Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    253
    Ајде спанковциии :^) . Добро утро на сите! :*

Прикачени фајлови:

• wake up.jpg
      wake up.jpg
      Големина на фајлот:
      8,7 KB
      Прегледи:
      307
    На dream.queen, Gordana10 и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  2. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    jEwElRy Добро утро на тебе и на сите феминки и имајте убав ден!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Сакам да кажам дека од денес сум на пост...
    Незнам некако чуствував дека треба да постам,но некако не го направив тоа.Но денес сретнав поп кој застана пред мојата продавница и го прашав за постот,дали може од денес тој рече да,но без зејтин освен сабота и недела.
    Имам потреба нешто однатре ми вели да постам,па решив значи не се зарекувам туку едноставно од денес постам за постиве што се!!!

На Neytiri, richgirl998 и jEwElRy им се допаѓа ова.
  3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Еве го моето будење.

Имајте позитив вибрејшн. :D

И зграпчете си ги мажињата за газињата. А доколку постите помилувајте си ги по брадичките.

Ало, плането, искам да работам. Претеруваш веќе со тоа да се наместеле коцкичките.

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      82,8 KB
      Прегледи:
      252
    На dream.queen и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  4. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    20.975
    Браво за тебе, и не сакам да напнувам некоја друга тема или расправија на тема религија, вера , црква и попови....ама СДК дека кај нас да дојдеш попот инаку ќе ти каже....Два различни попа од тука да прашаш различно ќе ти кажат. А баш тоа треба да биде унифицирано за сите исто. Или како му кажале на еден поп кога се запопил и за прв пат влегол во служба? "Ќе ги прашаш постарите од селото. Секое село со своите адети. како ќе кажат тие така ќе правиш"... :tmi: :tmi:

5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Јас сум во пиемес и чекам резултати од факултет.

На Domino, senza.parole, la-chicka и 12 други им се допаѓа ова.
  6. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    ^^^^^

A kармин носиш ли? :rofl: :rofl: :rofl:

еееееееееееееее, го знаете вицот, нели? :?:

7. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Се чувстувам среќно :rofl:

Прикачени фајлови:

8. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    ^ Кој виц? :D

9. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    315
    Времево тука на Лефкада ме убива!! Колку што гледав со температури е слично како Скопје ама тука морето испарува и не sе дише :devil: ! Инаку убаво си поминувам, ве читам кога можам и исто коментирам. Поздрав па од четврток ќе бидам активна. :hug:

На Someonespecial и richgirl998 им се допаѓа ова.
  10. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    253
    Ти во ПМС, а кај мене дојде непоканета црвената тетка! Она црвена, а со неа и јас. Да и правам друштво! :devil: Како некој ѓавол сум. И ми се спие. И Фемина, те сакам многу, најмогу, ти ме држиш будна. :*
    Ај со лесно нека ми е, без да ме боли мешето :^) нека помине, па побрзо и да си отиде. :lol:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Чувството кога несакате да ви биде дечко но несакате и да го гледате со друга девојка...
    Ете тоа е*ано чувство! :tmi:

На kikikikirika, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Butterfly14 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ramstor Garage sail ...

фустанот од 17 илјади ќе можете да го купите за само 8 илјади ....
    Штикла од 14 илјади сега можете да ја најдете за само , само , 7 илјади .
    И таму некоја врста мутирана папуча од 11 илјади на 5 илјади ....

Екстремно ниски цени , цената да купиш некој производ од тука ти е исто да платиш сметката за парно,вода,струја +данок и ќе имаш кусур за чоко-бисквит .

Garage Sail се одлични за дечковците да ги изненадат своите девојќи :lol:

На Beauchamp, Monna.Monna, WarriorAngel и 27 други им се допаѓа ова.
  13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Си дојдов дома.

Поцрнета, со алергија на чело и нозе, со килоипол у минус, а богами и со сметка, но некако нарадувана, освежена, одважена и немажена :lol: :lol: :lol: :lol:

Прво прашање што ми го поставија другаркиве - А извади прстен кога славевте двегодишнина?
    Јас - Нешто друго извади место прстен! :rofl:
    Среќна сум бе.
    Скопје, какво такво, секогаш те прима назад.
    Премногу емоции и дешавки во микс за да објаснувам подробно. Важно е дека се чувствувам прекрасно и препородено, си купив маслинки и узо, Меренда со Орео кукис, зачини со лимета, цимет и бел бибер и се изнапливав до Атос и назад.
    Мирисот на море и песокта во умов уште вибрираат. Мозочните бранови ми цунамираат, скроз! Имам што да зачувам во срцево. Слики во акварел и корално црвено зајдисонце. Собичка со поглед на море, влажни утра и слатки ноќи. Папуцаки и топла чоколада на изгрејсонце, мирис на море во перницата и издишан душек на плажа. Пивце за живце и комшии што пржат кременадли во најжешкото. Ама ако. Инспирација од секое ќоше!

Двегодишнина прославивме крај море, со винце и лигњи, ѕвезди во очи и срца полни радост и вечна младост. Нема поубаво кога знаеш дека тоа е Тоа. Големи мигови во малечки пакувања. Си ветивме дека ќе се чуваме како знаеме и умееме, оти тоа е нашиот модус вивенди.
    Да си го смириш срцето со Другиот.
    Занемарив се’ што ситно ме унеспокои од надворешни технички фактори (читај двапати расипан автобус и наместо 8, 12 часа патување), и си го чувам срцето во неговата школка.
    Тиркиз во очи и сон на летната ноќ.

Срцето, е нашиот Рај.
    Ве гушкам.

Прикачени фајлови:

• IMG_1576.JPG
      IMG_1576.JPG
      Големина на фајлот:
      579,9 KB
      Прегледи:
      473
    На mamma-mia, Buttterfly, la-chicka и 37 други им се допаѓа ова.
  14. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Вчера бев нешто рапсположена за чистење,ја светнав собава.
    Откако ми падна цело плакарче на нозе од што е толку тешко и преполно со глупости,решив малку да суредам.Си ги суредив плакарите,еден тон смалени алишта издвоив.Од толкав плакар,дали пола носев,сега подредив се убаво,мерак ми е да си го гледам вака суреден.
    Се зачудив и колку дребулии и разни непотребни глупости сум чувала по фиоките.Пуфкаста футрола за мобилен со триста розеви тракатанци на нејзе-подарок од школска другарка за седми роденден.Ниту еднаш не е употребена.Тефтери со решавани задачи од учебникот од петто одделение.Каде ми бил паметот кога сум ги трпала сите тие работи,незнам :^)
    Тој плакар преуредување не видел може година ипол,shame on me.
    На крај,си се почастив со топла,штотуку-извадена-од-рерна штрудла.Мх-мх...
    Денес се прошетав малку до библиотека,си земав некое книгиче.
    Ко за беља,на враќање,во центар,ми се скина десната сандала.Проодев метар-два така и застанав на страна да си ја наместам.Луѓе поминуваат,ме гледаат,јас врзувам чворови таму,колку да издржи за до дома.Па среќа ме виделе некои луѓе од дуќаните спроти мене,па се понудија да ми ја залепат,а јас таква :$ цело време.Имало сеуште добри луѓе,ете.Да не беа,ќе куцав до дома,или евентуално боса ќе одев.
    И,за крај,им се воодушевувам на пензионирани луѓе кои сеуште имаат волја и желба за живот,а не седат дома по цел ден,гледајќи турски серии,чекајќи ја смртта.
    Ги гледам,насмеани,си возат точак,шетаат на Водно,во парк,се движат битно.
    И :!: кој не ги сака оние луѓе кои во секој миг се насмеани,влеваат позитивна енергија и со самата насмевка те тераат тебе да се смееш?
    Прекрасен ден :sun:

На bittersweet, Barbie20, hermosa и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Јас несакам ич да се карам со некој, и многу ми е тешко кога сум скарена со некој, кога не комуницирам со тој човек, но ете немав излез, морав тоа да го направам, иако не сум крива ни најмалку.
    На тој човек денес му е роденден, извини вујче што нема да ти честитам, знаеш дека премногу те сакам, иако на мене не ми веруваш, не и веруваш на сопствената внука, а на некоја друга и веруваш што трче и те лаже, извини вујче што не комуницираме, јас стварно несакав да не се имаме, но твоја одлука беше тоа, ти одбра да и веруваш нејзе, место мене. Иста крв носиме, ич не е фер тоа што ми го направија твоите деца. Тоа никогаш нема да им го заборавам.
    Среќен роденден вујче, јас од се срце ти посакувам најдобро, се надевам дека еден ден ќе сватиш што праваш, ама тогаш многу касно ќе биде.

На mili4ka123, Someonespecial, nobody1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Тоа е моето моментално чувство. Опасна работа :rock: :envy:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Кооој деееен! Денес бев пчеларка. Станав во 6,30 за да одам кај пчелките,собирав медче. :D Сум исцедила цела кофа :D :D :D

На vinozito1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Јаа за у кујна нии сам роденаа
    нана на на наа на на на наа
    :music: :music: :music:

Ќе и пеам на мајка ми сега кога ќе се врати од работа и ќа виде хаосот шо го напраив у кујна само за да си сварамм едни шпагети :tmi: ,која флегма сум значи,имам 17(скоро 18) години а ќе умрам од глад да не се сендвичарите,пицериите и мајка ми ;( ;(

На Butterfly14, Ketrin.Moon, Anonymous996 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.150
    Уште една особа ми кажа дека имаме преубав датум избрано за свадбата :$ а мене тогаш срцето ми заигрува од среќа и љубов, што за некој месец ќе застанам пред Бога облечена во бело и ќе си дадеме ветување за вечна љубов! Со него, со ханито мое, со оној заради кој се будам секој ден , оној заради кој имам пеперутки во стомак и после толку време :l: Љубам со цело срце и возвратено ми е , друго не ми треба :inlove:

На senza.parole, kate21, dream.queen и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    СДК дека здравјето е најважно! :) Ти имај здравје другото само ќе си дојде! :!:

На dream.queen и hermosa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.