Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Има ли совршен човек на овој свет?Велам дека не.Сите сме кој повеќе, кој помалку со недостатоци, без разлика дали тие се гледаат или не.Дали се физички или психички.Затоа не можам да ги сватам лугето, на кои главна професија им е потсмевот.Носам слушно апаратче , па што..не е пирс кој сум го одбрала сама, туку е Божија волја.Па и пирс да е бре ,мој живот мое право, кои сте па вие да ми судите.

Признавам дека порано ми сметаше.Ама повеќе не.Тоа е дел од мене, без кој не сум целосна.
    Тоа е всушност мојот идентитет.

Животот си тече.Ден по ден поминува неосетно.Утро, вечер...се така.Секој ден е нов расказ од книгата наречена Живот.Секој ден е посебен ,а ние не сме свесни за тоа.Така и јас само што научив дека на некои не и смета моето слушно апаратче, туку нешто сосем друго.

Се спремам целосно да се реновирам , однадвор и одвнатре.За почеток ќе ја сменам фризурата.
    Или кратка коса или собрана.Важно по мој вкус.

На Annath, Espadrila, Moira и 19 други им се допаѓа ова.
  2. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Конечно после 3 месеци да седнам на пц..Браво за мене како сум издржала :clap:

На greencandle му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ни јас, не ги разбирам.Но, таа нивна главна професија - потсмев, е само за да си ги сокријат своите недостатоци, кои не ги прифаќаат.Да ги прифателе, немало нивна главна професија да биде потсмевот.
    Инаку, во животот, човек никогаш не треба да се правда за нешто што не згрешил.

На Antoninaaa, zhap4e, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  4. greencandle

greencandle Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    сдк летооооо ееее !!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rock:

5. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СДК
    добар шопинг си истерав денеска :D
    И ефтин :D :*

6. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    СДК кој ми прати порака нека се јави, по грешка ја избришав :D

7. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Јас. :wasntme:
    Безобразни работи ти напишав а ти ја избриша. :rofl:

8. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Аман Џинџер од кај се секирам за тебе што те нема пола година на форумов, ти се зафркаваш :rofl:

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Убаво рекле Кога најмалку очекуваш, ќе ти се случи нешто убаво.
    Само нека потрае :wasntme:

На bittersweet, Annath, kate21 и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.257
    Значи...не ме интересираат вашите титули, ниту работни места, ниту образование, колку што ме интересира вашето општо образование. Не можам да се начудам колку се луѓево глумат дека се широки, слободни и светот го гледаат прекрасно, а после па кога ќе лупнат некоја глупост... или постојат во незнаење на многу работи, ми доаѓа да плачам.
    Каква сакаш претставувај се и мисли за себе дека си некаква, кога ќе ми напишеш незнам, идеа, стамбен, прехрамбен,а си фатила позиција,работиш со луѓе и поголемиот дел од работата бара многу писменост и многу свесност и будност за светот околу тебе. Мислам сите грешиме, особено за зборови и изрази кои можеби не ги користиме секојдневно,секогаш има двоумења,ама некои основни работи... Не можам.
    Како функционира светот и неговата природа или некои општествени збиднувања,да не знаеш терминолошки што значат... не можам...ми оди на МРТВ да се качам,не,не, не се убивам за такви, туку да се раздерам, глупи сте аман! Љубопитни сте како да се избиете себе си на прв план во однос на сите,а не сте љубопитни сериозно да научите некои работи од забава. Па иронијата лично е кога една ваква го цитираше Ајнштајн, дека не бил посебно интелигентен, туку само доволно љубопитен. Туго,несреќо!
    Се случува државен удар во Египет, една пишува дека е страшно што армијата ќе го убива својот народ,како народот ќе се бранел. |( :clap:
    Не можам луѓе, не можам да ве разберам. Не можеме сите се да знаеме, ама ве молам не се глумете себе си, страшно е. Од што се обидувате да испаднете паметни, на крајот излегувате само смешни. И попуштете пред вашите ега и прифатете дека има подобри од вас,зошто едноставно се подобри. Најдете барем дел од светот што особено ве интересира,а не е тоа облека, мода, пари и луксуз и учете за него. Па дури и да е мода всушност, не знам, научете како се ткае што знам,кашмир или како се расплодува свилената буба!

Уф уште колку би пишувала...

На sweet-star, JuLleE, Trnche и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    ... никаква правда нема за велосипедисти во овој град.
    Ниту сообраќајна култура (ништо ново).
    Си возам внимателно и веднаш до работ на тротоарот кој би требало да претставува велосипедска патека. :^) Жалам, не се качувам на одредени „патеки наменети за велосипедисти“.
    Руинирани, дупкосани, а да не зборувам за начинот на кој треба да се качиш и симнеш од неа.
    Подигнато до небеса, без никакво брегче за искачување. Велосипедот ти лупета и треска, како што се трескаат тие што го створиле - еве ви патека.
    Нема грешка, не ти се возам на таква патека. Побрзо ќе загинам на неа, отколку на самата улица.
    Ужас.

Да не се сфатиме погрешно, ама горната патека на кеј е за: пензионери кои бавно одат, рекреативци што само пешачат и мајките што туркаат колички.
    Зошто се симнувате долу на стазата, кога луѓе фрчат наоколу со ролери и точаци, и постојано се обѕрнувате да не ве акне некој... значи не е стазата за колички жени, аман, качете се горе и шетајте си раат.
    Тие што трчаат секоја чест, си ја направиле домашната, сфатиле дека е лошо за колената кога стапалата директно удираат на асфалт, па со цел да се ублажи ударот трчаат на тревата и делот со земја. Многу јасно, уште другите да имаа малку осет.
    Па така осудувачки те гледа, ќе те здави. Демек види ме, возам бебе. :^)
    Нека ти е живо и здраво малото, никој не ти забранува. Ама усул.

Ми забрмчи главата тотално. Сонував чуден футуристички сон со поплава.
    Одеднаш не` обли синило и меурчиња и знаев - тука е крајот.
    И не се уплашив, зашто испадна дека ја видов сцената предвреме, па успеав да се спасам надвор од футуристичкиот модерен град.
    Морам да престанам да гледам серии, барем малку, опасно си играат чочек со мојата психа.

Ме мрзи да вежбам. Ја изневерувам Џилиен цели 2 дена по ред, а мавнав и 3 џин тоници во саботата на една магистерска. Среќа бев бањата. :D

Родителите се пакуваат, ќе одат на бања. Не знам како да им кажам дека и мене ми треба бања.
    Коските ми се уморни, леле, леле...
    :|

На anuskaNESTLE, JuLleE, Shelea и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130

На Marilyn-Monroe, ozbilnazena, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  13. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Ајдее, повелете на ладење кај мене. :D
    Да, да ни стаса климата за во детска. :$ :$ :lol:
    Мразарница е во собава, како утре вечер нова година да славам, а не јули дека е, хахах! :lol:
    Кока кола со многу, многу мраз + нова клима(ладење до бесвест) = 8) :dance: :ninja:

На GordanaL и Sw3et.Ang3l им се допаѓа ова.
  14. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    Се осеќам глупо многу ме нервита веремево |( Попладнето имаше сонце и беше супер а сега заврна |(
    Па добро бе со чадор ли да излегувам ? |( Врне силно се е мокро ми иде џемпер да облечам и да се завиткам во ќебе. Излегување вечерва нема :shake: Ајде бе јули сме ова се понаша како октомври па стварно не е фер :(

15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    Oва беше навидум обичен ден но не -кој ако не јас прва на чело на протестите и тоа сосем случајно :tmi: ,добро што на вести не ме покажаа.Aјде бре таков протест во Mакедонија нема да се види,значи си протестираат луѓево ,викаат на цел глас червени боклуци червени боклуци :rofl: A јас денот пак во шетање го минав на езеро Aриана ,седнавме во традиционално бугарско ресторантче и одма познаа дека не сум бугарка :D .Aбре култура ипол какви пари на раце си ставаш во пликчето пари дури и повеќе ако сакаш кога си задоволна од услугата,а ние уште ендемски видови гониме ето го на македонскиот туризам :emo: .
    Mи недостига Oхрид само којзнае дали ќе го видам ова лето :( .Mногу глупо време лето ли е што ли е,како и да е пријатна вечер на сите феминки :hai:

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле што мајка ке имав јас :x
    од се уплав ја фака
    на снимањето во Среда татко ми да дошол со мене-да не ми се слошело :fubar: мамо на клинички ке бидам доктори, сестри околу мене татко ми ли ке ме спасува :fubar: бог да чува и да брани
    што не поминав до сега, така да според мене не би требало да е проблем
    ако ме тера на повракање-ке си олеснам малку, ке се прочистам :wasntme:
    а и тетка ми во болница-проблеми со жолчката а новопечениот тетин ништо не кажува, ниту децата а со двете сум пријател на ф.б. што луге ке беа :x
    случајно татко ми дознал па да видам дали ке ме пуштат утре на посета-дај боже

На aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    .

Прикачени фајлови:

18. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
  19. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Што би рекле старине како батко Ѓорѓија сум :D се што има на маса од се пробав.Па кога и се увртев на салата ... :x .Вечерава ми беше и те како заслужена.......

Најмногу се нервирам на луѓе кои немаат никаква цел во животот.Тие на кои денот им започнува во 14 часот,првото "утринско кафе" им е 30 минути покасно и попладневниот одмор "преморено" им почнува во 16 часот.Денот кои го поминуваат цел ден влечејќи се низ кревет,оговарајќи по мобилен и дремење на нет.Што се не трпи оваа земја :^) .И се така ден за ден си го уништуваат животот,стигаат до нивната +30 година и живеат со мотото човек учи додека е жив,за оформување семејство е сеуште "рано",и бараат работа но се молат да не ја најдат.Tато носи,мама меси - кој како си ја наредил.Се нервирам за ваквите мрзливи луѓе.

.....Да се надоврзам на првите два реда.Отидов па да каснам нешто.Овој ПМС ќе ме докрајчи.Сливи,јаболки,лубеница...се ми е малку.Ситно се брои до одмор ситно,ако продолжам вака да јадам мажево мое ќе ме остави да си ги шлапкам нозеве во матниот Вардар.

На GordanaL и vinozito1 им се допаѓа ова.
  20. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Можам да се пофалам дека е помирна атмосферата во куката...Не е како во лудница.Можи да се испие едно кафе онака на раат!
    Денес пристигнаа резултатите од матура,две 4ки.Не е лошо..Вкупно имам 93,8999 паа што понатаму? Општа медицина или психологија?!Прашањето е сега!-Нажалост немам одговор.
    Денес убави нешта се случија..Дечко ми конечно после долго време решија еден спор со куќата па можат на раат да си градат,да си средуваат! Ти благодарам господе! Ти благодарам и што вчера ми помогна во собирањето на порачка,бидејки требаше залиха да ставам...Ти благодарам што денес ме израдува со просек над 90 кој ке ми влијае на запишувањето на факултет..

Сега останува прво да се види дали ке се оди на одмор со либето па потоа уписи,па септември факултет и слично..Многу нешта ке се сменат,моето место на живеење..Средно учев во друг град,факултет во друг град..При мајка и татко не си поседов.После факултет мажачка ихааа...

Имајте убава и лесна ноќ,сакајте и бидете сакани.Бидете искрени,вашето срце ке биде чисто и вашата совест исто! ( малку рима :lol: )

На GordanaL му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.