Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Вака донесов одлука сега за 10 дена доаѓа другарка ми и ќе започне школската година решив форумот да го напуштам за неколку години можеби ќе се зачленам со нов ник и ќе се вратам но крај ми се мачи да бидам дискриминирана зошто имам 12 години и така имам обврски деновиве и немам време за форумов.Останете здрави и живи и убаво ќе беше да можеше да се деактивира профилот ама ништо и да последна желба ми е ако може да ми се избрише профилот ама бидејќи не е можно ај да не должам ова е последниот пост од мене и толку.....
    И не не е црно бело таму над 14 можеш да се зачлениш,а и не е добар форум :)

2. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Најтешко ми е кога во животот теба да се одлучам помеѓу две нешта, односно да се наоѓам пред два пата и незнам на која страна да зачекорам. Знам дека едниот пат води кон среќата и успехот, а другиот пак кон несреќата и неуспехот. Морам да зачекорам по едниот пат, а на крајот ке видиме кој пат сум го одбрала. Целата сум полна со надеж и сила дека ке успејам, дека ке ми се оствари сонот и најважно од се дека верувам во себе. Вербата во себе се стекнува со успеси, а еден неуспех може веднаш да за струши и затоа несакам пак да сум повредена. Свесна сум што правам но мора да останам јака и после се да верувам цврсто во себе и да покажам што можам. Ајде останаа само уште неколку дена, се надевам дека сонот ке ми се претвори во реалност.

На Lavender, Someonespecial, BlackPiano и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    ^^ И утре ја гледаш со нов ник,демек друга е.

Пс. профили не бришат,колку да знаеш...

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    ЗНАМ И НЕ СЕ ЗАЧЛЕНУВАМ АМАН |(

5. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Не треба да спиеш? Не ми е до заебанција,сериозна сум.Иди легни си,спиј дете.Има време кога по цели ноќи нема да спиеш.

На Ketrin.Moon, richgirl998 и Spell им се допаѓа ова.
  6. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Добро де,смири се,шо се нервираш толку?? :^)

7. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Ауу што убаво е надвор.Дождот освежи веќе не е и ни топло.Мислам дека цела ноќ ке си ја поминам на тераса.
    http://www.youtube.com/watch?v=cfL1lT_m98k

На Someonespecial, Ketrin.Moon и Dog-lover им се допаѓа ова.
  8. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Си седам на тарасичка , ветре убаво дувка , јас на едно полско креветче , покриена со кебенце и си слушам http://www.youtube.com/watch?v=C-dW7z0QBNg , одамна не сум била вака мирна , спокојна , дали дека сум новопечен шофер па сега се ми е рамно хах :D Само зашто нема ни една ѕвезда бе не е фер , не ие! Ми се одмаздува небово за сите ѕвездени ноќи што сум ги пропуштила , седејки дома и тоа со спуштени ролетни :) Ама ако , ке му дадам шанса ја и утре и задутре и ...

На dream.queen и Dog-lover им се допаѓа ова.
  9. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Еве и јас да кажам нешто за времево :D синоќа станав во 5 часот ноќеска, излегов на тераса,седев пола час,чекав сонцето да изгрее, :lol: убаво дуфкаше,знаев дека цел ден ќе е ваков, и најискрено се израдував :D и вечерва е така. :) Да не постоеја комарциве ќе спиев на тераса :D не сакам баш кога врне,ама вечерва баш посакувам да заврне.За да си слушам вакви песни, да си седaм на тераса со чајчето во рака.Уживанција :)
    http://www.youtube.com/watch?v=vEAJUtmEw7s

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, LaraSolare, Butterfly14 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    СДК СИ ДОЈДЕ МОЈОТ ПЕЧАЛБАР :inlove: :inlove: :inlove: Имали нешто поубаво од тоа во врнежлива нок само да ти се јаве и да ти каже излези пред врата сум лелелеле неможам да верува после толку време пак е до мене од возбуда неможамм да заспијамммм се радувам како дете на лижавче и да нема да спијам цела нок ке се подотерувам за нашето заедничко утро после толку време верувајте нема поголема среќааааааа ГО САКАМ НАЈМНОГУУУ

На jEwElRy, dream.queen, aaaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  11. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    колку разочарно се чуствувам утрово, неможам да им поверувам на ушиве што слушам и на очиве што гледам...

никогаш неможев да разберам како жениве имале проблем на работа со колешки кои им правеле препреки ги саботирале и им се пикале на шефовите. епа ете ми дојде на глава она што не го верував. џабе беа толку години пожртвуваност, лојалност, посветеност и преданост.

за миг се се заборава, не се цени ништо... и само сакам да кажам дека немам проблем со неа слободно ќе и го отстапам моето место но имам проблем со него, не очекувам ни фала од него само малку почит зарди сите овие години.

ќе врне денес...

На bittersweet, Sexybaby86, MacenceEna и 5 други им се допаѓа ова.
  12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    СДК салам да знам што ми се дешава !!!!!!!!!!

13. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    СДК...
    Ете Dream-Girl си замина, сега радувајте се.! :| |( |( |( Го напнавте девојчето дека имало 12 години и дека не знаело да пишува корисни мислења.. Ете сега нека се наполни форумов со корисни мислења, ја нема веќе неа.. :@

14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    СДК мора ли се што е убаво и кога се ти е најнај да ти уништат? |(

15. April87

April87 Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    451
    Паметна работа, само уште копчето да го најдам. :rofl:

Прикачени фајлови:

На dream.queen, tessie и malecka91 им се допаѓа ова.
  16. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Ме разбуди дожд.
    Силен. :rain:
    Ги отворив прозорците и од мојата соба.Слушав.
    Ме потсети,наоѓам бескрајна мир во шумот на дождот.
    Обожавам вакви ноќи.
    Имагинацијата нема граници.

Прикачени фајлови:

На Barbie20, dream.queen, Lavender и 15 други им се допаѓа ова.
  17. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    СДК дека креветот очигледно не ме собира веќе. Запримметив дека сакам нозете убаво да си ги испружам. Едната на левата страна, другата на десната. А, широк ми е креветот не велам не. Но, сакам нешто уште пошироко за да можам да му тежам на креветот :lol:

Ме мрзи да се депилирам за на одмор. Еден ден ќе бидам само, но сепак треба да си го издепилирам телото. Пуста мрза ]:)

18. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Па какви луѓе има денес абе длабоко во себе копнеат по внимание и све ќе направат само да бидат центар пажња |(
    Дали тоа е поради недостаток на самодоверба?
    Алоо кажете си го вашето мислење и знаење! Она што вас ви се допаѓа, а не да копирате други и да се правите нешто што не сте!

Треба да се има сопствено ЈАС!

Ова го пишувам оти ме испровоцира нешто, утрово налетав на едно мислење на црно бело форумот го читам и ај сеа :?: па цело беше од точка до точка копирано од еден пост на Трендафилка |(
    Башка и никот ист ко на Спешалка наша и е :wasntme:

Прикачени фајлови:

• 1234.jpg
      1234.jpg
      Големина на фајлот:
      199,5 KB
      Прегледи:
      195
    На Someonespecial, Dog-lover, Butterfly14 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Досадноооо. Кје умрам . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :?:

20. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Луѓенца мои, доаѓа есен. :inlove:
    Наутро, се будам, гледам надвор, свежо, наоблачено - милина! :D
    Одсекогаш сум го сакала летото, но, сега, некоја љубов изразувам за есенва, шо знам. :D
    Нејсе, имајте убав ден, ве љубам. :*

На dream.queen, Dog-lover, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.