Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Девојчето е веќе искомплексирано. Значи не сум видела ниту една феминка така да се понаша. Жедна за внимание кое очигледно го добива. Искрено можам да и честитам за тоа пошто еве ја главна е на феминава,нема врска што е во малку негативна смисла,она си ја оствари целта.
    На што личи мислење во темата "Пеги" - Немам пеги :)
    Ете тоа го пишала и уште еден куп бескорисни мислења како на пример некоја феминка пишала дека ја интересира дали од кога девојката ќе добие менструација и прекинува растот, Дрим-грл ја цитирала и пишала и мене ова ме интересира. И што сега?
    Навистина се обидов и да се спријателам со неа,си пишувавме во лични пораки и изгледа фина, не викам дека е злобна или нешто слично, но навистина ме живцираат личности кои се жедни за внимание и прават се за да ја остварат таа цел,да бидат главни и со цветче друга боја. Долго време ја читам а и не е нешто постара членка,нема ниту еден месец од зачленувањето и не знае дека не може да си го избрише профилот. Тоа е најмалку битно.

Поентата беше дека не треба да крева циркузи затоа што ќе си одела од форумов. Ај провери дали навистина си отиде? Или сега чека навистина да наполни 12 години па да и честитаме роденден.

Не можам,се нервирам.

На dream.queen, leighton23 и feminium им се допаѓа ова.
  2. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Кога ќе започнеш да работиш, дури тогаш го сфаќаш зборот викенд и недела веќе не ти е најдосаден ден, туку ден кој едвај го чекаш за да се одмориш. :)
    И сега се чувствувам како птица штотуку одлетана од кафез. ..
    имајте и вие убав викенд :*

На richgirl998, rici.aaaaa, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  3. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк стварно не е во ред да се потсмевате со Dream-Girl има само 12 години,место да ја посоветувате вие уште толку ке ја ископлексирате,читам и јас дека таа претерува малку со нејзините постови,но дај малку бидете потолератни према неа.

На Sara123, LittlePinky и Hipster им се допаѓа ова.
  4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Од каде да знаеме дека на едниот профил не си претставена со лажно име ?
    Дај не не' прави глупави,те молам.Се може да се очекува...

5. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Немој tea4e они се другарки на фемина.

Многу се сакаат и засекогаш ќе бидат БФФ Форевр.

На feminium и tea4e им се допаѓа ова.
  6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Што сакате мислете си бе си знаеме јас и тинка дека не сме исти и крај и не е само тука можеме да комуницираме и на фб и да ако сакаат нека ме банираат и се ама веќе не ќутам и да бе да искомплексирана сум и се и што ако и ми е гајле ако ми е роденден најглупиот роденден во мојот живот ќе ми биде ова предосеќам и злобна сум животот ме направи таква попуштав попуштав крај летово се сменив ме смени тоа низ коешто поминав немам пеги си пишав убаво што требаше да пишам и ќе се карам и да ме интересира дали се расте после менструација ми кажаа да и ај сега ве молам да прекинеме и нејќам да ме сожалувате иако сум за сожулување ќе си пукнам даа :@
    Си имам јас БФФ ама со тинка само се најдовме со сличности и почнавме да се дружиме тоа е се.

7. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Dream-girl Не полагај рачуни и не се жали на погрешно место.. овде на никој не му е гајле,само им го пополнуваш егото...малце цврсто ;)

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Ариела, возрасните само учат како да глумат возрасни и созреани, изнаоѓаат начини како да ги камуфлираат своите комплекси, а не дека ги немаат. Девојчево е неискусно и веројатно тоа ќе го учи со текот на годините. А вие ако не можете да најдете начин како да комуницирате со неа или едноставно да ја игнорирате, тоа е ваша слабост.

Јас тек сега седнав и прочитав некое мислење од неа за да видам што тоа ви правела цело време, искрено поим немав зошто сум ја скокала и селективно сум читала.
    Поубаво нека се игнорира него ли да се напаѓа со некои зборови. Се што ми било предмет на комуникација (или напад, или зезање или не знам веќе што) на феминава од било кој облик, сум го насочувала кон личност која знам дека може да одговори на истото и што може да го поднесе, барем да е формирана личност во прашање,а не дете од 11 години. Треба да сте свесни кога упатувате зборови кон некоја личност дека истата треба да биде подготвена да ги прими и разбере соодветно. А знаете вие што правите? Она бара внимание, вие и се исмевате (зошто нали вие на 12 години го читавте Кафка), ја напаѓате , она повторно плаче на некој свој начин за внимание, практично ве моли за истото за да се потврди дека вреди, вие пак не и го давате и така се до недоглед и утре... или ќе стане искомплексирана од типот, никој ништо не ми може, најјака сум и најпаметна, тие таму ми завидуваа (поверојатно ми е дека ќе стане ваква или читајте Шврци стил, гледам жилаво ви враќа) или нема да може да формира личност затоа што ќе се чувствува безвредна или исмејана, па дури и ќе се повлече можеби и ќе има страв да живее затоа што секога ќе стравува да не и се случи истото што и сега.

На форумов доаѓаа возрасни па учеа како да размислуваат и да пишуваат,не пак едно дете...

Не ја бранам да не ме разберете погрешно, туку едноставно или игнорирајте или посочете ја сестрински, што знам. Вие што имате помали браќа и сестри ваљда полесно ќе ви оди во истото...

На Treki, SparkyAngel, Sanniii и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Во контекст со настаните деновиве... [​IMG]

На Anonymous996 и Marjan007 им се допаѓа ова.
  10. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    aa појаснување може??
    јас ништо не пишав во лп а ни ти ништо не си ми пишала колку шо видов :?:
    највреојатно ме мешаш со некого или :?:

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ауу...Па и мене ме расплака... |(
    Штом си комуницирате на Фб слободно продолжете си таму а не на форумов.
    Не ние,туку ти треба да прекинеш.Ама овојпат најсериозно.
    Сите знаеме дека целта ти беше да бидеш во центарот на вниманието.И ние сме глупави што сеуште пишуваме за ова,така ти си ја исполнуваш целта. ;)

На dream.queen, ocila, ariela09 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    јас мислев за тинка-маче ми имаше пишано нешто во лп прво и реков не но кога подобро размислив одлучив дека е паметно она си знае не беше за тебе :)

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  13. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Е јас баш така и се радувам на недела тоа ми е единствен ден за одмор....

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Lilit
    да не те цитирам
    Ма не треба само од форумов она да учи. Нека излезе надвор нека види свет,како што ја видела Грција нека ја погледа и Македонија малку. Надвор се учи а овде само се надоградува.
    Ние на 12 не знаевме што е тоа фемина,не велам да си оди, напротив. Јас од кога си пишав со неа, убаво разговаравме за општи работи и беше нормално девојче. Потоа не ме нервираше со нејзините мислења затоа што на некој начин прекинаа да бидат до толку бескорисни и чести. Инаку секој ден читам од 11 годишно девојче мислење за едно исто и глупо и тоа по 100 пати. Се намири колку толку и наеднаш ја гледам се збогува по милион пати,плаче другарка и леле леле |(
    Можеби е до мене затоа што мразам некој што сака целото внимание да биде кај него, но гледам и другиве феминки се како...против.

Еве вака...читајте глупости драги гости. Нашата прекрасна Фемина

На leighton23, feminium, COollLady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Таман сабајле кога станав се порадував дека ќе биде поладно денеска ама само се излажав, еве пеколштини сеуште ама ако пак е убав денов. Жешко било, епа жешко е во лето сигурно нема снег да паѓа.
    Него што ми беше муабетот... :?: Аааа, да. За тоа дека не сакам луѓе кои се мешаат во туѓите животи мислам дека еднаш имам напишано и не тупам веќе. Денеска едни други ми се на тапет. Несовесни мајки и неспособни работници. :puke:
    Како човек да не се ужаснува од личност која за себе има убаво мислење, средена, скоцкана, главата во вис, озбилна фацка, се шета со своето бебе во количка и оп и текнува на типката да помине улица онака од чиста мира и моментот е што истава дотична особа од погоре најверојатно мисли дека нејзиното бебе е бесмртно. Јас друго објаснување за нејзиното однесување немам. Како бре може на сред булевар фрчат коли од сите страни, таа количката ја бутка пред неа, и трга да ја помине улицава БЕЗ ДА ПОГЛЕДНЕ НИ ЛЕВО НИ ДЕСНО, НИ ПЕШАЧКИ НИ ЗЕЛЕНО НИ БУТУР. И? Ми идеше да и' излезам од кола и да и' удрам еден шамар. Ај за неа ич да не ти биде гајле ама тоа невино бебенце што ќе настрада? И после некој недолжен возач цел живот на совест да го носи тоа дете зашто таа кравата не знае улица да помине. Што е со луѓевооо???? И потрагично е што ова не сум го видела еднаш, не знам како се' мене вакви моменти ми се погаѓаат ама ова сигурно е трети пат.

А овие вториве не ме нервираат ама не можам да ги сфатам. Не можам да сфатам да плачеш за работа, да зависиш од истата, да ти треба, ма да и да не ти треба кога веќе си се нафатил да работиш, работи како што треба. А не како лисицата со опашката, кај фатило добро, кај не фатило пак добро. Имав примери и на работното место кај што работев. Само да им помине денот, ќе се шета цел божји ден, а некој друг ќе се утепува од работа. Не викам јас да се работи и тоа што не ти е во пропис ама работата што е твоја заврши ја најдобро што можеш, ако не ти се работи дај си отказ и крај. Само јас малце од друг агол ги гледам работите. Сметам дека ваквите личности за се се' вакви. На се гледаат површно и они самите внатрешно се никакви, а надворешно гледаат да импресионираат со својот изглед. Како што прават и со работата впрочем. Таквите последиците тек ќе ги трпат. Денеска можеби работата не им треба нешто којзнае колку, можеби дома никој не им плаче за млеко ама утре со ваквата никаква навика за работа, кога ќе бидат на работно место кое што го добиле онака рандом преку оглас и никој не им го чува грбот, можат да ги шутнат за две секунди. Ама тогаш нема да биде баш така сеедно кога ситуацијата дома е друга и семејството брои уште еден член. Не знам, јас сум личност што или правам како што треба или ич не почнувам, трето нема. Можеби и затоа неможам да ги сфатам, којзнае. :^)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Како суптилно да и` раскинеш: "Срце, Ринглата веќе не гори за нас"
    ВРВ !!!

На sweetyears, senza.parole, richgirl998 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Нешто само онака да си појадам кикирики. Во врска со Dream-Girl.

Оставете го девојчето да диши, аман. Она можеби е дете и можеби и' доликува нејзиното однесување ама вие со ироничниве коментари до каде мислите да одите? Нели сте возрасни? Дај престанете, не знам што толку и' се увртевте. Не може детето еден пост да напише од вас. Одма, дрн, дрн, дрн.. како на чешма сред село. Излегува дека цело време ја бранам ама пре би да одбранам некоја личност (макар и виртуелно) што сметам дека е на некој начин беспомошна отколку и јас да бидам една од толпата која знае само да збори напразно. Ако знаете да и' помогнете ок, ако не знаете што туку само се правите интересни јас незнам... Па секој може да се прави интересен на таков начин и на некој што е и психички и физички помал од вас. Ај малтерирајте да ве видам некој со приближно години на вашите и со богат вокабулар. Ќе ве седне на газ. Значи само чекате една ситница и ајдеее удрете сите со виртуелно малтретирање. Може и нејзиното однесување е детски ама она е тоа, дете, и' доликува, а вас како да ве наречеме што не сте деца, а се однесувате како деца? М? Еве јас ќе ве наречам недозреани, несериозни личности желни за внимание. И? Ајде сега нападнете ме и мене. Повелете. :)

На Treki, Sanniii, Barbie20 и 13 други им се допаѓа ова.
  18. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Нејќам да те нападнам страв ми е. :wasntme:
    А и досадно ми е веќе да правам муабет за Дрим грл додека она си ја прчи и и е убаво што е ѕвездата на фемина. И не Дејдрим, не сакам да се правам интересна (ни најмалку),баш она е тоа што ме нервира кај неа или кај таквите личности. На форумов ја имам неа забележано како таква а потоа малку и тинка маче. Се наоѓаат и други такви но тие се ептен нови на форумов и ги разбирам. Но ова не можам никако да го разберам затоа што Дрим не е единствена на форумов што претрпела пораз, да знае јас што претрпев на нешто повеќе од нејзини години којзнае што ќе беше на феминава.
    Како и да е, еве ја се врати, тука е, жива здрава права и повредена од таквите како мене.
    Ај сега да пишуваме тоа што навистина сакаме да кажеме :D

19. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Благодарам на разбирањето фала богу некој ме разбра :|
    И не сакам да сум ѕвезда од кај знаете какви проблеми си имам јас |(

20. karenin