Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Соске нервоза .. е соске де?
    Ај Боже, смилувај се и не им давај да се сретнат. Нека не го води патот натаму, нека е мирна ноќва.

Се прашувам што ме смени наеднаш? Јас ли бев ова? :geek:
    Дефинитвно не. :mm:

Чекам резултати и книгите чекаат на мене. Патот кон целта ме враќа наназад, ама ќе се најде друг план Б. Резервен е, секогаш го има.
    Имам цел! Знам за што се борам.

Сакам да ми свири на виолина. Онака, опуштено цела ноќ.

Не сум при себе. Ама ако. Ако. Ако е од него, ама ако. Или како и да идеше.

2. BlackPiano

BlackPiano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    316
    Многу изреки почнуваат со Луѓето се..., а пишувајќи го тоа вие значи сте воземјанин, животно или растение. Ако сте човек, значи таа реченица која сте ја напишале, е намената и за вас, затоа наместо Луѓето се... напишете Ние луѓето сме... Сите мислат дека се’ што прават тие е добро, а вистината е дека и тие се лоши и дволични во очите на некој. И јас сум дволична и јас сум лоша, ама не за сите. Сите сме такви. :!:

3. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Со штикла 15ка на плажа у ВОДА ! Каде ма гуско една со тој пилешки памет?!? Иди трти се по сепариња и моли за пијачка не туку глуми п**ка по плажи со штикли народ да ти се смее.
    И како после да не се подругаваш и да не ја хејташ КАКОООО ?!?!

На richgirl998, Barbie20, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    ^ Жал ми падна за штиклите , ќе ги упропасти во водата :D

На kate21, Someonespecial, sweet-cherry и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^И на купачите има реси или јас не гледам добро :rofl:
    Зашто ви е ова чудно, кога можат на плажа со 3 кила шминка да одат се гледаше дека ова беше некст.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    ^Со оглед на тоа дека ми се одвратни стриптизерскиве штикли ни за нејзе ни за нив не ми е жал. Едино може за мајка и и татко да ми е пошто мајка природа им дала ваква ретарда за ќерка. :)

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Како не ти е жал , со што ќе оди во диско :rofl:

На SuperGirl24 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Дојде денот кога сакам да кажам дека е време да се повлечам од тука.Не ве напаѓам за ништо :!: но ете јас не се гледам во овие муабети ......Има интересни ликови што ги обожавав со нивните постови ,но се поретко и поретко се присутни :( .Многу работи сфатив за вас девојките од форумов ,за мн работи сега сум со свој поцврст став :lol: и искреноста што ја споделив со сите ке остане тука :!: .
    Веке е доцна а сабајле се заминува на одмор :(
    поздрав

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Во ист ден, роденден, Св. Петка, Бајрам и Интернационален ден на оргазмите. :lol:

Ма, ја до бескрај сум среќна!

Ќе раскажувам, да се приберам.

Многу да се приберам.

Eдно големо - ЛЕ ЛЕ! Од убајни.

Make a wish! ;)

Прикачени фајлови:

• IMG_1199.JPG
      IMG_1199.JPG
      Големина на фајлот:
      143,8 KB
      Прегледи:
      235
    На Neytiri, Serafima, kate21 и 26 други им се допаѓа ова.
  10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Навистина ме интересира оние девојки кои денес раскинуваат долгогодишни врски, утре имаатт ново момче и нова среќна врска,тоа новото момче во подрум да не го чувале цело време :?: :?:

На richgirl998, Shelea, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.928
    Допаѓања:
    177.521
    Ги растерав облаците.... веќе некое време се далеку...
    Си го носам осмехов... само за себе!

Одамна престанав да се грижам за егоистичните свињи кои ми го посетуваат секојдневието. Кој шо сака нека рече, без разлика кој како се поставил према мене, јас сум воспитана со сите да бидам културна и фер. Толку е едноставно.

Можеби сум спомнала и претходно, но во животов највеќе може да ме изиритираат себични луѓе. Значи од такви, коса ми се дига :@ ..ај некако (не ги оправдувам во никој случај) но можам да ја проголтам приказната за оние шо си глеаат само за својот гз, ама... оние себичњаци чија препотентна срж ги надвладеала сите нивни позитивни сетила и наредила да штедат дури и на себе.... ПА ТО ТРЕБА ДА СЕ УБИЕ!!

Убави денови. Со свадбата на братучедка ми..ги истеравме сите малери..така рече зетко :) Додека новопечениот брачен пар ужива на Мајорка.... јас, дома, нуркам во постела, наивно радувајќи се на големите промени кои шо доаѓаат.
    Мојата верба во чуда... не ме изневери. Ослободувам простор за следните спомени... тука сум, ве чекам.
    Ахх чуден мој животу... :)

На bittersweet, Barbie20, Hipster и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Денеска е баш посебен ден, многу убав ден!
    Денеска мојата најдобра другарка, мојата подршка, моето се' - мојата мајка прави роденден!
    А јас, јас посакувам да ми биде жива и здрава и заедно вака среќни да го славиме нејзиниот 100-ти роденден! :^:

Многу те сакам, мамо, многу!

На Wild-GirL, Lemonade, anuskaNESTLE и 29 други им се допаѓа ова.
  13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    не во подрум ами по некое сокаче, обично тие момчиња се оние со кои што девојките изневеруваат. немој да те чуде. :lol:

На bittersweet, WarriorAngel, Barbie20 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Значи мора да ја разберете таа гуската со штиклата у вода, тоа се Лубутинки со црвен ѓон - добро гледате очите не ве лажат, иако удира накај сомнително розево, као да ви кажам, ама тоа е штикла за сва времена, за сите климатски погоди и непогоди, сум ги платила и ќе ги носам и у спиење, и во вода и на глечер некој, значи она е старлета с`с тапију.

А јас мислев дека врвот на плажа беа авионски перки во улога на вештачки трепки, или Клеопатра шминка пропратена со препознатлив Клеопатра накит, евентуално матурска шминка ала Маја Синадиновска у Египет на плажа. Тоа се тие вана би селебрити со коктелчичи у рака, и лошо прикриен страв од изложување на сонце, поради неквалитетна и неводоотпорна шминка. Сирени, лепотици безвременски! :*

А ја у вода иам навика да влегувам со некоја гумена сандала, заостаната глупача значи, облечи си чизмата штикла од јануар, да те види Господ...

На imelda, Lemonade, Neytiri и 23 други им се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Dobro utro na site i imajte ubav den :sun: Jas da go ispijam kafencevo i da brkam rabota :) Ubavini vo soljicka od sabajle hahah...Uste eden praznik denes,Sv.Pantelejmon (znam deka e zastitnik na medicinskite lica,pa jas stalno si go slavam :) ) Koj sto moze neka zapali svekicka :) Bidete mi zdravi i veseli site :)

На Serafima, Barbie20, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  16. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Убави се празниците, зрачат со топлина, ја зајакнуваат семејната близина, едноставно преку нив се поврзуваме со своите блиски независно дали се наоѓаат во другата соба или на другиот крај на светот. Вчера славеа и христијаните и муслиманите. Убаво е да се подаде рака, да се посака убава желба и да се споделат барем пет минути со другиот. Кога се има пријател или познаник од друга вера и на еден така убав ден, му се посакаат убави работи, тоа многу значи.
    Но зошто ги користиме само големите празници за да изразиме почит кон другиот, кон различниот од нас. Зошто тоа не го практикуваме секој ден, независно дали е празник или делник. Прагот на толеранција, особено кај нас младите генерации е многу низок. На другиот се гледа со презир, со омраза, наместо да се подаде рака и заедно да се гради една иднина, каде секој на секого ќе му биде пријател, брат.
    Наискрени желби за добро здравје, мир и среќа, до сите оние кои овие денови празнуваат.

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК вчера се вратив од Свети Николе ама бев толку уморна што само си облеков пижами и легнав :)
    Пред пола саат станав добро утро :) Вчера пред пат ни претрча волк леле колку сум се исплашила сив со такви очи леле како му светеаа и со една чудна опашка сигурно не беше куче.Уште сум исплашена.Ок имајте убав,весел и разигран ден :*

На srcekrsacka и BlackPiano им се допаѓа ова.
  18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.582
    Допаѓања:
    201.801
    Сè би дала да живеам покрај море. И се надевам дека таа желба некогаш во животот ќе си ја остварам, па макар било на стари години. Отсекогаш си замислував мирен идиличен живот во приморско гратче, иако знам дека реалноста е далеку од идила, но сепак, човек може да сонува, нели?

Водата е рај за мене, ме смирува како ништо друго. Можеби има врска тоа што сум порасната покрај езеро, не знам. Ама знам дека тоа езеро беше лек за сите мои рани. И ден-денес е. Доволно ми е само половина час да поминам на брегот, и веќе сум како нова. Ах езеро мое, ми недостигаш, но ќе те видам за некој ден, повторно. И се надевам дека и овојпат ќе успееш да ме излекуваш, да ги затвориш раните, да не се отворат пак.

Не ми е лесно во ова Скопјево, не. Велат, „домот е таму каде што ти е срцето“, има вистина во тоа. Ама Скопје како Скопје, мислам дека никогаш нема да можам да го наречам свој дом, без разлика што срцето ми е тука.

Му кукав на мм дека ми треба одмор од неколку дена, сама, да наполнам батерии и да се преродам. Вчера излегов сама да завршам некои работи, ми недостигаа и двајцата. Шта ќеш, љубав 8)

На Jagoda123, imelda, Lilit и 21 други им се допаѓа ова.
  19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Велат надежта последна умира.Но,сепак умира,нели?

20. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк дека сум му бескрајно благодарна на мм што ме подржува во секоја одлука и што ми дава подршка без разлика на се, што се грижи за мојата среќа, што сака да ми помогне...

ми требаше долго време да се одлучам но решив. во овие тешки и кризни времиња јас решив да барам нова работа.

Мажу те сакам и ти благодарам.

На sesilija, eli25, Serafima и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.