Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Да споделам нешто.....не, не, не е Coca Cola :lol:

Знам дека не е убаво да се заебавам на сметка на сопругот ама бре кога нешто е смешно треба да се сподели :lol:

Станав да одам до wc, мака невидена е тоа кога си на крај на бременоста, стани, легни е работата и видел мм дека ме нема, дали му се причинало дека сум му рекла дека сум спремна за раѓање, натнал тренерки на себе, земал торбицата ја запалил колата да се згреала додека да влезам, кога излегов од wc веќе беше на пат да го разбудува нудистот да го носиме кај моите :rofl:

Леле да не бев мочана ќе се подмочав од смеење, додека се разбравме дека ништо не сум му рекла, сигурно нешто сонувал, на крај ми вика , ја знаеш таа поговорка:
    The anticipation of death is worse than death itself???
    Јас целата зачудена што му текнало сега смрт, мрт му викам НЕ.
    Тој ми вика за мене важи тоа само парафразирано,
    The anticipation of birth is worse than birth itself.
    Нему ако му е така, мене можете да замислете како ми е :?:
    Tick, tock....three days to go :sweat: :D

Сега ме расони во три саат сабајле, тој си продолжи да спие а јас ќе си дремам малку на фемина место да лежам и да бројам овци :lol:

На L-enna, Buttterfly, anuskaNESTLE и 47 други им се допаѓа ова.
  2. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Оној кој сака да те види нема да бара причина за да не дојде !

На Agawa, Adi888, Primavera и 5 други им се допаѓа ова.
  3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сдк
    Дека си ја сакам работава, и коначно почнувам да навлегувам во неа, и да се пронаоѓам и да ми е убаво и кога нема ништо :)))
    Ама и него плус ...

На Someonespecial и Sexybaby86 им се допаѓа ова.
  4. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Го знам парот од сликава... :)

5. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ...моментот кога земаш добра книга,гледаш дека има голем број страници и сфаќаш дека уживањето ќе биде поголемо. :geek:

На Agawa, sweet-cherry, WarriorAngel и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.344
    Допаѓања:
    17.921
    На Lili.lili, Sara123, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... Пиволенд се враќа на Кале.
    Homeland се враќа во септември.
    Јас се враќам на моето кенкање.
    10 одмори чинам нема да ми се доволни да си ги исчистам мислите.
    Доста ми е од сонцето и доста ми е од топлото, со нетрпение очекувам заладување, есен, ајвар и домашен леб.

Сега сум само во стутулено мечтаење за иднината која никако не пристигнува.
    Никогаш не го научив тоа „што е твое ќе си дојде“.
    Јас не чекам да дојде, одам и го барам по секоја цена.
    Кројам милион планови и тука веројатно ми е грешката, сакам се` да ми е беспрекорно организирано, а воедно сум нетрпелива и ништо не ми излегува според плановите на крајот.
    :(

Некако сум мутаво тажна, што е вистинска контрадикторност за вакво тешко спарно и лепливо време. |(
    Времето е само да засадиш апатија во саксија и да чекаш да порасне надеж...

На JuLleE, dream.queen, bittersweet и 21 други им се допаѓа ова.
  8. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Долго време ме немаше тука,но нема ни нешто посебно за споделување.
    Сакам само да кажам дека остатоков од летово си го поминувам најубаво.И да,после подолго време среќна сум :)
    И имам се што досега сум сакала да имам.Среќно семејство,здравје и љубов :)

На Neytiri, Sara123, leighton23 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. machhe

machhe Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    951
    НИКОГАШ НЕМОЈТЕ ДА ЈА ГЛЕДАТЕ УБАВИНАТА - ЛАЖНА Е, НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ БОГАТСТВОТО - МИНЛИВО Е,СЕКОЈ ПАТ ГЛЕДАЈТЕ ВО ЧОВЕК КОЈ УМЕЕ И ЗНАЕ ДА ВЕ НАСМЕЕ...ЗАТОА ШТО ДОВОЛНА Е САМО ЕДНА НАСМЕВКА И ДА ВИ ГО СМЕНИ ЖИВОТОТ,ЕДНА НАСМЕВКА ЧУДА ПРАВИ!

На love93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ох да да,го разбравме ова од Фејсбук. |( Темава се повеќе оди во неповрат :tmi: Тек тук по некој паметен и поучен пост,по некој смешен,а останатото се глупости... А и пренатрупано е пак со поговорки,песни,слики едно друго од фб и незнам си каде... Ај еднаш да ставиш слика и да пишуваш нешто во врска со неа,ама нонстоп само слики да редите,е не оди...

И пошто предлозите не ги читате баш,имам една идеја,овде ќе ја напишам,да се отвори веќе нова СДК да почниме од почеток пак,ко со старата што беше. На многу форуми има такво нешто,една ко ќе се пополни,од истата тема има уште неколку,за прегледност и т.н.

На Adi888 и luncika им се допаѓа ова.
  11. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    СДК
    Сликата кажува се..

На Agawa, dream.queen, kate21 и 12 други им се допаѓа ова.
  12. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Постојано ми се вртка еднo прашање низ глава и воопшто не ми дава мир:Дали саканата треба да ме надополнува до тој степен што ќе ме направи комплетен како личност?
    Можеби на филм и делува романтично и симпатично, но во реалноста кој знае :?: ...
    Всушност јас сум од тие кои викаат дека ако сами не сте комплетни и постојано нешто ви недостасува тогаш ќе ви биде навистина тешко да се почуствувате среќни во било која врска.Како личност или сте комплетни сами или воопшто не сте.Чуството на комплетност и себе исполнетост можете да си го обезбедите само вие самите и никој друг .
    Прекрасно е да се биде во убава врска, да бидете со личност која вистински ве познава и надополнува, ги прикрива вашите слабости и маани, а истото го правите и вие за неа.
    А искрено деновиве и не знам што да мислам побргу, многу прашања, а премалку одговори, чудно е чуството кога започнуваш самиот со себе си да се караш, дали започнувам да настинувам од некој Џим Керовски синдром, кој знае :angel: :lol:...

На Barbie20 и pupi.girl им се допаѓа ова.
  13. EloveB

EloveB Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    21
    Конечно утре ми доага љубовта :inlove: .Од радост не знам што да правам..Не само што јас ке спобудалам туку и моите дома ке ги спобудалам (ако веке не сум го направила тоа :lol: ).Останаа уште неколку саати и пак ке бидеме заедно.Ми недостасува неговиот мирис,неговата прегратка,неговите бакнежи,неговата насмевка :inlove: .4 дена постојано ке бидеме заедно,24/7.Не знам што повеке зборувам.Ај јас да бегам,да се средам,бидејки ке почнам глупости да кажувам.

На Someonespecial, Dog-lover, shushu и 2 други им се допаѓа ова.
  14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    I take relationships very seriously... If I had one

После сето разочарување од се значи во животот кажувам дека нема да се мажам дома, онака како што си муабетевме. Абе не знаете вие, небаре реков убив човек... Како тоа ? Што рече... ?! Немало да се мажи... што ќе правиш во животот ако не се мажиш, децата се најголем благослов, бракот е нешто најубаво што може да ти се случи, па кога ќе си имаш бебе... :drunk: Се ми испланирале овие, дури и кои гости ќе ги канат, ама зет шо нема е то друга работа е :D

На sadgirl21, hermosa и Sara123 им се допаѓа ова.
  15. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Неделата ми започна онака убаво, ама се плашам како ке заврши :|
    На опен фестивалот во мојот роден град Струмица си поминав супер :D . Беше ептен забавно, музика, луѓе, сите разиграни распејани :rock: . Овој фестивал беше многу поубав од лани и повеќе народ имаше, скоро цела Струмица беше кренета на нози и тоа му доликува на градот.
    Ајде помина фестивалот ама јас како ке поминам :wasntme: :rofl: ? Пред мене е долга тешка, многу тешка недела. Имам само уште малку време да го научам тоа што треба, а ке дојде моментот кога треба тоа да го покажам и јас што ке правам-цел ден седам зјапам во ТВ и си велам ај уште пет ајде уште десет минути :swear: . Ама дефинитивно утре ке завршам се што треба, ако сакам да постигнам нешто се разбира :) .
    А, си седам и си мислам што убаво било кога немаш фб, никој не те замара а и самиот себе не се замараш. Си го деактивирав мислејки за кратко ама изгледа долго ке потрае :lol: :rofl: .
    Ајде уште две недели конечно школото почнува, ептен сум возбудена а и искрено ми недостасува школото скиснав дома. Деновите, неделите, месеците, годините додека трепнеш ке поминат само спомените остануваат :) .

На Dog-lover, hermosa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  16. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Девојки, сите вие со андеркат фризури, не значи дека само затоа што нешто е модерно треба да правите кловнови од себе а имате повеќе од 20 години. Адолесценти одамна не сте. До вчера ја гледаш најголема шмизла у град, а денес пола глава бричена, искинати фармерки, кожна јакна на +40 и секакви нитни, ланци и тракатанци на себе.
    И строго се фура некој имиџ на цура таканаречена прошлица која што има искусено се у животот и од се и е дојдено преку курац па од главните градски дешавки се префрла на темни забутани дупки каде што вртат еден џоинт пет души.
    А да, Тарапана више не е у мода, тоа е бљак за неа, сега слуша нешто многу по возвишено од таквите срања. Godsmack за 2 месеца и стана омилена група и Iron Maiden секако, и да не ги заборавам Sex Pistols кои до вчера ги читаше како пиштолс.
    Со какви луѓе тоа сум јас опкружена. :x

На SparkyAngel, Agawa, dream.queen и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Врв на лудилото, да се расправаш со водителот на радиото жестоко до толку да мислат дека правиш муабет до некој човек :emo:
    Ме нот крејзи, ај свеар.
    Али ме напна човекот експерт за секоја тема и област, музичка програма он за спорт ќе ми дебатира сред песна.
    Заклучок- I need a vacation!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

Aj ем нот крејзи, мај мадер гот ми тестет! :D

Orevuar!

На bittersweet, Neytiri, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  18. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    СДК ... кучево рче до таму некаде главата ми ја натапани |(
    Цело време го будам ама 5 мин. има само фајде после пак истото :^)
    Сумливо ми е ова кучето нешто по цела ден спие и за мене одспијува :P а ноќта лае шета низ двор, чудно :^) :D Ќе одкријам јас и така нешто во последно време дектективка сум станата :rofl:

На dream.queen, Someonespecial и Dog-lover им се допаѓа ова.
  19. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Вчера.
    Шминкање, долго спремање, роденден, диско, шампањ, наздравување, делење насмевки и позитива. Делење љубов.
    Многу фотографии, убави спомени, млади сме, ни личи се`. Потоа, гужви, галама, такси, малку повеќе алкохол во крв, испраќање.
    Мирно заспав, сладок сон.

Утрово.
    Повик, милно будење и изустување на некои зборови кои и те како ми беа потребни да ги слушнам. Некако времето кое го поминуваме заедно се почесто ни поминува во карање, па утрово се случи промена. Велиме немаме веќе сили и двајцата за да си копаме дупка самите, сега е поинаку.. Потоа, прошетки, појадок составен од најубавиот чоколаден мафин со најубавата декорација која што ја имам видено, поздрав и искрена порака за повторно наминување.
    Квалитетно време поминато со внука му, ги има најубавите сини очиња на цел свет. Поим за нежност. Топлина. Среќа.. Денот стана уште поубав.
    ПС. Чичко Драги верувам дека многумина од вас го знаат, се наоѓа на Рекорд, има тезга со стегачиња, ханзапласт и слични работи, околу него има многу улични кучиња со кој дели иста животна судбина за жал и покрај тоа што е човек, ве молам, кој колку може нека му помогне, зошто има најискрен поглед и прекрасна душа! Мене ми се врежа на левава страна.. и утре ќе одам да го посетам.

Дома е се` на свое место, разгледување понуди за повторен одмор, прв пат после долги години ова место го чувствувам како свој дом. Слога, хармонија, до некаде пребродено минато, зараснати рани.. мора да се продолжи напред, зар не?

Можам да кажам - ми се допаѓа она што го гледам во огледало.
    Жива сум.

На dream.queen, Barbie20, Hipster и 8 други им се допаѓа ова.
  20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Многу непријатно чувство е кога никој нема да седне до тебе у автобус, а гледаш гужва, луѓе се буткаат, се препотуват, нема каде да се фатат...Седиштето до мене се дешава да е единствено празно неколку пати, се од почетокот па до крајот на вожњата, а богами не возам мали релации.

Прво мислев до турбанот на глава ќе да е, ме гледаа накриво, или евентуално ланчето со црна мачка, сигурно се погодиле сите до еден со предрасуди у автобусов и се плашат од несреќа, ама ми текна и порано ми се случувало истото, а тогаш немав црни мачки и турбани на мене...

Дали стварно давам впечаток дека ми нема спас и како да си помогнам!?
    :rofl:

На Domino, dream.queen, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.