Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Наскоро ќе се преселвам во друга зграда...друг стан...други луѓе..други табиети...други комшии...
    Ќе ми фалат искрено кажано некои како шо би рекле чешити комшии..хахах :D
    Друштвото ќе ми фали од ова маало... :tmi: и лудориите шо ги правиме во летото
    Па..јас пак ќе си доаѓам тука ова-она,ама нема да ми е исто... :?:
    Добра страна е шо ќе живеам на втори спрат(бидејќи живеам на петти)... :^)
    Арно ама...си велам дали ќе се навикнам таму каде шо ќе се преселвам и ќе си најдам другарки + таму?Мислам дали ќе се вклопам?... :geek:
    Можеби си поставувам глупи прашања,можеби нема да е толку тешко...ќе се навикнам бе некако!
    П.С.
    простете шо пишував малце на битолски дијалект :emo:

На WarriorAngel и Dog-lover им се допаѓа ова.
  2. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    Денов ми помина за милини :sun: . Сакам вавкво време жешко е многу да ама кога сум расположена знам да уживам и во жештината. Денот ми почна со утринско кафенце потоа книга во рака не можам да ја оставам цело време ја читам Мемоарите на една гејша колку добра книга само. Додје 17h го земав велосипедот и да нема, возев околу 3 саата, обожавам да возам велосипед и воопшто не се заморувам, си дојдов дома на 10 мин. и пак да ме нема со кучето во парк, таму со друштво и си дојдов пред малку, од 17 часот до сега времето ми помина пре пре убаво.
    Додека се возев со точакот забележав еден пар се држеа за рака, немаше да ми падне толку во очи ако беа млади, но тие беа во поодминати години накај 70, кога ги видов добив насмевка на лицето, си реков колку убаво и на 70 години се сакаат :). Мојата љубопитност отиде до таму што си седнав до нив на клупа со намера да се одморам, и ме прашаа која сум на кој сум ништо чудно :D Потоја ги прашав колку год се во брак и дека секоја ден не гледам вака парови од околу 70 години да се шетат, навистина убаво од ваша страна реков. Дедото ми кажа дека биле во брак точно 50 години и тој ја сакал сеуште многу,(цитирам) ја држам за рака и заслужила да ја држам толку убав живот си имам поминато се неа верувај синко на секој му посакувам ваква партнерка во животот, потоа бабата ми кажа (цитирам) навистина многу добар човек е и тој има добра душа јас некое време бев неподвижна тој цело време се грижеше за мене многу го сакам и ден денес и нашата љубов воопшто не е изменета од првата средба. Во летниот период секоја ден се шетаме за рака.
    Навистина нема ништо поубаво од тоа да видиш дека и ден денес постои вистинска љубов како што читаме на интернет. Колку е само убаво кога гледаш дека не скоро 70 години се сакаат сеуште исто како и на 20, нешто најубаво на свет :inlove:

На Sweetheart87, anggell, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  3. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Се на се убав викенд беше.
    Поминав ден во Прилеп со друштво и не можам да се пожалам. Имаше одлична забава, убава програма , многу луѓе со кои долго не сум се видела..
    Од се по нешто. Јас си се чував и не пиев. :lol:

Дојде и тој ден 24 и конечно ке го оствариме првиот одмор со другарките. Женско друштво, резервиран апартман, собрани пари, спремни куфери , одиме на 7 дена во Охрид. :sun:
    А таму........не чекаат многу другари и другарки, не чека забава, капење, вежбање, и по малку лудување. ;)
    Конечно без страм ке се слечам на плажа и ке со сончам како никогаш до сега., иако уште не замината сум црна. :lol:

Среќна сум многу. Дома ситуацијата се поправа баш како што треба , мојата здравствена состојба се подобрува и сум најнајнајсреќна поради тоа. Но сето тоа благодарение на родителите и секако сум свесна дека самаа се си правам ,па како што стигнав до оваа ситуација , сега сама ке се лечам. :)

Полна позитивна енергија, задоволна од себе , среќна и спремна за одмор.
    Имајте убава вечер , уживајте во летото. :*

Прикачени фајлови:

На sweet-cherry, bittersweet, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  4. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Воопшто не мислев дека и јас еден ден ќе ги имам овие ,,проблеми‘‘...

5. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.473
    Допаѓања:
    17.174
    Има потреба уште еднаш да се пишува истото?
    Од збор до збор, како јас да сум го пишувала.

На WarriorAngel и Barbie20 им се допаѓа ова.
  6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    http://tocka.mk/4/101109/kim-kardasian- ... -vc-skolka
    Господи боже...Некои луѓе немаат пари за леб а они ги фрлат..
    Па што ни фали на нас што на ВЦ школката немаме злато?????????

На ljubovche му/ѝ се допаѓа ова.
  7. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Не ми е чудно шо моиве не лувале син па јас вредам и за машко беее
    и завидувамм на жената што ке и бидам свекрва

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  9. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Да бројам до два не ќе можам. Директно во лице ти кажувам се. Ептен ако си постара моја тетка ќе побројам. Почитувам повозрасни лица колку и да ми згрешат. Нели сепак тие некогаш ме чувале, думкале и заспивале. Колку може да реже некоја постапка, поглед и гест?!

Јас, јас би се ставила на крајот само и само моите да се секогаш на почетокот. Само и само сестра ми да е на почетокот! Таа не знае колку ја сакам. Не памтам дека некогаш сум и кажала дека ја сакам. Ама знам дека чувствува. Знам дека ја пребродуваше секоја моја мака, знам дека иако изиграва јака женска, сепак слабост сум и јас.

:inlove: :inlove: :inlove:
    Љубовта е тоа нешто кое почесто го вади најдоброто од нас. Благородното!
    Таа и распарчува. Кога и како самата знае.

На vinozito1, bittersweet, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК помина 1 месец откако се зачленив на фемина.Фемина стана дел од моето секојдневие толку многу го сакам форумот,а и личностите.Вие ми го направивте поубав животот.Овој форум има многу корисни совети.
    Ништо неможе да ме избрка од форумов,сега славам 1 месец од зачленувањето се надевам ќе славам и 10 години во иднина.Луѓе ве сакам и ФЕМИНА ја сакам исто така :* :* :* :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Низ се ќе поминам, али кога ќе видам летен шорц до под гз, со цена као фармерка/панталона(сомотска)/евентуално скијачка опрема од типот скафандер + сноуборд, ми се крева коса, се ежам 3 пати по ред, се прскам со крстена вода, вадам лукот од ташна против зли духови, и излегувам назачки за да се скрши проклетството.

Просто не ја гледам логиката тројно помало парче материјал да има цена како фармерка долга, па рачно да ги шиеја ќе се смилуваа и ќе пуштеа цена. Тоа ти е класично јебење у здрав мозок, па уште кога ќе видам дека со 1500 денари се на 50 посто попуст, ми иде со салто наназад да излезам и да извадам нинџа српот.

На Sanniii, tessie, CoverGirl10 и 52 други им се допаѓа ова.
  12. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    ... дека вечерва јас и тој свршивме заедно :rock:
    За прв пат во сексуалната ни кариера ^_^

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Сакам да кажам дека почнав несвесно да се мавам по глава од екстремно глупавиот пуштачки муабет, толку неинтелигентен, што преоѓа во антипуштачки, односно одбивачки муабет, ако воопшто може да се наречат МУАБЕТ тие ултрапрости, без смисла наредени зборови ...кои инаку се со печатни грешки. :@

14. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Ќе ми го треба сето трпение на овој свет и смиреност да го издржам денешново утро , мислам дека сум на пат да добијам хистеричен напад и се молам низ ова веќе да не морам да поминувам , откако знам за себе мислам дека поголем стрес немам доживеано , добро така иде муабетот нели , ама ај овој пат нека ми се склопат коцките за мирна да си одам на одмор :) Сега ќе си прогуглам некои трикчиња за тоа како да го намалам стресот :D

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.320
    Од сите одговори кои ги барам деновиве, ми се наметна и прашањето... КАКВА Е ТАА ПАЛЕНТА СО МЛЕКО, ДАЛИ НЕКОЈ ПРОБАЛ И ОД КОГА Е ТОЈ РЕЦЕПТ??? Вреди ли да пробам да го правам тоа чудо? И тоа уште посабајлечки сум во прашања, попладне или не, ќе ја ручам,па шо сака нека биде, мора да пробам, ме глоѓа љубопитноста! Сега ќе ја мислам цел ден!
    А како тргнало и скакулецот на Трендафилка ќе го зготвам од љубопитство каков вкус имаат готвените скакулци.

Ај универзум, денес биди добар и фин, мавниме во глава со среќа, многу баксуз ме затера за два дена, нек биде среќна среда! Те глеам ми се смешкаш и ми нудиш кафенце, сонцево рачиња пружило, ќе ме гушне еве го сега, портокалова ми е собата! Само да не ме лажеш џубре едно, ако ме лажеш морееее мамаааатаааааа!
    И нешто да ви кажам, не е новост. Има ЗЛИ ЛУЃЕ КОИ ЛАЖАТ! Да се производи би се наоѓале во земјоделска аптека под назив ОТРОВ ЗА ГЛУВЦИ! Ете толку се заникаде!
    Ау и заборавив да ви кажам... Ау...па како смеев. Ќе ме читате со Срцекрсацка со исти постови. Добив гратис тримесечен курс за медитација! :lol: Како идиотче се израдуФкаФ,ама не до крај, зошто нели зошто животот е каааа-кааааан, како бебе со запек од неколку дена и кога ќе направи пљууууф, до врат каките! :wasntme:

Ај добро утро! *мижи со едното око*

На anuskaNESTLE, la-chicka, Hipster и 7 други им се допаѓа ова.
  16. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    Знаеш дека имаш тешка форма на ногопис кога тоа што си го напишал ни ти самиот не можеш да го прочиташ а не па некој друг. :envy:

Од кога почнавме да работиме на компјутериве мислам дека заборавивме како изгледа пенкало во рака да држиш. Уште па муабет на еден "модерен" родител: Што ке му купувам на детево тетратки кога има дома таблет , на него нека си прифака забелешки. :@

Абе пријателе додека рацете не ги напраам цели со мастило,не кинам листови од средина на тетратката додека не ми останат 2 листа, додека на 1ви септември не отидам ентузијастички да бирам тетратки со разен дезен и што е можно пошарени НЕМА ДА ИМАМ ДЕТСТВО.

Сите викаме младинава не чинела. Не е до младината до родителите е . Сите преку нок многу модерни станаа,им тупнаа смартфони во рака на децава компјутери да играат игри наместо они да ги изнесат на прошетка па сеа уште таблети да не мора да го учи како да пишува нека куца на таблет.

Не сте модерни него напротив,сами ги отупувате вашите деца и не им дозволувате да се развиваат во правилна насока.Мали дебилчиња кои само тоа ги интересира,најнов модел на телефон компјутер... Алал нека ни е накаде идеме.

На ana-girl, sweet-cherry, Monna.Monna и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Може сум офф, но само сакав да се надоврзам на ова муабетот со таблетот. Кој го гледал видеото знае. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=_F6XxglmIr8

На SuperGirl24 и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  18. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Од 7 сабајле ми чукаат над глава. и не само денеска, неколку месеци наназад. Не, нема спиење.. :@

19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    Браво, голем успех сте постигнале, добро е што го сподели со нас. You go girl !!!!

На Monna.Monna, elena.mak, Sweetheart87 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    ..само 4 саати да се спиелоо ејј..ми доаѓа понекогаш една воспитна така да си удрам :| ..значи јас се пореметив со спиењево..демек ај ќе легнам порано па да станам еднаш како човек..не бре ја уште во 6 сабајле сум станала очите ококорени..да кажеш да одам на работа па станувам ајде де |( ...ама ова моевоо вампир бее..а друга работа..и ветив на другарка ми дека ќе одам на кафе кај неа..мхмм супер ќе одам,ако го погодам патот..и кое кафее бре..три кафиња не ме спасуваат..ама ќе одам..збор си е збор :!: ајде јас пополека да станувам да се спремам,вие имајте убав ден! :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.