Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Kaj мене комшичките деца Слаткар го пеат. По цел ден на улица слушам ,,Шоп шопинг, како ми стои ова? Профи, профи...'' |(
    A на секоја девојка што ќе помине и пеат ,,Ти си топ'' |(

Море да е мое ќе го заклучам во соба и ќе му ја пуштам на цел глас Никола, Никола додека на Слаткар фацата не му ја заборави :devil:

На sweet-cherry, eliesaab, ilipili и 13 други им се допаѓа ова.
  2. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Не ја сфаќам поентата на држење 2 месеци диета после едно изедено парче пица...сериозно??
    Вчера јадевме пица со другарки и една од нив избацување ..''од утре сум на диета морам да си надокнадам за тоа што си ја прекинав диетата'' а јас ''Што ќе јадеш? она ''Диетални производи на Виталиа''
    :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:
    Бог да чува па колку години имаш мори ти? телото уште ти се развива,немаш 150 кила имаш само 50.
    Изреволтирана сум од вакви личности.
    Истово девојче ми кажа завчера сум требала да вежбам и да држам диета бидејќи и сметала мојата форма на телото така наречена 'песочен часовник' т.е. колковите и сметале
    жити се што им фали на дeвојките со облини?
    Ако сум си нискичка и се ми оди во задникот и градите но не во претерана мера не гледам што има тука лошо? (некој ќе помисли којзнае колкава сум) Немам ни стомак ни стрии. Негооо ќе ја видам нејзе во иднина очигледно сака да стане анорексична и да фати други слични болести (а не дека е дебела дури е и слаба и тоа многу слаба)
    .Облини-да.Анорексија-НЕ

Ма не им се замарам

Is my body too bootylicious for you?

Сега гледам зошто Бијонсе ја направила песнава :rock:

http://www.youtube.com/watch?v=IyYnnUcgeMc

Прикачени фајлови:

На Serafima, Divinebutterfly, Butterfly14 и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    СДК дека конечно деновите ми се максимално исполнети и се се одвива во најдобар ред.Дружење,журки до сабајле,пиење во умерени количини....Опкружена сум со позитивни лица,луѓе кои ме сакаат и ги сакам.
    Нема нервози. Сите неважни личности се избришани од мојов живот.Засекогаш.
    Постојат само мали двоумења и една тајна која на никој не сум ја кажала.Не превземам ништо, само верувам декаќе се случи тоа што треба да се случи.Оставам на судбината.

На srcekrsacka и Westlife им се допаѓа ова.
  4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Jас знам наjдобро да глумам - срека...

5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    А колку е интересно пак странец кој не припаѓа на оваа земја, а се чувствува од прв пат како да е овдешен, ужива во секој момент поминат тука и се релаксира максимално без некакви примедби ... Просто се му е прифатливо и интересно. Ова кажува се.

СДК ... јас сум презадоволна што деновиве ми беа со полна агенда. И имав до мене прекрасна личност.

На tessie, Serafima, beticka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Што беше тоа љубов? :wasntme:Се поретко може човек да ја препознае.Каде се изгуби онаа вистинска љубов.Кога велам вистинска , мислам на онаа искрена, чиста ко утринска роса,две срца ко едно .
    Љубов без интриги кој со кого да владее.Без глума , маски.Мене тоа повеќе на војна ми личи.Натпревар мегу половите.
    Ако е љубов не треба да има тајни,љубомора,доминација на едниот, постојано повторување јас, јас,јас...
    Потребно е само малку , сосем малку... да бидеме среќни.Зошто ние мислиме дека среќата е недостижна. Зошто не знаеме ништо за љубовта.Сите ја бараме, бараме....и јас мислам дека таа е во нас.

На lunicka, Serafima, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СКД
    Од утре почнувам да учам :!: :emo:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК многу сум среќна по цел ден музика слушам,прееска пуштив правосмукалка цела куќа ја исчистив,измив садови,избришав прашина,се направив цакум-пакум и направив колачи и кога дојдоа моите се изненадија
    и ја во себе па вредно девојче сум што мислите вие :D
    Во последно време имам време за се‘ коцките ми се уколопија :lol:

9. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Морам со сестра ми да разговарам за домашната ситуација..
    Посакајте ми срека,мора да разбери како стоат работите.

10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    На пример јас не можам да ги сфатам вегетаријанците што јадат секој втор ден гиро, а се самодекларираат како врхунски вегетаријанци, богови на вегетаријанстово, потомници на Доналд Ватсон... И секоја втора узречица им е дека месо никако не јадат и слични ми ти работи, фали уште да пуштат некоја солза за да им поверуваш 102/100 посто. Не знам за што го рачунаат свинското у гирото, дали се свесни дека ќе горат во пеколот и зошто не?

А и не ми е јасно дали тоа исто би му дошло, како кога викаш по народ дека си на диета - а идеш во Вили на комбиниран, и во желудник имаш формирано цел ордевер од пршута и свински врат од веридбата на комшијата пред некој ден? Просветлете ме, да знам дали да ја смотам палачинкава со плазма у фрижидер или да чекам до утре кога ќе викам на диета дека сум.

На Foreveryoungiwannabe, ludoto19, bittersweet и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Морам и јас да прокоментирам на оваа тема, веќе кога почнавме.Имам една другарка т.е повеќе се ама за неа ми текна веднаш кога ве читав.Не ми баш другарка, школска ми е.Значи не е којзнае колку дебела, нормално онака ама јас од кога знам за неа таа секогаш е на диета а никаде не гледам резултати.Значи цела школска година таа беше на диета ама воопшто немаше промена кај неа иста си остана, можеби малку и се здебели.И сега како таа ја држела таа диета ме интересира, ако воопшто ја држела.Можеби стварно не била ефикасна таа нејзина "диета" ама како што вели она внимавала на исхрана не јадела месо и незнам што.Тоа само муабетот и беше за пред нас а позади грб гмечи хамбургери во уста.
    Не, не неможам да ги разберам овие луѓе.И да дебелината не значи дека тоа е само поради прекумерното јадење.Има милион други причини поради што луѓето се дебелеат.Според мене најчесто тоа е поради тоа што не се движат доволно т.е не се активни воопшто.Цело лето ако седиш пред компјутерот со чипсот до тебе, нормално дека ќе се здебелиш.

На Someonespecial и Serafima им се допаѓа ова.
  12. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Научив 300 прашања, уште 300 и готово :geek: Не ми се верува дека во четврток треба да полагам тестови од авто школата, а јас се уште немам седнато зад волан... |( Морало прво да се положат тестовите, па потоа да започнеш да возиш, глупости |(

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.319
    Она кога животот е убав... И тежок и лесен истовремено. Ова беше прекрасен викенд.
    Ме протресе адреналин и височини, љубов и чувства еден тон.
    И патем,кога ќе помислите да фрлите многу пари за надградби на коса и не знам више што, запомнете дека можете да ми ги дадете да си ги купам овие!!! Само 150 долари, да не морам да чекам месец дена, туку одма да ги имам! Хвала!

Одамна не сум одела помеѓу тежината и леснотијата. Чувството е неверојатно убаво и пријатно, олеснувачки...

И еден убер чуден,па дури и смешен сон ... ја убив сатаната... :D Но добро,тоа е веќе друго! :D

На Someonespecial, CoverGirl10, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  14. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Страшно ме нервираат луѓе (поточно машки) кои изиграваат осетливост.
    Разговарате и слушаш - Извини, ако сум досаден - не ти пишувам, не ти се јавувам, не ти правам муабет и така натаму... |(
    Ало дечко нели можеш да процениш по текот на разговорот дали на некој си му досаден или не? :wasntme:
    Дали мислиш дека воопшто некој би губел време за разговори ако си стварно досаден?
    аман бе зарем со 20 и кусур години не научиле како се одвива разговор од што се мора и како се одвива разговор од што се сака?
    Зарем неможе да се сетат дека некој без ни малку грижа на совест може да ги блокира, да не им се јави или едноставно да ги одмине ко да не постојат?
    Да, вакво однесување делува самосожалувачки, несамоуверено и доста глупаво...
    Толку од мене за денес... :D

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.473
    Допаѓања:
    17.174
    Секоја девојка бара дечко кој ќе ја сака неизмерно многу, кој ќе ја сака таква-каква што е, без обзир на се.
    Имам еден таков покрај мене но полека го губам поради мојата глупоќа, поради тоа што бирам убавина пред се друго.
    Свесна сум што одбивам, свесна сум дека еден ден ќе тражам таква шанса но повеќе нема да ја имам.

На tessie и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  16. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    :dance: :party: 1 ГОДИНА НА ФЕМИНА ФОРУМ :dance: :party:
    Минатата година на 22 Јули се зачленив на форумов и на почетокот морам да признаам воопшто не се снајдов. Не знаев како што треба правилата не ги знаев а не ми текнуваше да отворам до прочитам :fubar:
    После некое време слушнав едно девојче како кажува дека е зачленета на форумот на фемина и дека е многу задоволна, тогаш и јас се уклучив повторно и видов дека навистина е така :) па воопшто не било тешко да се на фемина форумот, воошто не е сложена процедура како што мислев јас :lol:
    Никогаш не зажалив и нема да зажалам поради тоа што сум се зачленила на овој форум бидејќи навистина може да се прочита нешто паметно и забавно е мине времето на убав начин :)
    Оваа вечер си легнувам порано и ќе спијам мирно бидејќи се чувствувам многу убаво исполнето, навистина било убаво кога некој ќе ти каже те сакам и ќе ти посака добра ноќ - и ако е тоа кажано од некоја драга личност (па и машка особа) :rofl: убаво мн убаво се чувствувам и сум среќна сакам секогаш така да биде секогашш :angel:

На eliesaab, Someonespecial, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Плачам.
    Изгубив личност која ме сака и која секогаш беше тука за мене.
    И сето тоа поради мојата гордост и одбивност спрема него.
    Мислев дека колку и да глумам лудило и да го избегнувам тој пак ќе ми прости и ќе ми се врати.
    Но,очигледно не е така.Сфатив дека на луѓето им се здосадува кога некој ја искористува нивната добрина.
    Повредувајќи го него,се повредив себеси.
    Никогаш не помислив дека ќе пуштам солза за него и дека ќе ми биде тешко.
    Доцна сфатив.
    Тек кога ќе изгубиме некоја личност сфаќаме колку ни значела.
    А јас изгубив човек кој во исто време беше подготвен да ми биде и татко,и љубовник и пријател.
    Никогаш не му покажав дека,иако бев ладна спрема него,сепак ми значеше нешто.
    Никогаш нема ни да дознае.

На pamelche и Gordana10 им се допаѓа ова.
  18. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Да резимираме колку "добри" работи ми се случија во овие 4 дена.

1.Мојата преболена бивша љубов за прв пат после 2 години го видов со женска.( ми падна заебано )

2.Мојот сегашен не-дефиниран ( и пишал на другарками јас вечерва бев само со двaјца другари така)?
    во превод: (бевме 2ца vs 2ца)

3.Татко ми ме виде со цигара ми падна ( дај ми јаже за околу врат )
    Ако вие тешко сетете се на мене и ќе ви олесни :)

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    за викенд нова фризура и нова книга.

првото ме подмлади, ме просветли, сега сум како друга девојка како да си го пронајдов стилот едноставно уживам во промената.

второто ми ја стопли душата. Ја купив Момо и само што ја здогледав се заљубив. одамна немам купено книга што ме привлече по својот надворешен изглед :D книга со тврд корица. знаете колку ретко е денес тоа? Убава хартија, крупни печатени букви .... целосно уживање....

На Moira, Serafima и Mishela им се допаѓа ова.
  20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.341
    Допаѓања:
    102.996
    Јасна е моќта на свекрвата во нашето ни општество, ама и на еден форум за млади (добро ги има и повозрасни ама со младелашки дух :lol: ) да направат покољ? :swear: Од сите болести само за една нема лек, простотилук, типичен, со метастази на млад женски ум, немам коментар :x

Батали тоа, туку што е со главоболкава? Ме пукна :(

И батали и тоа, свадбава ми е тема број еден периодов, кој патем трае едно пола година :lol: Прво си мислев се ми е средено, готово, спремна сум уште топаните да чукнат. Ахам, мижи митро, се успаничив дека ништо не ми е средено, дека само си умислувам и уклучив еден спринт. Е сеа месец дена пред свадба јас сум навистина при сам крај, скоро се си средив во овој спринтов после освестувањето дека као демек мене се ми е средено. Не знам уште колку паники ќе ме фатат ама сигурна сум дека ќе бидат уште неколку :lol: Во последниов налет навистина бев многу вредна, спремив куп работи и еве ме се фалам по роднини и пријатели со готовите производи :D Ајде нека помине и Август, нека дојде тој 8ми Септември и да речам помина готово е :rock:

На Barbie20, ilipili, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.