[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Ќе плаќаме казна за задоцнето пријавување на испити

јеееееееееее :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754

ФАЛА ТИ srcekrsacka КЕ МИ БИДЕ ПОТРЕБА СРЕЌА
    А што се работи за црна мачка мене искрено ми се смачи кога ја гледав толку е некако грозна незнам зошто имам такво мислење но одвратна ми е па и кога се соблече во емисија :envy:

3. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Моментот кога водите љубов на песните од Владо Јаневски...

4. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Леле стипсо една... вели:"Наздравје нека ми е!".. Ќе кажеш ајде повете и јас ете сум... цело ке ти го изедам :D ;)

На Neytiri, tessie, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    ауу јамии :P одам до продавница по шпагети..еве одамм :D

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    58,9 кг :o :o :o
    Заникаде сум

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Среќна сум :D Не можам да опишам колку една личност ме направи да се чувстувам убаво. Само тоа имам сега да го кажам. Немам зборови со кои би можела да ја опишам оваа возбуда :inlove:

На Someonespecial и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  8. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Мојот прв појадок со мусли со вкус банана и чоколада. Дома белиме,лом е.. Се е ставено кое каде видело :D Вчера на берба напакував 8 гајби,дедо ми вели ете до догодина ке си имаме и пакувачка плус.Моиве се сожалија на мене и не ме разбудија за попладне одење на лозје.Е баш им фала,се одморив(малку). Денес повторно на лозје-берба. Едвај чекам да им помогнам на баба ми и дедо ми.
    Тие се извор на мојата среќа,а посебно дедо ми кој толку ме подржува во животот.Многу работи ги правам благодарение на неговата подршка. Сега дедичко моја е должноста да ти помогнам.Од срце го правам тоа!

Имајте убав ден феминки! :*

На Divinebutterfly, Someonespecial, Marjan007 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Се чувствувам празно, не она празно како неисполнето туку она каде сте празно. Ми фалат. Тешко ми е без нив. Не сум навикната. Многу е лошо кога ќе се навикнеш на убаво и го снемува. Ќе ми помине.
    Само сакав некому да кажам, немав кому

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Но,глава горе...

11. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Зошто ли некои денови на работа се толку очајно досадни, а некои пак толку бизи, толку напорни и напнати што да не можеш ниту кафето раат да го испиеш, ниту кифлата да ја дојадиш, за цигара не правиме муабет....да не можеш да одиш до Веце??? |( |(
    Ако може некој да реагира ќе ве молам, некакво распределение да се направи???? :D :D
    Ени уан?
    П.С. Денес е еден од досадните, се разбира....

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.542
    Допаѓања:
    289.081
    Го слушам Роби на ју туб и по не знам кој пат се потсетувам на еден одамна донесен заклучок.

Не е доволно да си најпаметен, најталентиран или најкомпетентен во својата професија.
    Некои луѓе се едноставно родени со тоа во себе и се двојат од останатите.

Колку многу деца, капацитет што би рекле, се задоволуваат со просечноста и се губат во истата помеѓу толпата од сите останати.
    Недостаток на амбиција, цврстина и снаодливост за совладување на препреките кои би се нашле пред евентуалниот предизвик...

Тапкаат во место.
    Штета.

Некои вредности не се мерат со никаков ај кју тест и ја прават разликата која значи многу.

Некаде прочитав нешто што ме погоди.
    - Лузните на телото значат дека сме живеела, а лузните на срцето дека сме сакале.

Љубовта и болката, среќата и тагата, животот и смртта рака под рака.

Толку многу белези, толку многу болка, а живот пуст сеуште мил и убав е.

На anuskaNESTLE, senza.parole, Trnche и 22 други им се допаѓа ова.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.127
    Допаѓања:
    111.083
    Денес за прв пат се осетив глупо на работа, ко теткине што работат во канцеларија и ти лупаат врата пред нос кога ќе им побараш нешто, баш така, уште солитер на компјутер ми фалеше :tmi: Фино лепо одбив една странка бидејќи седнав да јадам и откако завршив ја заборавив, излегов после пол саат и ја гледам надвор :tmi: зини земјо голтни ме, па и се праам нешто одозгора, живи срамови :tmi: А колку само сум ги колнела тетките по администрација што не те удостојуваат со разбирање, ОМГ, не се претварам и јас во таква, никако....

И на веселата страна од животов конечно мртвата точка далеку зад мене, свадбата ми е во самиот финиш, уште некој поклон и венчаницата да ја земам вечерва и готовоооо..... Само ги облакам штиклите, се занесувам нешто, им се дивам на поклоните што ги купив, на се :lol: Уште 4 дена до одмор и уште толку до големата годишница од доаѓањето во градов на привремено, демек...

Пред точно 10 години на 24ти Август се довлечкав во градов со куфери полни надежи, застанав на тогаш сеуште калдрмисаниот плоштад, седнав на кругчето и вдишив длабоко, еве ме 10 години подоцна, пак вдишувам и пак велам овде сум, со исполнети надежи и многу повеќе од тоа. Среќна сум, нема што да лажам, јас сум навистина среќна во оваа гунгула.

Нека се множат годините во големиот град, со него, со моите сништа и со сите вас драги луѓе ;)

На Buttterfly, anuskaNESTLE, mal.ecka и 34 други им се допаѓа ова.
  14. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Ако некој ве критикува не значи дека ви љубомори! |(
    Некои луѓе никако да разберат... :tmi:

15. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    238
    Taжно е кога најдобриот пријател ќе се претвори во ''само пријател''...
    Не знам што се случи, или јас сум премногу чувстввителна денеска или тие навистина се сменети. Да очигледно е моја вина што бев алката што ги поврзува за сега да ме отфрлат, јас така се чувствувам, очигледно е дека има нешто, очигледно е дека го прават скоро истото што го направија со другата момичка и да очигледно е дека тие смеетаат дека јас им претставувам некаква закана прво мислев дека е шега но ако мислеа дека јас навистина би направила такво нешто тогаш тие не ми се никогаш биле најдобри другарки, и очигледно треба да ги избришам спомените за 7 или повеќе години дружење. Вечерва ќе им кажам се што мислам бидејќи јас кога тие не беа овдде никогаш така не ги отфрлав... ;(

На leighton23 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    СДК дека е доста патетично она што се случува моментално кај младите од мојата генерација. Се наежувам кога ќе видам како си глумат другарки една со друга и по 5 минути заминуваат со други другарки и се оговараат меѓу себно. Жалосно. Мене оваа ситуација ми е претерана.

На richgirl998, Lili.lili и nobody1 им се допаѓа ова.
  17. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Не можам да кажам за сегде, но во мојот град во установи како општина,пошта,полиција итн се вработени шупливи тролови шо 2+2 незнаат колку се имам комшивка жив пример е во маалото нема со некој шо не се има расправано,па згора на тоа по спавача си оди до продавница,абе гајле си немат..

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кој рече дека срцка нема да оди на одмор?
    си добив награда од туритичка агенција каде што аплицирав за работа-5 или 6 нокевања
    трошоците што јас треба да ги платам се некаде 80-90 евра-можеш да земеш уште 5 луге со тебе
    кога ке им кажам на моите особено мајка ми кога ке дознае има дамла да ја удри :rofl:
    точно еднаш се живее да ама се некако работиве се случуваат во мојот живот конкретно во погрешно време

На Izaabella, Divinebutterfly, Hipster и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.392
    И јас да почестам како што е редот..
    Денес ми е роденден па повелете феминки..

и за диеталките како мене ..

Прикачени фајлови:

• torta-chocolate.jpg
      torta-chocolate.jpg
      Големина на фајлот:
      98,4 KB
      Прегледи:
      242
    • images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      14,7 KB
      Прегледи:
      242
    На La.Reina.Del.Sur, MacenceEna, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  20. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Убави вести слушнав. Среќна сум - смајлиштосисвирка!
    Имаме амбиција и фали уште да смислиме како да стигнеме до неа, да ја фатиме и изреализираме.
    Половично е смислено. Е сега доаѓа тој тешкиот дел, да се седне и да се научи.
    Ако успеам да поминам си давам чесен пионерски збор дека пак ќе му ја киднам некаде на одмор во септември со мојот В. Нели како награда за постигнатото.

Наоколу слушам желби на моите млади пријателки. Сакаат да станат мајки. :inlove:
    Ми се допаѓа нивната одлука. Убаво е кога ќе се видат двајца вљубенковци кои си ја планираат иднината.

И настрана од претходниот текст:

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      56,3 KB
      Прегледи:
      218
    На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.