Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    52
    Помила, поубава, почиста глетка од бебешка насмевка има ли ?

На kate21, Katerinceee, kravce и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Ако сакаш да ја знаеш вистината едноставно е прашај едно мало невино дете тоа никогаш не лаже вистината ќе ти ја каже...

3. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Па јас луѓе него го сакам !
    Ете така, детски. Ама цел свет ми е. И добро ви е познато тоа чувство, кога ќе се насмеете од среќа без врска или кога ќе ви се јави и ќе ти се стегне нешто во стомакот,абе да.
    Или кога ќе ти текне на првиот бакнеж и кога ќе ти се растрепери цело тело.

А уште еден побитен момент, колку долго трае прикаскава, уште од 12 октомври, од мојот прв пост овде, колку тоа јас летам. И волку патетична не се знам. Не, ова не сум јас. Ама мило ми е да сум ваква, во душата сум како морево пред мене мирна. Ни бранче. Едноставно, ваквите денови ме прават пресреќна. И таа малку љубов ме прави. И сето она што тој го прави ме радува.
    Ама сите ве сакам, ама се сакам и јас кога сум ваква. Кога сум различна. Кога не сум јас, таа старата и темна во полудепресивна состојба. Ви праќам огромна љубов, во големи количини.
    И многу многу позитивни вибрации. И ќе зрачам позитнивно !

:l:

На Katerinceee, Divinebutterfly и Domino им се допаѓа ова.
  4. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Oд пред неколку дена сакам да пишам но кога ќе седнам на фемина, заборавам што сакав да пишам. Епа сега ми текна !
    Морам да ја споделам најубавата случка во мојов живот. Случката која ми ја врати надежта за подобрување на светов и секако денешнава младина.
    Одев пешки до кај дечко ми (многу далеку живее :( ). Тој живее во постара населба. Кога стигнав блиску, видов две машки дечиња како си играат на улица. Играа топка и многу беа среќни. Веднаш кога ги видов се насмевнав и бев пресреќна. Бидејќи ќе требаше да поминам од местото каде што играа, дечињава престанаа да играат, едното ја зема топката и чекаа да поминам па да продолжат да играат,се тргнаа за да не ме удрат со топката. :clap: Бев окезена до уши. По некое време, повторно одев накај дечко ми и повторно минев од тоа место и повторно ги видов. Овој пат, земале шприц наполнет со вода и се прскаа меѓу себе. Си играа, се смееа и се им беше розево. Кога поминував, престанаа да се прскаат за да не ме испрскаат. :wasntme: Толку беа слатки,мили и паметни дечиња. Вториот пат веќе ги погалив по главата пошто не можев да им одолеам и ги прашав како се викаат. Марко и Стефан. Едното плавко а другото црнко. Имаа 5-6 години.

Морав да го споделам ова со вас. Премногу среќа ми донесоа во душава а не е нешто посебна причинава. Видов искрена и правилна детска среќа. :inlove:

На Katerinceee, Ketrin.Moon, srcekrsacka и 2 други им се допаѓа ова.
  5. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    ...

Прикачени фајлови:

На Katerinceee, Barbie20, Domino и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    За 2 дена, ослабев 2 кг, а не сум на диета :( :!: Вчера и денес ништо не јадев, а не ни ми се јаде.... Незнам што ми е периодов, чувствувам пеперутки во стомакот :^) Ако каснам уште нешто мислам дека ќе повратам :puke:

7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Она еврејското Да имаш па да немаш, кога се у питање пари е клетва, ама па кога е во прашање секс што е?

Никогаш да не сакаш да дознаеш, никогаш....

На kate21, Annath, Katerinceee и 18 други им се допаѓа ова.
  8. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926

На Katerinceee, SEKERLEMA, srcekrsacka и 4 други им се допаѓа ова.
  9. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    СДК напрво да ви се заблагодарам за честитките за роденденот.
    Кога човек покрај себе ги има најмилите што може уште да посака.
    Го имав најубавиот роденден EVER !! А сето тоа благодарение на моите најдраги.
    Човек е најсреќен меѓу своите. Среќна сум. :D

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  10. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    На COollLady, ariela09 и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    колку сакам убави вести да слушAм :)
    тоа шTо другите без Rазлика дали ми се блиски или не Mе радува што Dругите за момент се Vесели и среќни :) се Nадевам дека ке Iма повеке вакви настани кај сите нас :)

На Katerinceee, srcekrsacka, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Нешто поодвратно од Toddlers & Tiaras на TLC не сум видела. Дури и Keeping up with the Kardashians ми има појше смисла. Која е таа мајка при здрав ум што се изживува врз своето дете?!?! Уште од мало го калапи во исфрустрирано и искомплексирано створење. На 2 годишно девојче да и ставам вештачки трепки, вештачки нокти и да и ја фарбам косата?!?! Тоа само монструм може да го направи!!

На MaggieTatum, sweet-cherry, kate21 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Се чуствуваш секси, ги мрдаш усните, трагаш по неговата и јазикот, се спојуваат паралелно со страсни допири...Се соблекувате со брзината на светлината, има гребење, потење и стенкање...Доаѓа топло, наидува адреналин........почнуваш да се тресеш, срцето сака да скокне од градите......и...доаѓа неговото височество - оргазмот. :)
    Конечно после месец и некој ден го доживеав повторно едното од најголемите задоволства и благодети од Господа.

Ја знаете епизодата со Саманта Џонс од Сексот и градот кога доживува сушен период без оргазам и е крајно очајна, па прави се што е во нејзини сили за да си го врати? Е и јас бев таква, и последнава недела веќе кренав раце и едноставно издишав - ама денеска ѕверот повторно се пробуди во мене.
    Дури и дечко ми беше изненаден, ама сепак повеќе среќен - морам да признаам ^^.

На Sweetheart87, kate21, Annath и 16 други им се допаѓа ова.
  14. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Лелее овој ПМС ме побудали.
    Слушам песни и се отепав од плачење.Онака.Без потреба.

И ако до пред неколку дена не излегував од дома,сега сум како куче од синџир пуштено.
    Не можат дома да ме приберат,а јас цело време си се чудам на самата себе како можев по цел ден да седам дома.

Вчера,после подолго време излегов.Ама се исплатеше.
    Преубав помин,со преубаво друштво,музика и коњаче :)
    Затоа денес,главата ми пука.

И уште ова: Мразам машки кои не знаат како да се однесуваат со девојка!

На SparkyAngel, srcekrsacka и COollLady им се допаѓа ова.
  15. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам дека...
    I want to be up in space. :D
    Barbie20, и мене овој ПМС ме шизнува. :D
    Некако многу желби добив. :D
    Нејсе, имајте најубав остаток од денот со вашите најмили. Ве љубам. :*

На Dog-lover, Barbie20 и ariela09 им се допаѓа ова.
  16. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СКД дека Тим А се најдобри :P :D
    Уште една победа.
    Браво за нас :clap: :clap: :rock:

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Злобата, зависта и љубомората никако да ги снема од нечии срца.
    Еј ебате богаташите кои не си ги покриваат даноците и им ги наметнуваат на работниците. Одвратни се. Значи способни се да ти ја исцицаат целата крв. И тоа за кое си работел да не ти го платат туку да ти го бараат назад.

Значи мислата дека се се врти околку парите не е точна - тоа е така само ако вие го дозволите. Доколку се задоволувате со тоа кое реално и ви е потребно и кое реално сте го постигнале самите значи ќе си решите многу непотребни и ненаситни страсти.

18. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Дека јас се откажав XD

19. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.789
    Допаѓања:
    6.640
    колку бргу минува времето.додека да се свртам поминала една година.и пред една година ми мачеа овие чувства.мислев ќе отидам далеку и се ќе се промени.но не испадна баш така.далечината само ја продлабочи таа рана.што и да направам,каде и да одам не минува.а ме боли,многу ме боли.мислев дека времето лекува се.но каде и да одиме ние сме истите.се менуваат само навиките.но во душата остануваме исти.

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК многу ми е криво што не можев денес да одам во Прилеп на Ина,па сега дома си слушам музика...Што да се прави,ќе смислам нешто...А иначе за утре ќе гледам да одам :) Ќе кажуваат тие што се сега таму...
    Иначе сега си ја најдов песничката,на радио беше,многу ми е убавка :D Имајте убава вечер :)

http://www.youtube.com/watch?v=uLLsMzfIeWE

На Someonespecial, Katerinceee и Dog-lover им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.