Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.660
    Оф леле.... Да се јават на рецепција ако се членки, особено жената со крстената вода... да подискутираме малку околу решавање на проблемов и дали посетува бајачки?

Прикачени фајлови:

На Buttterfly, Hipster, bittersweet и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    СДК сакам да бидам критичар,но не секој еден има таква моќ.

3. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    Да се сведе вселената на едно суштество, да се возвиши едно суштество до господ, тоа е љубов.
    Љубобта е поздрав што го праќаат ангелито до ѕвездите. Колку е тажна душата кога е тажна поради љубовта. :|
    Колку е празно кога го нема суштеството кое единствено може да го исполни светот! Ах! цела вистина е дека саканото суштество станува болка.
    Разделените љубовници си ги праќаат еден на друг песната на птиците, мирисот на цвеќињата, детската смеа, сончевата светлина, возвишките на ветрот, зраците на ѕвездите, се што постои. Љубовта е толку моќна што може целата природа да ја задлолжи за своите пораки.
    Да се сака, тоа е единственото нешто што може да ја зафати и исполни вечноста. Но бесконечно и треба неисцрпеност.
    Љубовта е дел од душата. Таа е искра што е во нас, што е бесмртна и бесконечн, која ништо не може да ја ограничи и ништо не може да ја угасне.
    О љубов! Волшебност! Наслада на два духа што се разбираат, на две срца што се дополнуваат, на два погледа што се проникуваат! Ќе ми дојдеш, среќо, нели!
    Понекогаш сонував дека одвреме навреме се кине по некој час од животот на ангелите и паѓа овде за да мине низ судбината на луѓето.
    Господ не може ништо да и додаде на среќата на оние што се сакаат , освен да им д де бесконечно траење. :)
    Колку големо нешто е да бидеш сакан! Уште поголемо е да сакаш!
    Кога некој не би љубел би згаснало срцето...
    Ова е еден текст од книгата Клетници од Виктор Иго
    Текстот многу ми се допадна :inlove: па затоа решив да го споделам со вас :)

На Agawa, Someonespecial и vinozito1 им се допаѓа ова.
  4. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Дома сме имале благо а јас незнам :o

На sweet-star, mihaela55555 и Gordana10 им се допаѓа ова.
  5. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Љубовта е оган, или ке ви го стопли срцето или ке ви го изгоре газот... :D

На Agawa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Па со нетрпение очекуваме одговор ,не друго да набавиме доволно бели крпчиња за тинка
    поздрави :hai:

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сдк цел живот касни и стварно ми е преку глава... :^)

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Ајде сега ќе ги напишиме најновите фори
    Новите шпорети од сега со изменети степени на греење!
    0
    Кико
    2
    3
    4
    Употреба, најмалце 8 пати на ден.
    П.С. Во текот на 24 часа? 10 пати, без проблем.

Кико оди кај женска му дома и ја гледа ринглата уклучена на ќец.
    Почнува да и' се дере:
    -Пак ли ме вараш овцо, кажувај кај е мамата негова!

Тој и тој чита 50 Рингла пози + 1 на микро :^)

Изгорев на сонце !- Лажеш курво кај Кико на рингла си седела !

На глупав начин си се прослави дечкото, мета е сега на озборување, ќе излезе набрзо некоја негова песна и ќе си има гледаност и се. Чудно е што се не би направиле луѓето за малку внимание... :^)

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Стана лошо во денешно време на луѓето да им правиш добро. Им помагаш, а ти враќаат со лошо. Искрено не очекував ништо од услугата, само сакав да сме заедно и блиску сите.
    Разочарување по разочарување следува. Ме изненадуваат луѓето.
    Не се за верување :) .
    Било како, на запад ништо ново. Јас сум сеуште сама, распишав официјална потрага по нормален дечко, што ќе ме сака. Се друго сака тело...
    Мажи |( .
    Мислам дека ќе си умрам сама, не, не мислам. Сигурна сум :D

На Barbie20 и Adi888 им се допаѓа ова.
  10. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Најмногу ме провоцираше неговото недолично однесување кое ни малку не личеше на фраер. Личеше на напален сељак и му фалеше само еден златен дебел ланец око врата. Идиот. |(

Па и луѓево за шо се фанале,за ринглата. Мене искрено тоа воопшто не ми е интересно. Поинтересно беше неговото однесување. Тинејџер од 13 години што фанал цицка и се фали. Јас повеќе за тоа би пишувала вицови.

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сдк ПРИМАВЕРА секој на свој начин е ненормален. Зависи само кој начин можеш да го прифатиш и да живееш со него. :)

12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    На тинка-маче нема да и требаат марамчиња и за тоа во лп у право си!
    И не ми е гајле ако имам некорисни и глупи мислења и не ми е гајле за ништо веќе што сакате пишувајте за мене јас си дознав кои ми се пријатели на форумов!
    И да со тој Кико ринглата ми се смачи сите на фб само пишуваат нешто го отупевте аман и не е смешно воопшто туку загреота е -_-

13. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Добро Dream-Girl олабави малку.Никој не ти е непријател тука на форумов само што веќе сите ги напна со твоите опроштални писма и слични глупости.Сите што ти пишуваат тука веќе ги поминале твоите години и знаат.А богами не си ни единствената тука што жали за внимание и се збогува по 100 пати.

СДК - Го сакам времево!

На Someonespecial, feminium и rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr им се допаѓа ова.
  14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Мене ме чуди тоа што луѓето му придаваат големо значење, јасно е дека тоа интервјуто беше чиста зафрканција... ама ете благодарение на тоа значење што сите му го даваат тој си го полни егото, па нормално после дека колку си поглупав пославен ќе бидеш... :^)

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Јас не се согласувам дека секој на свој начин е ненормален. Навистина сите имаме некакви мани, и секој живее со своите мани и лоши карактеристики. Но тоа не не прави ненормални. Јас сеуште потсвесно верувам дека е нормално секој да сака да биде сакан. Јас го сакам само тоа. А да се прифати некој што сака само да биде со тебе поради тело, не би прифатила.

16. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    ^^^
    Уште си тука! :lol: Еднаш се испраќаш викаш дека си одиш, после дека си се зачленила на друг форум. А претера Дрим-грл, јас сфаќам дека имаш 12 години ама па до толку да драматизираш :x :fubar:
    Што сакаш да привлечиш внимание или што :^) :^)
    Јас да сум ако сакам да си заминам на форумот нема ни да пишам проштални писма или нешто само ќе си заминам или одреден период немам што да напишам не сум во добро расположение не пишам по 1/2 дена после па ама не драматизирам денес ме има утре не :x :x :x

На dream.queen, feminium и ariela09 им се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.660
    Што знам...ама не знам колку сте свесни со вакви коментари колку можеби ќе го искомплексирате девојчево на негови 11-12 години...понатака никад нема да може да си ја поврати самодовербата. Форум е, можеби ќе рече некој, еј де, не е сериозно, ама осврнете се на моментот дека децата денес растат со интернет конекција и социјални мрежи, па видете колку е сериозно или несериозно нештото.
    Едно е кога 15 годишна ќе пише ќе се убијам, симпатијата не ме сака, 18 годишна бетер, 20 годишна веќе почнуваме сите да се буниме што не е во ред со девојката, на кое ниво на развој е, а над 20 пак веќе почнуваме да плачеме.
    Како оние на 15 години што се лажеле меѓусебно. Оно возрасни лажат секој ден за да придобијат работи, за да се пополнат себе си, за да надминат работи кои ги мачат, за не знам веќе кои причини,а тука се чудат и се згадуваат од некои си детски игри и фази затоа што се мали, затоа што формираат личности, затоа што се градат и учат.
    Ама некое дете што пишувало тука, не е ни прво ни последно... Мислам стварно нема смисла. Од кое искуство и школо очекувате како постари да ве поучи она вас?
    Баш сега и ги протарашкав мислењата, за нејзини години не гледам ништо ненормално или чудно, освен што можеби е конфликтна самата со себе си и сака повеќе внимание. Веројатно е она меѓу другарките кои ги прави сплетките и на крај останува сама, но не е важно,а и не е ни нешто ново кај деца од таа возраст (до душа...јас не познавам дете кое не сака внимание, дете кое барем еднаш не му се скарале сите другарчиња за оваа или онаа работа и деца кои не се караат за глупости и натпреваруваат, така што и тоа е нормално).
    Ако останува ваква и натака тогаш е проблем, ама на 12 години што очекувате да ви пишува? Метафизика? Ама затоа пишувајте како треба да го одржуваме детето во себе, а во дете сакате да уќуткате дете.

На Treki, DAngel, Sara123 и 20 други им се допаѓа ова.
  18. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Нели ви реков дека циркузот ќе продолжи ? :D
    Дрим-Грл навистина овојпат претера,ако си одиш оди си гледаш дека не плачеме по тебе.Што толку драми бе дете ? |(

Знаете што ? Јас уште од почетокот мислев дека зад профилите на Тинка и Дрим се крие иста личност.
    Сега сум сигурна во тоа. Едната заминува другата ја теши,плаче по неа ,и така на смени. :rofl:

Чекај ,кое по ред ти е ова драматизирање ? :^)

На dream.queen, ariela09, feminium и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Не е се во форумите. Некои луѓе животот што треба да го живеат надовр, почнаа да го живеат пишувајќи мислења на форумите. Епа сажаљавам. Никој нема оваа секунда, минута што изминува да ми ја врати. Нема што на некој што не го познавам, а сум го сретнала на форум да му се докажувам и улизнувам. Живејте си го животот најдобро што можете, луѓенца! :)

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Ја предупредив тинка за ова и знаев дека ова ќе се случи и дека ќе го помислите ова ама нека и да да исти сме она Мартина јас Катерина она 7 јас 8 она родена во октомври јас во август абе ептен :lol: :lol: :lol:
    Тинке јас сум баба ванѓа го наследив ова од другарка ми :lol: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.