. Нов ден, нова шанса за живот, за нови насмевки и позитивна енергија, создавање на нови убави спомени. Не дека ми е по ќеф да станувам вака рано, ама по година и пол станување рано за на работа, некако се навикнуваш. А и поубаво е. Си го фаќаш денот уште рано, на работа си, исполнет ти е со обврски и не се чувствуваш бескорисно. Убаво чувство.

Денес ќе дојде сестра ми на гости. Ќе остане ден-два. Мајка ми ми се јави вчера да ме праша што сум сакала да ми зготви за да ми пратела по сестра ми. Душичка. Знае колку и го сакам готвењето. И нареден викенд ќе си одам. 100%. И купив книгичка, што знам дека ќе ја израдува. Одамна не сум и купила ништо. А за сестра ми имам ланче за поклон. Од мене направено, за среќа. Ќе видиме реакција после кога ќе и го дадам.

На одмор сум од 1ви август. Технички сум од 5ти, ама нели 2ри август е празник, па иде викенд и тоа ми се плус 3 дена. До 16ти. Плус викендот. Ми се фаќаат 17 дена одмор. Колку само ми треба. Година и пол не сум имала одмор подолго од 3-4 дена за празници или сврзан викенд. Ќе одам до Бугарија да ја видам другарка ми, ќе си одам дома на 5-6 дена, па може и за Кичево да мрднам. А може и цел одмор да го отседнам дома и да се изнаспијам за сите пари :D . Ништо чудно. Како и да е, едвај чекам.

И така, феминки, јас ќе одам да се доспремам, а вам ви посакувам убав ден, успешен почеток на неделата и многу насмевки.

Оувр енд аут.

Ве сака,
    Џоунси :*

На Barbie20, ana-girl, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како што се вели Дебар мала није шала-ама јас да живеам таму- :shake: нема шанси
    изгледа ко мало село сред Центар, а лугето како живеат таму-тие си знаат :x
    а вчера вечерта што се случуваше-драми сред улица-тој и таа биле 5 години во врска, па татко и пред други луге(дали беа неговите или не незнам збесна, почна да вика ко ненормален дури и еден :punch: мислам дека му мавна) како што слушнав а другариве на момчево ги слушнав како зборуваат за тоа малку понатаму-кај кафеаните :fubar: катастрофа :x да имам таков татко, незнам што би правела-деспот во вистинска смисла на зборот а едната од другарките со кои се дружам има строг татко и тој што ке каже е последен збор и нормално другарка ми се плаши, ама да е до толку како овој не верувам :!:

20. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    И сад очеш ил нечеш ?!
    нешо текстов испомешан ти е!
    една работа само

љубовта не е доволна за СЕ!