Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Nymeria многу ме интересира кога ке го види Сноу постот како ке изреагира хаха

2. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    Временцево за милини :sun: :)

ајде некој што е слободен нека ми пише лп ми треба еден совет за една другарка
    се извинувам за офф топикот

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    Ауу ама ме изреволтира текстов...

Еве јас ќе кажам.

Бев летово дел од гужвата на граничен премин затоа што одморот десетдневен во Грција кој го избрав се` на се` сосе трошоци таму ме чинеше повеќе од еднонеделниот одмор во Охрид на кој лани не отидов ради цените а имав намера.

Ако веќе некој сака да се мајтапи со нашето кукање, барем нека не биде некој кој не се нашол во ситуација да мора бира помеѓу полнење на скопските улици кафичи и полнење на граничните премини.
    Еве јас со мм избрав. Одморот. И засиување со гледање по излози освен ако не е нешто неопходно.

На kravce, Barbie20 и Nymeria им се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.292
    Ако нешто ми ја јаде креативноста е цинизмот. Иронијата ме прави креативна,ама цинизмот... ах проклет да е во мене. |( Ужасна, ужасна карактеристика! Кој би рекол дека иронија со цинизам не се два пола? Одат едно со друго,ама толку се различни. Ова цинизмов секоја креативна идеја ми ја потсмева и после гледам осамнува како генијална,ама прошол возот, прошол...А иронијата баш ми ги прави позабавни сите идеи. Ги прави цаканки, им додава елементи, ги украсува, леле,леле, леле... и после кога ќе се закубат во мојата потсвест, ова цинизмов има да и растури се и иронијата тивко си плаче. Во насилен однос се,ама се сакаат.
    Ај нека дојде некој да ми бапне два шамари ќе ми требаат за утре!

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    ви благодарам на сите за искрените честитки.да имам 18 години и кратко го познавав маж ми али на некој му треба кратко време за да свати дека тоа е таа права особа која умее дури во 10 дена да го сврти светот за некого и да го направи најсреќен...сега сум сватила што всушност цело време сум губела со тој стариот!!неможам многу да ве читам деновиве сум зафатена али ќе се потрудам ве пратам.пријатен остаток од денот! :D

На Butterfly-Girl, hermosa и gothchick им се допаѓа ова.
  6. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Уште еднаш :!:
    Биди најсреќна :*

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.292
    A матура положи ли? Да знаеме, да честитаме и тоа, комплетна да биде среќата...

На Plavusa.17, sweet-cherry, Tiki-lolipop и 24 други им се допаѓа ова.
  8. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Која храброст :?:

Па ајде и јас да се омажам? И онака подолго си одиме :)

Нека ви е со среќа,честито. Честито матура. Среќно на факултет ако знаеш каде ќе одиш и наредната година да се пофалиш дека сте тројка ;) :lol:

На charliee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Ist grad, isti luge, isti mesta, razlicni Jas i Ti. Ti so nea, Jas so nego, glumevme sreka, kako da sme dobile se sto sme posakuvale od zivotot. Bolkata koja ni gi kinese gradite ja prikrivavme so nasmevka, se trudevme so nisto da ne pokazeme kolku prokleto boli. Od vreme na vreme ni se spojuvaa pogledite, vo tie migovi gi priznavavme site greski, se izvinuvavme, se sakavme kako nekogas. Nitu eden od nas ne se ohrabruvase da pristapi, ne se obiduvase da zboruva, zatoa sto znaevme deka glasot ke ne izdade, deka onoj trepet vo nego znaci vrati se, te sakam. Ist grad, isti luge, isti mesta i dvajca mladi osudeni na propast, osudeni na zivot so smrtta...

На sanjaeva и Barbie20 им се допаѓа ова.
  10. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Приватност!

Сакам некои луѓе да ги застанам и да им речам Добро знаеш што е приватност ??! Не?
    Секој ја има Јас Ти Тој Таа Тие ! ]:)
    И секому му е дозволено да ја има.
    Немап право да се мешаш во нечија приватност.Да ѕиркаш :x .
    Зјапаш кој што носи во кесите кој кога ќе има деца и кој кога ќе се мажи.Кој ми е дечко или од кај е .
    Прашај не е морално да оговорам. :geek:
    Кој колку плата зима колку троши и слично.Од кој ти е пораката и повикот.
    Од каде таа потреба?Секој со свој живот.Па и вие. :geek:

Некои пак свесно ја изнесуваат .Потреба од популарност?Лична фотосесија со дечко ти скоро голи на плажа ти врз него он врз тебе и БАМ сите слики на фејсбук позиве ви вриштат.Ама ако .До потсмев е работава. :?:

:x

Прилеп.Пиво фест.Не пијам :beer: ама :music: :dance: како да го пропуштам тој настап на Владо Г. :)

На srcekrsacka, Divinebutterfly, Adi888 и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Следуваат 4 дена со многу гости. Како само да треба пивофест да е па за да дојдат. :D

12. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Денот ќе е уште поубав ако си се почастите со едно троа поголемо парче торта... :D

Сабајлево се прибрав дома кога се разденуваше.Бев со него до изгрејсонце.Го гледав како спие.
    Го слушав како хрчи :rofl: :lol: :D
    Се припивав се поблиску до неговото тело за да му го почуствував мирисот.Броиме ситно за да одиме на одмор.Уште само три дена и ќе сме заедно цели две недели.Значи неможеше да биде поубаво :$ :inlove: :P ...Совршено.

На kravce, Barbie20, shushu и 3 други им се допаѓа ова.
  13. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Има многу глупи личности на форумов, за жал :(

14. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Ај |(
    СДК Ноќеска учев а си легнав во 6.00 сабајле. Станав дури во 18.00 глава ме боли, не е од спиењето туку од времето никакво, час сонце, час облаци, несоници имам, не знам до кога ќе тера ова лето вака, поглупо амин |( Да немав календар, немаше да знам кој месец е.

15. Blondie14

Blondie14 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    СКД конечно се видовме по 15 дена..толку силно ме изгушка што сфатив дека без него јас нема да издржам..го сакам најмногу :inlove:

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Tемава не ми се отвара :D .
    Kаша попара е деновиве, Cемиња Cинапови, поучни реченици итн...
    Kако и да е друг ми беше муабетов :) .
    Cега ја шетав кучкава, и гледам една жена се мотка со торби.
    E, таа жена, носи полни торби храна и ги храни сите маалски кучиња,сите ги знае и ги познава :D .
    Многу, многу сакам хумани луѓе, што им помагаат на безпомошните, без разлика дали се четири или две ножни :)
    Сакам луѓе што сочувствуват, што имаат срце и добра душа :) .
    Се наполнив позитивна енергија и само и реков, За тебе има посебно место во рајот, ете така.
    Помагајте луѓе, пружете им рака на послабите, правете добри дела.
    Животот за жал е тркало, утре можеби и нас ќе ни треба некој да ни помогне, никогаш не се знае.

Многу добро се сеќавам на една реченица од Куранот, беше нешто вака.
    Никогаш немојте да ги гледате тие над вас, погледнете на тие под вас, и заблагодарете му на Господ за тоа што ви го дал ;) .

10 денари и залче леб верувам дека на некој од нас ништо нема да му сменат, ама на некој може многу....

:hai:

На sweet-cherry, Foreveryoungiwannabe, kate21 и 28 други им се допаѓа ова.
  17. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
    Со многумина сите ние би останале пријатели, само да не ги запознаевме подобро...

18. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    СДК таман помислив на ariela09 да и стиснам "Ми се допаѓа" ама за секунда се предомислив. Си викам побрзо ќе не фатат ама и онака тоа ти е исто како сам на себе да си ставаш "Ми се допаѓа". |(

Затоа што нели, една иста сме? Или не? |(

И после си се чудам јас зошто толку девојки пишале дека ќе си одат од форумов. Епа затоа што не прифаќате нови членови и по дифолт се лажни, дупли профили итн.
    Како сакате... мене ми е ок на форумов и ги замолувам вака јавно одговорните да се позанимаваат со мојот и на ariela09 профилот и да стават крај на шушкањава кои очигледно многу касно стигнаа до мене.

Поздрав до сите. :*

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... Tomorrow is the DAY! Ќе биде интересен викенд ... нешто ново и необично. :)

На bittersweet, ozbilnazena, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Мислам дека денес прв пат се случи, кога станав свесен за сопствената душа.
    Кога престанав да ги игнорирам внатрешните ,,гласови,, и кога загосподарив со нив.
    Тогаш кога ги отворив очите, ушите и разумот на внатрешното јас и станав злобен, злобен кон моите најсакани :doh: .
    Или можеби кога немо им се покорив на сопствените демони, дозволувајќи им да ми го одземат оној малку разум и љубов што ми беше останале, не знам :^)
    Или кога започнав полека, но сигурно, да градам мостови преку секоја бездна, која тие ја копаа за мене.
    А, и не е особено важно.Денес, со секој следен грев, ми одземаат по еден денар, со кој треба да платам за да ја откупам својата влезница.И…Секоја одлука која ќе ја донесам ќе ме умерува кон она во што допрва ќе се претворам...
    Всушност, можеби е подобро вака! Луѓето како мене можеби, се родени за да грешат :?: !!

На Serafima, Someonespecial, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.