Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Да ве поздравам само, сите, онака, мерак ми е... ве гушкаммм... :hug: :inlove:

Што је данас леп и сунчан дааанннн....

http://www.youtube.com/watch?v=mQLkcg6j6I0

На Someonespecial, Irrepleceable и Marjan007 им се допаѓа ова.
  2. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Уфф, сакам кога омилениот бенд во новиот, долгоочекуван албум го опева Октомври..
    Сакам кога читам книга и дејството се одвива во тмурните, врнежливи, есенски денови од Октомври..

Уште малку ..

На CoverGirl10, MandyLane, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Сите не го сакаат Септември,месецот кога почнува кругот повторно да се врти се до наредното лето.Јас годинава неможам да дочекам да дојде првиот ден од тој месец.Сите се враќаат од одмори и се спремаат за престојната година,а јас на тој ден заминувам на одмор.Така испадна годинава.Испитите во комбинација со слаби финансии си го направија своето. :devil:
    Дај боже времето да ме услужи и да не ми ги уништи плановите за уживанција на плажа.
    Кај и да е ќе почнам со правење списоци,со бирање облека(иако на крај се живо ќе спикам во куфер) :lol:
    Сакам да завршам со учењево,психички ме изнемоштува.Но,сепак денот кога ќе положиш и тоа чувство на исполнетост е толку убаво.Ти дава желба за поголеми успеси и редење оценки во индексот.
    Ама додека дојде тој ден... :sweat:

Поздрав и имајте убава вечер :)

На HollyWoodGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.324
    Допаѓања:
    4.778
    Можеби сум крупна ама многу сум убава у пи*ку матер :D

На Claire, WarriorAngel, Espadrila и 3 други им се допаѓа ова.
  5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Моментот кога си го читаш хороскопот.
    Месецот ќе ви донесе пари...
    Месецот ќе ви донесе љубов...
    Месецот ќе ви донесе 300 чуда...
    Аман бе мене секој месец ми носи нешто и никако да ми донесе... :rofl:
    Изгледа од далеку носи па не стигнува. :tmi: :D

На eliesaab, HollyWoodGirl и Dog-lover им се допаѓа ова.
  6. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Сите заминаа.
    Една другарка во вторникот,друга вчера,едни одат утре сабајле рано,друга другарка утре вечер.Јас сама тука,ќе одам за неколку дена.
    Ќе ми фалат.Лани не ги познавав нив,а за помалце од година многу се зближивме.Премногу.
    Ќе се видиме тек на крај на август :(
    До тогаш ќе се читаме по пораки и на фб...
    И така... :)

На pamelche и Dog-lover им се допаѓа ова.
  7. pinkberry

pinkberry Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2013
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    564
    сакам да кажам дека не ми се верува дека летово е готово за 1 месец у пм деновиве мн брзо минуваат а за еден месец повторно нетрпеливо ќе го чекаме следното лето со нови планови ;( и дека од септември многу ќе ми биде тешко во новото училиште :( :(

8. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Ме потресе тоа што се случи пред неколку часа. Шетаме со дечко ми низ чаршија и ја преминувавме улицата да одиме од другата страна. На другата страна од улицата на ќошот гледаме едно старче седи на земјата. Имаше облечено искината и извалкана маица, исто такви и панталони, а обувки не видов. Беше многу слаб, мислам воопшто немаше сила во него. Човекот ми изгледаше болен, навистина ми падна жал. Помина една жена му фрли ситна паричка и отиде напред, зад неа одеше еден човек висок и скоцкан по него се гледаше дека е далеку од сиромашен. Поминувајки од кај старчето застана, јас мислев некоја паричка ќе му даде,но тој почна да му вика да се тргне од таму, бидејки нозете му пречеле да помине. Му рече како не му било срам да проси, ако нема кој да му даде пари, ако немал свои блиски, да не проси и да гладува. На старчето солзи му потекоа од очите кутриот човек. Стоев во место, неможев да поверувам дека тоа му го кажа. Колку нечовечно и идиотски. Сакав да одам и да го спречам идиотот да го навредува кутриот човек, но дечко ми, ми рече да не се мешам да не ја направиме голема. Жената што му фрли паричка се врати и му рече на човекот да се тргне. Го погледна ладнокрвно старчето и замина. Отидов до продавница купив нешто за јадење, се вратив и му дадов на старчето, а дечко ми му остави некоја паричка. Многу сум емотивна и многу ми е жал кога ќе видам вакви луѓе на улица. Но како се нервирам кога ќе видам идиоти како оној скоцканиот страшно. :x

На WarriorAngel, Espadrila, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  9. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Лелее Адриана си заминала од форумов а не се поздравивме :(
    Штета :doh: , беше членка за која имав лошо(погрешно) мислење, а потоа дури и се муабетевме овде на форумов
    Навистина имаше некои нелогичности во мислењата, но ја сакав бидејки имаше шпанско потекло,баш ми е жал што не напуштила
    Мисс ју Адриана ;(

10. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    аничка заминува на одмор ( и тоа многу заслужен)
    Сега и будва ќе ја дрмам :emo:
    Ех...да сум таква да си најдам некој секси црногорац.
    Многу ќе бидам среќна
    A ако се сите копани,куферите и назад.
    фала многу,пријатно

Прикачени фајлови:

• save.jpg
      save.jpg
      Големина на фајлот:
      127,5 KB
      Прегледи:
      162
    На Someonespecial и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Во изобилство на слободно време за трошење, ми текна што сакам јас уствари...
    Навечер да оставам празни стаклени шишиња за млеко пред врата, а насабајле да ги наоѓам полни со свежо млеко. Е таква испорака ми фали уште, и тогаш ми се чини има сите коцки да ми се наредат во животот. И ги гледаш насабајле пред врата ти стојат наредени, прво ги сликаш за на инстаграм па ги внесуваш дома, се осеќаш као у некое англиско село, и продолжуваш со животот понатака!
    :D

Редактирам, имам една на фејсбук се слика цело време со штикли во кревет, нека нова мода или? Легната, на стомак, па штикла забиена у бел чаршав. А не е да речеш дечиште некое, 20 и кусур години девојка, ќе ја викнам некој ден реално да ги прошета, го отру.

На sweet-star, Annath, bittersweet и 26 други им се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Кога посакувате животот да ви стане филмски, или да ви се случи сцена како на филм- не заборавајте дека постојат многу филмски жанрови...

На sweet-star, Buttterfly, Glossy-girl и 24 други им се допаѓа ова.
  13. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    СДК за неколку часа тргнуваме :inlove:

На Someonespecial, queen-12 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    СДК стана испраќалиште, опроштајно писмо за незаборав за на одмор, откажување од форумов(ко да од дете у весник се откажуваш), свашта....

Туку јас у Тв, филм и серии, ко Сноу у Свадби и свечесности :sweat:
    Не ми дојде убаво така да си го гледам името под секоја серија, се потресов, идам да си легнам не сум со сите |-)

На sweet-star, Buttterfly, Daydream и 40 други им се допаѓа ова.
  15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК најчесто човек размислува за тоа што сака да има во животот, но не секогаш и за тоа какви луѓе сака да има покрај себе.Затоа, налетува на погрешни личности, се разочарува, а ако налета на токму такви какви што бара, ги губи затоа што му направиле некакво зло или затоа што „ сметал “ дека тие биле токму такви, какви што мислел дека се.Луѓето поминуваат, остануваат или заминуваат во животот на човекот, а негова најважна работа е добро да ги согледа, секако без туѓа помош, бидејки некогаш и поради туѓата „помош“ може да ги изгуби токму оние кои ги бара.Ништо не е случајно, се е намерно.

На bittersweet, shushu, WarriorAngel и 7 други им се допаѓа ова.
  16. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Јас изгледа незнам колку е саатот,не сум запознаена со времето. Незнам кога треба да си легнам, незнам дали ми се спие. Ама веројатно мора затоа што се разденуе а јас дремам на форумов и се надевам на онлајн членови но џабе ми е надежта. Добра ноќ или добро утро поима немам битно на добро да е. Ај со здравје. |-)

17. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Уживајте во 2ри август, среќен Илинден и за многу години нека е, како и да е правилното честитање. :D Уште во 1903-та се наѕираше дека ќе си имаме своја државичка, за да после “само“ 88 години стане реалност и од 1991 год. да си бидеме независна и самостојна држава. Нека е за век и векова. :)

Еве рано станав овој ден, уште од 5 сат сум буден како петел. :D Things to do today:

1. Get up ✓
    2. Be awesome
    3. Enjoy the day
    4. Go to bed

Првото е завршено, одам на останатите 3 да ги реализирам. :lol: Најверојатно ќе одам на меморијалниот ценар АСНОМ во Пелинце, имам викендичка во близина, ќе биде супер. Или евентуално ќе останам дома да работам и да принтам $ во удобноста и комфорот зад мониторот, ќе видиме уште не сум одлучил, ќе се консултирам со себе. :D

Поздрав и уживајте како и да е. :*

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Денес му е роденден на бившиот мој.
    Иако многу од вас веројатно не сакаат да комуницираат со нив, ниту да ги гледаат, јас сум различен случај. Јас се дружам со него, разговарам, советувам иииии сум на friend level.

Па љубави, ти посакувам повеќе памет годинава, да ми бидеш здрав и жив и среќен, и полека малце, губиш многу работи. Можеби јас не сум најдоброто нешто што си го изгубил, ама полека, ако е дојдено, не го губи. Сакај го и чувај го како што не ме чуваше мене и како што те сакав јас.

:*

19. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Sdk deka sum premorena i deka jupiii si odime za sr ;) zverceto moe i vo kola ne me ostava 5 min da izdisam...pa mozno lie na dve meseci tolku energija da se imalo...kaj mie krajot neznam se tesam ke bide podobro hahha....ajde sega dve nedeli ke si setkame vo sr ke se odmorime ( ako moze odmor da se kaze ) ;)
    Vi posakuvam ubav den :* :* :*

20. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Да не ме мислете ранобудна, што сум на форумов ова време , не бре никако тоа , не сум легната да спијам цела вечер.Сестра ми денеска заминуваше на некој си одмор на планина па јас неможев да дочекам да замине па затоа ја испараќавме со моите уште рано сабајле :lol: . Како и да е нека ви среќен празникот на сите и нека им е вечно името на сите Илини, Илија....Ви посакувам убав ден :*
    А мојот ден? Сигурна сум дека ќе си поминам супер :hug:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.