Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Одам кај баба ми целата среќна со кучето, и кажувам колку многу си го сакам, дека откако го имам уживам да си го шетам и да уживам во неговата верност и љубов.
    .. се ќе беше добро таа да не ми речеше: - А зашто никако да се решиш да шеташ некој со две нозе покрај тебе :?: Абе најубаво |-)

И така жени, туку како ми сте..? Ептен одамна не сум пишувала, а редовно ве читам во повеќето теми. Еве еден поздрав, барем до старата банда од убавите времиња кога бев доста активна. Имајте убав ден, ви праќам позитивна енергија 8)

На leighton23, Dog-lover, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    СДК срамота !!! Како можат вака да пишуваат. Добро бе луѓе што ви стана та вака да пишувате !?
    Доста веќе АМАН !!! Го унаказивте јазикот наш. ЈА НАПУМПАЛ ?!?! Може ова гума е па да ја пумпа с с с..... страшно нешто. Аман веќе од вакви квази "новинари". Има соодветен збор за тоа ја затруднел, ја забременил... с с с с ми се гади кога ќе прочитам вакво нешто. :envy: :puke: :fubar:

Прикачени фајлови:

• Слика.jpg
      Слика.jpg
      Големина на фајлот:
      99,4 KB
      Прегледи:
      511
    На malecka91 и ariela09 им се допаѓа ова.
  3. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Љубениот е заминат надвор од градов на два дена во едно мало гратче со неговиот најдобар другар. Пристигнале утрово,а се враќаат утре. Од кога се пристигнати таму, ми се јави 4 пати до сега :lol:
    Еднаш да ми каже дека стигнале во градот, втор пат да ми каже дека стигнале во куќата каде што ќе преспијат, е третиот пат јас му се јавив да го прашам нешто, и после тоа уште еднаш ми се јави да ми каже дека ќе оделе некаде да јадат со две колешки на другар му.
    Абе срценце ми е многу. Порано се случуваше само 2 пати во денот да ми се јави кога ќе беше во село кај баба му, а сега 4 пати во рок од 4 саати,за се да ми раскаже, каде се,со кого се,што ќе прават. :) И ај после да не го сакам и да не му верувам. :lol: :inlove:
    Само сакав да споделам со вас колку многу ме усреќува. Не дека се нешто посебно повиците, но мене многу ми значи тоа. :)

На Izaabella, leighton23, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Шминката е маска која сокрива многу наши физички недостатоци ама која веке се маскираш убаво е тоа да се направи добро, да нема грешки :)

На aaaaa, rici.aaaaa, karenin и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Епа ете заврши и долгоочекуваниот одмор. Знаете кога всушност имате мноогу да кажувате, ама од каде да почните не знаете?..Сега ми е така.
    Значи вака. :lol: Се на се поминав прекрасни седум дена со прекрасно друштво. Толку смеење никогаш немало, смешки лудување,забава..
    Успеав да се отворам повеќе.Бев полна самоверба,станав поотворена личност, секогаш расположена за забава, личност која сака да шири познаства и личност која за 8 месеци успеа тотално да се промени.
    Никогаш до сега не сум поминала толку убаво лето. Предминатото ми беше мака значи што е лето, а сега неможам да верувам колку ми е убаво. Пупу да не почудам уште цел месец е пред мене.. ;)

Доживеав летна авантура покрај плажа, многу убави часови поминати со него, предобар меѓусебен однос ...Прекрасни 4 часа поминати заедно ...
    Незнам преубаво се чувствувам , никогаш не ми било вака, никогаш.. :$

Се вратив многу црна, исунчана максимално, со оштетена коса, и расположение на највисоко ниво.
    Ме пречекаа домашните како да не ме виделе 7 години а не 7 дена, им фалев многу.Тоа е кога имаат ќерка која е добра кон нив, која не ги лажи, која е отворена со нив и им се доверува.Искрено сум многу горда што имам таков однос со родителите и сестрами за кој многу ми се чудат колку сме отворени и искрени. Но ако со нив не сум блиска со кого ...сигурно со комшивката нема да бидам..
    Дури ми рекоја дека ако сум сакала пак ке ме пуштеле , па и плус тоа што вратив доста пари ке ми организирале уште еден одмор.
    Пресреќна сум , многу многу многу.Неможам да објаснам.Прво лето кое не сакам да заврши , лето кое не можеше да се однесува подобро кон мене, лето со многу убави случки и изненадувања....

Сега сум дома , прибирам впечатоци, уживам со летни хитчиња и кафенце во овие жешки часови, и незнам од кај да почнам да читам. Попладне резервирано за фемина ,и вечер резервирана за дочитување на книгата.. :)
    Весакам , имајте најубав ден. :*

На bittersweet, Izaabella, Ketrin.Moon и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Последни подготовки пред одмор. Вечер тргнуваме, а јас се уште се борам да напикам се' во куферот :D

Едвај чекам да видам синило од море, плажи до недоглед, едвај чекам да седиме будни до изгрејсонце и да го гледаме, да седиме на плажа до зајдисонце, да пијуцкаме коктелчиња, да лежам на плажа и да ја читам книгата која толку очајно сакам да ја прочитам, а никако да најдам време, да се љубиме, да се гушкаме, глупираме, да се поднапиеме па јас да почнам да се смеам како зелена, а тој да се гази од смеење заради моето смеење ... Значи многу сум смешна кога имам испиено некоја чашка повеќе. Тогаш повесела од мене нема. Се клештам како недоквакана, се' ми е смешно. Ме фаќа секогаш некоја неконтролирана смеа кога ни сам не знае човек зошто се смее :D Па овој мојов ќе почне да ми покажува прст, а јас се смеам на прстот, воздух не можам да земам :lol:

Овој одмор ќе ни биде баш онака релаксирачки, пензионерски. Тоа ми треба после напорната година на работа. Ми треба мир и одмор на душава, на снагава, на телово, на умот. Пуштам мозок на пасење и се програмирам да не мислам ниту на работа, ни на ништо. Само ние сме битни во следните 12 дена.

Ме боли само едно. Една човечка судбина, еден млад живот кој е неизвесен :worried: Се молам да биде добро и се надевам на добро. Се' е во Божји раце.

Како и да е, одам да се опуштам, да заборавам на се' колку можам, да се одморам и да љубам. Вам ви посакувам добар останок на оние што се уште се тука, а на тие што ќе одат на одмор, добар помин и памет во глава :D

Ве поздравувам и се читкаме за 13-14 дена :)

На bittersweet, ana-girl, Divinebutterfly и 12 други им се допаѓа ова.
  7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Сакам да кажам дека во моето мало градче,на големо се инвестира!Тоа отвара простор за нови вработувања!

На vinozito1, queen-12 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Да кажам и јас некој збор за почетокот на месецот. :$
    Август убав и топол, секогаш бил возбудлив за мене. Многу планови си скроив се надевам дека се ќе биде како што треба. А бре знам јас дека ќе уживам во Август и тоа како ќе уживам. 8) Но кога ќе се сетам на Септември....... |(
    Ајде несакам да мислам на тоа читав месец е пред мене. :)

На ljubovche му/ѝ се допаѓа ова.
  9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Повеќето женски битија страдаат од ПМС, или предменструален синдром. Морам да признаам дека јас немам таква мака, напротив. Многу сум расположена тогаш, станувам уште поосетлива, и невидено гушкало сум :D Максимално го гњавам дечко ми тогаш, а богами и најблиските не се поштедени од моите изливи на чувства :D Затоа, јас си имам друга мака и страдам од друг синдром, т.н. ПППС, или „период пред плата синдром“. Трае......зависи кога ќе престане да ме дружи банкоматот :worried: Некогаш е 10 дена, некогаш е 7 дена, некогаш е само 2-3 дена (се поретко).....и тогаш сум раздразлива, нервозна, плачка, осетлива, се си сфаќам озбилно и погрешно, сосема различно и спротивно од она што треба да биде.......Колку попразен ми е новчаникот, т.е. сметката, толку понерасположена станувам. Моментално ме дрма синдромов, и тоа јако. Можете да замислите тазе вратена од одмор како е :| И за промена, едвај чекам да дојде понеделник, да почнам на работа :o Да ми кажеше некој дека вакво нешто ќе посакам, ќе го пратев кај што не треба. Сакам што побрзо да помине одморот и да почнам со обврски, цели 2 и пол дена сум дома и веќе еден и пол ден не знам што со себе :worried: И серии изгледав, и филмови ре-изгледав (по 2 пат), и книги дочитав, и се средив, и садови измив, и готвам ручеци :o Само уште купот за пеглање останува, ама тој во некои поубави, т.е. поладни времиња ќе почнам да го чепкам, т.е. после полноќ де. Имаме закажано полноќен состанок, it's gonna be hot ^_^ Се радувам сега уште малку моите две најмили сонциња ќе ми ги донесат, па знам дека со нив барем малку ќе ми се разубави денот.

Ај, ќе ми помине, како и секој месец. :D

Ви посакувам убав остаток на денот на сите :hai:

На ilipili, bittersweet, queen-12 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Изгледа јас сум единствената тука што нема да оди на одмор. Нема море, нема плажа, ама не е прв пат ова. Сеедно ми е, се почнува сеедно да ми биде. Сеедно ми е дали ќд одам на одмор или не, дали ќе положам некој испит или не...
    Чувствувам дека тапкам во место. Ми треба некаква промена, некоја нова авантура, нешто, било што колку да има некаков пресцрт на настаните. Ми вика баба ми секој ден ист ми е, монотон. Па и мене секој ден таков ми е јади, учи, излези, виртуелно пишување... тоа е.
    Се надевам дека по прочитаниот месечен хороскоп за Август, работите ќе си дојдат на место. Само сакам промена. Нема помине оваа 2013 година, зошто многу ми е мизерна. Желбата си е желба, ако многу ја сакаш викаат дека ќе ти се исполни. Епа мојата сакам да се исполни... :?:

На queen-12, Ketrin.Moon, Someonespecial и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Каде и да е тргнуваме.Не ме фаќа носталгија за Скопјево.Сакам да одам што побрзо.Било каде само да ме нема тука.Ќе се читкаме за неколку дена.. :)

На fatamorgana123, LilBaby, Sara123 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СКД убав помин на оние кои заминуваат на одмор,нека се опуштат максимално и нека ги искористат избројаните денови најубаво што можат. :hai:

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  13. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    252
    Наздравје кафенце! :D

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      8,2 KB
      Прегледи:
      387
  14. misperfekt

misperfekt Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    31
    сдк уште ме боле срце за 60-те денари шо ги дадаов за виршла и леб, абе ништо друго ццц идеше ми се да и го дадам таканаречениот сендвич на келнерката. А азмислејте кога ми донесе сметка, егиди срце ме фати

15. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    брееее!!!! :fubar: :swear: Да не смееш да излезеш до продавница по куси пантолончиња.И тоа не од оние од кои ти излегува газот,туку во оние шо се над колена.Само да се гледало во малолетни,само да се подбуцнувало леее!!! :fubar: Барем малце да помислевте на женичките и децата,а не да зркате во малолетнички! Малце ум да имавте во тоа црпката шо ја носите на рамена.

:headbang:

16. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Што е тоа што ги тера луѓето да се интересираат за туѓите животи? Ова ми е прашање на денот, ако не и на месецот. Овој месец се некои такви луѓе ми се погодуваат, онака УЗ пат... :?:

Кога и да излезам од дома малце дотерана, ОБАВЕЗНО ама ОБАВЕЗНО комшиката МОРА ама МОРА да ме праша- Оооо, каде ќе одиш? :) И јас.. |( Еве ќе шетам малце на едно место. ;) Никогаш не и кажувам, сакам да и' ја гледам таа фацка што ја прави кога нема да добие конкретен одговор. :evil:

Друга случка, оваа така троа потазе. Седи татко ми се еден комшија надвор во двор. Впрочем комшијава е бербер и татко ми го вика само кога сака да се шиша. Личен фризер си има татко ми, фраер ипол е. :lol:
    И јас така улетана цела излегувам надвор, мислејќи дека со мајка ми седат и оп, гледам со радио Милева да ти бил надвор. И одма побрзав да влезам внатре ама џабе... Тој што си е радио Милева истренирам е веќе за брзи, брзински прашања со брзина на светлината. :rock: И ме фати во мрежа. И почна, а ти не работиш веќе, а зошто, а на факултет си, ама зошто, зошто не работиш веќе???????? И јас... :?: Сакав да му речам ај едно по едно те молам, јас не сум до толку испраксирана... :lol: И само кратко му реков не работам веќе и да на факултет сум и БАМ вратата.

Не ми е јасно што ќе постигнат ако ги дознаат информацииве... Ај да се некоја државна тајна, па да имаат некоја корист од нив ај да речеш ама вака..... :?:

На eliesaab, WarriorAngel, Marjan007 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    И така...

Се заврши прославата,измив еден вагон садови,тортата доби комплименти,подароци ситни ама убави ...и се што е убаво кратко трае нели.И некој да и понуди да ги заменам годиниве за триесет,не би ги заменила ни за затегнато дупе.

Времево се погоди,овие два дена не дишам на шкрги,маж ми чува украсни пилиња,ќерка ми скита,син ми не може ни булдожер да го извлече од соба.[​IMG]

Комшииве се растрчале спремаат скара,да фатат утре некоја дебела ладовина.Ги гледам и брстам од грозјево без семки.И да би сакала и јас,ама маж ми е на работа . :^)

Денес го прележав денов ,ама попосле излегувам.Откако ги информирав моиве дека ќе имаат ловечки ручек и вечера (кој што улови во фрижидерот),си се посветувам себе си.

http://www.youtube.com/watch?v=UH3YS6T-je4
    И се надевам дека еден ден ќе го направам ова.Имелда поздрав. :hai:

На bittersweet, green.eyes, vinozito1 и 12 други им се допаѓа ова.
  18. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    ВО ИМЕТО НА КАБЕЛОТ,ШТЕКОТ И СВЕТАТА СТРУЈА АМИН,ПОЧИВАЈ ВО МИР МОЈ БЛЕНДЕРУ :devil:

На pamelche, Gordana10 и dream.queen им се допаѓа ова.
  19. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Постојат луѓе кои никогаш не биле поразени, тоа се оние кои никогаш не се ни бореле :)

На vinozito1, Gordana10 и Marjan007 им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.453
    Обожавам кога ќе си чујам мои зборови напишани на фемина од некоја цуцка што до вчера не знаела како се живее или што е вредно да се изживее, каде да тргне, како да направи конструкција од себе. Од збор до збор,цитирана и ми изводи нешто демек знае она како,а убаво знам до каде и е кликерот. Еве не знам,нескромно,ама ми оди за гз да се шлапнам од гордост и да и речам, да знаеш ти од кого си го учела тоа, нема да го зборуваш.
    Абе цели реченици...цееее-ли! Штом магарици од 20 и кусур години можам да воспитам, за родени деца ич не се секирам значи! ИЧ! Сега ми се развива инстинкт и се мислам да и дадам АД млеко, некоја каша бебешка, некој млечен оброк, да и сменам пелена нешто, да ја потчукнам да подждригне.

Ех бреее, фемина ве воспитува и учи да размислувате, кажете фала, Билката и Михајло треба да бидат наградени со некоја награда за воспитување ко сопственици на форумов.

На caroline.costa, bittersweet, thinkerbell и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.