Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Добредојде :lol:

И среќен роденден

2. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Готово,не се диши веќе,можам да замислам како ќе е во август :x :sweat:

:l: :l: ! што би правела без неа незнам :D

Прикачени фајлови:

• hii.jpg
      hii.jpg
      Големина на фајлот:
      4,8 KB
      Прегледи:
      423
    На Butterfly-Girl, Someonespecial и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  3. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Богами и јас незнам шо би правела без неа.. :D :D :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    ^Најлоша клетва деновиве- Да даде Господ климата да ти се расипе ! :D

На Butterfly-Girl, Agawa, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 6 други им се допаѓа ова.
  5. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Беше еднаш другарка ми на преглед нешто за физикална таму...за сколиозата она искривувување мало како да кажам...левото рамо за малку погоре од десното така нешто..
    И сега докторката наместо да ја повика ти чупето со сколиозата,докторката вака му вели:
    -Ти чупе со склерозата ела ваму на преглед!
    :lol:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Ајде девојки, повелете по едно парче торта :D Да не речете после не сум ве почестила :D Јас сум љубител на чоколадни торти, баш таква и имам сега дома... Ајде повелете, ќе се заблажиме.
    И ви благодарам за честитките :*

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      9 KB
      Прегледи:
      364
    На Someonespecial, Barbie20 и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Чувството кога си ги средуваш ноктите на нозете и рацете и си ги лакираш. :emo:
    Чувството кога се спремаш утре да одиш на село. Одмор. 8)
    Чувството кога надвор сите се потат а ти си дремеш под клима. :rofl:
    Чувството кога фамилијата ти е здрава жива и весела. :D
    Чувството кога ја имаш најголемата љубов што може да постои :inlove:
    Чувството кога имаш мир во душата.

НЕПРОЦЕНЛИВО!

Денес многу си се сакам.

На Butterfly-Girl, Someonespecial, Barbie20 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    Конечно и јас да добијам сино цветче :clap:

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Ќерка ми баш ме насмеа.Како радио Милева е. :D
    Дознала дека комшијата и раскинал на девојката,затоа што во нејзината чанта нашол налепница од Кока Кола,со името на нејзиниот бивши.
    Гледате сега колку е Кока Кола здрава.И врски растура. :wasntme:

На Neytiri, kate21, DzingrlakaDzikica и 34 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.422
    Колку ми се смешни некои луѓе како бедно се радуваат кога нечија врска пука... Патетика. |( Гледам и не можам да се начудам. Жални сте луѓе,жални. Онака среќни се зошто завршила нечија среќа. Се ситат на патењето. Мене баш ми е жал, да не претерам, ама мислам дека се чувствувам како мајката на еден од нив двајца, криво ми е зошто прекинало. А овие брате, среќни се! Зошто некој е несреќен, затоа што тие не се усреќиле со едниот од врската која пукнала,па сега надежите им скокаат иако се цела беда збрана од личност.
    Или луѓе кои прават испади зошто така им се сака. Ги фаќаат некои невротични кризи на топлово, друго објаснување немам. Онака бе, од чиста мира ќе изеде трици за нешто, ќе посака нешто, чисто за да направи тензија и да те изнервира. Па ти оди да му лупнеш една вруќа да се чуди зошто.
    Или такви што секоја можна информација ја кријат од тебе, ама затоа тебе ќе те испитаат во детал за истото, да го испијат до последното што може да се знае. Епа неќе моќи ове ноќи. На! Ништо не ви кажувам,па пукнете од мака! Па што знам, јас го доживувам ко комплимент тоа. Штом вие чувствувате потреба да скриете нешто од мене,а да ископате нешто друго, јас почестена сум штом ме доживувате за конкуренција,па се плашите да не ми кажете премногу. МДА, ви благодарам!
    Или такви на триесет и кусур години што сфаќаат што е животот,па тормозат со некои идеали кои обично се преболуваат до 24-25тата година. Кога биле на тие години не знам, биле рамни на фикус, а сега ми зборуваат за битните нешта во животот. Као, добро утро! Сега сфати?! Ај оди среди си го животот и кажувај ми за тоа. И не, не поминуваат муабети од типот, Номад, ма таков човек сум јас. Да, и јас сум, ама као... наоѓам средина помеѓу динамичното и смиреното. Сјебуваш туѓи невини животи со тоа понашање, сфаќаш?
    И колку сум си смешна самата на себе кога престанувам да почитувам одредена личност за нешта кои не сум ги гледала во нејзиниот карактер претходно... Страшно! Па си викам ама си наивна...

Вторник у принцип е глуп ден,одамна си реков. Имало тук таму по некој убав вторник,ама не... И во весник нема ништо интересно. Зошто баш огласник? За да те извади од депресивниот муд дека има надеж и дека животот циркулира непречајно,некој нуди работа, некој бара работа и све така...

На caroline.costa, teddybear, WildCherry и 6 други им се допаѓа ова.
  11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    I need you now !
    Како да му објаснам на моиве дека климата не е луксуз,туку потреба ?

Прикачени фајлови:

• klima.jpg
      klima.jpg
      Големина на фајлот:
      15,3 KB
      Прегледи:
      450
    На srcekrsacka, Girl-50, Barca-Gril и 5 други им се допаѓа ова.
  12. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Кока колата купена од мајка ми ни донесе 2 крпи за на плажа.
    Добитна комбинација - моите прсти, мобилниот на дечко ми и кока колата на мајка ми.
    Има среќа жената моја. Некој ден ќе ја земам со мене и ќе си фатиме правец накај некоја коцкарница. Многу си ја љубам. Таа е единствена жена за која знам дека дома секогаш има смоки и крем банани. А нема малечки деца! Кога ќе се насмее мене ми заигрува срцето.

---

Непотребно брзање! Сите сакаат што е можно побрзо да ги искусат нештата. Небаре некој ќе им ги украде (а и тоа е можно денес со народов). Пребрзо спојување со партнерот, пребрзо размислување за опцијата тој да ви биде вашето маже...... Не се дава простор за уживање и лесно чекорење низ тие неколку етапи. Се се прави стуткано, присилно.
    И добро како се исповетувате вие со некој друг. Не е возможно и вие да го чекорите истиот пат како што го чекорел другиот. Може другиот одел полека и си пеел за пеперутките кои ги чувствувал. А пак вие сега го имитирате неговото движење со цел да ја достигнете неговата среќа. Но всушност изгледате како голема пијавица која им пречи на сите, лепејќи им се по цело тело.

---

Може ако го запознаам ќе осознаам дека е паметен човек. Ти ми го претстави како доста глуп. Дали намерно или не не ме интересира. Може вака ќе ми се макнеш со тоа дишење позади моите мали копита :D .
    Ај да ви се посреќи. Вака гледајќи го на слики физички доста потсетува на мојот. Луда си, мајке ми! Стопирај се малку и почни да бараш, сакаш и посакуваш твои замисли за љубовта, уметноста и животот. Престани да ми ги крадеш моите. ОК кради ги. Уат да фак :D . Еее :D. Ама те предупредувам ако сакаш да ме следиш на тој начин мора да си ку-ку. Инаку нема да уживаш во истиот.
    Признавам дека порано ме нервираше таа твоја потреба. Сега за тоа твое однесување немам став - поточно ми е како она К*р ми е, двор ми е! Така ли беше пословицата. Ноншалантно си го перчам секој атом.
    --------

Идам да сркнам таратор. Дечко ми ми го направи. Ми го донесе во раце. Немате поима колкави ги исекол краставиците. Го гледав ги сечеше на даска, а сега гледам големи парчиња краставици лебдат над јогуртот. :D Ама ќе си го изедам, па од мојот ми е.

А што е тоа паѓање на притисок?! Гледам некои замаглени фигурчиња. Дома уште ми викаат дека мала сум била за такво нешто како притисок, свашта...

На Divinebutterfly, vinozito1, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Се е само ефтин трик. Не знам. Не знам дали само не сакаш да ме повредиш или е реално. Зошто тогаш не си загрижен? Или јас се грижам доволно и прекумерно како и за тебе? Заминува циркусот. Кој разбра - разбра. Ќе избегам од овде макар на месец, а тие ќе најдат друг циркус за да се смеат. Ќе чекам стрпливо, ако воопшто можам да бидам таква после се во животот. каде ми е временската машина? Не да се вратам назад, туку да видам што во иднината. Ми е страв, имам лошо чувство,а не сакам да се помирам со тоа иако кажуваш дека е невозможно. Ќе истрпам што и да е...ќе чекам. Се врви. И животот врви...
    Само зависи како ќе го поминеш...отиде времето...се е ќе видиме. Па,да заминувам. Циркусот го крена шаторот и можеби, некој ден ќе се врати, само дали ќе е истата публика?

На Dog-lover, Agawa, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Ете така и јас заминав на одмор... :)
    Сите весели што ќе одиме, што конечно убаво ќе си се одмориме. А кој најмногу се радува? - Јас.
    Најискрено едвај чекав. Многу го сакам летото, уште повеќе одморот.

Ние сме скоро спремни утре рано тргнуваме.
    Поздрав до сите, се читаме за шест дена. :hai:

уживајте :d:

На Butterfly-Girl, Dog-lover, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  15. planet

planet Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    73
    На какви се' чудни места не ме вози количкава наречена живот! Е-хеј! Не знам дал' да плачам или да се смејам. :lol:

На lunicka и Gordana10 им се допаѓа ова.
  16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк сум си ја накривил капата и си свиркам,ич не ми е гајле кој што збори за мене затоа што не сакам ни да се замарам со такви личности,искрено и супер се чуствувам дури си потпевнувам и смешкам :D

На vinozito1, Serafima, psychic и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    А јас го обожавам зајдисонцето... ^_^
    Толку!

На Serafima и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  18. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    На сите оние што го носат името Марија, им посакувам среќно и вечно име! :* Исто така и го честитам именденот и на сестра ми која што ми е најзначајната личност на светот...

На psychic и vitomir им се допаѓа ова.
  19. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Koja maska i da ja stavis, pod nea si sepak ti! :!:
    p.s. izvinete za latinicava, od tel sum.

20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Убаво си викав јас дека несакам лето, сонце, пеколштини, стопен асфалт, алергии кои ми се јавуваат само во лето... Сите лето па лето, ете го сега летото. Ќе дремеме сите под клими, ќе се испоразболуваме, дал од жештиниве, дал од климиве, да незнае човек од што попрво му се мигрените и шмркањето... :@ со носот, да не ме сфати некој нешто друго.

САКАМ ЗИМАААА!!!!!! (и секогаш си ја сакам, не само во лето кога е жешко, него и во зима си ја сакам зимата, кога е ладно и кога треба да се пазам од мразулците на патеката дома кај мене). Сакам снегче, сакам да си седам дома покрај каминот со дечко ми, да си пиеме црвено винце и да си се галиме. Уфф најубави моменти. Ја сакам и предновогодишната еуфорија, дури сега на жешково кичот фустани и торта фризурите ми изгледаат како олеснување. Сакам кога цел град ме потсеќа на нешто ново, кога е цел украсен, светки, дедомразовци, деца пиштат од сите страни. Сакам кога обавезно има неколку чичковци на плоштад и продаваат штотуку печени костени. Си ја сакам Божикната еуфорија исто така. Ме потсеќа на љубов, топлина, семејство... Целата таа атмосфера ме потсеќа да се заблагодарам на Бога што моите, сестра ми и дечко ми се живи и здрави, покрај мене се и ме сакаат најмногу на цел свет, исто и јас нив... :inlove:

А во жешково единствено што ми текнува да се заблагодарам на Бога е што на моиве им текнало клима да купат... |(

На Elichka, Serafima, LittleChili и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.