Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Убаво е чувството да сретнеш стар познаник, другар, соученик, колега од факултет, па дури и сосед кој не си го видел долго време и онака во две минути да раскажеш се битно што ти се случило од последното гледање (дипломирања, вработувања, раскинувања, нови љубови и слично). И онака откако ќе си се испофалите да си ветите дека мора еден ден да се видите на кафе, за подетално се да си раскажите, особено ако вашата средба после долго време се случи на автобуска станица, во бутик или на некое фрекфентно место, каде се претопувате во толпата забрзана некаде :)

На sadangel и Someonespecial им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Добро утро само што станав пред 15 минути ни доручкував туку трк на фемина ако си грицкам по нешто тука :lol: Ми недостасува погледот на море и успехот да ги испливам знаците на Парга двете островчиња малото и големото неверојатно чуство никогаш нема да го заборавам.Исто така и запознавањето и здружувањето со една французинка и дознавање дека францускиот доста добро го зборувам.Нејсе се одморив од патот 10 часа патување смрт мислам веќе нема да влезам во кола :lol: И така овој месец имам многу шетање до Свети Николе на гости,па на Смоларски и Колешински водопади да ја прошетам и Македонија,не само Грција вчера поминав и видов неколку грчки градови.Па си шетавме низ битолските сокаци и преубавиот огромен парк во Битола,па тато ни раскажуваше за неговиот престој кога бил во војска пред 25 години во Битола.Па мама ни кажуваше како имала некоја другарка во Битола па од Скопје идела во Битола итн.Добро да не го тупам добро утро и имајте убав ден и многу е топло сонцево :sun: си ја врши работата да грее.

На Barbie20, vinozito1, Gordana10 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Сакам да кажам...дека симнав...4 килограми...едно големо браво за мене :clap:

На green.eyes, Serafima, Barbie20 и 11 други им се допаѓа ова.
  4. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Always smile , but rarely happy

Прикачени фајлови:

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Тој што сака да ти се извини е тој што чувствува како вината му ја јаде душата.
    Си го читам денешниот хороскоп и си викам што ќе ми се случи толку што ќе донесам погрешна одлука, значи ќе го послушам срцето, а не мозокот. Тоа ми функционира само за една личност... ама ќе видиме. Секогаш ми го погодуваат хороскопот, се надевам дека ете овај пат ќе биде исклучок.
    Најубаво ми е наутро кога ќе ми се јави другарка ми на телефон и ќе си изнакажиме се.
    После се што ми се случи како во шпанско-турска сапуница, време е да почнам полека полека да се спремам за да се вратам во Скопје. Кога ќе ми текне дека треба да се враќам таму имам измешани чувства. Сакам ама и не сакам да си одам од Битола.
    Вечер си чекам со нетрпение кога ќе си се прошетам со непознатото момче, Принц Чарминг хахаха :lol:

6. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Браво за сите истрајни и паметни луѓе кои си успеваат на правилен начин да стигнат до своите цели.

Пред некој ден дечко ми направи скара. Кременадлички и плескавици! Се насладив така добро :D. И уште го осеќам соленикавскиот вкус на кременадлите и опивачкиот мирис општо на скарата.

Абе еј не само малите нешта не прават да се радуваме. Знаете, честопати малите нешта ќе не акнат толку добро и замислете во целата наша проекција на среќата, која ја имаме во своите главички, мора ама мора да има некое мало злобно и кобно суштество. Неуништливо е, неизбежно е да му се побегне. Онака не гледа и ни се смее. :tmi: Ете на сликата тоа не е коњот, тоа е она кое е на коњчето. Не не остава да си уживаме во љубовта.

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      59,2 KB
      Прегледи:
      240
    На Barbie20, Hipster и Someonespecial им се допаѓа ова.
  7. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    И јас симнав, ама касни ваму, касни таму пак на број :D
    јбг, овој мојов ми вика не ќе те мажиме :rofl:
    Кој лаже дека мажите не сакаат мевце, срам да му е :D
    Абе рака да има што да фати :) кој сака коски.
    Ај добар ден радни народе , работите нешто или спиете а :hai:
    Браво rici.aaaaa.

На bittersweet, vinozito1, Gordana10 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    А ти нормално имаш 16...

На midnight.flower и tessie им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Некој симнал 4 кила а јас се чудам како да покачам.Се чувствувам како костур на батерии :D
    Здраво феминки...ме немаше долг период.Доста долг,но сега сум овде.Ке надокнадам за сето изгубено време. !
    Животот ми тргна на подобро.Срекно заљубена во стабилна врска.Мислам,време ми беше :D
    Вие добри сте?Се надевам да...Уживајте во остатокот од Летото. :)

На duffi, Barbie20 и Dgirlll им се допаѓа ова.
  10. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    СДК дека треба многу да кажам :|
    Ајде, прво тоа дека го деактивирав фејсбук профилот и се надевам ќе потрае некое време, бидејќи навистина ми стана мачно секојдневно да ги читам тие депресивни статуси од 12 годишни девојчиња дека тие едноставно се разочарани од животот и љубовта.
    Исто така друга причина за деактивацијата е тоа дека има некои луѓе што едноставно не знаат што значи поимот осет :@ По најмалку 10 статуси, 5-6 песни
    дали бугарската музика може да се нарече песна тоа незнам
    и неколку слики најдени од Семе Синапово.... сето тоа во помалку од 12 часа. :x А да не зборувам за тие што имаат аск.фм и имаат забравено да го дештиклираат копчето за фејсбук..
    Доста за фејсбукот СДК дека нешто сум разочарана, ќе помине... или не... едно од тие двете е. Летото не ми минува така како што го замислував. Мислев дека одкога ќе завршам со училиште ќе можам повеќе да се фокусирам на диета и фитнес.... НО напротив додека траеше учебната година имав подобар распоред на исхрана и фитнес. Сега од кога почна распустот поточно почетокот на јули почнав да забушавам
    па добро бе луѓе како да не правам цело друштво сладоледи кој од кој по вкусен, а јас што со водата ќе си се дружам |( или пак како на ова никакво време, спарно, жешко да вежбам
    и сега едвај чекам септември искрено оти знам 1ва смена за доручек си имам 2 исти овошја, ручек што има без леб и без свинско, телешко, месо и вечера салата или јогурт.
    СДК дека си имам работа со еден голем женскар :envy: Значи почна да ми пишува крајот на мај некаде и теравме до крајот на јуни и тогаш тој стана ладен, поточно се смуа со таа за која од негова уста јас слушнав само лоши зборови... Потоа се смуа и со друга, а во меѓувреме постојано ми пишуваше, ми звонеше, ми се пушташе. А бидејќи го знам каков е се обидувам да не потпаднам бидејќи такви сме ние женските.
    Тоа е женски, имајте пријатен ден исполнет со радост и среќа :*
    ау ау
    во меѓувреме додека го пишував ова ми звони тој и ме праша зошто го имам декативирано фб профилот :lol:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Ме изнасмеа :D :D костур на батерии :D :D

12. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    СДК конечно ми текна и на мене да ставам тикер :D

На duffi, Jagoda123 и sweet-star им се допаѓа ова.
  13. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    СДК вчерашниот ден ми беше најубавиот ден во мојот живот :inlove: :$
    Најдоброто е околу тебе само треба да ги отвориш очите и да го зграпчиш :)
    Имајте убав ден драги феминки :*

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Абе луѓе што ми е?
    Ми се оди во школо! :^) Ми фалат мангупите од мое, ми фалат моментите кога ги заебававме наставниците, кога намерно ја превртевме училницата и сите заедно отидовме кај директорката, кога трескавме глупости... Ми фалат наставниците, проклето нека е!

Ај да не брбљам многу, ќе одам на плажа да се сончам малку. :sun:
    Бидете ми сите поздравени. :)

На eliesaab и Dog-lover им се допаѓа ова.
  15. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    А како тоа го менува фактот што го изнесов? И немам 16, 17 имам, ако е тоа воопшто важно. Луѓе со повеќе години од мене не знаат да расудуваат правилно .
    Колку да објаснам за да нема повеќе вакви реакции, јас не ги судам луѓето по изглед, ама нели типката манекенка ја прават... значи дојдено е време кога секоја може да биде манекенка :) .

16. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Конечно и јас на пц да седнам :angel:

17. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    Овие денови толку многу ми фалеше темава, имав толку многу работи да си изнакажам, ама ете ќе си кажам само нешто.
    Сама дома (моите се на одмор), немав време да се уклучам на форумов, освен да прочитам хороскоп,за друго скоро и немав време. Истерав и втор одмор, дома со друштво. Овие неколку дена сонце не видов.
    Бла,бла да не филозофирам многу,знаете многу алкохол и журки до доцна.
    Сакам да кажам само навикнав на гужви,викање,муртење,смирување... И сега кога останав сама се тоа ми фали. Уствари, сакав само да кажам благодарам животе што имам вистински особи покрај мене, кои не ми завидуваат,не ми љубоморат, кои ме сакаат и прифаќаат каква што сум, ми ги отвараат очите кога не ми се. Богата сум.
    Сакам само едно, цел живот да сте покрај мене! А останатото ќе си дојде само по себе, или сама ќе си го земам. :^)
    Иии да, симнав и програма за вежбање, сакам и да вежбам. Ама, се ближи и 26ти Август, треба и испит да спремам. Ете ме back to reality.
    Сега се одјавувам, затоа што уште малце фали да почнат крокодили да ми шетаат низ дома.
    Имајте убав исполнет ден :*

На SparkyAngel и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  18. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Денес дознав дека ќе имам синче! За 3 месеци ќе си го гушнам... Едвај чекам!!!!!! :) :angel:

На Buttterfly, Annath, senza.parole и 36 други им се допаѓа ова.
  19. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    :roll: :'(

На senza.parole, dream.queen, Sara123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.529
    Еве не знам, се спремам куферот на братучетка ми да го носиме да го мериме на сточна вага во земјоделска аптека. Неее можаааам...ќумрам од смеење, се доживеав,па и ова ахахахахахааха!!! :rofl: :rofl: :rofl:
    Јес да се иам мерено јас на сточна вага,ама тоа е легитимно, зошто сум сточе,ама КУФЕР?! Ова татко ми е фасцинантен со иновативните идеи за подобар живот!

На teddybear, WarriorAngel, najubava2010 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.