Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172

Храбра си.
    Знам дека ќе успееш.
    Некаде.

Со оваа одлука...
    Ќе ми недостигаш ТИ.Ќе си недостигам и јас .
    Не заборавај да бидеш СРЕЌНА.
    ...

На francais му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Еве мене, на пример, ептен ме нервираат деца/тинејџери кои се прават генијалци со своето знаење од компјутери, мобилни и такви ствари и си играат мајтап со повозрасните кои не се разбираат од технологија.

А не дека тие нешто посебно знаат, ретко кој од тие што ги познавам може да се пофали со некакво посебно знаење, подалеку од фејсбук и игрици, ама не, се замислуваат ако земале компјутер во раце од 5 години сега можат и инженери да им подзавидат.

Уште пак кога слушнав едно девојче што вели дека ѝ е срам што мајка ѝ оди на курс по англиски и компјутери... косата ми се крена на глава. До каде со овој памет, деца?
    Општо, вакво непочитување на повозрасни ми е стварно нешто страшно, а да не зборуваме за родители и роднини.
    И да, респект за ова. :bow:

На tessie, Buttterfly, Butterfly14 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    сакам да кажам...многу ми е тешко бре луѓе...нонстоп трчам никако да затегнам некој мускул..не е тоа битно сеа..дај некој нека ме научи да играм кошарка више...ќе ме остаи засекогаш..:( леле а јас кутра па се нудам ако немаш со кој еве можеме јас и ти да вежбаме..леле бре кај ми беше паметот а он да ми докаже дека е талент си праи фешта а јас ко теле глеам..оф бееееее..

каков е овој ден убав девојки...братучедот се врати од одмор вечер имаме журка лелеееее

имајте сите пријатен ден :*

4. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Да можев да си го сменам никот со големо задоволство ќе се потпишев краветина.И трофејот за најмрзливиот човек и припаѓа на Голден.Аплауз ќе ве молам :clap:

На Someonespecial и HollyWoodGirl им се допаѓа ова.
  5. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420

Еве една растресотина НАША :wasntme:
    http://www.telegraf.mk/zabava/estrada/2 ... jcite-foto

6. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Слушајте ваму! :^) Ајварче ми се јаде, топло пресно, да ми се топи во устата. :devil:
    Да заесени, да замириса на пиперки по улиците, да врне да трешти. Оди си лето, оди си! Не те сакам. :devil:

На la-chicka, 1209, Nevermore и 11 други им се допаѓа ова.
  7. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    “You hypocrite remove the wooden beam from your eye first; then you will see clearly to remove the splinter from your brother's eye” (Matthew).

Да се обидеме јасно да ги перцепираме нештата. А потоа наместо да осудуваме, да се обидеме да пружиме совет или помош.

И која ли била змијата во Малиот Принц?! Ми се отвараат толку светови. Ми се зароди желба повторно да ја прочитам.

И тоа, ропчето во окцето не заслепува. :D

Гладна сум. Си признавам дека сум доста љубоморна кога ќе видам вкусна храна која неможам да си ја пружам во моментот. Сакам сендвич и точка.

На Sara123, Antoninaaa, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.751
    Допаѓања:
    3.614
    И посакувам најголем успех во нејзината штотуку започната соистичка кариера. Јас, како нејзин најголем фан можам само да ја поддржувам во нејзините одлуки.Во изнина чекам уште песни.
    Разладејте се малце со музика феминки.Поздрав :*
    http://www.youtube.com/watch?v=AgR2wcUi85E

9. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Ми остана само уште еден ден од одморов.
    Утре се враќам дома.
    А, искрено и не сакам да си одам.
    Добро ми е.Одморена,а што е најважно поцрнета :lol:
    Плажа,сонце,друштво,вечерни излегувања...
    Ќе ми фали сето ова.

Во меѓувреме се случија толку многу работи,што ни сама не знам кај ми е главата.
    Луѓе од минатото,стари спомени...
    Премногу недовршени разговори и нејасни работи,вистини и лаги.
    Премногу прашања,но без одговор.
    Неизвесност.Чекање.
    Судбина или случајност.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Денов ми започна прекрасно, уште еден доказ дека и малите работи можат да те направат среќен!
    :)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  11. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    252
    Сдк...Баба ми ја прогласувам за најхрабра личност на планетата
    На гости сум и во лавабото имаше пајак и јас и викам „Бабо, тука има пајак, шо да му правам?“
    Прашувам шо да му правам-ма гаѓај го со се’ што ти е при рака-тоа е чудовиште
    И жената доаѓа и со рака го тресна и пајакот испушти душа на место. После, бевме во една соба каде има неупотребливи работи, малку да подзачистеме, ама некое глувче да си се вселе таму, Уарнило му се на човеко!
    :^) На човеко, уарнило му се на глувчето
    И таа, само што го виде, грабна го со рацете. Јас се стресев кога ми кажа дека има глушец, а таа го зема во рака :tmi: .Ама, избега и’
    Еее, да се пофалам, и јас сум утепала еден глушец! И сега на душа го носам :lol:

На Butterfly-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Страшно ме нервира кога дечко ми ќе укака некоја работа, а после пред луѓе ми покажува и кажува колку ме сака, колку сум му се и бла, бла, бла...

И ми пропадна планот денес за во село ама викендов има да го фатам патот.

13. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    863
    Допаѓања:
    9.973
    Со денови пред да заспијам си зборувам онака помеѓу мене и мене :D
    Антонино утре немој да си зборела трај и прај,ич увото да не ти чуе за небитни ствари ,не упрајувај прости луѓе ради си и свиркај си
    Ама џабе ми е се не сум тоа Јас.
    Неможам бре неможам да траам пред НЕПРАВДА!
    Притисокот ми се крева у вис , :envy: позеленувам на простоќа сместо :!:
    И то, ај од утре да се надеваме |(
    Поздрав и отидов ме чека пицата насмеана кој е за нека крене два прста. :D
    А за лудиот апетит во последно време ,ај и за тоа ако почнам оти ќе нема крај со муабетов :D

На Gordana10, Someonespecial, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    понекогаш сум си капацитет-се надминувам сама себе :D
    а џабе се мачев да одам и да ја барам докторката кога не беше таму а на мобилен не можеш да ја добиеш за да ја прашам дали смеам да ги пијам новите лекови, да не направиме некоја беља :!: оти анти епилептиците не одговараат со сите лекови
    и другарка ми од медитација сама ми призна дека таа е таа што ги пишува цитатите на ф.б-и видела дека јас и лајкнувам па ме проверила која сум :lol: и другата другарка и лајкнува-кај и текнало за такво нешто :?: а јас па не сакам да ја додадам за пријател да не ги чита песните што ги постирам и постовите оти се срамам да не се разочара од мене :worried: и запознав уште една личност која ке држи часови за јога-1400 се ама за нас ке биде 1200 два пати неделно па ке видиме :)

На vitomir и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Аааххх барем едно убаво кафенце следува :) Незнам јас шо се напнувате толку,дај не се секирајте толку,не дека сите немаме проблеми,ама не вреди да се нервираме. Што,тој што ни ги прави се нервира ли? НЕ! Епа и јас нема. За се има решение. Само да си силна и да решиш да го направиш тоа што треба.
    А светските непогоди (не,не временските,оние сељачките) не можеме да ги решиме,џабе се кажува,секој прави како што му одговара. Јас дома со моите не можам да се разберам,им кажуваш како е,тие пак по нивно,не па на некој друг ќе му кажуваш...Џабе потрошена енергија. Затоа сега ќе одам да си ја одморам душата,па ко ќе се вратам ќе досредам тоа што треба. Патем со едни убај чупиња ќе си излезам и многу ми е мило што си контактираме :sun: Ај и на тие што пијат и ќе пијат кафе,на здравје нека ви е :)

На tweety26, bittersweet, ilipili и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    I'm back :)
    Преубаво си поминав.Ма најубаво.Уште сум под импресии.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Никој нема право да ми се меша во животот и во она што го правам... Може да зборуваат за мене што сакаат, не ми е гајле. Јас сум таа која што сум, му се допаѓало тоа некому или не. Но за некои небитни лица немам намера да го менувам начинот на живеење...

На Barbie20 и vitomir им се допаѓа ова.
  18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк почнав да верувам во оваа мудрост какви мисли таков живот,многу работи ми тргнаа на подобро,верував во покачување на платата ми ја покачија,верував дека непријателите ке се одалечат од мене и тоа и се случи едноставно ги снема од мојот живот,верував дека ме сакаат девојките и стварно ме сакаат,значи све што посакувам ми се остварува.

На hermosa и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Како може некој да биде со некого подолго време - година, две или повеќе и само во рок од неколку недели/месеци целосно да си го смени карактерот и своето лично јас? Едноставно менува се што си мислел дека за него е вистина и почнува да се однесува на друг начин. Обично е на лошо и тоа секако доведува до прекинување на секаква врска или контакт со тој човек. Не знам што би било повод и причина за тоа. Секако точно е дека сите се менуваме и еволуираме на некој начин ама со тек на време па не се ни приметува. Или? Може ли некој да биде толку време потиснат и да го крие своето вистинско лице па да му дојде едноставно преку глава и еден ден да пукне? Дали е тоа последница од тоа дека мислел дека треба да си се менува себеси за да ја задоволи таа/тој што мислел дека му е друга половина? Дали баш заради оваа причина велат дека не треба да се менуваш за да на крај да го извлечеш подебелиот крај?

И не знам дали некој размислувал за ова ама јас последниве денови ги поминав во читање на мислења од оваа тема. Толку поуки,лични мислења, ставови а и приказни немам слушнато цел мој живот. Форумов некако ти помага да си изградиш свое мислење а и да посветиш малце повеке време на работи за кои и не си се замарал предходно. Свесна сум дека моите моментални интереси не би требало да бидат интереси на еден тинејџер а и дека многу ми се разликуваат мислењата тие на моите врсници ама знам точно што ми има помогнато во потрага на мојот идентитет. Секако, не е се уште оформен и има уште многу делкање и работа ама да не беше овој форум а и одредени личности од тука ќе се изгубев во светот. Немаше да бидам јас - јас што сум денес.

На sweet-cherry, Someonespecial, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. tropical

tropical Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    61
    Многу се нервирам кога мислам само на кариерата и образованието...Само тоа ми се врти во главава, и навистина не знам како да се дистанцирам малку од малку од тие мисли и преокупирања, као демек утре треба да се вработам и размислувам околу тоа.. :@ Психава ми е оптертена бре, а зошто не знам :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.