Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК добар е текстов :) Добар за да ни даде до знаење какви се машките. Внимавајте со нив. Пошто сите потпаѓаме под нивно влијание. Алал да и е на девојкава од текстот. Па прочитајте :) Некогаш не е лошо да го одбиете некој,а и да го испрашате и вие малце поубаво,пред да се впуштите во нешто со него. Бидејќи ако видите некој згоден,дотеран,се обидува да ве заведе,најверојатно е од овој тип мажи. Допрва уште учиме што се има по светот,иако мислиме дека се сме виделе.

http://brkajrabota.mk/showtime/citalna/26841-jas-ti-i-takvite

На Lepaaa, tweety26, WildCherry и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Убаво е кога мајката и ќерката се најдобрите другарки :) поголем пријател од мајката, нема.

Патем, сдк, штета што денес вистинските вредности не се ценат, а што и се поретки стануваат луѓето кои ги имаат, а и почитуваат истите кај другите.
    Се е обратно поставено во животов :|

На Serafima, vinozito1, Antoninaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Летото си оди, а мене ми преостанува да направам само уште едно нешто - да престанам да безделничам |(

На Someonespecial и Dog-lover им се допаѓа ова.
  4. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Пред 16 години јас го видов Сонцето :lol:
    I feeeel goood....денес ми е роденден ајм 16 енд ај ноу ит! :D

На Barbie07, Someonespecial и nati44 им се допаѓа ова.
  5. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    На dream.queen и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  6. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    И менее! Само јас полнам 19. :D

7. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    ајјјј три години си поголема
    се шо ќе посакаш да ти се исполни :*

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    RIP мојата клима. Ми беше верно другарче 8 години. Само незнам зошто мораше да цркни баш сега летово, оти не се стрпи до зимата барем :lol: јас едвај со неа преживував, а сега луѓе страшно, ептен ми е жешко, само се жалам. Ми иди да си ја наполнам кадана со мраз и вода и да си влезам во нејзе, шо и не е лоша идеја ако не залади времево малку, а чисто сумњам во тоа..

9. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Моето бебенце овие денови е многу активно! Постојано клоца во стомакот на мамичка... Едвај чекам да дојде декември да го гушнам! :) :angel:

На Serafima, Someonespecial, I.want.to.sleep и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не обожавам баш да идам на село, нити да седам у природа повеќе од 2 дена, ама ете овојпат решив да им го напраам меракот на моиве и утре тргаме, се враќам петок сабајле.
    И после тоа од тогаш па до крај на распустов има да се изнаодмарам дома. Ма најубаво.

На Tedi.Bear, curlygirl, dream.queen и 2 други им се допаѓа ова.
  11. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Значи се убаво ова со социјалните мрежи, знаеш која школска ќе ти се мажи, па гледаш слики од свадби, се радуваш како пораснала се претворила во убава жена, макар што во очите уште и ја познаваш онаа луда жица, на ајде да избегаме од хемија и да правиме хемија со дечки од постара година со истата идеја... ;)
    Убаво е. Не мораш да бараш адреси, да пишуваш долгометражни писма кои требаат долги денови да стигнат. Се десило да пратам разгледница и да стигнам пред неа :D значи за тоа се, за одржување во некаков контакт со позна ти луѓе додека не се најде време за кафе после долго време, а да не знаеме што да одговориме на прашањето, и што има ново кај тебе? Паааа 15 години е доста време за ново, што попрво да ти кажам :^)

Додека лајкуваш слики од роденденски торти за да знаат дека ти е гајле и си ги видел, туку некој поблизок наместо да се јави на некој што треба и да каже што е работа, не, не е тоа кул, за сите 97456 пријатели да видат ќе се `чекира` на фејсбук во брза помош, петок во 22ч со статус - кој малер сум да ми почне вака викендот, ама барем тука дрогата е добра и е без пари. Па откако не можеш да го добиеш на телефон, додека разбереш дека му е само досадно додека чека слободна сестра да му зашие мала исекотина на коленото оти не гледал каде оди, ти иде да се нацрташ таму, да му здробиш едно пет ребра од ќотек, за да има добра причина да биде во брза помош и потреба од добрата дрога за без пари :fubar:

На JuLleE, pamelche, tweety26 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Понекогаш имам чуство како цело небо да се затвора врз мојата глава, кога чекорам по улиците како да не се создадени за моите нозе.Имам некое неубаво чувство, чувство како нешто да ми фали, а незнам што е тоа :?: .
    Искрено размислував многу на оваа тема и дојдов до заклучок дека животов каков таков е поделен на добри и лоши работи.
    Започнав да ги анализирам прво лошите, од налетување на девојки кои се такви какви што се, до дружење со лицемери, гниди, и секакви видови на лешинари и мршојадци.
    Заклучив дека тие полошите работи му се случуваат на човекот после неговата 15-та година.
    Додека пак добрите работи се во детството, ма кому му е гајле кога си дете какви патики носиш, дали косата ти е средена, или пак каква кола возат твоите?Тогаш се беше поедноставно.
    Сите сакаат да пораснат што побрзо, а кога ќе сфатат дека тоа не е тоа, што тие го замислувале и барале, сакаат да се вратат назад ама назад за жал нема :!: .

На Serafima, tweety26, imelda и 5 други им се допаѓа ова.
  13. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Ооо не. Не е туѓината, живеењето во странство тоа што ве одделува од фамилијата и пријателите што останале овде.
    Не. Тоа сте вие самите.

Ми недостигате. :hug:

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Се молат инспекторите од Агенција за храна и ветеринарство да го тестираат месото што се продава во земјава, особено(!), она, џоа мити саламурен пилешки стек, пошто, по милионити пат велам: НЕ, НЕ и НЕ! Не е пилешко, не е месо, ами соја!!! За другите месишта, нејќум ни да размишљам на тема: на што ме асоцираат. ]:)

(ќе се радувам ако парите не сме ги трошеле за соја, да. Оти поевтино ќе беше да си купуваме обични соја шницли.)

http://earthsky.org/human-world/harold-huff-develops-meat-like-soy-chicken

На caroline.costa, ines.h и Hipster им се допаѓа ова.
  15. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Посакајте ни среќа , стигна убавиот ден !

Сите да доживеете вакви убави моменти , љубов и само љубов !

На Buttterfly, Trendafilka, Serafima и 28 други им се допаѓа ова.
  16. fashionbaby

fashionbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    244
    СДК дека прекрасно си поминав вчера :))

17. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    :inlove:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Секој ден употребуваме зборови без да размислуваме за нивното значење, онака уз муабет ко навика, ама ќе дојде ден кога ќе го ставиме прстот на чело и ќе сфатиме дека е битно само

... „Да сме живи и здрави“...

На Lepaaa и Hipica им се допаѓа ова.
  19. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    СДК
    Драги мои утре сабајле одам на одмор се читкаме за 10 дена.. :)

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Ги сакам другарките, многу ги сакам.
    Но, го сакам и него и сакам тие да го сфатат тоа.

Нејќам они да ми наметнуваат и да ме убедуваат мене кој да ми биде дечко а кој не.
    Значи јас сфаќам дека они се многу блиски со него, дека го поддржуваат во се, дека он мене ме сака..ама значи најглупо ми е кога они мене ми кажуваат како совршено би ми било мене со него, дека ќе го засакам и јас него, а дека овој сега шо го сакам ќе си оди и ќе ме заборави.

Опседната сум со него едноставно, зошто не сакаат да сфатат? Знам дека не е убаво, но што е тука е. Причина за се ми е он, сакам да го гледам како се смее, да го слушам како зборува и се тоа.

Сакам да ме сфати барем еднаш некој!

На bittersweet, tea4e, Hipica и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.