Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Што нема на овај форумот бре луѓе SAKAM KAZAM NESTO,AMA NIKOJ DA NE GO PROCITA ILI DA NE ME CITIRA AMA AJ JAS DA SI SE POFALAM :puke: аууу боже господе,па веднаш заби покажуваат или се лигават хелооооуууу лечење коплекси на друго место ќе ве молам

2. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    A што,какви треба да бидат манекенките анорексични,коска и кожа? :^)

3. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам дека...кхм... :geek:
    Сакам да избегам некаде. Некаде каде што никој не ме знае и јас никого не знам.
    Не ми се седи повеќе тука. Се гушам.
    Сакам да избегам, да ме снема и никогаш да не ме најдат.
    Секако, да ме снема али доброволно. :lol:
    Да бидам подолго време сама, да запознаам поинакви личности(овие овде ме гушат со нивните испади и шпионажи).
    Ајде,ајде ќе дојде времето кога ќе избегам засекогаш. :devil:
    Holly, stay calm. :^) :D

На leighton23, srcekrsacka и Sara123 им се допаѓа ова.
  4. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Неколку дена сум болна.Ама од што.Па од болест бе ...се ме мавна.Бевме на свадба и јас онака емотивна си се изнаплачев уште на почеток кога ја видов невестата.Се замислив на местото на мајка и се изнаплачев.Ги гледам моиве девојчиња,стасани се веќе.Би биле прекрасни невести.Себе не можам да се замислам како Баба, :$ па смејте се колку сакате, абе и се восхитувам на мајката на невестата, како сестра да и беше, а моја генерација.Се изнаигра, се изнапеа, се исповесели...секоја чест.После и следуваше уште еден шок,СИН И ОБЈАВИ ДЕКА СЕ ЖЕНИ се испланирал, извади прстен клекна на колена и ја побара девојка му.Тогаш сите :o бевме изненадени , тој гест ги расплаче дури и мажите.
    Па следуваше невидена веселба.Се испомешаа емоции.

Ми се собра, качив температура, притисок,едвај денес се кренав на нозе, ама уште мислам на свадбата.

Се плашам луге,не од свадби, :!: туку од староста, од осаменоста...ај што и да е ќе помине.

На Adi888, lunicka, Neytiri и 16 други им се допаѓа ова.
  5. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Првите јавувања на телефонот во врска со огласот за кучкава.
    Проклето мразам разделби, а деновиве сум осудена да се испраќам со некого..

Не сакам да ја дадам, зошто се навикнав на неа. Се навикнав на плачењето уште во 6 сабајле пред врата зошто сака да оди надвор, се навикнав на тоа дека сака да ми спие покрај нозете, на кревет, баш сега кога е најтопло, се навикнав на тоа дека морам јас да хранам, зошто сама не знае.. се навикнав да ме будат нејзините бакнежи. Се навикнав на неа..
    И сега, Господ знае колку ми е тешко и колку не сакам да кренам кога ѕвони телефонов, но морам.

До сега, од 10 души кои се јавија, најдов подобна само една жена, со мало дете во фамилија. Другите ми викаат ќе ја чувам во двор, имам питбул, само зимно време ќе ја внесувам внатре, а таа кутрата не може ни да заспие ако нема некој до неа.
    Ми се плаче, жими се. И се сомневам дека уште долго ќе можам да се воздржувам.

Аман.... :doh:

6. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Не. Како вака си донесувате заклучоци без врска? Никаде не реков дека ми се допаѓаат анорексичните модели, ама секако дека не треба да бидат ни со онаков струк.
    За мене убава жена со облини е Моника Белучи на пример, а не некоја како Кејт Аптон фотошопираната. Па уште и манекенка... се знаат пропорциите потребни за да се биде манекенка, ама денес очигледно се е можно. Таа е популарна заради попростата популација само затоа што ги покажува градите (кои инаку се виснати). Ако толку сака популарност, нека оди да се слика за Плејбој или други такви списанија, не и местото во модната индустрија. И не планирам сто пати да се објаснувам во СДК за нешто што сум кажала за некоја просечна што ја претставуваат како манекенка. Толку беше.

На eliesaab, zhap4e и Gordana10 им се допаѓа ова.
  7. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Значи вака можеби на некој му сметаат моите детски мислења ама јас толку ве засакав што сега не можете да ме избркате од тука!!! :devil: Се избањав се облеков се дотерав ставив малце шминка :makeup: и за 30 мин одам на гости утре одам во Свети Николе да ги видам братучетките не сум ги видела 3 ипол години :wasntme: Моите не се на работа до понеделник на летен одмор се па ќе удриме на шетање колку сум расположена и полна со позитивна енергија луѓе ништо и никој не може да ме изнервира одамна не сум била ваква некако имам време за се.Бидете ми поздравени гушки :hug: :hug: и :* :*

На mili4ka123 и Someonespecial им се допаѓа ова.
  8. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Сакам да кажам дека во темата љубовни проблеми и совети не се знае кој јаде која пие :lol: , а таман отворив да дадам некој добронамерен совет нели :angel: , кога има што да видам, останав ваква :o

На mili4ka123 и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  9. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СКД мразам кога ми касни некој без никаква оправдана причина.
    Од старт за мене се неодговорни личности.

10. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    СДК фемина одамна ми го нема погодено хороскопот |( |( според тој хороскоп јас сум една прилично среќна личност, со оогромна мотивација за вежбање.. ама далеку од тоа сум.
    А баш бев таа што верува во хороскоп и тие ствари :^)

11. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    СДК би сакала да се вработам некаде и да земам голема плата не за мене туку да им ДОЗВОЛАМ неколку работи на моите коишто никогаш во животот не ги добиле само за да имам јас се ;( се би потрошила на нив

На kate21, SparkyAngel, Serafima и 25 други им се допаѓа ова.
  12. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Полошо од лигава женска е ЛИГАВО машко !

Каков е бе тој муабет со 4-чиња и со лигаво Ф таму кај шо не треба ?? пр...
    LjuboFf4eto
    :^) ајде гитла !

На dream.queen, VIN.diesel, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК оваа песна ми е баш ЛЕТО! :) Ептен ја обожавам! Замислувам дека сум на некоја плажа и си пијам коктел,а песнава ми свири,мммм....Па ајде да ве поздравам сите со неа и пуштете го малце мозокот на пасење и замислете некое такво место :)

http://www.youtube.com/watch?v=zGu8UoNpt8E

На Someonespecial, Lepaaa и HollyWoodGirl им се допаѓа ова.
  14. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Омер од наследството на госпоѓава е проклето згоденн. :sweat:
    Оф боже мили, што ми е?
    -Дијагноза?
    -Непозната, во секој случај многу лоша. :|

15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Влегувам во автобус државен и слушам некој вика по мене:,, Девојко, Нивеа или Солеа имаш ставено на тебе? ''. Продолжувам напред мислејќи дека халуцинирам немав спиено цела ноќ и испив дента 4 кафиња, и пак слушам отсечно: ,,Кажи бе, Нивеа или Солеа,а? '' И се вртам сега цела со прашалници, возачот ме гледа го гледам и јас и сфатив дека он ме прашувал, и му одговарам несвесно дека Нивеа иам ставено, а врска немаше, имав од таа на Балеа на колачиња што мириса, ама у тој момент збунувачки немав време да размислувам. :D И ми вика мртов сериозен, леле ама мириса до овдекаааааа, знаев дека е Нивеа, знаев. Со развлечено овдекааааааааааа прочитајте. И што да кажам јас, му викам, па да мириса ете. :sweat: :|

Ете, дочекав и возач на ЈСП да ме праша шо крема ставам, што е следно земјо чудесијо, бројче и име на пудра можда или број на блуза евентуално.. Влегуваш у државен и го гледаш возачот ти погаѓа што пудра користиш...

На Buttterfly, Trnche, lunicka и 30 други им се допаѓа ова.
  16. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Чувствувам дека се поништувам самата себе. Го убивам и закопувам длабоко најголемиот мој сон и се надевам дека нема да ме боли срце секој пат кога ќе го видам тоа што го сакам.

Но, секое да подразбира едно не.

На SparkyAngel и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  17. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Најубаво се чувствувам во ова жешко лето кога ќе си ја пуштам долгата коса, ќе го облечам белиот лелеав фустан и ќе прснам од мојот омилен парфем. Сето ова надополнето со пријатна вечер и благ ветер за мене е совршена комбинација. Пријателите на куп, цигарата во рака, кафето се лади, па што уште можам да посакам?
    Да, сето ова би било прекрасно да не седевме на тераса кај другарка која што живее на десетти кат во зграда. Целото спокојство кое што го чувствував денеска за миг го снема. Знаете, јас сум човек кој што панично се плаши од висина, неможам да гледам надолу ниту од третиот кат а не па вака. Се препотував, одев внатре, излегував надвор, за да попуштам на крај, едноставно неможев да издржам повеќе и си заминав дома. Од една или од друга причина вака завршуваат моите излегувања, никогаш не издржувам целата вечер, или ќе добијам тахикардија, или притисокот ќе ми падне или пак ќе ме фати некој паничен страв и завршувам дома уште пред полноќ.
    Се вратив пешки и по пат многу размислував, за мојот живот, за мојата иднина.
    Јас сум само една кревка личност на која надворешноста и изгледа премногу ладна и сурова. Јас не сум негативка, не мразам, баш напротив. Имам многу љубов дури и за личности кои што не го заслужиле тоа. Јас сум онаа личност која што излегува во 3 часот навечер за да им фрли јадење на кучињата пред зграда. Јас сум онаа која никогаш не ги подминува луѓето што просат. Онаа која што секогаш ги теши другите без притоа да бара нешто за возврат. Јас сум добар човек, знам дека во душата носам добрина и милост спрема секој човек.
    Не треба да се разочарувам толку лесно само затоа што мојата потсвест одбира да живее на начин на кој не го замислував својот живот. Еден ден сите нешта ќе дојдат на свое место, а ако не дојдат барем ќе знам дека самата си ја скроив својата судбина.
    И покрај се многу го сакам животот, мирисот на летното утро, дождот во октомври, есенската идила. Тоа ме исполнува. а другото... се ќе биде добро еден ден. А тој ден чувствувам дека е се поблиску.

На kate21, SparkyAngel, ana-girl и 10 други им се допаѓа ова.
  18. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    I feel good...tanananana :lol: :rock:

На Someonespecial, srcekrsacka и Gordana10 им се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ете така...
    доживеав некој кој ми глумеше другар да се насмее кога му кажав дека боледувам од Анксиозност и дека сум на седатави-ко божем со другарка му биле во кола и тој се смееше што таа направила глупост поим немам што направила-можеби се се испомеша незнам ама знам дека тоа суштество веке не сакам да го видам во живот :!: заљубен во неа бил и сеуште е а таа двајца во исто време ги врти околу малиот прст-како и да е веке нема да бидам мегу нив познавајки го кукавички ке бега од мене-а мене па баш ми е гајле :D жал ми е што потрошив време пробувајки тестири од машки парфеми и размислувајки кој би му го подарила за роденден :!:
    ова најискрено сам си го бараше-никогаш не ме ни гледал ко другар а со него никогаш не би ни била па светот да се преврти тешко е неколку кратен пораз да поднесеш и најдобро е што вака заврши а најтрагично беше кога во личе му кажав дека не сакам да се запознаам со другар му како тој со другарка ми-добра добра е не сум веке сега сум :devil: колку е анксиозноста присутна во мојот живот, туку понервозна сум-само уште ова ми фалеше ,да се надеваме дека ке тргне на подобро
    и тоа помина...

20. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    ми се јаде бре ми се јаде, немам цел ден асално јадено заради овој мој желудник ;( кутрата ја само нешто си читам за јадење и слики гледам :u:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.