Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Не се плаши Луничка ти ќе бидеш добра свекрва.Немој повеќе да ја читаш темата , оти уплав ќе те фати. :!:Има од се по нешто , вештерќи ,змии..

На Espadrila и lunicka им се допаѓа ова.
  2. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Сакам да кажам дека сум вечно гладна. Цел ден јадам нешто. Не иде на добро ова :x

3. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Незнам дали е точно..али да споделам :x

Прикачени фајлови:

4. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Ау шо убав ден денеска.
    Конечно најдов време и појдов до Просветно Дело да потрошам малку од заштедените парички и да се подновам со некоја нова книга.
    Многу се нервирам кога некој ќе ми речи зошто купуваш книги кои откако еднаш ќе ги прочиташ така ќе ти збираат прашина дома. НЕ мене не ми стојат само "така", за мене тие се еден вид богатство кои кријат многу знаење и мудрост во нив. Како мала ептен сакав да си имам голема библиотека само за мене. Полека полека почнав да си го остварувам сонот. На мојата колекција книги си додадов уште две книгички од мојата омилена Агата Кристи и по една од Синди Шелдон, Гијом Мисо и Џон Гришам.
    Ова за да надокнадам шо неможев на саемо оваа година да појдам :lol:

На Hipster, Someonespecial и ohana им се допаѓа ова.
  5. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Карактерот се гледа по тоа како се однесуваш спрема луѓето, кои ништо неможат за сторат за тебе.

На Domino, dejana2, Marjan007 и 13 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    разговарајки со една поранешна колешка и пријателка, сватив дека додека и кажував на неа што всушност сакам да правам-барем додека не најдам асолна работа, да не ги изгубам нервите со проблеми стресови и сл. голем проблем се финансиите ама барем ке се обидам-да научам да шминкам и да се усовршувам во изработката на накит-четките здравје ке ги купам од Септември-сетови се по 9, 10 парчиња некои четкички имам и дома-за почеток е доволно а јутуб туторијалите ке ми бидат од голема помош-веке почнав да свакам со која четка какви финти можеш да правиш а пудри, руменила и останато-едно по едно
    а што се однесува за монистри и други делчиња приметив дека се продаваат во гифт шопот во кој бев на замена, незнаев дека донеле-ем креативно ем забавно, ем закрепнувачки :!: :) се разбира и паралелно аплицирање каде имам шанса па дури и минимална -многу идеи и планови кои чекаат реализација
    откажување-нема, во борба до самиот крај :!: :)

7. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Овие комарците како кинеска армија се..море станав од спиење денес сабајлето,кога се гледам во огледало-шо да видам!Во устата касната од комарец!Да,ме касна комарец баш на устата. :@ Муцката ми изгледаше како муцката на Анџелина Џоли.... |(

На Dog-lover и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. EloveB

EloveB Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    21
    Кај и да одиме јас и тој мораме да се усрамиме.Влеговме во мала продавница за да купиме сок.И тој во продавницата ме бакна (читајте ме залапа),а имаше камера :$ :lol: .Ај било па поминало.

Многу ми беше тешко.Се исплакав,му кажав се што сум направила.За ите мои гревови.И му реков ако сака нека ме осудува како другите ако сака нека си отиде,но тој ме гушна силно и му потече солза и само рече дека секогаш ке биде покрај мене. :hug: :hug:

Јас сум најсрекното девојче и на оваа планета и на сите други. :) Не ми се верува сеуште.Тој навистина ме сака.Сите му валат,мала сум,15 години сега почнувам со животот ке одам средно ке си најдам сто други,ке се измувам-глупости зелени на квадрат.Сите се против нас,и од негова страна и од моја,ама љубовта победува. :l:

Има ли некој да е посреќен од мене?

На Someonespecial, srcekrsacka и hermosa им се допаѓа ова.
  9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Колку многу девојки познавам од форумов, можам цело едно маало да соберам ако почнам да ги редам. Баш ме интересира дали се знаат дека се членки, или од некаде да ги гледам со фаците и реакциите кога би се дознале кои се, замислувам некое сценарио каде крвнички се расправаат на форумов и потоа се исклучуваат и си одат на кафе и таму дознаваат :D Најново откритие ми е братучеда ми, добра девојка била да не ја мислам :)

Туку, сакам да си кажам, дека денеска е многу многу тажен ден за мене, роденден на некој што никогаш повеќе нема да слави родендени, ниту ќе изнудува туѓи насмевки, ниту ќе разубавува туѓи денови...ништо. И празно е, така се чувствувам, празно, засекогаш ќе фали тој дел од мене. Ама таму кај што е, се надевам дека ужива и дека си го слави роденденот, и се надевам дека нема да ме заборави како што јас не го заборавам.

На WarriorAngel, Kaley и leighton23 им се допаѓа ова.
  10. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    Баш е убаво чувство - кога мажот и ќерката спијат, а ти си пиеш пиво и јадеш крилца пред компјутер. 8)

На Hipster, dejana2, Waka-waka и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Мајка ми не разговара со мене :| откако дозна дека имам план да заминам на страна, не ме ни погледнува :| иако и кажав дека тоа е за мое добро, дека сакам и морам да одам.
    денес ја прашав нешто и ми вели Незнам јас, оди нека ти кажат оние кај што планираш да заминеш |(.

Жено Божја смири ја топката, значи јас само аплицирав, никој мене не ми кажал дека јас одам, значи не е сигурно, милиони луѓе дневно аплицираат за некаде и еве со месеци се уште овде.. значи ако аплицирав не значи дека ќе се примаат. Не сакам да ми отежнува вака, а со разговор не бидува, неможам да зборам затоа што ми ја врти главата :(. Како да и објаснам дека сеуште ништо не е одлучено, дека имам големи шанси да не заминам, а ако се случи да заминам ќе се враќам назад секој месец по неколку дена.

Мајко моја зошто правиш вака? зошто ми отежнуваш.

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Agawa

Agawa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    280
    СДК дека сум неизмерно среќна. :)
    Конечно ми се надокнадени сите бакнежи и прегратки кои ми недостасуваа за овие неколку денови. :$
    Љубовта е онаа што се всадува во нашите срца сакајќи ние или не. Таа го тера нашето срце да чука забрзано, да чука како лудо. Таа е она што ги движи пеперутките во нашиот стомак. (Ма какви пеперутки, цела зоолошка) :rofl:
    И после неколку денови, солзи на моето лице, солзи радосници. :)
    Кога сум покрај него, јас сум најсреќна. Тој е мојот свет, тој е моето се’. :l:
    Ајде да не должам многу зашто љубовта е непресушна тема. :)
    Имајте добра ноќ драги Феминки :*

На leighton23, Someonespecial и Barbie20 им се допаѓа ова.
  13. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Луѓево се стварно променливи.Денеска срце,мрце,сонце мое,утре во очи не те гледаат и те вреѓаат :envy:

На leighton23 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.672
    Сакајте вие панди и коали, зебри и не знам веќе што, мене омилено животинче ми е ракун! Цареви се!
    Колку се шлакнати и паметни, па со тоа малите рачиња со прстенца што вешто крадат, леле, леленце колку се аааааааааааааааааааањњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњњ, ууууууф!
    Е така!
    Ќао!

На Domino и tessie им се допаѓа ова.
  15. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Хелоу! Ето менја :)
    Зива здрава..
    Летото полека полека си подвива опас и тададааам.. испити ме цекаат, 2! Добро, на страна тоа(се надевам само да полозам овој пат :angel: )
    На одморот во Македонија си поминав добро, без разлика на неколкуте домасни проблеми во првите денови, остатокот бесе супер.

Си се разгалив, бев на спа со масази и ред тракатанци, на море..иако само ден, море си е море бре доста е сто се брцнав во солена вода.
    Забави, пијанки и тие ред работи како сто си и оцекував, на дневен план ни беа, летви бевме од првата до последната вецер. :D

Абе, се бесе скоро исто освен две работи, ЈАС и тој. Додусе тој си истиот, единственото несто сто се сменило кај него беа 1-2 бели влакна плус во косата и некое кило минус. Ах да, сега веке има скоро 26 години.
    А јас, јас се пронајдов конецно. :) Малце ме болесе дусата сто нисто не испадна како сто сакав мегу нас ама, 2 раѕлицни света сме.
    Уствари, не ме болесе нисто се додека не ми каза дека после 10 години сто бев вљубена во него и само тој постоесе во мојот свет, бас кога јас не цувствувам нисто за него, тој се сетил дека несто би мозеле да имаме. Карма из а bitch бејбс.
    Фала ти ама назад во црна дупка не се вракам, не не.

Јас се пронајдов бидејки конецно сум убедена во тоа сто го сакам и знам дека се додека не го постигнам не постои нисто повазно од тоа.
    Престанав да се самосозалувам и да цекам другите да ми казат дека мозам, дека имам потенцијал и дека се ке биде во ред.
    Сега знам дека се ке биде во ред, се додека не слузи здравје и имам зелба да одам напред и се додека верувам во себе, се ке биде во ред. :)

На љубовно поле нисто ново.. јас вецен љубовџија си копнеам ден и нок за неа. Слуснав, т.е процитав некаде дека кој еднас осетил љубов и љубел вистински, се познавал по оците надезни, меланхолицни, дека не се задоволуваат со бакнез или секс за една нок со некој непознат. Дека се спремни да лутаат и додека се зиви само за да ја осетат усте еднас.
    Е сега, јас се надевам нема толку да цекам :D ама верувам во неа и ја цекам пак на моја врата.

И да, дома се си е исто.. мирис, цувтство, јас сум сменета и тоа неверојатно многу, ама си се поzдравив со мојот крај со една мала скриена солза под наоцарите овој пат.. Тамо по срце в кавал да свирам, с'нце да зајдвит, ја да умирам.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Чудно бе..
    Колку вистинито било ова со топката дека се врти.
    Небитно по колку години.
    На крајот секој се враќа таму каде што бил среќен.
    Се пренервирав.Чао

На Ketrin.Moon, Agawa, leighton23 и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Да биде или не? :(

18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Остави ги луѓето да зборуваат зад твојот грб.И остави ги да те игнорираат.
    Ако,кога ќе ја сфатат твојата вистинска вредност,касно ќе биде!

На Agawa, Gordana10 и PussyHunter им се допаѓа ова.
  19. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Штама, тук-таму некој прозборува, некои штикли тропаат по улица а јас си дремам на тераса во Паралија.. Ова гркинкиве, или туристките (пошто мал дел се гркинки), мислат дека ако овде никој не ги знае може голи да шетаат по улица бе. Минич до п*ч, гол стомак (стомак-во вистинска смисла на зборот, да се разбереме) :lol: што ќе не видиш, што ќе не чуеш.

20. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Конечно сум среќно заљубена. Пресреќна сум. Ме направи да се чувствувам посебно оваа вечер. :inlove: Нека се припремаат утре домашните оти мислам дека гром ќе ги мани :lol: Сепак, нема веќе пеење на песната Freedom - George Michael. Мораше вака да биди, сепак филингот е неопишлив :lol:

На leighton23 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.