Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Пријателе мој, никогаш немој да ги лажеш оние што те сакаат. Правиш погрешна работа. Викни некогаш, налути се понекогаш и ветувај засекогаш. Само немој да лажеш. Оти на лагата и се кратки нозете, а знаат да акнат и по некојa клоца. Една од десетте божји заповеди би требало да гласи: „Не лажи. Бакнувај. :bow: :*

На 1209, shushu, teddybear и 13 други им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Srcekrsacka-Најсреќен роденден и уште 100 години да го славиш :)
    Srekicka-Честито бременоста и да си родиш здраво и живо детенце.

СДК Јас на форумов сум скоро 3 недели и полека научив кој каков е секако дека има многу добри и корисни членки межу кои јас би ги издвоила Trendafilka и Lilit они се пример за тоа како треба членка да се однесува на форумот секако некој ќе си рече што знае 12 годишно девојче па уште и кажува кој како треба да се однесува. Ама нема врска денес сум многу среќна и сфатив дека животот нема реприза затоа мораме да го живееме најдобро што можеме :) Поздрав феминки и дајбоже сите да бидете добро расположени како мене :) :*

Едит:Исто така корисни членки се и Gordana10,RainBow,LilBaby и уште многу други кои заборавив да ги споменам сега :D

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TipTop

TipTop Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    54
    СЕКОЈА ЖЕНА СИ Е УБАВА НА СВОЈ НАЧИН!

На teddygirl, tea4e, malecka91 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Феминки не сте свесни колку се смеев до сега ! :rofl:

Ги читав темите и мислењата во корпа и сеуште се смеам. Морам да споделам нешто.

kanta/na-kakov-decko-mozete-da-se-liznete-najmnogu-t2700/#p144734

Се лизгаме на дечковции :dance:

Аууу колку загубени има на форумов не сум знаела :D

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Многу сум неодлучна не можам една одлука да донесам и цврсто да застанам зад неа.
    Оваа година кончено за прв пат ќе одам на одмор на море, ако испадне се како што треба.
    Премногу сум среќна, но од друга страна сум тажна, бидејќи нема да одам со моите најмили. :(
    Знам дека без нив нема да биде исто, но сакам да ја искроистам ова прилика и малку и јас да прошетам надвор од границите на нашево смотано државиче.
    Нејсе, краток е животот, искористи ја секоја прилика што ти се пружа.
    Премногу е краток животот, за да чекаш втора шанса, никогаш не знаеш што може да се случи.
    „Не мислите премногу! Ќе создадете проблем кој воопшто не постои“

https://www.youtube.com/watch?v=loCJXQcultg
    Имајте убав ден.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    А јас, што да кажам? Кога веќе пола од тоа сум си го кажала, а најлошо од се' е што и покажав.
    Можеби до периодот ми е... а можеби и не се гледам овде, па сакам да се тргнам со мислите, со амбициите... а сакав и тој да е таму со мене, ама сега... не сум сигурна. Го барам просторот за себе.....
    Ахх, да е така лесно...

На esperanca и crazylady им се допаѓа ова.
  7. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    Jа губиш пријателе. Полека но сигурно ја губиш. Твојата преголема гордост, ладнокрвност и незаинтересираност ја убиваат. Убаво рекле "не си свесен што имаш додека не го изгубиш".. Tи пријателе не си свесен дека до себе имаш мало срце исполнето со огромна љубов. Срце кое искрено те сака. Душа која не може без тебе. Тело кое копнее по твојот допир. Раце кои едвај чекаат да те прегрнат.. Не си свесен дека ја имаш среќата во рацете. Држи ја цврсто и не оставај ја така лесно да замине од тебе. Научи да го цениш и почитуваш она што го имаш бидејќи ти пријателе, барајќи ги ѕвездите ја губиш месечината. И ќе го сфатиш тоа, но ќе биде доцна пријателе. Доцна... пријателе не сфаќаш дека ја губиш твојата пrијателка како што ја нарекуваше ти :inlove:

На DarkTulip, francais, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК си го сменив аватарот и потписот се надевам ви се допаѓа :)

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Август ! О, август како со душа те чекам ! Македонија во лето, горештини, комарци, седење навечер на тераса и разладување со лубеница, слушајќи ги штурчињата во позадина.. Ми фалат летните квечерини во мојот град и во Скопје .. Ми фали појадок на тераса, ми фали ручекот на баба, ми фалат сочните домати скинати од нашата скормна бавчичка .. Ми фалат излежувањата во тревата додека ги слушам мудрувањата на дедо.. Конечно ќе поминам малку време во лето во мојата Македонија, после четири години..

Четири години како скитам по светот и како се немам приберено дома асално. Колку повеќе шетам толку повеќе сфаќам каде е мојот дом, и дека само дома си е дома. И покрај тоа што на светот постојат уште две парчиња земја за кои многу работи и многу луѓе ме врзуваат, кои можам да ги наречам 'дома', колку и да звучи клише јас каде и да одам Македонија ја носам во срцето и секогаш, ама секогаш ќе и се враќам.

Возбудена сум за се што ме чека во август, а од друга страна и исплашена малку, дали ќе издржам толку обврски. И работа и волонтирања на релација на три држави, многу други работи кои треба да ги завршам пред почетокот на еден од најтешките семестри, а паралелно и учење на нов јазик. А да не зборам за одморот што сакам да го сместам некаде измеѓу, и колку кафиња треба да испијам со драги луѓенца што одамна ги немам видено. Се надевам дека ќе ме послужи здравјето и ќе имам енергија да го реализирам планот што го имам за август.

10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.709
    Хелоу Скопје, хелоу Фемина! :hai: Добредојдов назад. :D
    Помина еден убав, мирен семеен одмор, за полнење батерии, баш како за мене. :sun:
    Кој вели дека на 16 години не може да ти биде убаво на одмор со родителите, и дека одморот не може да помине без журкање и лудување? Јас си се задоволувам со излежување на плажа, читкање книги, прошетки навечер покрај море... Милина. 8)
    Релаксацијата ми е најважна, а ја имав во големи количини. :mm:
    Прекрасно си поминав, беше одмор во вистинска смисла на зборот. ^_^
    Е па завршија одморите за ова лето, се враќам на старо - прошетки низ Скопје и дружба со Фемина. :D
    Ви посакувам на сите прекрасен одмор по ваш вкус, најубаво да си поминете! :*

На sweet-cherry, kravce, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Уф..сум заборавила како е да станеш во 10 часот сабајле. :o
    Ми годи одморов дефинитивно.
    Спиење до 3 попладне,а легнување во 4 сабајле.И после пак жива ненаспана.
    Убав помин на Матка,нозеве ми жарат сега,немам кондиција ич. :lol:
    Но,како сабајлечка рекреација и расонување,супер ми дојде,срамота е да се пожалам.Само,многу скапо бе до таа пештерата,400 ден.. :tmi:
    Ама затоа странци еден куп,се тепаат кој попрв да седне во тоа.Едно кајче вреди 4000 ден,со 10 души изнаседнати во него.Италијанци,шпанци..и се восхитуваат на нашата природа.Убаво е да се види како ги фасцинираме.

И за крај,фала дедо Боже..(знае Toj за што ;) )
    Поздрав феминки,имајте убаво попладне ;)

12. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    Се мажааам!!!!! :) :) :) :inlove:

На sweet-cherry, Lov3, Buttterfly и 24 други им се допаѓа ова.
  13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Во чест на прекрасниот одмор минатата година, во чест на вистинското пријателство и будалштината, сакам да ја споделам оваа слика и да ви кажам дека некои одмори со најверните другарки нема никогаш да се повторат

Прикачени фајлови:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Честитќи. :f: Со среќа и за навек нека Е.Со прапара внучиња да си славите годишнини.

На charliee му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Надежта последна умира, никогаш ама никогаш не губете надеж.
    Зашто никогаш не се знае кога ќе ти се насмеа среќата.
    Мајка ми вика дека сепак на крај она квалитетното испливува на површина, и кога тогаш си го наоѓа своето место под сонцето.
    Денеска сум неверојатно исполнета и возбудена, го искусив моето прво интервју, но интервју во вистинска смисла на зборот, и без разлика на исходите навистина сум почастена, бидејќи беше со сопствен труд и талент, апсолутно никакви врски, познанства, книшки и што ли уште не...

Има некоја енергија во тоа позитивно мислење и насочување на мислите, мора да има.

На sweet-cherry, bittersweet, Doozy и 24 други им се допаѓа ова.
  16. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    Xмм преубава вест ^_^ ,со среќа нека ти е чарли :hug: :* :*

17. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    aaaaииии :clap: :clap:
    Прекрасна вест :rofl:
    Честиткиии мила,да бидеш најсреќна :D :D

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.286
    А као со секој ваш чек ин задолжително мислите се ствара завист кај некои луѓе? Мне! Повеќето не боли к*р каде сте. Намалете доживљај дека сте им толку битни на луѓето. Она читам и ролам со очите, патетика. Па-те-ти-ка!
    По логика на нештата забележав дека луѓето кои најчесто прават чек ин се оние кои најмногу страдаат од завист према другите кога патуваат некаде и прават нешто па се чекираат. Абе умрени се да се чекираат на опасни места,па секоја своја неизживеаност ја бележат со еден чек ин поштено, па ФЧП! Па знаете тоа ви е затворен круг во кој се надевам дека никогаш нема да излезете. Едни на други си завидуваат,ама почесто на повеќето ич не им е гајле,ама они се доживуваат како битни.
    Једини чек инови кои ги имам е што други ме тагираат,па ме молат да не ги бришамn (а сепак дел и ги бришам и ич не ми е гајле)... бог знае зошто, другото не го разбирам,сосема непознато ми е.
    Си отишол на покакана грчка плажа, као да е брате Азурен брег и очекуваш дека на луѓето ќе им биде гајле што ти си таму,а секој втор оди? Ар ју крејзи?
    Рака на срце поише има за завист кај оние што беа викендов на Галичка свадба, него ли по некоја грчка плажа,па особено па на краците со сите македонски мочки и довикувања. Типичен простотилук. За 1000 денари ден екскурзија ли сте бе? Леле стварно еј,ја неаме видено Грчка, чунки далеку!

На bittersweet, Nade-sunrise, caroline.costa и 10 други им се допаѓа ова.
  19. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    charliee, имаш само 18 години и веќе се мажиш? :o
    Ако си ти среќна и си убедена дека тој е љубовта на твојот живот, тогаш ти ја посакувам целата среќа на овој свет. :* :)

20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Најубавите работи се случуваат кога најмалку очекуваш :inlove:

На charliee, Someonespecial, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.