Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    ... се шлаам без грам шминка, купувам еколошка ташна за плажа од лен, кучињата од пред зграда станаа да ми направат пат да поминам со точакот, јас им реков - фала :^) , и после им извадив по едно парче салама од таа што си ја купив сецкана за мезе.
    Што се случува, :tmi: што е следно - вегетаријанка ли ќе станам? :o

Како треснав со точакот драги жени, и тоа на тротоар и тоа не во движење, ами во мирување, и тоа пред семафор. :( Едноставно лупнав, го одрав коленото, направив дупка на фармерките, ама еден пријатен чичко ми помогна да станам, па заборавив на ужасот и срамот.
    Загриженоста не ми беше толку за себе, колку за точакот, само јас го поседувам тој ген да расипам точак стар еден месец, мислаааам. |(

Се спремам кроце кроце за одмор, не купив којзнае што, доволно е што имам купачи и чанта од лен, и книгички за одмарање мозок, некое средство за сончање, доста е.
    Не го пакувам целиот несесер со шминки, а оние години кога сум пакувала фен и четка за фенирање ми доаѓа да ги проколнам од мака. Леле глупачка, ауф.

На ana-girl, Buttterfly, Perina и 33 други им се допаѓа ова.
  2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Убајни, ќе поминеш осум дена само по гаќа и купаќа, ќе се љубиш ко првпат, ќе имаш секс до бесвест, ќе си одмориш стапалцата во жежок песок и солена вода, и ќе си дојдеш дома. Е да бе, барем да имавме три-четири лета годишно, јас не барам ради одморот, туку ради уморот, благопријатен е де :D

СДК, свежа сум ко свежа диња, таман да пукнам од благотии :lol:

Патем, душичкава ми се исполни додека ги читав овие шеесетина страни, среќно и лесно на сите нови мамички, јас ќе се турам во следната рунда, за догодина :wasntme: :inlove:

На ana-girl, Buttterfly, ludoto19 и 28 други им се допаѓа ова.
  3. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Заљубенааааааааа :inlove: :inlove: :inlove:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Останаа уште неколку дена до моето одење на одмор :wasntme: Да ви кажам право едвај чекам да заминам, да се оддалечам малку. :sun:
    Тукуу уште еднаш да им честитам на сите идни мамички на форумов. :hai: :hug:
    Навистина е прекрасно кога ќе прочиташ нешто толку убаво. ^_^

На Ketrin.Moon, Tedi.Bear, Dog-lover и 6 други им се допаѓа ова.
  5. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Ме разбуди наутро лаежот на моето куче и за прв пат не бев вознемирена заради тоа, добро што ме разбуди сонував навистина лош сон. Ја тргнав косата која што беше излегла од опавчето и ми прекрила дел од лицето, погледнав во телефонот часот беше 12, вообичаено за мене да станувам во тоа време. Мислите ми се навратија на сонот, се потрудив да се сетам на се, но номожев. Одитов да се истуширам и да се освежам за да заборавам на кошмарот, но попусто неможев некои чудни слики ми се појавуваа пред очи, како да бев во друг свет...ужасен свет. За денес можам да кажам дека со мислите се прошетав насекаде, не остана се само на лошиот сон.Откако се истуширав седнав во дневна сестра ми гледаше убав филм кој веднаш ми ги отргна мислите од сонот. Беше убава, љубовна и романтична приказна, им се восхитував на заљубените, толку беа прекрасни и слатки. Потоа откако заврши филмот во рацете зедов една од убавите книги на МИР-ЈАМ. Почнав да ја читам книгата која за миг ме однесе во Словенија, како на своја кожа да ги почувствував убавините на приридата таму, како само прекрасно ја опишува. Се занесов во книгата, која ме исполнуваше додека ја читав. Секако и таму се спомнува една убава љубов која сеуште незнам како ќе заврши. Се одделив од книгата и се вратив во реалноста, убаво е да залуташ со мислите на друго место, во друг свет. Но кога се вратив во реалноста сватив дека сепак мојот би ги издвоила како посебен и најубав, можеби затоа што е мој незнам, но си го сакам. :$

На Serafima и ljubovche им се допаѓа ова.
  6. Calla

Calla Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    513
    Допаѓања:
    1.515
    Се' се', ама со цвик да шеташ у ситимол, е тоа НЕ!
    абре жено, и цвикерите не се за секого... :fubar:
    (океј, не судам, ама ми личеше дека ги носеше ради мода, а не поради личен проблем да 'прекрие' нешто..)

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.765
    Денес се чувствувам така претепано, со не сите овци на број. После неколку дена многу слабо спиење повторно станав рано и си го фатив денов... тоалет, кревет, лавабо, шоља, кревет... Мајка ми стои до мене и ми ја држи косата, убава ми била да не ја уништам :lol:
    И на моменти се чувствувам како мало разгалено бебе кога разговараме.
    Ќе ти ставам чај. -Не сакам! Јади нешто. -Не сакам! Овошје? - Не сакам! Излези малку надвор. - Не сакам! Па следува, а сакаш нешто? - Па сакам! И ќе почнам да набројувам глупости кои нормално не е препорачливо да ги јадам сега.

Уште неколку дена до враќање на сестра ми. Едвај чекам да ја гушнам, да спиеме заедно. Обично кога нема да се видиме некое време ќе си легнеме заедно и ќе се гушнеме.

На ana-girl, anichka94, tweety26 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Да ве насмеам со моиве хормони.

Очигледно почнаа да ме маваат хормониве и тоа на големо. Мм одамна ме забележа, ама што да прави кутриот, само едно ми вика:
    - Ај те разбирам, знам дека и ти не сакаш таква да бидеш! :D
    А наутро кога станувам, прво ме прашува:
    - И денес темата е??!!

Од секогаш сум сакала да одам на море или евентуално на езеро, малку на водичка, ама сега ништо не ме влечи. Денес сум под јака доза на седативот наречен село, ама што да правам кога таква сум по душичка. И знаете што ми се врти низ глава, една убава шарена кравичка!!!
    Па како си ја пасам, па како си ја молзам... Лудница, којзнае што ми станува.
    Настрана шала, ама тоа ми сон. Куќичка некаде на крај на некое село, тишина, некоја кравичка, коковчиња...
    И најважното, ако се реализира ова еден ден, ве честам сите по еден кг сиренце, пресно, тазе што би рекле.
    Ајдеее...
    Ај да замолчам, оти навистина страшно ме мавнаа хормониве, по се изгледа во центарот :D .

Туку да кажам нешто подомаќински.
    Честитки, честитки до сите нови мамички. Дај Боже да се множите само, не половина Фемина, туку да ја префати цела Фемина еден ден :inlove: .

И уште нешто.
    Со тато заедно во петок одиме да го видиме нашето ангелче. Тато за прв пат ќе го види срцето наше. Со душа ги бројам часовите, минутите... :l:

На shushu, ana-girl, NoellePage и 32 други им се допаѓа ова.
  9. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Ех, што убаво... Многу нови мами, многу нови беби... Само за убаво нека е, живи и здрави сите - и мами и беби :D Баш ми е мило. И во моето блиско окружување чекаме наскоро да се роди едно девојченце, а имам и неколку кои се тазе бремени, од кои една е мојата најблиска другарка. Едвај чекам, ма има да го китам тоа бебе, да му купувам разноразни ѕинѕурајки, има да биде најразмазено од тетка му Секси :lol:

Да ви кажам, годинава се наоѓам пред вистински пакувачки предодморски предизвик :D Се договорив со овој мојов да носиме само еден куфер :tmi: Изгубив на кладба, шо да праам. И сега барам алишта низ дома, одвоив еден куп и го наредив во мојот куфер, чисто да видам колку место фаќа. Што да гледам, поарно ич да не гледам. Не го збира бре, а кај се папучи, сандали, ПЕШКИРИ! Леле аман тоа пешкирите, пола куфер за на одмор цел живот ми е само пешкири! :^) Не знам што ќе се прави, не знам. А 12 дена се, па само гаќите колку место ќе ми фатат :rofl:

И така. Ситно се брои до одмор, јас чекам плата која автоматски ја вадам од картичка, купувам евра и останувам без денар :^), па сега си се збираме по дома со мојов, си гледаме филмчиња, си правиме филмчиња ( :geek: ), ама утре ќе ме носи somewhere special. Роденден му е :) Му купив часовник, се надевам ќе му се допадне. А и да не му се допадне, ќе го носи зашто ме сака до бескрајот и назад, го знам тоа :inlove:

Убаво ми е, убаво! Најубаво!

На ana-girl, senza.parole, sweet-cherry и 25 други им се допаѓа ова.
  10. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Кој левел на судбина е :
    Ако ти и бившиот се погодите на иста свадба !?
    Can't weit :wasntme:

На Monna.Monna, Barbie20 и Tedi.Bear им се допаѓа ова.
  11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Јас се вратив од одмооор! 8) :rofl:
    Добро, не ни пријавив тука дека одам ама ај... :D
    Исунчана, исунчааана...само зеницата и забите ми се бели. :P
    Убави денови поминати (САМО) со него! Будењето покрај него...омилениот дел од денот, покрај зајдисонцето кое така го чекавме да се изнасликаме.
    Изгрејсонцето беше наменето за други работи... :$ :rofl:
    После испити, бурни денови исполнети со многу учење (пак е виновна мојата претерана, глупава амбициозност! |( ), одморов супер ми дојде.
    Тој како и секогаш, немам зборови да го опишам, немам значи...ниту еден збор не е доволен да искажам како ме прави да се чуствувам! :l:
    Топло ми е во душава, топло на некој чуден начин...ми се запира дишењето на моменти од среќа!
    Очите дополнително ми светат...од него!
    Љубов + Лето = Совршена комбинација!
    Толку сум среќна откако почнав среќата да ја барам во ситните работи! Клише, знам, ама од збор до збор точно е. Кој не пробал - нека проба! ...а јас одам да го пробам кафето на другарка ми...после една недела! :wasntme:

На ana-girl, sweet-cherry, Adi888 и 29 други им се допаѓа ова.
  12. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Крајно болен и прекрасен сон имав пред неколку денови, и моите денови се толку немирни и полни со забранети мисли!
    Чудно е колку може од само еден сон - да ти се размрда животот и чувствата!
    Станав побркана со грижа на совест, тахикардија и чудни емоции како струја танцуваа низ мене!
    Легнав пак, незнам како заспав, но истиот сон продолжи!
    Три пати по ред го сонував после 2 цели години откако немам никаков контакт со него, но боже мој, му го осетив повторно здивот, мирисот и допирот, беше толку реално и прекрасно, толку забрането!
    Во сонот го бакнувам а во истовреме и плачам зошто тоа му го правам на дечко ми, грижа на совест и во сон и на јаве имам сега со овие извртени и помешани мисли за него!
    Зошто после цели 2 години?! Што ли е значењето? Полудувам начисто! Сакам да прекине!
    Со сите сили ги поттиснувам мислите и тие измешани емоции кои ме обливаат но не можам против тоа, посилно од мене е, и ми иде да вреснам и да се изнаплачам, солзи никаде, а јадеж во мене до небо...

На CoverGirl10, Sweetheart87, Sexybaby86 и 12 други им се допаѓа ова.
  13. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Најмногу боли кога ќе те навреди некој близок. Полека ти ја кине душата, ти ја толчи бетер од аван. Ако видовте некој кретен како шмрцка додека оди по Партизанска, јас бев. Не плачам во јавност, навистина не плачам во јавност ама ми пукна филм. До мене ли е, до пореметениов циклус ли е или како сите што го криват топлото, до топлото ли, не знам ама не дрмнаа зборови до последна жичка. Безчувствителни луѓе, без грам мозок и да им кажеш нешто не вреди.

На страна од мојава ноќна мелодрама, прекрасен ден. Сум возела со-вр-ше-но и заклучивме со инструкторот дека сум утрински човек. 8 и пол, ширум отворени очи и Скопје е мое. Статиите ми се читани, ми стискаат луѓе палчиња нагоре, а јас не можам да ви опишам колку ми значи тоа. Да знаеш дека некого си му направил 3 минути да му бидат поинтересни. Милина!

Утре домче ќе бидеме сите на број, јас прееска сум направила од тие Фереро бомбиците и мислам ме викаат од фрижидер. Се нервирам колку ми слаб интернетот, а знам дека e затоа што тврдоглаво симнував пола месец Game of thrones. Инаку во петок има доста дешавки низ Скопје по повод земјотресот, а меѓу другото и крводарителска акција во Даре Џамбаз кој може и сака, ајде. И најверојатно бесплатни проекции во Милениум цел ден, ова ми е од другарка муабет ама проверете.

Лаку ноќ свирачи и честитки до сите мамички, чекаме една феминска мекицијада. :)

На ana-girl, Buttterfly, Annath и 16 други им се допаѓа ова.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.565
    Што да правам Господе,да одам или не дај ми некој знак
    Ако биде се во најдобар ред треба да сменам 6 превози за да одам и да се вратам.
    Не сум без обрвски па да се посветам на тоа.
    Ах,Господе ах,зошто толку ми отежнуваш? :doh:

15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Нека не збори Грујо на ТВ дека Македонија нема деца нека дојде на форумов и нека види дека пола фемина е трудна :!: !И нека не се жали на ТВ :)
    ЧЕСТИТКИ лесна бременост до сите идни мамички и да си родите здраво,живо,право,убаво бебенце :l: :l: :)

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.503
    Допаѓања:
    251.330
    Денес убав ден, труднички :$ .
    Нови мами, нови трудници, плодна година, за мераци :) .
    Јас и бебушка си растеме, во овој стресен период ме смирува, ме насмевнува кога ќе ми мавне една клоца или бокс :punch: .
    Денес цел ден пијам кока кола и јадам блачко, притисокот го кревам, па ова малово лудува. Шизи внатре, кои акробации, клоци, боксови, фудбалер на мајка :D .
    Сигурно за Милан ќе навива, ма можам јас уште во стомак да препознаам ^_^ .
    Туку да ја допијам кока колата оти син ми не се смирува, во моментот ме поздрави со една клоца ]:) .
    Ах убаво е да си трудна, секој ден ќотек ќе си јадеш :rofl: .
    Се разлигавив, ама хормоните работат, дежурна плачка сум станала :) .
    Емоционално попуштив веќе :whew: :D .

На senza.parole, esperanca, Buttterfly и 33 други им се допаѓа ова.
  17. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Прееска со баба ми правевме муабет, нешто ми кажуваше како било порано и така се подзамислив и сватив колку брзо поминува времето.. И сега гледам на себе, дека уште малце и 15 години ке прам.. Чоек, мислам дека енос 10 ке полнам,а тоа 15 :О Еве ви жив доказ дека времето брзо оде :lol:

18. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Еве меееее :hai: кога да дојдам? :D :hug:
    Туку, лесно ви е на вас, сите сте си труднички :D
    На село, ништо ново. Да носеше Субрата Рој крави од Индија, па да се надевав на подобри услови за моево стадо, ама не... европски ќе биле, западњаци. Прчли :D

Луѓе мои, што да ви кажам. Јас избегавав да гледам серии периодов, за да можам да се сконцентрирам на вежбањето, ама најдов една за релаксација, корејска. Корејска сапуница, тоа... шта речи. Знаете во шпанските сапуници барем има страст, покрај измешаните родбини, она ќе ја грабне бре, за да и каже дека ја сака. Во азискиве само се врткаат, се трткаат. Цела младост се заедно, ни другарски не се гушнале :D Ама толку ми се посебни, колку и да се плитки, врв на платонските љубови. И така сега чекам Ју Мин Воу да и каже на Шим Хју Вон дека ја сака, па оваа да му раскине на Парк Џунг Џае. Сега веројатно и Ан Џунг Хун ќе открие дека Мин Воу ја сака Хју Вон па може ќе и каже и на Џанг Ми. Сигурно и тие ќе се ќарат на крај. Иначе на Мин Воу девојката му има починато, а Хју Вон била болна од срце, па на Еун Хју срцето е трансплантирано кај неа. Сега кога ќе и се доближи Мин Воу, срцето побрзо и чука... Судбина, шта чеш. А не знаат ни двајцата, ама тоа е... :rofl: Мајке ми, ова корејскиот и јапонскиот поразбирливи ми се од кинескиот, ама имињава не знам како ги читаат. Во филмов тотално другше звучат.

Па... јадете многу овошја, пијте многу вода и не заборавајте да дишете... идат лонг хот самр дејс :doh: Јас ќе си легнам |-)

На imelda, Foreveryoungiwannabe, ludoto19 и 17 други им се допаѓа ова.
  19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК не можам да ги разберам луѓето кои единствена работа им е да направат зло некому.И притоа истото го оправдуваат како нешто добро и убаво... :^)

На tea4e и dream.queen им се допаѓа ова.
  20. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Леле денес што сум видела женска ајкулска насмевка... omg
    :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.