Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    643
    Си се изнасмеав на сликава хаха :D

Прикачени фајлови:

• e.jpeg
      e.jpeg
      Големина на фајлот:
      34,9 KB
      Прегледи:
      396
    На pupi.girl, Agawa, Barbie20 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    I'm happy :D
    Примена сум на факултет во државна квота, трето место по ред :wasntme:
    Еј што е убаво чувството кога си меѓу првите 8) кое задоволство на душичката ми е сега :rofl:

Е така, сите ве частам пиво :D

На sweet-cherry, fatamorgana123, eliesaab и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    http://off.net.mk/links/nabrzinka/14928
    Значи, не можам да го преболам фактот што туризмот во Македонија се ослонува на Охрид и Скопје, кога Македонија е толку преубава земја со мнооогу поатрактивни локации. За пример ќе го земам Берово или било кое селце во државава, кое изобилува со традиција, убавина, гостопримство и приказна што може да ти ја наполни душата милион пати повеќе од Скопје или Охрид. Да ме прашува некој мене (или да бев туристички водич :geek: ), никогаш немаше моите туристи ни да стапнат во Охрид.

На Hipster, LilBaby, Camellie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Немирен дух збунет од крупните кафеави очи, палачинка со нутела повремено измешана со неговиот здив, кршење на бранови во позадина и топли раце. Безброј убави развлечени зборови во насмевка, а само еден има најголемо значење – релативност. Брилијантност и динамичност, далечина помеѓу две разиграни души. Клише на апстрактни километри во споредба со највистинското чувство и еден човек што му дава смисла.

На anuskaNESTLE, bittersweet, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Животот е прекраток за погрешни проби- како би знаел дали е погрешно ако не пробам, како би знаел дека грешам ако не те повреди сопствената глупост, како би знаел дека сум потрошил толку нерви и време за небитни работи кој брзо ја губат суштината.
    Значи мораш да пробаш се што мислиш дека треба, за да знаеш што не треба да повториш.
    Во животот секој сака да биде успешен на свој начин, но во некој лош период на малери, и ситниците имаат големо значење за да те вратат на колосек.
    Знам да искомплицирам се, па да барам мирен период, потоа се да повторам од почеток.
    Зошто да биде просто кога може да биде сложено :wasntme: .

На Barbie20 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Мразам преправање планови во 5 до 12!

На la-chicka, dejana2, Divinebutterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  7. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    И официјално станав академски граѓанин :wasntme:

На Hipica, Sw3et.Ang3l, Dog-lover и 3 други им се допаѓа ова.
  8. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Секој ден сум се посреќна и секој ден му се заблагодарувам на Господ што ми даде сила да го износам и родам син ми,милото почна да се гушка да се гали уффф секој ден ми е се поубав со моето најмило детенце. :inlove:

На Hipica и HollyWoodGirl им се допаѓа ова.
  9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    На ТВ слушнав дека во Јужна Калифорнија(кај Америките) не даваат дозвола за оружје.Па,ако е за така ќе купам топ од таму и ако прави беља комшијата,ќе го свртам топот и ќе му ја урнам куќата сосе поткровје! :lol:

10. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Јадам со сета сила :lol:

На mihaela55555 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Последниов час и половина си заглавив на јутуб со македонските евергрини.
    Луѓе тоа не се песни, тоа се ПЕСНИШТА. Ги обожавам сите :inlove: . Си имам навика да си заглавам вака јас со нив и не се тргам од компјутер додека не ги ислушам сите почнувајќи од Сашка Петковска, Олгица Христовска, хелена Благне, Драган Мијалковски, Лидија Кочоска, Верица Ристевска... Ах ми будат некои чувства песниве кои ни јас самата неможам да си ги објаснам. Се чувствувам заљубена, тажна, среќна, возбудена. И сето тоа поради песниве. Дефинитивно тоа било време кога Македонската музика била во подем и кога можела да го носи епитетот музика. Ниту било која друга песна неможе да ги замени овие. Тајмлес.

На Hipster, Lemonade, Foreveryoungiwannabe и 7 други им се допаѓа ова.
  12. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Дали само јас ќе одам на одмор во последна недела во август? :^) :D
    Дали некој иде на одмор сега? Дај кажете ми, барем да се тешам дека не сум единствена.
    Сезоната заврши - Холи на одмор. :clap: |(
    Се шалам, немора да кажувате, само мене ова идење на одмор во последна недела од август ми е некако смешно :^) :D Ајде, барем ќе се одморам една недела, па од септември со нови сили.
    Нејсе, ве гушкам :hug: и ве љубам. :*

На Ketrin.Moon и Dog-lover им се допаѓа ова.
  13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сите со белешките, а ја постанав шахиста... Ма ќе се самоубијам на спање бре! |(

14. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Постојат денови кога толку се трудам да се убедам дека треба да се надевам,дека е убаво тоа,дека имам право и причина да се надевам...што навистина почнува да ми се разбудува мала надеж во душава.И после почнувам така да ја хранам со разновидни„aргументи“ што успевам да ги смислам и таа некако забрзано расте,па на крајот на денот почнувам да пукам од надеж. :tmi: Дури,таквите енормни димензии на надеж ми пречат и во сонот.Сонувам нешто убаво и не се сеќавам и не сум свесна што е тоа,но знам дека е убаво и во сонот се убедувам дека би требало да ми се исполни. |( Луциден сон,или како и да го викаат.

Но,постојат и такви денови кога оваа психичка самотортура до толку ме истоштува и исцрпува,што буквално ме исцедува и чувствувам физичка слабост.И тогаш се` оди по ѓаволите:надеж,сонови,аргументи,желби...се`.

Сето ова циклично се менува и повторува,добри денови па лоши,па пак добри,со неможност однапред да се предвиди нивниот редослед.Исклучок е предменструалниот период,тогаш секогаш знам што имам на репертоар во главава. :|

Ај да не велам дека чекањето е најлошо нешто во животот,но според мене дефинитивно е во топ 10-те најлоши.

На kate21, WarriorAngel, anggell и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    А што да кажам јас што сум во септември на одмор :emo:
    Ти завидувам :rofl:

На HollyWoodGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Мислев дека никогаш нема да ги кажам ова ама добив желба за добраа тетоважа! Никогаш не вели никогаш! :)

17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.218
    Допаѓања:
    139.937
    Ми се исправа косава од луѓе на кои врвно достигнување им е добивањето добра хотелска соба, која патем речено им е платена од некој друг кој ги викнал на некаков семинар. Па со такво задоволство раскажуваат како креветот е огромен, имаат џакузи, доручекот е супер, и на пауза пијат строго цеден портокал, пошто нели само тоа пијат секогаш. А ако на пауза не дај боже нема сок, има само вода и кафе, креваат бунт како воздухот да им е ускратен...

... рече една тетка на која сместувањето и сосема неважно, бидејќи собата ја користи строго за обавување хигиенски потреби и спиење. И баш ми е гајле дали доручекот бил добар или не - за јадење сигурно нема да умрам, а и не е нешто поразличен од дома. Ау да, таквите по дома строго кавијар лапкаат за појадок, па после тешко им паѓа на стомакот, па мораат да пијат цеден портокал.

Чувај ме Боже од неизживеани суштества!

На Hipster, miss.ella, sesilija и 28 други им се допаѓа ова.
  18. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    и ја сега ке одам не си единствена :D кога сите ке си отидат ние на плажа :rofl:

На HollyWoodGirl и Dog-lover им се допаѓа ова.
  19. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Боље икад него никад!
    Јас цело лето дома. :/

На HollyWoodGirl и Hipica им се допаѓа ова.
  20. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Таа е само мајка.Не верувам дека те мрази.Сигурна сум дека ти посакува само убавини.Размисли.Може не те обвинува и осудува, туку едноставно е МАЈКА и должност и де те предупреди.
    Понекогаш е многу тешко да си мајка.Од мајките се очекува секогаш да се на страната на децата.

Што ако детето греши?
    Која е тогаш должноста на мајката?

Мислам дека треба да му укаже на грешките, дури и по цена на губење на довербата.
    Колку и да сакаме да побегнеме од некои нешта, тие се толку присутни.
    И за крај никој не сака кавги.
    Но ние мајките понекогаш мораме да ве караме, не оти сакаме туку од што мораме. :!:

На CuteEva, Neytiri, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.