Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Ах леле до каде јас со мојот памет. Го знаете моментот кога мало дете расплакано се мршти зошто не му ја купиле играчката, и одеднаш кога ќе му ја купат се насмевнува, сеуште расплакано, ама важно има една огромна насмевка и по некој скриен поглед у смисла „хе хе хе знаев“? Епа тоа сум јас моментално. Story of my life, ќе се изнервирам за нешто, ќе направам еден цел филм, драма на сите страни иако во себе се одвива сето тоа, за на крај една порака да ме насмее и повторно светот да биде розов.

И сфатив дека, кога смислувам некои сценарија за ситуации кои некогаш би ме снашле како би реагирала, секогаш се ставам во некоја драматична ситуација кај што се чека некој херој да дојде и да ме спаси, и секогаш за бељата ми се остваруваат тие глупости, ко сама да сум ги повикала. Такви случки ме тераат да помислам дури и дека имам супермоќи, демек као видовита сум :rofl: . Штета што од херојот ни х нема. Затоа решив од сега само романтични комедии да режирам во главава, па да видиме до кај идат моите супермоќи. Тешко е да се биде ментален филмоман.

И сеуште не ме мава еуфорија, а ме чека една огромна журка, ме чека и журка на факултет со колоквиумиве, а јас се филмам и филмам. Но, од сега само со позитивни мисли.

На Grunge и eli25 им се допаѓа ова.
  2. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Како што напишав сабајле, баксузен беше денов, баксузен... Ми се расипа телефонот, добро е цели 10 дена издржа, ама благодарение на гугл беше поправен во најбрз можен рок.

Се што фатив во рака ми падна, два атобуси ми избегаа, ми влезе контрола во третиот па искочив порано. Чекав 2 саати за оправдање кај докторката. Се беше некако-наопачки!

И тој, лепотанот ми го разубави денот. :inlove: Се најави дека можеби ќе дошол во февруари, и јас можеби му поверував. Ама пуста јас веќе точно 3 ипол години без некој ден го сакам, неизмерно многу и му нема рамен.
    Порано секогаш викаше дека јас и тој не можеме да бидеме заедно, дека не сака врска на далечина дека ние никогаш нема да успееме. А сега, созреал... Ми кажа дека сум му била поддршка кога највеќе сум му требала и дека сум му покажала како е тоа на некој да си му се.
    И ме праша: А што ако ме замразиш откако ќе поминеш некое време со мене во врска?
    .....Ооооо К па така кажи дека на тоа мислиш :wasntme:

Се на се, само тој ме прави среќна... :?: :)

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Му се јавувам на сонцето, ми вика: „Имам лоша вест“. Коа ќе ми каже така, ме припотресува.
    Лошата вест била што е он е 1ва смена, и ќе немаме занимација утре преку ден. :D Ах, камоли вака да звучеа лошите вести, и да можеа да се одложат за наредниот ден. Камоли. :!:

Ајде ќе дојде и фамозната Нова Година.
    Други планови, и други желби имаме за оваа. Интимна атмосфера, со пица и вино, бајадери, балади, и креветот под нас. Веројатно така и ќе остане финалната верзија на оваа вечер. Повеќе и не барам, и не сакам. Така беше и лани, па што ни фалеше.
    Таа вечер ќе ми биде само издувен вентил во кој целосно ќе се впуштам да ме води, и ќе се предадам. А наредниот ден, веќе активно се спремам за колоквиумската недела, која е со згуснат распоред. По таа недела следи испитната сесија. Обврски, обврски, обврски.

Мајка ми отсекогаш била посветена целосно на обврските и работата, и не станува од компјутер дур не ги заврши. Камоли барем да ја имав и јас таа карактеристика.
    Арно, и фала му на Бога што сеуште има капацитет на мозочево, и лесно и брзо ги варам работите, не ми треба долго време за да научам нешто. А ова е тек само почеток.
    Што ќе биде кога ќе следи поголе, и пообемен материјал, се прашувам ... :?:

4. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Душо моја.Многу те сакам.Не би можел да живеам без тебе.Душо моја.Свесна ли си колку многу јас те сакам?Се би дал за тебе.Ти си ми една и единствена.Неможам да живеам без тебе.Љубов моја.
    За Саваш и Јасмин станува збор. :puke: Секоја проклета епизода,секоја проклета втора сцена.

Дечко ми да се лигавеше вака,немаше да ми биде дечко. :D Или па више оддамна као Курт Кобејн ќе бев завршила.
    Ќе ја искористам приликава,да ги замолам заљубениве гулапчиња,алијас мама и тато во овој термин да го намалат ВОЛУМЕНОТ.Или тоа или барајте ми сачмарка.Што брже,то боље! :rofl:
    Хвала на пажњи,довиџења.

На eli25, Peperutka90 и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  5. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    СДК дека ќе се потам! Да, решив да се активирам малце физички и да се размрдам малку, па ќе тргнам погледов од компјутерот и ќе поработам на случајот. Ова зимново време и депресиите кои следат со него се повеќе ме зближуваат со фрижидерот, а тоа не ми треба.

Се почесто го слушам татко ми како вели: Затвори го, ќе настинеш од ладното! :tmi:
    Тоа е знак дека претерувам и дека е повеќе отворен отколку затворен.

Да не обесувам многу, имајте убава вечер, јас ќе се потрудам да потрошам дел од моите дневни инвестиции. Вечерва сигурно, утре можеби, за задутре незнам :D

На Ema.Sk и eli25 им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.148
    Допаѓања:
    67.353
    Сакам да кажам дека нешто почна да се крчка. И сакам да си постирам тука, за да си го памтам денот кога почнало крчкањето. Се надевам дека ќе излезе нешто, цела позитивна енергија си ја усмерувам таму.
    Надежи, надежи...

Друго сакам да кажам дека обожавам кога си одам кај мама. Толку убави чувства ми се будат кога ќе си влезам во старата дома, таков некој мир... :inlove:

На LivingGlam, Trendafilka, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  7. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Ахх .. само да ме види некој од домашниве што правев досега, ќе ме искараат и тоа многу убаво! :tmi:

Пред околу еден сат се вратив од капење, кренав ролетни и гледам - снег почнало да вее. Почнав да си скокам низ соба од радост, како мало детенце, буквално исто.
    Неможев да му се дорадувам, бреј! :rofl:
    Си седнав на столот, отворив прозор и едно добри 40 минути не се помрднав од местото. Плус косава ќишка водена, фатена во пешкир горе, а на мене еден џемпер и хеланки.
    Во позадина Gotye - Somebody That I Used To Know на рипит десетина пати .. си ја нишав главата во ритамов, гледав и се восхитував.

Моментов го чекав од Февруарито .. и конечно пристигна.
    Снегов колкава среќа ми носи, тоа е ненормално нешто.
    Одам да си поуживам уште малце, па да спијам.

Утре сабајле со нови сили сама ќе ги мерам улиците во населбава.
    Имајте прекрасна, радосна вечер.
    Ве гушкам, на сите! :hug:

На Elennaa, Divinebutterfly, Cacy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк ми се иде

да трчам по снегот пресен по влечки....

И оп пред него на врата...

Ќе го мачам по скали, во двор, под скало, на дрво!
    Душата, маста да му извадам :tmi: :tmi:

diry mind :sweat:

ИДАМ ЉУБАВИ у секси чорапчиња и ВЛЕЧКИТЕ :hai: :devil:
    [​IMG][​IMG]

На crazylady, AnaKarenina, Miss.Ricci и 2 други им се допаѓа ова.
  9. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Битола..те сакам ! :rock:

На crazylady, Ashling, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Де да беа девојките помалку наивни... :|

На thelittle17, TeddyGrey и baguf4e им се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    За кој си има одвишок нерви и време, повелете малку од оваа болест што не ме пушта вчера и денес. Втората ми е при крај. Оу је :muscle:

https://www.stumbleupon.com/su/7WIHk4/j ... 0R9GPLV%2F

13. TwillightSaga5

TwillightSaga5 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Дојде снегчето конечно :rofl:

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Не можам да дочекам распуст, уште 5 дена останаја, и одвај ги чекам да завршат. :doh:
    Уморна сум од се, ми треба одмор, ама скроз да се одморам.
    Снегг, иако не ми си толку драг, сепак се радвам зато шо ќе има барем малце романтики надвор :$
    Загрижена сум, не знам како си, не знам дали си добар, можиш да пишиш или да се јавиш, стварно сум многу загрижена, би сакала да сум таму со тебе. И Покрај се јас вервам во тебе и знам дека се ќе биди океј и ќе бидиш подобар, силен си ти. :* :hug:
    Ми се смачи веќе од овие книгите, рехабилитација, граѓанско, биологија и проклетата ХЕМИЈА.
    Али не дај Хемија да ти сречу квари :rofl: , ќе те средам јас тебе утре цел ден ;)
    Ветувам дека нема до крајот да бегам, му ветив и на мојте и ќе ги средам сите неоправдани, и нема да бидам запишвана, Ветив пред Мама и Тато, Ај и сега тука :)
    Од оценките не можите да се пожалите, супер ми се. :$
    Ајде одам јас да си го згреам столчето, уште некое време и после се префрлам на спиење.

Имајте добра ноќ. :hug:
    П.с http://www.youtube.com/watch?v=3KZLGGyPcWM

На angel92, Divinebutterfly и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  15. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сосем случајно, утрово на мобилен ми се уклучи песна од Оливер Драгоевич. Тоа беше доволно за патот во автобус да ги преслушам сите што ги имам од него. Понекогаш се прашувам што има во тие негови песни што толку ме смирува, ме исполнува и ми дава мир и спокојство. Можеби е тоа што е еден од омилените пеачи на мајка ми, па уште додека бев мала многу често сум ги слушала :)

Па ете, овој ден ми беше одбележан токму по тие песни. Преубаво нешто :)
    http://www.youtube.com/watch?v=G-cVlw1LDgw

16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Прочитавте ли на Фејсбук дека заврна снег?? ваууууу да не беше овој Фејсбуков не ќе знаев снег дека врне надвор |(
    СДК си шеткам така по улица, и нема да не видам девојка а да не си речам "Еј, можеби е ова некоја девојка од на фемина што ми дава или и давам совети :) ", обично го правам тоа кога сакам побрзо да стигнам некаде а немам на што да мислам :D ..Како и да е, ми се случува многу често.
    И да, кошмарот ми продолжува во Јануарската испитна сесија, декемврискава е само загревање..Аиии мајкатаа...ладно бе! :)

На Doozy, Divinebutterfly и Ann.94 им се допаѓа ова.
  17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.512
    Допаѓања:
    23.184
    Денес имав убав ден, исполнет со убави средби, насмевки на лицата, и задоволство во душите. Нека потрае вака Господе :)
    Си добив прекрасни подароци од татко ми, но најмногу ме радува новиот дигитален апарат. Конечно ќе можам убави слики да правам :) Ветувам, прва прилика и ќе закачам нешто во Критиките :D
    И да, многу се радувам што заврна снег, јас сум зимско дете, уште малку и роденденот ќе ми дојде :) Малце го форсираат на фб снегот, но вистински се радувам.
    п.с. Ми треба помош овде seks/intimni-prasanja-problemi-i-soveti-t820/3990.html#p875026

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК ...The beat goes on... ;)

19. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    СДК дека луѓево стварно напнаа со статуси врне снег на фб |( Мислам дека снегов ќе престане да врне заради статусиве :lol:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Ерика Јонг во Постела со демонот

Со секоја пропуштена прилика губиме и се создава потенцијал тотално да промашиме една нова планета со магнолии, лалиња, темјанушки и сл.
    Ако пак искористената шансата не тресне на оваа нашата, тоа го препишуваме на искуството.
    Или добиваш нешто ново или пишуваш жичка плус на искуството, трето нема.

На caroline.costa, Trendafilka, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.