Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    СДК вчера со мајка ми решивме цела куќа да ја исчистивме абе ја светнавме.Па и регалот мама ме натера да си го средам мислиш на тие од филмовите е,а да дојде некој и да ја види дневната ќе мисли дека дошол во палата :lol: Денес мама е на работа и заврши одморот па ја средив мислиш излегла од Бубе ин :lol:
    Шала на страна чистевме зошто ми се ближи роденден па додека е на одмор да исчистиме,а воедно ќе славиме и тоа што брат ми е прваче и така :) И така летото е прикрај се ближи школската година,ќе почнат дождовите и се тоа па имајте убав ден :)

На senza.parole, Someonespecial и GordanaL им се допаѓа ова.
  2. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Јас сум човек што не знае да се снајде. Во ништо и никаде.
    Трапава, смотанка и изгубена. Во просторот, преводот, мислите, секаде. :D

И баш сум плашлива и мразам промени. Мразам.
    Не сум ни некој што лесно се прилагодува и навикнува на ново, па максимално сум исплашена од новата фаза во животот која што ми следува, а се нарекува факултет.. Не знам ни каде, ни зошто таму, ни дали ќе ме примат, ризикувам многу, да испуштам прв уписен, не сум одговорна, си викам има време ама реално - време повеќе нема.
    Ме мавна некој бед сега посебно, после муабет со другарка, сите си стојат цврсто на одлуката, а јас ни таа не можам да ја донесам, малер ли е, глупоќа ли е, не знам.

Ме плашат нови почетоци, нови луѓе, вистинските избори кои треба да се решат, а јас способна ли сум?

Време на одлуките кои ќе ми го променат животот. Од кои ми зависи иднината.
    Или џа или бу.. ми треба детелинка со четири листа.
    Ми треба среќа повеќе и од кога да е.
    Ќе биде ли на моја страна сега?

:doh:

На sparklie, LittlePinky, Anonymous996 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    252
    Абе посреќна од мене ќе нема :lol: :rofl:

Прикачени фајлови:

На LittlePinky, Dog-lover, kate21 и 11 други им се допаѓа ова.
  4. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Јас ќе ти правам друштво во најсреќните ! :D :inlove:

На jEwElRy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    останав без коментар..................сакав многу да напишам и кажам...ама изгледа само зборам...реков .//...си дадов „завет на молчење“...така на сите ќе им чиниш....не за џабе рекле....молчењето е злато или трај прај :swear:

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    убаво е кога целокупно си посветуваш внимание себеси :) мммм и тоа преубаво е!.
    да си спиеш до кога сакаш па потоа се будиш се бајњаш и појадок :!: иако веке е ручек :D
    потоа остатокот од денот шопинг а таму милина попусти баш како за јаготка на шлаг е така ми падна тоа :lol: ова пробај она го сакам она го земам ммммм а потоа ручек во ресторан :lol: и шеткај си шеткај па на сладолед и така вака се стемни надвор :) потоа дома романтична вечер ииииии милина :$
    е па треба некогаш вака :!: и тоа како треба.

и така ми остана уште денес и утре а среда ммммн идам за домаааааа :D време со моите мама,тато,сестра внуците и блиски роднини преубаво :!: а и се разбира нашата храна којаааа многу ми фали и тоа!.

7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Пакување у велико.
    И вечер на море!

На LittlePinky, Dog-lover, pamelche и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Во последно време не сум толку активна на форумов незнам зошто навистина,но ете сега ќе почне школска за 3 недели па ќе се спасите од мене тешко дека ќе имам време да се пуштам на фемина поздрав и останете поздравени :*

9. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    СДК дека добив сино цветче :D :D

10. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Колку уморно се чувствувам. Спиев само 3 часа и цело сабајле се малтретирам по банки, шалтери.
    Само уплатници, и пари, пари, пари.
    Има ли крај? :|

11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Кога и да зборувам со другарка што има брат или сестра, велат дека ние единците имаме среќа. :wasntme:
    Ако имаат помало братче или сестриче требало да се грижат за него, им било досадно со него, а пак една другарка на пример, има поголема сестра и вели, она имала привилегии кај родителите, итн... :D
    Ама па, јас понекогаш нив им завидувам. :wasntme:
    Така понекогаш ќе ми текне, дека би сакала да имам сестра, околу моја возраст. Па баш убаво е, да си имаш дома другарка, 24/7. Да се глупираш со неа, да си кажуваш тинејџерски тајни.
    Или пак, може и некое малецко, нема врска дали братче или сестриче. :D Jас, како што сакам дечиња, би го гњавела по цел ден. :lol: Еве вакво некое на пример. :inlove:
    E затоа, вие што си имате, да гледате од позитивната страна. :D

На bittersweet, Lepaaa, ludoto19 и 8 други им се допаѓа ова.
  12. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Да не си се почудам ама го сакам периодот. Го сакам и него. :lol:
    Сите ги сакам. Го сакам летото, некако и не ми фали школото после тоолку убаво лето. Секој ден ми е различен, нов , со нови познанства , со многу смеење.
    Си го сакам и телото, и сите оние фармерки и други алишта кои висат на мене и секојдневно на купот големи алишта додавам уште по некое .. ;) Ја мотивирав и мојата пресно здебелена другарка да започни и веќе три дена си се храниме здраво, си вечераме витанови додека останатото друштво седи и јади пици, тостови... 8) И баш ни е убаво. Ми вика како не си ми кажала порано дека е лесно да си на диета како твојата.Се јадам а се топам .. :lol: Мајтап.Еве го гледам и братучед ми ме прашува колку да намалел на лебот оти 7 кила се здебелил и имал многу лош стомак неможел да си го поднеси. :lol:
    Некои ми викаат немој да слабејш повеќе и од фацата си губишш како испиена си, некој па ми викат вака си прекрасна уште малку стомако супер си вака да си останиш.. :lol: Како сакате зборајте јас си држам линија сега. ;)
    То е то, убав е денот уживајте максимално.
    :*

На Dog-lover и Someonespecial им се допаѓа ова.
  13. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
    Конечно си најдов озбилен дечко.

На k.i.m, COollLady, Butterfly-Girl и 22 други им се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Секаква комуникација е подобра од никаква.

На gothchick и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера вечерта незнам колку километри изодев-сама со мислите и губиш ориентација а кога требаше да се качам по стрмни скали, си помислив во себе-е сега срце готова си, мајмунче ке станеш :D , не задруго срам-да пропаднеш во земја ама се случи чудо-скала по скала се искачив ^_^ и никој не прокоментира ниту се насмеа-незнам како изгледав од страна ама знам дека успеав :) не ми беше страв што чекорев ко по црна темница со гранка од дрво во рака- за заштита беше, иако на моменти си помислив дека ке се збогувам од светов, ама еве сум жива и здрава- тоа ама кога ми се јави другар ми Д и ми рече дека тој за мене бил ко на копче :devil: да беше до мене имаше да му ја треснам една, звездите да ги изброи :!: да свати дека не е мало дете туку е веке маж :!: зошто-затоа што му бев лута, и малку го игнорирав-недела дена, дечково навреден, леле леле-ко светов да се срушил |( бог да чува и да брани

На LittlePinky, iloveyou29, rici.aaaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    „Чекајќи да се вратиш од лажни места,
    откривам заборавен ветер под белата кошула,
    и му се разголувам на твоето отсуство,
    и’ се предавам на страста без именител,
    ги пијам последните капки исцедени
    од зрело неприпаѓање."
    - Чкртачот.

Не сакам ништо да кажам, сакам да го споделам ова маестрално дело со вас..

На Lolo5 и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  17. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Сестра ми ,малата.Секогаш имала среќа, а и детенце секогаш игра награди игри де на фејсбук де испраќа стапчиња од сладоледи што си јаде по 5 на ден. :lol:

Пред некоја година мобилен доби.Сега 8 дена на Крф луксузни апартмани.Е со среќа нека и е. :clap:

А јас паѓам испити за 1 поен . :!: ]:) :D

На LittlePinky, la-chicka, Lepaaa и 12 други им се допаѓа ова.
  18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Ах, која болка во душата.
    До денеска, поминаа 6 години откако замина.
    Мил мој, непрежален вујко.
    Многу млад не напушти.
    Засекогаш ке бидеш во моето срце ;(

На srcekrsacka и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  19. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Си ја гледам серијата Rules of engagement на FOXlife и почнуваат рекламите.Лиги ми потекоа кога ги покажаа сладоледите и малото хамбургерче од McDonalds.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  20. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Замислете имам 40 години,а денес откако разговарав со татко ми кој веројатно се јави бидејки се ближи 11-годишнината од смрта на мајками ми рече децидно:"керко моја убава кога се роди скокав од радост,но многу ми е жал што е овака се надевам дека господ ке ги услиши мојте молитви и ке те направи срекна,знам дека си многу несрекна,а толку си позитивна што непостои човек кој би го помислил спротивното....Судбината ти била таква....Но јас те сакам од дното на мојата душа....и јас сакам да имаш детенце па да се радуваш,"ке умрев од болка кога го слушнав тоа....десет пати го бришев текстов незнаев дали да го напишам....но ете го напишав
    И знам само едно да не бев единица сега ке имав сестра или брат,може ке се расправавме ама болките ке си ги делевме....
    Како и да е малку сум вознемирена но ке ми мине не ми е првпат

На vinozito1, bittersweet, LittlePinky и 24 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.