Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Moon.Girl

Moon.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    156
    ...Полека се привикнувам и вчера листав наназад и ја видов препирката со Dream-Girl
    И баш ме заинтересира и вчера цела вечер и ги прочитав мислењата луѓе па таа е во тешка депресија и бара внимание она изгледа всушност се зачленила за да добие малку внимание ме потсети на еден филм што го гледав каде што една излажа дека била силувана само за да добие ронка внимание.Девојчево ме потсети на филмов.Самодовербата и е на 0 постојано вреѓа и се извинува ама и она треба да свати дека ова е форум и тука има препирки ама и вие сте направиле лошо што сте ја навредиле може лошо да влијае на неа она треба да си ја врати самодоверата,а и сите знаеме дека сега влегува во пубертет и дека тоа е тежок период :| Искрено дури се мислев дали да пишам.
    Инаку сега да ви кажам нешто татко ми доби нова работа од септември ќе биде професор дома владее прекрасна атмосфера по долги години конечно успеа честитки тато :*

На Marjan007 и NoellePage им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    ЗОШТО ПИШУВАШ ЗА МЕНЕ?НЕСАКАМ СОЖАЛУВАЊЕ НЕСАКАМ РАЗБИРАТЕ ЛИ?

3. EloveB

EloveB Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    21
    Колку што ја жалам дрим толку ве жалам и вас возрасните.Зошто? Затоа што вие сте поголеми деца.Само зборувате за луѓето какви се,а кога ке ви се даде прилика вие сосила се правите нешто што не сте.Ако сакате да и помогнете,разговарајте со неа,а ако не додадете ја во листата на непријател и точка.Зошто да исмејувате некој? Посебно некој кој што сеуште е дете и нема изградено цврст карактер.Ама од кого да учат децата? Од вас возрасните што сте бетер од деца?
    Јас би сакала да и помогнам,но не знам како,не знам кој совет да и го дадам,затоа устата си ја држам затворена и не трошам време некој да исмејувам.
    Засрамете се од годините!

На hermosa и mimiiiii им се допаѓа ова.
  4. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.786
    Допаѓања:
    24.048
    Колку само Moon.Girl е всушност Dream-Girl. |(

На mimiiiii, COollLady, lunicka и 24 други им се допаѓа ова.
  5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Крај се ќе измислите де сум тинка-маче де сум оваа сега е доста беше ми се смачи од сите вас така да си знаете се се ќе направите само за да ме нема е желбата ќе ви се исполни со вас краставици не се сади само лицемерие по форумов ццццц будала бев што скоро 2 месеци без врска ги поминав овде крај доста беше од сите глупости на форумов и да научив многу работи на форумов ама другово нема да ви го заборавам така да си знаете!

6. Moon.Girl

Moon.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    156
    Не сум дете и воопшто не ме нервира ова што сте го пишале ама пак ви кажувам психолог сум и ова врз психата на девојчево лошо влијае :!:

7. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Леле работава се издолжи и тоа премногу. Малку и беше еден профил, сега па и друг |(
    Кога и да ја отворам темава се само за Дрим-Грл некој пишува, се препира со неа и слично. Дајте игнорирајте ја и нејзе и новиов профил затоа што темава личи на се освен на СДК :)

На Hipster, SimonLimon, Simplicity и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Кога и да отворам де само или ринглата или Дрим-Грл па ова не е САКАМДАИКАЖАМНАДРИМГИРЛ или САКАМДАСЕРИНГЛОСАМ дајте прекинете со овие глупости има повеќе профили има DEAL WITH IT :!: ...

На Buttterfly, Hipster, Agawa и 20 други им се допаѓа ова.
  9. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Лелее аман веќе што им е на луѓево, таман се откачивме од тажната.солзичка или михаела-барби,и многу како неа,сега се појави дреам-грл со свои 3-4 лажни профили :emo:

До кога бе луѓе??? Што ви е целта??? |(

10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Ве урочив отсабајле ја.

На Hipster и Daydream им се допаѓа ова.
  11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Некогаш мисливе ми играат слоу денс, или некоја заносна бачата, тогаш се мирни и нема што да им го разбранува спокојот а некогаш знаат да врзат некој урнебесен свинг или безобразно брз брејкденс, каде едни со други се удираат, се одбиваат, и на крајот повторно се соединуваат.

Денеска сум во некој депре, тужен, ружен, несакамдабидамнадиета - муд.
    Уште немам отидено на вежбање, а веќе замислувам како си доаѓам накај дома...

И мислам дека е сосем во ред да се изигнорира Дрим, Мун, Сонце, Комета грл во темава.
    Јас искрено скролам секакво мислење поврзано со тоа. Ќе престане.

На Agawa, Hipster, lunicka и 9 други им се допаѓа ова.
  12. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Дрим си го доби вниманието кое го сакаше и тоа како. Уште фали и тема за нејзе да се отвори па сите детално да ја анализираме. Абе ајде игнорирајте ги мислењата за неа и толку, ако сака да си прави лажни профили нека прави и сама нека си коментира, ако не коментираме ние нема да и е интересно и ќе престане.

На Ketrin.Moon и HollyWoodGirl им се допаѓа ова.
  13. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    ми го зеде зборчето од тастатура
    Значи прво од досада ги читав глупостите на дрим и ми бше интересно, се смеевме со ариела, си го тепав времето, ама веќе ми досади е слаб збор бе, само таа,кико и мисицата неможе човек да најде ништо друго бе
    и еве додека го пишував ова надмене излего 5 души со истиов текст
    И знам ние си ја направивме дрим грл,признавам, ни беше досадно мене и на уште неколку,дојде како тема за малтење празна слама,фаќање сеир,ама
    и јас ставам точка тука
    Еве ова ќе биде последно мислење потрошено на дрим, советувам направете го истото невреди да се прошат мислења на ова

сакав да кажам дека мазам кога имам кило маскара на трепки и носам наочари(за вид),без наочарите неможам а маскарата ме мрзи да ја вадам и сега шо да праам :doh: ќе си трпам :tmi:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    СДК имам нов аватар :D

бебче :inlove: шубавко е :inlove:

На hermosa, Someonespecial и feminium им се допаѓа ова.
  15. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    20.975
    Јас ќе сум офф топик извинете :D :D
    СДК дека имам забележано дека сите луѓе си имаме некои свои шубиња, суеверија, табиети и чудни навики и вкусови.
    На пример, другарка ми кога ќе се подисплаши од нешто ненадејно, секогаш си го смукнува увцето, комшивката не си ја мие главата ако надвор дува ветер (и се нарушувал центарот за рамнотежа), свеќи ако наутро на излегување ги пресретне соседот , се враќат дома, па излегуваат за 10 минути (многу малер им бил така), снаата може на среде спиење да стане и да си ја истегне на ново постелнината, затоа што и смет така насобрана при спиење, мајка ми не јаде воопшто сирење, мм обожава усмрдени сирења, а јас пак не јадам шопска со рендано сирење, ами селска (иста шопска ама со цели парчиња сирење- додуша зависи каде како ја викаат).....а пријателката шопска ама без кромид......
    Туку зборот ми беше, овие навики и верувања можат и да се интересни, некогаш симпатични и слатки дури, ама кога ќе преминат во фаза на малтретирање на некој друг само затоа што ете тоа јас така го правам и никако поинаку....не шо не се симпатични и слатки туку ми доаѓа од пелин да си лизнам, па послатко ќе е тоа отколку табиетско угодување.....

На Mishela, kate21, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  16. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    22.942
    Не знам од каде ми дојде на сон последниве две вечери. Инаку не сонувам јас. Ама овие две ноќи се ми се врати. И неговиот мирис, и вкус, и бакнежот, и допирот, и неговиот двор, семејството... Зошто ме потсети на тоа колку многу те сакав? Со мачнина станав сабајлево. Нашето премногу одамна беше, завршивме пред 5 години. Не сакам да те сонувам, не сакам да мислам на тебе и да се сеќавам на деновите минати заедно. Припаѓаш во минатото, нема место за тебе повеќе, ниту во моите мисли ниту во сништата.

Тука, повторно сонцето не огреа. И тоа во секоја смисла. Ситно бројам до крајот, уште некои 2 недели и дома сум. Всушност, според плановите ќе имам само една вечер да поминам со моите, утредента одам на одмор. Луѓе, едвај чекам! И лани работев ко луда, и сега исто, па мислам редно да се одморам на некоја убава плажа. :)

Поздрав ;)

На Ketrin.Moon, ana-girl, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Значи замарате со Дрим грл. :x

:punch:

18. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    СДК дека сум среќно дете.Мајка ми,баба ми и сестра ми ми кажаа дека во нозете сум била намалена.А и вагата покажува кило помалку.
    Мотивација плус за секој ден вежбање :D
    Само ако не ми речете браво :!: :!: :!:

На sweet-cherry, Butterfly14, Izaabella и 4 други им се допаѓа ова.
  19. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Блаавоо :rofl:
    не озилно браво :clap: :clap: држеш ли некоја диета или само вежбаш??

20. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Добар ден девојки,имајте убав и пријатен ден,исполнет со среќа и спокојство. :)
    П.С. насмејте се на некого.. :) :*

На Jovana.P, Westlife и HollyWoodGirl им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.