Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.110
    Драми, драми, еднава плаче, немој не си оди, другава не, ќе си одам, оооо грчки трагедии. :rofl:
    Ах бе деца, деца, после ќе биде, леле не знам што сум пишувала, избришете ми ги мислењата.
    Ние сме криви, обрнавме внимание.

Уште малку и ќе помине годинава. Се надевам ќе биде брзо. Планови ко планови, за тоа се прават нели, за да не испаднат ко што треба.
    Може ми е баксуз форумов, а пишам нешто и никогаш не испаѓа. :^)
    Ќе си ќутам, ќе си траам, планови во себе ќе си праам. Така да си знаете. :lol:

На dream.queen, Gordana10, Lov3 и 13 други им се допаѓа ова.
  2. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Нечу, ајл шер јор мизери енд јул шер мајн. :hug: :D
    Ете така.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Среќна сум. :D Дојде и денешниот ден. Градот врие од народ, уште сега е полно, па можам да замислам вечер како ќе биде. Но, не сум среќна заради тоа што има многу луѓе, туку заради поводот поради кој тие луѓе дошле кај нас. Воопшто несакам гужви, да неможеш да се разминеш, но вечерва ќе истрпам се. Ќе го видам и слушнам човекот чии песни му ги знам напамет, човекот кој е прекрасен и го обожавам. И да не должам станува збор за Жељко Самарџич кој ќе пее на нашиот Опен Фест. :) Вечерва ќе играм,ќе пеам, и ќе пијам. :dance: Се надевам дека ќе си поминам многу убаво, и тоа. :D
    Имајте убав ден. :*

На Barbie20, Ketrin.Moon и Someonespecial им се допаѓа ова.
  4. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Вуаао па ни баба ми не праи вакви драми :bow: :bow:
    Едноставно 2-3 реченици ме “трогнаа“ па морам да ги искоментирам
    болдирано1
    а мислиш дека не беше провидно?!?
    па овде скоро сите ги поминале твоите години и знаат како размислуваш,како се чуствуваш,како постапуваш
    болдирано2
    Најдобро нешто што можеш да направиш :clap: :clap: и не дека си ми досадна или којзнае што мислиш туку дека е најдобро за тебе, форумот е тука ама детството не
    болдирано3
    Браво! конечно се освести

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Јас сваќам да се прават грешки во преводот на книгиве ама на некои тешки зборови или фрази ама не и на толку прости зборови.
    Си ја читам "Марина" и наеднаш стасувам до една фраза, цитирам
    :geek:
    Мене ова певица ме потсети на певаљка и се умрев смеење. Се надевам дека натаму нема да има вака "добар" превод.

Друго, темава стана место за опростување.
    Па и начинот на кој се збогуваат со нас е тажен. Шмрц ;(
    "прошталното писмо" мене ме потсети на шпанска серија. Најсериозно. Главна личност која никој ја неќи и на крајот доброволно си оди, во овој случај од форумов само за да не повреди никој друг, а притоа лаже за причината за нејзиното заминување со цел да не не повреди нас. Да снимам филм само за писмово 100% оскар ќе земам 8)

Девојче, имаш 12 години, не го сваќај форумов толку сериозно. Никој не те дискриминираше и на никој не му пречеше твојата воздраст, туку твоето однесување во повеќето теми.
    За едно си во право, оди живеј си го детството, не го губи со седење на компјутер по цел ден. Ова е чисто пријателски, не сакав да те навредам. :)

На SimonLimon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    :rofl: а ние не сме знаеле

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Само што го видов огласов и се сетив дека на феминава имаме куп мајки и куп слатки бебенца :wasntme:
    па Мајки повелете, сликајте ги бебчињата и со среќа :D

КОНКУРС НА ТЕА МОДЕРНА
    Избираме НАЈ-БЕБЕ!
    Од 24 јули до 25 септември 2013 година, десет недели по ред ќе трае конкурсот за НАЈ-БЕБЕ на Теа Модерна.
    Сè што треба да направите, почнувајќи од 17 јули 2013 година e да пратите фотка од вашето бебе на teabebe@teamoderna.com.mk
    Секоја недела пристигнатите фотографии ќе бидат објавувани во печатеното издание на Теа Модерна, а од пристигнатите објавени фотографии ќе се избира едно бебе кое ќе влезе во тесниот круг за изборот на НАЈ-БЕБЕ!
    Сите десет бебиња кои ќе влезат во тесниот круг ќе добијат подарок од CHICCO.
    За крај, на 2 октомври 2013 година, Теа Модерна ќе го објави името на избраното НАЈ-БЕБЕ!
    Специјален подарок за избраното НАЈ-БЕБЕ - количка од Chicco!
    Избраното НАЈ-БЕБЕ ќе биде објавено на 2 октомври 2013 година!
    Во изборот можат да учествуваат бебиња до 2 години со праќање на само една фотографија.

На Someonespecial, Ketrin.Moon и mili4ka123 им се допаѓа ова.
  8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Јас со душа го чекам денот кога ќе се измисли некој добар хаштаг, кој не би бил за ругање и јадење трици.. Јез да овој од Идол се избедира, и мисицата стварно изгледаше како препечена на сликата, али ми се сере веќе од рингли, транвестити или што ти знам друго...

Се осеќам како у затворена празна лудничка бела соба, и од сите страни како од ехо ми излегува:
    #KИКООООООООО,#РИНГЛААААААА...

На LilBaby, Maya3112, tessie и 5 други им се допаѓа ова.
  9. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Јас уште неможам да сфатам што е форава со кико и со ринглата :rofl: Цел фб а сеа и форумов е со Кико и со ринглата,а јас се осеќам ко изгубена у џунгла!Дај бе кажете што е со светиов Кико? :D

10. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    На Someonespecial, feminium и mili4ka123 им се допаѓа ова.
  11. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    http://puls24.mk/galerii/video/video-se ... na-partija Еве види го видеото :D

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    20.975
    И од опроштални писма од пишман аџии и сеирџиите за истите.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... вака добро се немам смеено уште од времето на Пане Панев со елката, Драганче кого Снеже со Скопско и Златен Даб го опијани и Раке Пуке, Раке Шлаке.
    Леле Кико мајкин, 10 пати сменив гаќи денеска! :rofl:
    Пред да се возбудиш и да ме треснеш на ринглата, само да ти кажам дека се подмочкав од смеа, од возбуда нејќе да е. :D

Оваа сеириџска нација ме води до солзи, да сме барем половина толку инвентивни за други работи како за сеирџиство и гомнојадење, ќе бевме ужасно напредна држава. :D

Кико, честитки, херој на неделата. Ја засени и Мисицата, и Ѓоле Д Фиш, ма се` отиде во заборав.

Што се однесува до копираното мислење искрено ми ласка, убаво е тоа.
    Не е убаво што се претворивме во глобални виртуелни арамии без усул, што би рекла Лилит, ама јбг.
    Му благодарам на девојчето што ме цитирало, убаво се почувствував, но тоа што брачната понуда отиде кај погрешна личност и во погрешни раце, уште еднаш ми даде до знаење дека брачната среќа дефинитивно ме заобиколува. What a bitch !
    :D

На Buttterfly, Foreveryoungiwannabe, united и 22 други им се допаѓа ова.
  14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Што се' се случувало вчера на форумов а јас незнам... :D

Повторно имало проштални писма и сериозни “одлуки“ за напуштање на форумов. :rofl: Па потоа и солзи од врсничките нејзини,немој да си одиш,па оваа се врати повторно да се опрости лично со неа.
    Циркус без пари!

Дами и господа,не го напуштајте форумов за да го погледнете продолжението од драмата.
    Комедии,трагедии. :D

На dream.queen, Maya3112, Dog-lover и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    643
    Dream-girl не прави слон од мравка. Тоа што повеќето од нас не те прифатија е благодарение на тебе и твоите глупави и некои од нив непотребни мислења(извини вака, ама само сум искрена). И не пишувај глупави мислења за кои после одреден период ќе се срамиш повеќе и од Кико :D Ајт сеа поздрав и се најубаво :) :)

На dream.queen, Inna5, feminium и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    На форумов ме немаше неколку дена. :wasntme:
    Повторно отидов на одмор. Сосема неочекувано и набрзина.
    Си поминав преубаво иако беше на кратко.

Поздрав до сите, имајте прекрасен ден. :*

На Ketrin.Moon, Dog-lover и Someonespecial им се допаѓа ова.
  17. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Многу сакам да ја прашам Дрим грл колку последни постови и поздрави ќе има. :?:

Исто така сакам да ја прашам и тинка-маче колку време ќе не обвинува оти сме ја избркале и колку смајлиња што плачат ќе стави за нејзе? :?:

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.484
    Допаѓања:
    17.192
    Знаете колку ги сакам другарките? Знаете колку имам пишувано дека и живот би дала за нив? Знаете колку им верував на нив?
    Е, баш тие, кои толку ми значеа во животот ми го завртеа грбот оти не ме пуштаат касно да станувам навечер. Оти, некој сосема небитен човек им кажувал дека сум правела нешто позади нивен грб.
    Криво ми е, многу. Бидејќи бев спремна и ги сакав на начин на коишто неможат ни да замислат.

Сега сум дебела, несреќно заљубена, без другарки и грда девојка.
    Фала, да не ви се врати.

На prettyliar и Dog-lover им се допаѓа ова.
  19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Многу се нервирам значи :devil: отварам огласи за работа и баам секој оглас е Заработи од дома бла бла бла.. чисти глупости, ако така лесно се заработуваше од дома, јас верувам дека ни еден нема да ака по 8 па и 10 саата за 300 денари. туку ќе си седи дома и на пц ќе си штрака рекламички и на крајот на месецот таам 500 евра на сметката.. ахам да утре |(.

Освен тие огласи и по некој за во Скопје за другите градови неможеш да најдиш.. нема шанси.

Другарка ми ме советуваше:Тука нема да мoжиш да најдиш работа, јас те советувам да се спакуваш и да отидеш некаде на страна да си ја пробаш среќата. Да супер ти е советот ама неизводлив и да заминам кај ќе одам ем без пари. ем без работа, каде би спиела, што би јадела.. не е така едноставно спакувај се и оди..

20. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    СДК да си ги сакаме своите недостатоци и маани,баш ти не прават поразлични од другите-уникатни ;)

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.