Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Денес во еден бутик пипнав купаќи со реси. ^_^ :rofl:

На Scar.Tissue, eliesaab, DarkRose и 15 други им се допаѓа ова.
  2. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Премногу ветени работи, а премалку исполнети...
    Преголеми очекувања и надежи...

Искрено, не знам дали секогаш јас сум таа што премногу очекува од другите, или пак другите се тие кои премногу ветуваат, а ништо не исполнуваат.

Остана уште малку од летово.
    А јас, на прсти можам да ги избројам и издвојам неколкуте прекрасни моменти ова лето.
    Останатото, а воедно и најважното можеби допрва следува. Не знам...
    Само со позитивни мисли. Па се надевам дека малку по малку се ќе се среди :)
    Ми фали љубов. Искрена прегратка и бакнеж...

На Ketrin.Moon, kravce, leighton23 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Денеска е еден од многу-те денови сам дома кога сум и сега решив да експериментирам со ручекот , земав рецептата на баба ми со сликичките и инструкциите и земав да сецкам и пецкам ...

После тешки 90 минути успеавме да извадиме нешто од рерната , не изгледаше воопшто како на сликичката , изгледаше како од хорор филм , тоа е....
    Викаат најубаво и најслатко е кога сам ќе си го направиш јадењето и ќе го јадеш ... FALSE
    Најслатко е кога друг ќе го направи а ти ќе го прождереш страсно.

А сега ќе ме извините идам да го пробам мојот франкенштајн специјалитет , ако не пишам наскоро значи сум употребил погрешни состојќи.

На Lemonade, Annath, vinozito1 и 28 други им се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421

Едно е директност и немање влакна на јазикот,друго е да се подбиваш со некого па посебно некој што има 11 години и знае да си го сфати поинаку, нормално има 11 може секако да го сфати.
    Дојди анализирај ме мене, па кажи ми се си свашта да видиш дали ќе се налутам и ако се налутам значи сум бетер од дете, со свои 20+

Страшното е што веќе оформени личности на форумов креваа џеви и специјално за нив се бришеа прави анализи(твоето не беше ни анализа) зашто не им се допаднале и го навредиле нивното его, али за деца очигледно е океј, зашто го нема доволниот речник да ти се спротивстави па удри по нив.
    Е тоа е смешно за мене, не што девојче од 11 години се навредило тоа ми е многу пологично и сватливо.
    Има време ќе научи да прифаќа критики и совети од други, ама конструктивно критики, не заборавајте дека има сите понекогаш знаеме да бидеме и некоструктивни!

На Maya3112, bittersweet и MacenceEna им се допаѓа ова.
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    да имаш нов живот во тебе :) па го гледаш на тоа екранот како чука во тебе :$ па плус тоа малечко малечко малечко хаха како зрно :D убавини :) да се чудиш и да си викаш вистина ли е :D па ова мало ке биде моето бебе и еден ден ке биде во мојата прегратка :$ емоци емоци емоцииииии.
    со господ напред :)

На DirtyQueen, Annath, Serafima и 17 други им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Се гледам во огледалово и гледам како да сум остарела 10 години. Не ми се допаѓа како делот околу очите ми е помодрен и како капаците ми изгледаат уморни. Мислам дека дури и веѓите ми се спуштени. Да ме пратеа во рудник да работам, ќе бев посвежа. Трет ден како сум слободна, и мислев дека ќе се одморам, ама човек станува се' поуморен и поуморен, ти треба одмор од недела, две... Ден или два ми се колку да испливам до површината и да земам воздух, за да не се удавам кај ајкулите.

НОООООО... Официјално од вчера веќе за ништо не ми е гајле. Тоа што го сакав, си го добив, си се изборив. Си одам дома. Две недели порано, две цели недели порано од планираното.. Не сакам веќе ни да ги гледам, ни да им работам, ни да им седам.
    :D

Станувам сабајле, ќе полетав. ДООООООМА. :D Ѕвонел алармот порано, ме разбудиле?? Утре треба да станам во 5 за на работа? Чиниите биле неизмиени? Ѓубрето било на земја? АМА веќе ништо не ме тангира. Утре ако сакаат на работа, лично ќе им се понудам да им ги изрибам вц-ињата, и тоа со четка за заби, и со чачкалица, и додека работам, ќе си пеам. Имам нешто што никогаш и со ништо не можат да ми го земат сега - надеж дека кошмаров НЕКОГАШ ќе заврши. Точен датум. Ете, тоа ми требаше.

Идиоти непромислени, немам веќе нерви, само си го добив тоа што го сакав, по која било цена. Толкави идиоти, лицемери, немам видено... Па и уште те прават будала, ти се смеат во фаца кога пробуваш да им објасниш. Нека, и нивното ќе дојде. Можат веќе што сакаат да ми прават, ништо не ме тангира. И прекувремени саати, што батките сами си ги коригирале, односно, Македончињата работат за џабе, и најглупавите задачи и се' по список. Мене можат да ми скратат 50 или 100 евра од платата, па и уште будали да не прават, смрдливи ниедни, ама веќе нема да можат да ми ја симнат насмевката од лицето. 8)

Јас си одам дома, па сакал и светот се превртел наоколу. Точно уште 14 работни дена, уште 28 одења наваму и натаму.... и помалку од 30 додека си дојдам назад. 8) ]:)

На Annath, Serafima, Shelea и 17 други им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.582
    Крофните од Хром се фантастичен маркетинг потег со имево.
    Крофна ко крофна, ама тука ги ловиш оние што се пренемагаат.
    Ти прави чувство дека биле ептен јаки и ради тоа се прочуле, а нема веза.
    Браво за газдите! Бра-во! Ептен добар психолошки потег за широките народни маси.

На Tiki-lolipop, anabel-a и Hipster им се допаѓа ова.
  8. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Weather4all објави утре конечно освежување и пад на температурите
    да се надеваме дека е ова точно ми е потребно Разладување- намалување на температуриве

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  9. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Конечно седнав да учам. Сум ја изгубила навиката за учење од порано. Си велам дај јас да си направам пауза малку на фемина :D Да не се вработев тогаш и да не го ставив факултетот во мирување се ке беше подруго. Многу лош избор ми беше тоа и сега се каам, ама касно е. Добро е што се освестив на време и сега ми остана да сум без работа и еден куп испити :sweat: Сакав да работам многу, да бидам независна, моите имаат кредити извадено кука правиме, грев ми е само да им земам цело време пари. Но сфатив дека со таа работа не просперирам на никаков начин, земам многу мала плата и немам никакво слободно време. Се надевам ке биде подобро

10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Се отспав |-) сега сум многу многу многу подобра.И не ја напаѓајте ариела за мене она не е крива туку јас простете и и на мене и на нејзе не сакам да се расправам ама ете.ОК да не ми биде пуст и празен постот за 3 недели ми е роденден многу сум среќна конечно ќе пунам 12 години јеј :D

11. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Душичка таа знае и да се извини тадури и да ја брани ариела ,ова навистина е за едно големо браво,ама ете и за три недели "Dream-Girl"ке слави роденденден.
    Никој не ти се лути мила ниту се расправа...Уживај во летниот распуст ;)

На eliesaab, Barbie20, imelda и 4 други им се допаѓа ова.
  12. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    252
    http://vimeo.com/67325705
    :$ .
    Погледнете го видеото....

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    Добро, ќе ми се посреќи мене во љубовта некогаш?
    Магнет ли сум за погрешни момци?
    :?:

На Barbie20, iloveyou29 и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  14. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Многу сум среќна....нека не ме напушта среќата барем за уште некое време....сакам да уживам :inlove:

На vinozito1, MaCa-Swiss, imelda и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Frame

Frame Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    88
    Се додека не се разликуваат поимите "сељак" и "селанец", ќе се молам да не акне комета.

На eliesaab, 1209 и Primavera им се допаѓа ова.
  16. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    СДК не сфаќам како сега ништо нечини на форумов? Како се било тоооолку добро порано?? Немало квалитетни мислења, немало тоа немало ова. Незнам кој како го доживува форумов ама јас го доживувам како место каде можам да си кажам мој проблем а за тоа да добијам утеха,информација,мислење.. Форумов не ми е место каде јас ке го опишувам мојот живот па со тоа и тие "квалитетни мислења" .. не сфаќам, и не.

Точно е дека има многу нови членови ама се со време луѓе, и јас пишував глупости кога се зачленив прв пат. И да, немам "квалитетни мислења" но секогаш сум тука за помош и ниту едно мислење не е пишано за зголемување на бројот. Многу работи научив од тука, и несакам тоа да пропадне, ама како што продолжило незнам што да мислам. Пример: модни критики се активира еднаш во 2 недели, убава комбинација не е ставена којзнае од кога. Точно блоговите се поважни, не ве напаѓам вас кои почнавте со таа работа, но многу малку од нив останаа овде, во моментот ми текнува само на Анабела и Росе.. а другите?? Каде се тие комбинации што ги гледавме порано?

Како и да е, да го зачуваме форумот. Ништо не правиме ако ги понижуваме новите членови, т.е. ти имаш 11 години тука си само за цветче итн итн.

Си олеснив на душичката, доста е. Имајте убава вечер.

На eliesaab, Barbie20, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Се чувствувам "отепано".
    Премногу сум изморена, незнам зошто ама цел ден ми се спие :drunk: . Цел ден така си го поминав, мрзеливо, се местев од кревет на кревет, сите можни пози ги испробав.

Се решив денеска да си одмарам, не излегувам. Си ја наполнив кадата со вода, си запалив свеќи за атмосвера и сега ќе си појдам да се релаксирам малку. Инаку сама сум си дома па можам комплетно да си се опуштам, ќе си пуштам некое музиче, чаша вино мх мх...
    Имајте прекрасна вечер девојки каде и да сте :*

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.582
    На некои луѓе би им давала само смоки, една по една исто како во зоолошка. Без да им објаснам зошто... ете толку ми се одвратно глупи,а они мислат дека се атракација. Прават мајмунлаци, а толку се зависни од тебе...

На Chica.Loca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Не. Се додека се чувствуваме супериорни и користиме било какви деградирачки имиња кон некој поразличен од нас самите, нека не нукнат од сите страни. А никој не е невин тука.

На Someonespecial, Annath, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Што убаво му се изнавикав на маж ми?З-а-с-л-у-ж-е-н-о!Така е кога ме остава на цедило!
    Всушност кога размислам,ние кога се истресуваме на нив се ослободуваме од негативна енергија која се насобрала,а знаеме дека тоа благотворно делува на здравјето и заедничкиот живот.
    Тие кога ќе ни се изнавикаат ,всушност ги покажуваат своите балкански мачоменски особини,срам да им е.
    Совршена дефиниција кога си нервозна!

На vinozito1, Serafima, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.