Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134

И јас, затоа сега, незнам дали е предност или мана меѓутоа премногу сум скептична при секој контакт со луѓе кои прв пат ги гледам

2. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Дали вреди да се изгубат сите личности кои те сакаале и почитувале, заради недораснатоста што сеуште ја влечеш со себе на тие години? #ЕвеНеЗнам

3. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ^ #Форумов#не#e#ниту#твитер#ниту#фејсбук

И едно нема да ми биде јасно, вие што уплаќате пари у фитнес центар и што доаѓате само да се тртите и вртите и што зафаќате справи за седење и посматрање, нели ви е жал за парите, дали навечер коа ќе легнете помислувате на што се можевте да ги искористите тие стотки место да ги фрлите у водите на очајот и егото?!

Ден втори во Треблинка, лечам фрустрации кај ќе стигнам. До крајот ми остануваат уште нецели 4 недели, тоа се 28 дена, многу саати и многу минути...

На Foreveryoungiwannabe, Sexybaby86, kravce и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Најпоставувано прашање денес е тоа дали се уште се почитува правилото „Дамите имаат предност :?:
    Дали е се уште важно и забележано од страна на понежниот пол?
    Или можеби звучи шовинистичко и саркастично :^) ? Оваа тема сепак дига многу прашина...
    Само се прашувам, што се случи со светот?
    Каде ни отидоа манирите на сите?
    Денес се познаваме - утре не, денес сме едно - утре не сакаме да се видиме со очи, денес на некого му се колнеме на вечна љубов – утре забораваме дека воопшто постоел...
    Кочо умрел мислејќи на својата Раца, дури и презимето го сменал во нејзиното име, и пишувал до последниот здив колку многу ја сака...
    Петре М. Андреевски пишувал за љубовта кон Дениција,неговата љубов кон неа е толку силна што поместува планини и урива предрасуди и така останува вечна.
    Не можам, а да не се запрашам:каде по ѓаволите денес ќе најдеме такви љубовни писма и поеми? Постојат ли? Епа не постојат повеќе! Како сакаме да постојат кога им се посветувани на погрешни лица во погрешно време, а тие што заслужиле добиваат само огорченост поради грешките на првите :tmi: .

Главниот заклучок е, дамите кои не знаат да ценат не се дами, господата кои немаат манири на еден вистински господин, не се господа.Господата секогаш треба да го почитуваат правилото „Дамите имаат предност“, а дамите кои ги заборавиле основните правила на култура треба да научат да велат едно мало „благодарам“.Но, имајте на ум дека правилото важи само доколку е искрено и се работи за учтивост, добрина, почит и восхит кон една дама, а не за некој глупав сет на правила кои се употребуваат само за да се покаже дека жената е послаба од мажот :!: .

На Mishela, vinozito1, Barbie20 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Па и секоја ден не се излегува.

Сакам да кажам ете пак по старо, секоја ден истите мисли, истите грижи, никако да се справам да го надминам ова. Зошто не ми излегува од глава. Да не сум заљубена ? - Не не тоа не е можно.
    Не смеам да потклекнам повторно пред искушението, но како, како да пронајдам сила да се воздржам ,знам дека морам некако, но какооооо :(

6. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Најсилни личности се оние кои по цел ден се смеат, и насмевката ја симнуваат дури навечер, заедно со облеката што ја носеле дента. Личностите кои со насмевка ја кријат болката и тешкотиите што ги имаат и му пркосат на животот и судбината. :bow:

На Someonespecial, Marjan007, Rubiii и 2 други им се допаѓа ова.
  7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    СДК
    Денес ми падна во вода и последната шанса да избегам т.е. да не сум овде на мојот роденден.Затоа што нескам кога луѓето се оптеретени со проблемот што да ти купат за поклон па дали ќе ти се допадне и слично.
    Ми доаѓа утре да го наговорам дедо ми и да се качам на планината.
    Но нема да биде убаво.
    Така да пред малку со брачетка ми си избрав комбинација за утре затоа што ќе имам гости цел ден,а во сабота ќе славам со друштво..
    Во петок вечер со неа ќе сум излезена....
    А во недела одам на одмор.... :D
    Ќе дојде и тоа поубавото..едвај чекам да додје недела... :)

На eliesaab и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  8. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    861
    Допаѓања:
    9.948
    Mанаа број еден на македончето се разбира е слухот!
    Слушнав ама не дослушнав,па ќе те врти од Морава до Дунава со измислени стории со изговорПа јас така разбрав
    Бреј да му се невиди!
    Расчепкајте тоа ушите или крајно побарајте помош за се има лек :D
    Ај доста оти фркнав.

Инаку денес ниедна добра не комбинирав,ми фали одмор не е зезанција.
    Плус нападната од инсекти,ја загреав газицата го запалив моторчето и на бегањееееее

На Someonespecial и Gordana10 им се допаѓа ова.
  9. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Сакав само да ве поздравам на сите и да ви кажам дека за неколку часа заминувам на одмор. Бидете ми сите поздравени, Ве сакам :* :hug:

На Someonespecial, lunicka, Barbie20 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    СДК дека кога ќе видам некоја дупло отворена тема или тема која што е воопшто непотребна, а која што сеуште не е заклучена ми се крева косата :!:

Како на пример темава: http://forum.femina.mk/singl/sad-life-t18595/10.html#p1740361

11. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Нема ништо потешко од самотијата. Едно е на филм, Кери влегува во својот апартман, пушта музика и пали цигара..И тоа мене тогаш ми изгледало многу кул, и сум посакувала да живеам сама ..Ама сега сфаќам, реалноста е друга.. Да се будиш сам наутро, и да легнуваш уште поосамен..Сама, сама јас со своите мисли ! Се мрднав !

Земав милион книги, чиниш докторат спремам, готвам како луда а порано не знаев јајце да испржам, не знам што уште да направам за да го исполнам денот..

На Buttterfly, Neytiri, Stoimenovska и 34 други им се допаѓа ова.
  12. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Не можам да го дочекам утрешниот ден,претешко е а го посакувам најмногу. :sweat:

13. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    I'm back феминки....
    Летово поисполнето не можеше да биде. :)
    Започна со прославата на мојот роденден па Пиво Фестот па одморот...
    Најдобро,најлудо поминатите 10 дена на одмор.
    Нешто што ќе се памти цел живот. Прекрасна дружба,запознавање нови личности,забави,ноќни капења по некоја симпатија и солзи за разделба...
    Сепак ако се сака се' се може. Контакт може да се одржи...
    Секој ден се будам со надеж...Надеж повторно да се сретнеме. Некогаш и негде...
    Ми недостасуваше форумов дефинитивно но малце одмор добро ми дојде ;)
    Продолжувам со наполнети батерии...
    Имајте убава вечер :*

На ana-girl, Adi888, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    На моменти ми доаѓа да избегам во некоја шума.Подобро со животни ќе живеам,отколку со таканаречениве "луѓе".
    Толку многу дезинформации слушнав за мене последниве неколку дена и просто се чудам од каде ли им доаѓаат такви идеи на луѓево :?:
    Не знам дали сево ова е резултат на прекумерното гледање турски серии или пак има нешто во воздухов...Некоја епидемија се шири...А лек,за таквите,за жал нема.
    Која корист ја имаат од измислување такви глупости?!?!
    Не можам да разберам.

Како и да е,утре заминувам во Охрид :)
    Се радувам бидејќи,барем на кратко ќе ги тргнам мислите од глупостиве околу мене и ќе ги намалам секојдневниве главоболки и превртувања во стомакот,кои се јавуваат како резултат на дезинформацииве што ги слушам.

Ве поздравувам и ве гушкам сите :* :hug:
    Се надевам ќе се вратам поцрнета :D

На Marjan007, Ketrin.Moon и Gordana10 им се допаѓа ова.
  15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Во обид да се пронајдам и да се сфатам себеси,уништив се што мирно си градев во делче од секунда.
    Душа не ми дава да обвинам некоја надприродна сила кога знам дека за се сум си сам виновен.
    Виновен сум што конечно решив да излезам од мојот меур каде се чувствувам безбедно и да му кажам на секој што му мислам без да ми чуе.
    А требаше да молчам.
    И да,пријателството е најголемата фарса во човештвото и мислам дека во историјата се користело како синоним за "услуга за услуга" и лицемерие.
    Толку.

Кај си Фемина одамна ме немало...

На Trnche, Someonespecial, vinozito1 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Епа ете го дојде авантуристот Август !
    Кој долго го чекаа повечето,за одмор за релаксација..нови симпатии нови нештаа,изнанадувањаа

На сите ви посакувам добар почеток на месецов , нека целиот ви биде исполнет со смееа радост среќа, многу љубов топлина, нови личности , нови доживувањаа се она што можете и неможете да очекувате. . .

На Someonespecial, Barbie07 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  17. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    ^ Ете го ни дојде Август,одвај го дочекав да дојде ( за да појдам пак кај баба ми) ама пак и неќев да дојде (заради школото :D ). Уште малце пак на школо,не ми се верува колку брзо помина распустов :x по некое чудо незнам зашто одвај чекам да појдам во школо,дури и наставникот по Историја го сонував,одвај чекам да го видам :D .Ги бројам деновите кога ќе појдам кај баба ми,суканото нејзино од глава не ми излага, готово. :rofl:

Прикачени фајлови:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Бурек со месо и јогурт во 2 по полноќ. Зен.

На WarriorAngel, Someonespecial и pamelche им се допаѓа ова.
  19. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Во петок одам на одмор :inlove: Едвај чекам, првпат оваа година ќе го видам морето :$ Требаше да одиме во вторник, но одложивме зошто тетката дојде на гости |(

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Frame

Frame Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    88
    Дошол августчо, а јас не знаев дека е нов месец.
    Порано радост на први ми беше нова сметка на телефон, нови мегабајти интернет, сега ми остана само радоста за нов месечен хороскоп на фемина.

Август, осми месеци од нова година, трет месец од летниве одмориве, а мене ништо ново не ми се случило, ништо за кое реалноста ќе ми е поубава од соништата, ништо за кое ќе ја сакам годинава.
    Не е убаво кога се чувствуваш празна, сама.

И нели е лош распустот кога единствена активност на мозокот ти е кога одбираш што за доручек?
    Сум заборавила да размислувам, а од кога го баталив дотичниот психопат, за кое беше најдобра одлука што ја направив летово веќе немам ни за што да се нервирам...освен ако во сред серија не ми се укочи лап топот, и тоа е нервоза де.

Чекам хороскоп денес, биди добар месечен за бикче, без спомнување на зборот "бивши", "стара љубов", "потиснати чувства"...нешто ново ново....ептен свежо ново машко мевце за гушкање ми треба.

Љубов до тебе форумче, љубов до август, љубов до сите вас.

На LittleChili, senza.parole, WarriorAngel и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.