Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Аман бе претседателе од тебе збор не може чоек да кажи...вмровче во душата :D

2. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    СДК дека не треба да им судиме на луѓето спрема нивниот надворешен изглед.
    Неколку пати прочитав низ форумов како некоја грда,глупа,без стил привлекла повеќе внимание од некоја друга што е паметна и убава. Не ме изненадува тоа бидејќи внатрешната убавина е она што навистина е битно, и повеќето машки го увиделе тоа.Што ќе му е на некој "кукла" КУКЛА во вистиска смисла на зборот која единствен приоритет и е огледалцето златно. Можеби на почеток ќе ве привлече ама карактерот е тој што задржува. Склоп на овие две ретко се наоѓа :x и најубавата биди кога немаш манири на добро однесување џабе е . Смешни се ваквите поделби, на крај краева на старост нема да ја гледаме убавината туку човек кој ќе не разбере,подржи,утеши. :)

На eliesaab, Someonespecial и Gordana10 им се допаѓа ова.
  3. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    значи не! луѓево незнаат да си се погледнат самите себеси дефинитивно! она не пушела цигари, не пиела, она била спортист и водела здрав живот! оф мори изанализирај се малце за секој збориш позади грб, ти секогаш си најдобра така? нарцис до 101 и назад
    добра личност била ако е спортист и немала пороци, а карактерот бе душо? што правиме со него? м?
    дволичен г*мнојадец |(

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Образовниот систем во Македонија.

На Plavusa.17, sweet-cherry, Lemonade и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Не сум љубител на дождот,но вакво благо разладување ми беше неопходно.
    Кажувам благо бидејќи во мојава населба ептен малку не фати,но доволно за да не залаже.И доволно за да ми ја превземе обврската за денес да ги вадам цвеќињата 8)
    Немаше откорнати дрвја,уништени коли,поплави..како што имало во Центар,Автокоманда,Чаир.
    А и не дај боже да има.Мразам грмотевици,ќе треба да исклучам се живо што ми е поврзано во штекер,да дремам во темница и да очекувам гром да удри во куќава.Не фала. |(

Мразам кога со огромна желба ќе седнам пред тв за да гледам некој внимателно избран филм,и сето тоа ќе резултира со заспивање после првите 10 мин.Не дека филмот не е добар,напротив.Јас сум жива ненаспана. |-)

Ми се случи нешто непосакувано денес.Со огромна желба чекав да дојде Понеделник за да полагам,но ми пропаднаа плановите.Професорот ми рече да дојдам дури на 20ти август.Тоа е многу далеку.Несакам кога постојано повторувам еден ист материјал за учење.Досадно е,и ми предизвикува напнатост и несигурност.

Ајде да си се стационирам сега пред тв(повторно)да си ја гледам Гонџа,па Нериман.Се надевам нема да заспијам пак.
    Имајте убава вечер :*

На eliesaab и ariela09 им се допаѓа ова.
  6. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Добро зошто секој разгово мора да почнува и да завршува со пари. Значи на никого не ни паѓаат од небо, и сите сакаме да имаме некое илјадарче плус во џебот, ама секој со својата среќа. Познавам луѓе кои да можат и душата ќе си ја продадат само да заработат. Парите се средство за опстанок, никако за комуникација. Но кој како сака. Ете мене не ме интересира колку некој се потрошил школувајќи ги своите деца на приватен универзитет, и моите правеа напори да ме школуваат и да добијам одлично образование.
    Затоа во иднина, помалку комуницирајте преку пари, има и многу поважни работи за споделување.

На Serafima, eliesaab, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    The Black Cat

For the most wild, yet most homely narrative which I am about to pen, I neither expect nor solicit belief. Mad indeed would I be to expect it, in a case where my very senses reject their own evidence. Yet, mad am I not --and very surely do I not dream. But to-morrow I die, and to-day I would unburden my soul. My immediate purpose is to place before the world, plainly, succinctly, and without comment, a series of mere household events. In their consequences, these events have terrified --have tortured --have destroyed me. Yet I will not attempt to expound them. To me, they have presented little but Horror --to many they will seem less terrible than baroques. Hereafter, perhaps, some intellect may be found which will reduce my phantasm to the common-place --some intellect more calm, more logical, and far less excitable than my own, which will perceive, in the circumstances I detail with awe, nothing more than an ordinary succession of very natural causes and effects.

...

И сега ќе си идам на нес кафица, ќе си пиуцкам на балконот и ќе си го ѕиркам Монакото наспроти мене. И ќе запалам неколку пури.

8. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    A noći su mi najgore.
    Vraćaju mi sve zajedničke uspomene. Lijepe i sretne trenutke. I zafališ mi.
    Zafali mi da znam da si kraj mene u svakom momentu, da vjeruješ u mene kada osjećam manjak samopouzdanja, da mi kažeš da me voliš kada to najmanje zaslužujem.
    Suze poteknu, pa ih zaustavim.
    Pokušam preusmjeriti misli, ali na kraju se sve svede na tebe, opet.
    Posljednja si moja misao kada krenem spavati, prva kada se probudim.
    Vješto prekrivam svu bol koju mi prouzrokuješ, uvjeravam druge da mi je svejedno, a nešto se slomi u meni svaki put kada te pomenu…

На love93 и something.nice им се допаѓа ова.
  9. Angel-Wings

Angel-Wings Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Добро вистина?! со толку чекање и зборување и мислење за вечерно излегување, одеднаш „незнам мака ми е“!!! и сега? спремена, подготвена-откажува. |(
    епа во ред ајде, нека биде така одвај чекам веќе и летово да помине да дојде есен, се гушам во жештината на градот и нарцисите во него! :envy:

На something.nice му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Уште еден прекрасен ден поминат со семејството.
    Ни дојдоа роднини кои ги немав видено околу една година, а кои многу си ги сакам. Прилично не изненадија. Си поседовме дома, си излеговме малку в град, се прошетавме, се на се прекрасно си поминавме.

Ги обожавам ваквите денови поминати со семејството, мене многу ми значат најмногу поради тоа што кога ќе тргам на факултет едвај најдувам време да се видам со нив, па затоа гледам секој слободен момент што го имам да ги поминувам со нив бидејќи вреди, навистина вреди :!: .

На something.nice и Someonespecial им се допаѓа ова.
  11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК летово сум ослабела 6 кила и сум се извишила 5 цм се чуствувам одлично феномално чуство луѓе :rock: :rock: :rock:

На Someonespecial, Ana122, LittleFairy и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    СКД дека се пресмеав во темата Прдење.Животот ми се продолжи. :rofl:

13. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Ден посветен за моите домашни. Убави денови поминуваме во нашата викендичка, најубаво е кога си опкружен со најблиските. :)

14. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Додека ги чекаме дипломите

На Marjan007, Sanjichka007 и gingerchild им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    ^ И додека бараме еден нормален во нашето школо..

На united и Sw3et.Ang3l им се допаѓа ова.
  16. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Чувството кога куцаш семинарска 2 часа, и на крај несакајќи испаднеш на х а ништо не си зачувал :headbang:

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    денов денес успеа да ми го растажи непозната личност :^) чудно ама така беше.
    си разгледувам денес во продавница и наеднаш слушам женски гладови позади мене :^) викање.
    една жена околу 40 годинки и вика и ја бутка низ тоа продавницава на една баба :^) ова напред како некоја госпожа а она сирота баба позади неа со количе оди и ја слуша што и кажува ова од Nапред,кутрата баба ја слуша и гледа женава и никаде не гледа на другобместо а она ја влече по неја,ја бутка не оди така не стои така лелееед :x колку ми беше жал за неа.
    си мислев и викам дали бабава можеби е од оние малце неарни или пак ова женава е бетер од тоа :x а бе на животно не третираме онака а не па на една баба која е невина како бебе :worried: и ете си продолжив натака со мисла за бабата и за она ненормална жена :!: бидејки според мене она беше неарна во главата :!: и камен срце да има човек не третира некого онака :x

18. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Ас дојдех.

Си резимирам, си вртам филм низ глава и пробувам да сфатам за човеково - ај да речеме однесување- ама не бива. Задницата ми се зацрвени малце, ама поцрнета сум. Гнетев гиро, се легачев. 3 книги во 6 дена, одамна не сум била така навлечена на читање и си се лутев на себеси.

Утре е ден за планирање, за дефинирање на обврските и исполнување на празните страници во бележникот. Август, нек се угоде.

19. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК лаптопот во рака седната на тераса еден убав ветер ме лади и еден сладолед и убава лимонада и едно добро музиче поубаво нема абе милина ми е сите спијат јас само си уживам :smirk: :smirk: :D

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Не ми е јасно како може некои луѓе да те извадат од такт и те изиритираат,а ти прават наивна и невина фаца,во стилот 'не бев јас'..
    Ајде бе,јас бев..сама себе си се нервирам..па и будала те прават шо е најтрагично..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.