Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Добро утро само што станав а си легнав во 5 ама спиење абе ептен биоритамот ми е пореметен :worried: Ама нека убав ден 24,1 месец помина од моето зачленување на фемина :) Ама нека ова е само почеток :)

2. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    А денес сакам да кажам дека не можеш изгледа ништо да напишеш на форумов без да бидеш нападнат околу било што и да објавиш, а да не им се свиѓа на некои мадами из Лондона. Сепак секој има свое мислење ама ај ако не да се караме на секоја тема..
    И да не ги заборавам најважните поддржувачите: на секое мислење против некого пријателките - лајк како за поддршка. Видов во некоја од темите и ова беше споменато.

Извинете ако навредив некој.

Одам пак на спиење. |-)

3. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Позбунета во живот не сум била. Добивам порака сабајлево од најдобар другар,во која гласи дека веќе подолго време имал чуства за мене,и покрај сознанието дека јас сум смртно заљубена во друг,сепак собрал храброст тоа да ми го пише. Јас многу го сакам,ама не на тој начин :( Пораката завршува со прашање и веројатно очекува одговор,ама јас сум во таков шок што не ни можам телефонот во рака да го земам. Бар да имаше некои знаци претходно,вака... ептен неспремна ме фати :lol: Охх боже,ќе си погинам...

На Espadrila, Serafima и Libera им се допаѓа ова.
  4. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.843
    Допаѓања:
    40.140
    .....Многу нови мајки на форумов :D
    Епа да не останам и јас покусо и јас повторно ке станам Мама
    Б... ке добие братче или сестричка :$
    На мм му се јавив оооодма, срекен пресрекен !
    И на Б... и кажав дека ке биде дадичка и само се насме како да ме разбра :lol:

Во моментов видно возбудена , една долга година е пред нас , додека да се роди бебево (здравје само
    Сабајлето едвај дочекав да направам тест , а самото чекање ме препоти

Инаку денес е ден на Радоста !! не има во наш локален весник мене и малото
    Која слуЧајност :?:
    Имајте убав ден :wink:

Прикачени фајлови:

• DSC00299.JPG
      DSC00299.JPG
      Големина на фајлот:
      157,8 KB
      Прегледи:
      575
    На ana-girl, NoellePage, Buttterfly и 82 други им се допаѓа ова.
  5. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.353
    Допаѓања:
    103.025
    Мајки шо напраивте вие бе, абе љубоморна сум ви, пола Фемина ни е трудна, па сакам и јас бе па :D Наскоро и ние ќе се радуваме, само уште е рано, почнуваме полека да се привикнуваме на идеата, па после и бебушко да дојде на ред да не не удри по глава дамла :lol: Мм е многу смешен, не може да се навикне на идеата дека сега на ред е бебуле, чудно му е :D Туку јас во СДК се расприкажав труднички муабети, ама ако, деновиве се почесто се фаќам како размислувам на таа тема, толку многу сакам деца што едвај чекам едно да ме изненади :D

На Buttterfly, elena.mak, ozbilnazena и 15 други им се допаѓа ова.
  6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ете ме и мене по подолго време да ви пишам некој збор. Со него сум пресреќна,секој момент е волшебен.Ми се чини дека сум во некоја бајка која што кога,тогаш ќе заврше,но знам дека ова нашето никогаш нема да заврши. Секој момент се труди да ме направи среќна и сум најбескрајно најсреќна,мислам дека нема посреќна од мене моментално.
    Му направив кифлички -прв пат целосно сама и успешно,за миг ги снема :D.Кога ќе го видам како си јади со сласт душата ми се полни,толку е сладок -буквално како мало детенце на кое што сте му дале сладолед се радува на се.
    Со свеки сме лика и прилика :D ,интересни се миговите со неа,добра личност која што во секој миг е тука за секого. Треба да ме штипне некого за да поверувам дека ова е вистина и ми се случува мене.Вечерите кога заспивам на неговото рамо припиена до него и утрата кога ќе го видам како мирно спие се незаменливи и нема поголемо богатство од тоа. Си ветивме заедно ќе оствариме се,дури и од игла локомотива ќе направиме бидејќи заедно ќе направиме се.
    Имаме кученце-и тоа ми го отваре :inlove:,ја крстивме Буба-свеки е кумата :D.Почна ерата на кинење на влечки,патики,сандали во која што јас и свеки ја браниме,а душлето и свекорот ја караат :D .Интересни денови исполнети со среќа,возбуда,исполнетост минуваме.Денови во кои што се пронајдовме себеси,откриваме секој миг нешто ново и заедно поминуваме преку тоа и планираме.
    Толку од мене сега а сега.До наредно јавување ви посакувам се најдобро. Поздрав од југот каде што се варкаме на оваа температура :D .

На Adi888, NoellePage, Buttterfly и 31 други им се допаѓа ова.
  7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ах,луѓенца мои!
    Ми се оди на одмор.Најозбилно.
    Сакам да си шетам боса по Страдун,да си седам на ѕидините и да си го гледам морето,да јадам сладолед на пристаниште,да се бањам во Јадранот.
    Ќе биде и оваа година.Мора да биде!

На WarriorAngel и Gordana10 им се допаѓа ова.
  8. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Денот убав. Конечно си ставив ред на спиењето, синоќа си легнав рано и станав во 7:30 :)
    Стнава, се свестив пиев млеко и си седнав во дворот да читам книга. Денот сончев, топло, природа, птици, зеленило, дрвја-уживанција.
    Имајте убав ден :hai:
    http://www.youtube.com/watch?v=5Eq7uTheQoA

9. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Имајте убав,среќен и безгрижен ден. 8)
    Ете тоа сакам да кажам :*

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК нешто што ми се допаѓа кај странците е тоа што не ги интересираат туѓи животи, а ниту се мешаат каде не треба.Многу го почитувам и ценам тоа кај луѓето.Сметам дека треба човек да има граница во своето однесување, како и тоа да знае како да ја искористи љубопитноста.Не да ја користи каде не треба и премногу.
    А животот е школо, сакал човек или не, ќе го научи на се, а со тек на време, човек ќе стане поимун токму на оние нешта, кои му сметаат.Бидејки, едноставно му ја црпат енергијата на човекот, единствена цел им е внимание.
    И не е важно што другите луѓе му прават на човекот, туку е важно што тој ним им прави.Одговорноста не е мала и лесна работа, само не секој ја прифаќа.

На sweet-cherry, sadangel, Ketrin.Moon и 14 други им се допаѓа ова.
  11. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    СДК денес сум темпирана бомба и незнам кој ќе настрада :swear:

12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Трудничка треска ја зафати фемина :rofl: ама ако убаво, честитки за сите будучи мамички, имајте лесна бременост и бидете исполнети, среќни и убави.
    А рече баба ми, плодна била оваа година.

Патем речено ве немав читано одамна и сега ептен пријатно ме изненадивте.
    Додека читав се смешкам и се вртам низ креветов, тесен ни е, па јас со моите коњски пориви увек го бутам Петко, и така расчепатена велелепно му викам:
    -Абе што убаво, пола Фемина е трудна :D
    А будалата на тоа:
    -Соблакај гаќите, да не останеш ти покуса :geek: .
    Од што ми е жешко деновиве само по гаќи спијам, а дотичниов мушкарац многу ме маничаји, после денешнава решителна изјава од вечер со боди и зимски пиџами легнувам :rofl:. Што е сигурно, сигурно е, да не го предизвикувам повеќе.

На ana-girl, Buttterfly, sweet-cherry и 47 други им се допаѓа ова.
  13. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    Колку е убаво кога ќе се видиш со особено драга личност по подолго време. :sun:
    Со прекрасна другарка која што со самата појава шири позитивна енергија. Не може да не ти биде мило такво девојче кое е секогаш насмеано, кое секогаш сака да помогне и да развесели.
    Една позитивна, весела и добродушна другарка, на која ќе можеш да ѝ се довериш, вреди повеќе од цело богатство, драги мои! :f:

На ana-girl, Lalli, sadangel и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    'Или ти се допаѓа некој или не. Ако ти се допаѓа, зборуваш цело време и другите едвај можат да кажат збор. Ако не ти се допаѓа некој - што се случува најчесто - тогаш само седиш како самата смрт и ја оставаш личноста со зборување да се однесе себеси во дупка.' - Селинџер

Многу, многу точно.

И да.. сакам вакво :( Доколку го добијам некогаш ветувам дека по цел ден ќе седам во тоа.

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dr.Ofboli

Dr.Ofboli Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    312
    Убав биланс си правам.

Прво гледам gossip girl и станувам најголемата лигла, после ја читам "Папата Јована" да се вратам во реалноста дека жената е најмоќна и не смее да си ја погази гордоста за некој небитен.

Време ми е сега да се заљубам во Чак Бас, привремено.
    Чао.
    8)

На WarriorAngel и anichka94 им се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Цела Фемина Трудна
    -Грујо лајкс дис :rofl: .
    Шала на страна вакво нешто не се случувало до сега, ама баш ми е мило за вас феминки, убаво е за читање :)

На Trnche, Buttterfly, sweet-cherry и 47 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.564
    :D
    Изгледа и Фемина го надмина периодот на тинејџерство,порасна, :wasntme:

На sweet-cherry, Moira, anabel-a и 14 други им се допаѓа ова.
  18. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    653
    Убаво е да слушаш убави работи и да читаш убави новости... Нека дава Господ на сите

На MacenceEna, WarriorAngel, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  19. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Имам ново!!
    Не, не сум трудна.. :D
    Туку ме известија дека сум примена како волонтер :) Едно искуство плус ми е драгоцено :)

На CoverGirl10, Buttterfly, sweet-cherry и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.245
    Допаѓања:
    157.334
    Се известуваат сите граѓани на Македонија, дека летото оваа година закасни зошто Лилит ќе оди подоцна на одмор. Од утре нема да има топлотен бран, ќе се задржи за доцното лето кое ќе се пролонгира се до ноември те ќе имаме циганско лето. Фала, чао, пријатно!
    Од втора половина на Август има да фуче сонце, да жеже, да пече! Е така!

И патем честитки до сите иднини мами. Со лесно бременоста, да бидете умни и смирени трудници!

Ау и да. Ако Кејт Аптон и Шајек се згодни, јас сум Виртувијански човек! Зошто факт е дека не можеме да се споредиме со модели, така што ете... Кај бе со такви тела без струк и непропорционалност? Море мрш! Признавам само вистински жени!

На Annath, teddybear, anabel-a и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.