Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. confused

confused Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2009
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    327
    Читам низ интернетов, а богами и низ форумов, се испревртувале нештата за 360 степени :rofl: и не можам а да не се изнасмеам. Некој од брзоплетост некој од незнаење ама смешно е :D Драги мои, кругот има 360 степени, и ако се свртите за исто толку ќе се најдете ни повеќе ни помалку ами на истото место :lol: Најголемата промена што може да се случи е 180ст. Па драги феминки, ви посакувам животот да ви се смени не за 360 :rofl: ами за 180 степени на подобро. ;)

На Someonespecial, Annath, midnight.flower и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Добро,зошто мислите дека ако напишете последен пост на форумов чија содржина е дека веќе нема да пишувате,сте постигнале нешто?
    Ако не ви се пишува,не пишувајте,и готово.
    Нема да ве жалиме и да ве молиме да останете.

На Maya3112, tea4e и GordanaL им се допаѓа ова.
  3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК не е 360 степени 180 степени било :D

На confused му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Се вртивв конечноо !! :D :dance: :party:
    Убаво си поминав,ми годеше чистиот воздух :)

На Someonespecial, ariela09 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  5. SweetChild

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Хахахаахахахахахахаха :rofl: :rofl: :rofl:
    Ќе ви се распадне форумот од мене ;)

Не зборам за тебе,општо зборам.А ти ако се пронајде,тоа друга приказна :lol:

На Maya3112 и axl-babe им се допаѓа ова.
  6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Што го избриша прошталното писмо каде форумов немал далеку да стигне? Кај треба да стигне, дете? Ако ти се пишува - пишувај, ако не - нема со шамивчиња и солзи во очите да те испраќаме.
    Од вакви детски пу пу не важи драматургии темава во статус на ФБ ја направивте.

Ај распуст ви е, ама ја претеравте со глупости веќе.

На bittersweet, Someonespecial, Girl.in.love777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. SweetChild

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Тоа ми е и мене зборот,само кој да разбере.

8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    После долго отсуство од темата чувствувам доза грижа на совест! :P

После година и некој месец, легнувам и заспивам безгрижна...после толку многу денови, минути и вечни секунди кога ќе ја ставам главата на перница, ќе го прегрнам силно дечко ми, па ќе се сврти и тој накај мене, ќе ме гушне со неговите големи раце, светот моментално ме остава на мир...
    Тој мир по кој трагав и врескав толку месеци, заради многуте испиени апчиња да ме смират, моето дишење никогаш не било полесно...дишам и не се плашам, чекорам и се радувам, уживам во секој мал зрак околу мене, очите повторно ми блескаат и мојата најисрена насмевка е секогаш до мене...Фала ти Господе!
    Бев толку многу упорна, никогаш не се предадив, секогаш кога ми било најтешко знаев точно на кој треба да му се јавам за да во тој момент ми даде сила и ме крене, благодарение на моите најмили и најдобри луѓе, луѓе за кои секој треба да ги има и да биде благодарен до век за нив, моите луѓе кои ми подаваа чиста рака секогаш, кои се најверни...е тие се вечно благословени од мене.

Незнам дали добродотата на овој свет се исплати, но мојата грижа на совест отсекогаш работела 24/7, не можам да си го дозволам луксузот да газам и да ќутам, и не толерирам глупост, лицемерие и злоба.
    Околу мене се е чисто и глатко, летото подобро не може да биде.
    Дали врне, дали е облачно или па е 40+ степени...мене воопшто не ми е гајле, мене не ми е досадно, животот ми е бујно виножито со разиграни облаци. Песна се слуша од секој ќош. Мириса на скара, пиво, шопска, лук, кромид, кафе и радост.... Мириса на живот, живот!
    Погледот напред и се галам со сонцето :)

На kate21, bittersweet, Lepaaa и 22 други им се допаѓа ова.
  9. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Човек понекогаш треба и да е малку себичен.Да не попушта. Лугето кои попуштаат не се слабаци.
    Туку цврсти емоционални личности.За да нема бранувања, остануваат тивќи.
    Тивка вода брег рони , ама понекогаш едноставно мораме да возвратиме...макар и несакале.
    Денес нема човек што нема да те испровоцира, да те рчне и ако постојано си молчиш ќе си лечи фрустации.
    Место секој да си го бери своето гајле и да си мисли за сопствената фамилија, пика нос кај што не треба.
    Ти глеј си за себе бе батка, за мене не бери гајле има кој да ми го бере..
    Затоа во последно време се одалечив од лугето . Не дека и се плашам или неможам да се бранам.Едноставно не сакам детективски прашања.Па мене ми треба некој да ме расположи и јас да го расположам .Разговор весел без да се спомне нечие име.Имаме милони теми , толку пати и сум се обидувала да разговараме за нив но не бре не иде...на крај те принудуваат да возвратиш.
    Сум им давала до знаења дека секој човек има приватност и истата се почитува.Денес сакат се да знаат.Ако си отишол на кафе исто како на рапорт.

Разбирам другар капетан , ама овој пат тоа е државна тајна.

На Someonespecial, Annath, Serafima и 5 други им се допаѓа ова.
  10. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Аман веќе со овие драми дека ќе сте заминеле од форумов.Заминете си ако сакате ,никој не ве спречува.Или можеби треба да плачеме по вас ? :fubar:
    Сакате да сте во центарот на вниманието ,нели? Досадни сте,ништо повеќе. :swear:

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  11. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Децата денес мн. напредни бе... Јас на 12 год. одев до чаршија со мајка ми, ми купуваше сладолед и право дома. А сега нив на 12 г. ги мачат љубовни проблеми. Мене тогаш најголем проблем ми беше што мајка ми не ми даваше да си купам уште еден сладолед за да не ме боли грлото после. Единствени штикли што тогаш ги имав беа штиклите на мајка ми, а јас имав патики и балетанки. Јас на тие години си играв криенка на улица, не се шминкав за да изгледам како 18 г. и да излегувам и да фаќам дечковци. Тогаш не пишував на форуми за да се информирам за првоит секс, туку си уживав во детството. Што е ова сега бе??? На 12 год. зад себе имаат по 2 врски, по 5 мувачи... Страшноооооо!!! Се плашам какво ли ќе биде времето кога јас ќе имам толкави деца...

На Someonespecial, Tiki-lolipop, cheetah.girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. nirvanaholic

nirvanaholic Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    147
    1994 was the worst year in music Kurt Cobain died and Justin Bieber was born

На ilipili и axl-babe им се допаѓа ова.
  13. SweetChild

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Се моли комшијата што ја пушта I love rock n'roll,да пушти малце погласно :wasntme:

На tea4e, Espadrila, julie77 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Не сакам да кажам, туку да ви ја покажам тортата од моето хани што ја добив за денешниот роденден :D

Прикачени фајлови:

На sweet-cherry, kate21, Lov3 и 41 други им се допаѓа ова.
  15. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    :clap: :clap:
    Значи машкиве кога сакаат можат да бидат многу оригинални.
    Среќен роденден :)

На martinuska и teddygirl им се допаѓа ова.
  16. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    СДК дека се нервирам дека со 93.899 поени нема да ме примат во Ск на општа медицина.Е да се нервирам.
    А незнам дали да одам па Штип? А усвари незнам ништо.
    А да.Ке заборавев,тато,бабо ве мразам !

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Конечно да најдам малку време за мене и да се стабилизирам колку што се може. Како што реков, малку време, тоа е некој пола саат, морам со толку да се задоволам. Ќе беше повеќе, ама нормално, ми излезе нешто друго, па автоматски се скрати времето...
    Многу работи сакам да кажам, и сум сакала да кажам, ама сум заборавила. Се и сешто ми е измешано - нервоза, задоволство, исполнетост, празнина, замор итн. Си велев едно време да отворам чекална, ама иронијата би била голема, бидејќи луѓето би ме чекале и да ја отворам чекалната, зашто секаде доцнам :D Да, ретко јас да сум на време некаде, и колку и да си ја мразам таа маана, никако не можам да ја искоренам. Секогаш си велам: од утре нема да биде така, ќе биде поинаку, ама пак е така. Не само за чекањето, така е за многу други работи. Не е лесно човек да се смени, колку и да си мисли дека е способен за тоа. Од утре почнувам со вежбање, од утре не пушам, повеќе нема да пијам, од утре ќе почнам да чистам повеќе, повеќе нема да дозволам да ме газат луѓето, отсега за ништо веќе нема да се замарам и нема да ми е гајле... се најчестите лаги со кои си се лажеме себе. Потоа е се по старо, се до следниот пат додека се изгориш, па пак почнуваш со приказните за своето „утре“. Смешно ми е сега кога ќе ми текне на моите ветувања дека нема да дозволам ништо да ме замара :D

Кај што си се замарам за своите проблеми, почнав и да се замарам и за нашава нација, што ли ќе биде од нас за неколку години? Ме замараат патиштата со дупки, неискосените треви, расфрланиот отпад, зградите што никнат секојдневно, а најмногу од се - некултурата на луѓето. Еден фрла, другиот му вели да не фрла тука, да го остави в корпа, а овој му се смее в лице и му го фрла пред нозе. Им кажува на своите другари и сите заедно се смеат. Да си пукнеш од мака. И секако по не знам кој пат ги спомнувам девојките кога се излезени, ретко да најдеш некое не толку одвратно створење од нив. Значи влегуваш во WC, после тебе чекаат уште 10мина и некоја ќе се најде паметна да ти влезе внатре, занемарувајќи го долгиот ред што се чека (можеби никој нема внатре, така си стојат само другите :wasntme: ) и тоа прво тропа, па одма влегува. Прво, ако веќе тропаш, почекај одговор дали е зафатено или не? :?: Второ, кое е значењето на тропањето во случајов, кога веднаш влегуваш? Па не влегуваш во канцеларија ебате |( Мразам и типични женски муабети: Срц, од кај си го купи фустанчето, колку пари е? А срцките? (се мисли на штиклите :!: ) Нокти кај ставаш? Сакаш да шетаме по бутици цел ден? И тогаш сум принудена да ја елиминирам таа личност од потенцијални пријателки. Е не сум јас арогантна, само ме замараат глупи муабети.
    |( Подобро за времето ќе зборувам.
    А што е со времево, стварно? Пола лето помина, а не го чувствувам, ова сонцево нека не биде толку срамежливо. Сега почнав да верувам дека има врска каква ќе биде зимата, такво ќе биде летото. Уште спијам со долги пижами, нема смисла :fubar:
    Еве веќе ми помина и тој пола час што го имав, а тек почнав да си кажувам :D Ај следен пат, се надевам ќе биде набрзо, па ќе можам да си ги кажам и другите работи и да ги испукам сите што ме нервираат : D А сега, за „од утре“ ќе си посакам да бидам порешителна, бидејќи тоа ми треба најмногу сега. Чао :)

На Annath, Barbie20 и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  18. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Девојки денес бевме Крушево и појдовме да го видиме и манастирот на Тоше.Таму не пречека чичко му на Тоше и ни кажа една информација што сакам да ја споделам со сите вас.Он кажа дека кога од манастирот ќе се спушташ за на кај Крушево на 900 метра се наоѓа вода која што течи од сино црево и е лековита.Од неа требало да се напијат сите жени што неможат да останат бремени.Според неговите кажувања водата стварно помагала затоа што мн мајки потоа дошле да ги крстат децата баш во тој манастир последнава година две, а и сега брзо пак ќе имало крштевка на дете чија што мајка се напила од водата, а предходно неможела да остане бремена цели 12 години.Па девојки можеби на сите нема да помогне но вреди да се проба :) Он на заминување ни рече да пренесеме на повеќе луѓе за да им помогнеме, па мене ми текна да ја споделам тука оваа информација затоа што сепак ова е место каде што ќе можам доста девојки истовремено да известам.Се надевам на некоја ќе и помогне.Со среќа :*

На hermosa, Ketrin.Moon, BurstBerry и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК извинете за се прееска тоа беа зборови кажани во лутина всушност јас сфатив дека неможам без фемина.
    Исто така како може 20 годишни да пишуваат сватив,а не сфатив?Ова не се работи за вас али ако некој се пронајде сори :)

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Многу "убава" комбинација на хороскопски знак и подзнак имам... Јарец со Шкорпија... леле мори мајко
    Зошто чувствувам толку многу злоба, зошто сум толку желна да му вратам за тоа што ме повреди, па дури си викам ќе земам едно пиштолче на вода и навечер ќе му речам мртво куче си и ќе го испрскам со водата( нека се помоча малце). Леле колкаво детенце сум јас, многу се замарам ама не сакам кога ќе изгубам некого, многу го менувам однесувањето и ги повредувам тие што се грижат за мене.
    Брачеда ми ми вика многу си злобна. :?: Уф, изгледа сум зошто се трудам да направам нешто со кое ќе повредам ама не на љубовно поле. Не знам што ми е, не знам се нервирам и јас, знам дека се замарам и не ми викајте да не се замарам зошто така уште повеќе ке се замарам( шо напишав бе :x ).
    Го гледав онај филмот Тој едноставно не е заинтересиран за тебе и си викам многу ќе ми треба мене за да си го најдам тој мојот замислениот со кој сакам да бидам. Тешко ќе ми биди да заспијам, многу се растревожив. Сепак ќе пробам да се смирам

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.