Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    Пишувам и бришам цело време. Сакам да кажам некои работи, а во исто време и да ги премолчам. А колку и да собираш во тебе, од толку нервози на крај ти ќе си го извлечеш подебелиот крај. Па после ќе искочи дека џабе си се нервирал, кога ќе сфатиш дека си единствениот што воопшто се грижи и сака да ги реши проблемите. Повратен одговор-Не можам сега да мислам и да се замарам за тоа! Озбилно?! :roll: Е неможам да поднесам вакво лигавење и разгалено однесување. Јас сакам да седнам и да направам муабет, да се реши се, па тогаш кога ќе заврши да не се замарам повеќе со тоа. Очигледно ваквите луѓе само бегаат од проблемите и нема никакви шанси да се разговара и да се бара решение.
    Друго, напорна сум била. Напорна?! Тоа што си толку несфатлив, што едвај ти излегуваат два-три збора од устата, па морам дополнително да прашувам и потпрашувам за конечно да разберам нешто и да дојдам до некаков заклучок, ме прави напорна? Ах бе!
    Па и таа неблагодарност... Не бе, не очекувам да ми каже некој фала, одамна веќе. Не кажувај ништо, само однесувај се како човек. Изгледа таквите стануваат ендемски видови, којзнае...

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    -Досадни сте со макси сукњите и да, не му стојат на секој. Смешно изгледаат на ниски девојки кои не носат високи потпетици во комбинација со сукњата.
    -Обожавам кога има невреме.
    -Жениве што работат во институциите што спаѓаат под државна администрација дефинитивно треба да носат униформи затоа што очигледно никогаш не слушнале за кодекс на облекување. На што личи бре во шарени шалвари и апостолка на работно место во министерство? Да жешко е знам, ама не е тоа оправдување? Некои па многу сериозно си ја сфатиле работата и опнале минич, штикла од 25 сантима и градите на тацна. Секоја чест на исклучоците, ама чевли со отворени прсти, шарени цветни фустани и шалвари, миничи и длабоки деколтеа се за по дома или за у диско, а не се за на работно место.

На Tenna, anuskaNESTLE, JuLleE и 29 други им се допаѓа ова.
  3. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.363
    Допаѓања:
    3.687
    Колку е убаво кога ќе имаш некој прекрасен со тебе.. Кога нема да му биде гајле колку си бушава наутро, и колку си хрчела ноќта, туку силно ќе те гушне и ќе ти каже дека му значиш најмногу на свет...

Колку е убаво кога знаеш дека е твој и дека ти си своја со него..

Љубов!!! :inlove: :inlove: :inlove:

На Wild-GirL, ludoto19, Annath и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Јас животов би го крстила - борба.

Ако не некој друг, барем самите себе да си закачиме еден медал за борбеност.
    Јас сакам да увидат дека од петни жили се борам и се трудам. Сакам да резултира, ама тешко.

Имам слаби точки. Ако некој сака без пушка да ме убие - кај нив нека се чепне.
    Тоа се неколку личности околу мене за кои срцето го оставам на жешкиот асфалт.
    Трчај ваму- трчај таму. Само за да ги направам среќни...и на крајот пак искушение!

Јас се пофалив дека сум многу силна. Ама силата ми снемува полека.
    Сакам да спијам неколку дена без да се разбудам. Белки така ќе го осетам мирот.

Сите желби кои ми се замислени - се ставени на почек.
    Фокусирана сум на едно- ама ни тоа едно никако да го помрднам.
    И пак...со нова надеж, утре е нов ден...ставам наочари, лепам една насмевка и тргнувам. Знајќи дека пак ќе се вратам на истото место...затоа што кругот нема излез :)

На Barbie07, bittersweet, ludoto19 и 17 други им се допаѓа ова.
  5. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Со gicka пиеме кавеее :P

6. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Ми се шета,ми се патува.
    Ми се оди во Париз на пример.
    Би отишла и во Ерусалим,во Египет да се сликам како го фаќам врвот на некоја од пирамидите.
    или како јавнувам некоја камила,а главата мие изврзана со некоја шарпа.
    Или како се сончам,топлес на некоја нудистичка плажа во Дубаи на пример.
    Или како се возам со гондола низ преубавата Венеција.
    Според мене животот има смисла да работиш,а исходот да го искористиш за патувања.
    Не умирам се додека не го ги исполнам вратите од фрижидерот со магнети од сите земји.

Прикачени фајлови:

• lgtbf1f.png
      lgtbf1f.png
      Големина на фајлот:
      436,4 KB
      Прегледи:
      340
    На ludoto19, sweet-cherry, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  7. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Се молат фб плажантите (лицата кои се сликаат скоро голи и сликите ги ставаат на фејсбук), да не ги тушираат сликите за да постигнат совршен изглед. Ова без никого да навредам. Некако ми личи еднакво на молење-колење лајк да се добие.

На sadangel и ariela09 им се допаѓа ова.
  8. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Колку ги мразам теткиве на фејс шо мислат дека се Ријана,Ким,Ина...абе ќе ве утепам со два збора. Селанки. |(
    Трепки 5цм, сенка црна до веѓата и незнаеш како веѓата им изгледа,муцки црвени напрчени демек убави муцки имаат или бацки даваат а уствари само така можат да си ја скријат својата грдосија, фризури шо никад не би ги ни замислила, задници прчење а колку голем задник толку голем стомак и незнаеш шо е шо. И да не заборавиме една победничка слика со вештачка насмевка и фотошопот 6 пати се расипал оти се заглавил (а насмевката е оти они се мили девојчиња :angel: а се пијанчат секоја вечер по кафаните и со бмв ги враќаат дома и незнаат како тоа ништо не потрошиле вечерта :?: )

И уште 600 ќе ги кажам ама ме мрзи.

9. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Пропуштив многу добра прилика.Не добра.Одлична.
    Патување беше во прашање.
    Прв пат,а можеби и последен пат имав таква шанса,а свесно ја пропуштив.
    Одложував цело време и сега кога дојде крајот ми иде жива да се изедам.
    Ќе си пукнам.
    Не сакам ни да помислам колку убаво ќе беше.
    А не сум ни свесна колку добро ќе ми дојдеше таа една недела.
    И доживување плус.
    А и одмор кој многу ми треба.
    Никогаш не пропуштајте ги приликите кои ви се нудат!
    Оти после како мене ќе ја удирате главата во ѕид.

На la-chicka, WarriorAngel, COollLady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    СДК многу сме чудни ние луѓето...ја сваќаме вредноста на работите, тек кога ќе ги изгубиме

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Денес и е роденден на мајка ми ^_^
    Многу убаво го прославивме, сите заедно, целото семејство. Многу беше среќна.
    Ова беше еден навистина прекрасен ден.
    Уште еднаш нека ти е среќен роденденот мамичке, те сакам :* :l: :hug:
    Почастете се :)

На Tedi.Bear, Libera, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683
    Како можат да кажат дека љубовта со тек на времето се губи, се намалува, згаснува ??? Ете ваква работа слушнав денес со која никако, ама никако не можам да се согласам. ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ не може да се губи, напротив станува се појака и посилна, ги надминува сите препреки, слабостите ги претвора во доблести... ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ НИКОГАШ НЕ ЗГАСНУВА - ТАА РАСТЕ ПРОПОРЦИОНАЛНО СО СЕКОЈ ПОМИНАТ ДЕН!

На Monna.Monna, Barbie20, la-chicka и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СДК дека крајно сум изреволтирана од третманот во државниве болници...конкретно 8ми септември.
    Добро бе што се замислуваат??
    Дека со облекување на бел мантил се кралици,божици?Што?!

Најкултурно прашувам:Ќе може ли да ми отворите врата(зошто е на сензор,и мора со нечија картичка од вработените)?
    И најарогантно добивам одговор :!: ааа чекај сеа,имам работа(а типката нема ни полни 25 год,не е ни медицинска сестра,али носи бел мантил,тоа е моментот)..а работата и беше пиење кафе засладено со цигара. :fubar:

Е од такви како неа,ни пропаѓа државичкава.Ужас! :puke:

14. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Ако си продолжи вака времево да си врне ни коработ на дедо Ное нема да не спаси од овој потоп !

15. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Нека помине се во најдобар ред,чувај ми ја дедо Боже :)

16. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Толку неможам да и се изнагледам на сликава... чудо...
    Толку многу среќа во очите на едно дете. Но, на дечињата не им е потребна којзнае каква причина за да бидат среќни. Затоа ги сакам. :l:

Прикачени фајлови:

На Hipica и teddybear им се допаѓа ова.
  17. Daisy.E

Daisy.E Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    57
    Моменти на емоционално созрезање...светов не бил розов (не дека до сега се ми било розово ама се трпеше),емоционално чистење...ова ќе биде голема промена...жал ми е што ќе ја напуштам оваа Дејзи,ама морам премногу е слаба за суровиов свет...море нема да ја напуштам,ќе ја сокријам морам да ја заштитам...Со оваа новава господ нека му е напомош на оној кој ке фати работа...

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Повеќето од луѓето кои ќе ве повредат во животот не се лоши луѓе, туку само повредени...
    Навистина, со тек на времето се повеќе се уверувам во ова.

На Elichka и Barbie20 им се допаѓа ова.
  19. little.woman

little.woman Активен член

Се зачлени на:
    2 декември 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    14
    Сдк, не бев присутна три недели на фемина конечно денес наајдов време да поседам малку и многу сум среќничка, има многу за читкање... Ве сакам феминки голееееем поздрав до ситее

На Angel4eeee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    20.973
    И јас порано си мислев дека љубовта со годините згаснува....но
    иако денес два пати се спречкавме, еднаш лајт а еднаш троа пожустро :D , на пример, а сме заедно 5 години од кои 2 во брак.....јас секој ден се повеке го сакам...да да
    и љубовта ми расте правопропорционално со секој поминат ден
    и ја уживам и споделувам љубовта со него
    му ја дарувам
    и ја добивам на дар од него
    Љубете
    бидете љубени :l: :l: :l:

На creshicka, bittersweet, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.