Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Сакам да кажам дека од денес ќе пишувам "сфати" пошто очиглено премногу ви смета, во срце ве погодува. А да, и ќе ви ја болдирам "ф" во зборчето на секое мислење.

Премногу се изнервирав.

На leighton23 и Hipica им се допаѓа ова.
  2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Обично, сакам да си посакам нешто на секој почеток од месеците.

Положени испити.
    Неколку дена крај езеро.
    Да бидам посилна.
    Похрабра.

Ситли мали ,желби.

Лета времево.Брзо.

На Dog-lover, leighton23, WarriorAngel и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК штедете си нерви, ќе ви требаат ;)

На Someonespecial, Barbie20 и ariela09 им се допаѓа ова.
  4. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Знаете ли што? Јас дојдев да се исповедам :!:
    Пропушив повторно. Фју, поленко ми е на градите што си кажав. А кога ќе ме стегне повторно некоја кашлица тогаш ме прашајте колку ми е ленко :D

Туку друго. Веќе ми се досадни луѓето околу мене што се жалат од топлото. Јас им викам да бевте во Шпанија на одмор и да беше вакво ќе речевте рај беше, ама оти си го плативте поштено. Па тоа друго било, одмор, базент, голотија. Аха, па еве имаме и море на еден саат, саат и пол од тука, не е Медитеранот ама вода е, солена е, имаме реки, милион мали езерца, во секој град има отворен базент, ама изгледа не знаат каде е оти не им притребал досега :lol: Крај краева, од оние гумените едно, за децата што се, дувај, полни вода и шлапкај цел ден, барем оваа година суша не прогласија(како иронично ланската година па дожд не однесе) и може со црево да се плискаме.
    Ако овие убедувања ми пропаѓаат, одам екстремно, сами си го баравте! Уште 145 дена до Божик! - Ааааа немој тоа не спомнувај :D

Јас се мислам, да си ги брцнам нозеве во базентот со риби? Може и рибји педикир ќе добијам :^) И би, да не ми е страв од жабата што ми се населила непоканета, безобразна :fubar:

И ова СДК. Многу вистина има тука.
    http://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI

На bittersweet, Hipica, lunicka и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Сакам мир,сакам мир,МИР И СПОКОЈСТВО..зарем многу барам бе ?! ..неможам да ги поднесам лугево околу себе,те сакале демек,ти мислеле добро,ма оди бегај таму лицемери,себични едни !

6. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    Излези момче право на тераса, постави си столица и маса, крени раце високо горе и преправај се дека си на море.

На Agawa, Hipica, Gordana10 и 4 други им се допаѓа ова.
  7. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Денес е првиот ден од месец Август се надевам дека овој месец ке биде убав месец.

Некако денес ми е убаво,лесно на душава,насмевната сум :) и исполнето се чуствувам.

Одамна не сум се чуствувала вака добро.

Би сакала ова чуство да ме држи бидејки е фантастично.

Воедно ке ви посакам на сите вам

феминки,феминци

да сте ми среќни,здрави,живи и да уживате во секој миг од животот...

На vinozito1, lunicka, Bozica1980 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    Дојде време за симнување на маските. Време кога на сите им се покажува правото лице и скриените намери.
    Пред неколку години, најмногу се плашев да не ги изгубам најверните другарки, се плашев од самотијата, се плашев дека за викендите и слободното време што го поминував со нив ќе го поминувам сама, затворена дома и расплакана, наместо надвор забавувајќи се исто како сите мои врсници.
    Сега, кога се видоа вистинските лица и додека полека ги губам најблиските, самотијата добро ми годи, таа самотија од која се плашев најмногу. Не сум доволно спремна за нови пријателства, а ни доволно силна да ги задржам старите. Можеби вака се чувствувам бидејќи ова за мене е нешто ново, незнам, времето ќе покаже...

Прикачени фајлови:

На Hipica, prettyliar, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  9. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сериознооо ?? Август ??

Уште па да се радувам ?
    За 15 дена треба да полагам, не ми е до радување, со оглед на тоа што треба да спремам испити ко за кинески да ке полагам ...
    И еве го септември плус, па ај на факс... Пак истото и истото.
    Брзо ми помина летово и деновите...
    Да го завршам факултетот и стварно зимам некој месец пауза тотална ...

Ајде уште овзаа година, па си ставам плус година за да доположам др испити и така, ке дојде крај и на мое студирање . Го чекам со душа !

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  10. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    1ви Август.
    Уште малце.Уште само малце до одмор.
    Едвај чекам!

11. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Незнам од каде правилото дека родителот ти е должник цел живот.Не можам да сватам некои личности кои целиот свој живот го поминуваат на грбот на родителот.Не им завидувам, туку ги жалам.
    Како може да се толку нечуствителени?Толку себичени?Толку арогантени?Толку слепи?Се запрашале ли некогаш дека и за родителите постојат убави нешта што треба да ги искусат барем понекогаш во животот. Ве родиле, ве пораснале, ве школувале,ви обезбедиле колку биле во можност.Нели е доволно....?
    Да речеме дека така налага животот.Ма немој ви се молам.Некои калта си ја даваат под ноктите што се вика а 30 годишен дечко спие до три поручек , после ги собира макотрпните дневници на родителите и правец улица во провод , на пиво ,на коцка, по женски, со изговор дека треба да шета да се ожени. Тие пак што да прават не и преостанува ништо друго освен мислата дека ке се прибере штом се ожени.Ма бетер ќе биде тогаш.Место само за него грижата ќе ја префрли за уште тројца. :!:Постојат и женети со деца, си чекаат пензија ко да е нивна со оправдување дека имаат семејсво и им недостасваат пари за живот.
    Луксузот за нив е живот, коли , скутери,одмори,богата трпеза.
    Неодговорни се и тоа болно,ама родителската љубов не им дава да си признаат некои работи.
    Доброволно помагање е сосема во ред.Ама принудно помагање е сосем друга работа.
    Во староста човек треба да е спокоен.Да најде мир, во овој се почуден свет.

На bittersweet, Divinebutterfly, Antoninaaa и 19 други им се допаѓа ова.
  12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ако го молев секој месец да биде добар и милостлив со мене, кај ќе ми беше крајот.

Ја не познавам човек на кој му се толку мили спомените од детството, како мене. Не живеам од спомени, ама често знам да си ги спомнувам, ваљда е тоа убава работа.
    И срце ќе ми препукне од радост, чувам некое време во мене и солзи и крикови од среќа, некој микс во мене тлее, коа ќе се качам Горе ако можам да ви ја евидентирам глетката со една фотографија, да видите што ме прави мене среќна.

Ќе и пуштам после на мајче еден клип од пред точно 10 години, малце и нејзе да и се стопли срценцето од убави спомени.
    Уствари bittersweet се и за двете, она ќе пушти солзи сигурно, ама убави се зошто сме ги доживеале заедно. :)

На Buttterfly, bittersweet, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.454
    Како ќе познаеш сељандура на плажа?
    По ресите на купаќот!!!
    Амн више!

На CoverGirl10, prettyliar, Nefertitii и 13 други им се допаѓа ова.
  14. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Џабе купачи со реси.. ко нема во нив шо да се затреси..
    :lol:

15. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.324
    Во понеделник тргаме и ние.
    Каде уште не знам. Малиот го боли грло па на моето инсистирање да зедеме нешто да резервираме, договориме добив :
    Што е поважно, моето здравје или одморот ? |(

Шах Мат позиција, смеј речи нешто.

Вечер ќе сме отишле до брза помош да го виделе, па белким од утре магичните апчиња што ќе му ги дадат ќе профункционираат и да се намирам и јас.
    Туку пред некоја недела и јас се акав по тие врати со него и таму се парови испоседнати.

Оддел за скршеници и слични повреди беше, па беше јасно кој е пациентов али да се чудиш кој е болен работава.
    Само што ги гледав сипаница извадив :D

Неколку женички седат, која нога шината едвај се влече, друга рака скршена (јас половината искривена :rofl: ) а посилниве половини се препотуваат, добиваат јаки главоболки, живците ги фаќаат...
    Ќе си речеш од мисла за девојките.
    Ама не, они не биле скроени за вакви места и самото присиство таму им влијаело на здравјето.
    Туку ништо ново тоа.

После 5 години мама ми дојде на гости :inlove:

Јас оти независна женска си се спремав сама да тргам на аеродром, кога слушам малиов се фрцка се мириса.
    Еми нели зет, како така јас сама да сум одела :lol:
    Бројани денови летаат.
    Ние гледавме да прошетаме што повеќе, да види и она пустата нешто. А она да ми перела, пеглала, да ми готвела :tmi: .
    Кога ќе си заминела се да било спремно за на раат да сум пишувала дипломската.
    Се капнавме тегнејќи.
    Одамна не ми кажувале дека сум слаба, неухранета дека треба повеќе да јадам.
    Прееска кога зборевме на скајп одма ме фати паника да не подвикне пак, па грабнав една соленка грицкам ли грицкам :D
    Да не се коси, да не ме мисли.
    Туку да, до меретна дипломска и јас стасав. Не сум ја почнала сеуште, али важно знам дека треба за 3 месеци да ја завршам.
    Да наполнам малку батерии и си ја сваќам работата посериозно.
    Со неколку заби и бемки помалку, празни батерии и милион обврски и термини...но животот е убав.

Имајте прекрасен ден :hug:

На bittersweet, anabel-a, Divinebutterfly и 16 други им се допаѓа ова.
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ади сношти ја имаше The best night in her life :D
    Имаше пена парти во еден клуб кај нас, се изнажуркав во пената жива вода бев, ама после то замрзнав, римјанките кислооо, таман се исушив и решив да не влегвам пак в пена, ми се закачи еден Американец, Туххх бе само мене будали ми се лепат, се шо ми се залепи беше кој од кој побудала :D Си одам во вц, обезбедувањето ме прска со пиштол на вода : D ми иди еден пијан дроб и ме штипка за образ ми вика Nice Girl , Аха си реков да, хд : D После Американецот ме крена и ајт пак таму во пената, ломм, кисло пак :( Ме зеде игравме како ненормални, другарка ми седната ми се топна од смеа :D
    Осеќам дека ова ќе биди The best summer in my life :party: ^_^
    Туку ќе ме нема периодов тука, ќе пишам ама поретко :) Почнувам да учам, имам обврски еден куп, ама ќе ве читкам :)
    Ве позз со мојата омилена песна, па ја распакав од слушање :D :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=eUEr9HaryG0

На bittersweet, Divinebutterfly, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Денов ми е прекрасен. Не е премногу жешко, чоколатца имам. Досега гледав по др сајтови што е како е. Сега одам надвор под длабока сенка, со книга в рака и уживам.

18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Кај нас дома не е обичен ден, не е обичен почеток на месецот. :sun:
    Весел, празничен и посебен ден, љубов на сите страни... ^_^
    Среќна 20 годишнина мамо и тато, вие сте ми пример за се во животот! Ве сакам најмногу! :l:

На Buttterfly, Petunia-Queen, bittersweet и 22 други им се допаѓа ова.
  19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    СДК големо благодарам на FoxCrime за серииве што ми ги развија детективските способности :lol: Се исплатеше гледањето :D Не, навистина многу може да се научи.

На MandyLane, karenin и Tiki-lolipop им се допаѓа ова.
  20. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    :hai:
    Ви пишувам од Охрид. Јас супер се одмарам, би останала тука цел месец. :D
    Кога имам време обавезно се уклучувам тука да видам што има ново, па и да ви пишам, да не ме заборавите. :rofl:
    Поздрав до ситее :*

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.