Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    СДК уште еден неочекуван одмор како крај за ова лето :)
    Дојран чекај ме, 29,30 и 31 таму сум!! :D

2. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    253
    Секој што зборува, нешто премолчува, а најчесто она најдоброто!
    Причина + за да зборувате повеќе, женски :lol: .

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Држете ми среќа :)

Едитирам да ви кажам дека ми се исполни нешто долгоочекувано. Ептен се израдував ги грешам буквите дури :D Сите да си бидете вака среќни и весели и секој ден да ви биде ваков како мене денес.

Само да се досреди се до крај. Да кажам дека се супер поминало. :)

На Wild-GirL, midnight.flower, teddybear и 21 други им се допаѓа ова.
  4. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Тапа ми е на работа а колата ми е кај дечко ми. Богами ке си рикнам од досада денес... :emo:

5. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Глупава сум или да?! Колку многу сакам да гледам филмови а незнам каде да ги гледам. :geek:

6. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сдк filmovizija.com или filmovin :$

7. Savana93

Savana93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    159
    СДК и повторно ја гледам истата соба ,долгиот црн фустан од вчерашниот маскембал т.е веридба, цвеќето на маса кое обожавам да го носам во косата, лаптопот до мене во кревет и во него речениците кои не ги читам и оние кои пречесто ги читам. Ова барем никогаш нема да се промени. Надеж има со секое ново утро, но дали името на витез може да биде заборавено?! Одам на тенката линија помеѓу вистината и измислената вистина криејќија својата вистинска форма и насмевка, шминката и совршено средената коса како да ми станале алишта..Но не сум на овај свет за невоља. сите сакаме да бидиме среќни, па има денови во кои се прашувам каков ќе биди крајот на оваа линија, пречести како и речениците...

На Anonymous996 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. EloveB

EloveB Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    21
    Преубаво си поминуваме,но наскоро ке си оди. ;( ;( Утре или задутре.
    Сега друга песна ке биде.Ке се гледаме еднаш месечно. ;( ;( Премногу го засакав за кратко време.
    Сабајлево седиме на клупа и гледаме поминуваат луѓе,мајки,деца..Помина едно малечко и слатко дете и вика нашето ке биде вакво слатко,море не,не едно дете,сите наши деца ке бидат вакви слатки.. :inlove:
    Повеке не ми е срам од него.Сега кога дојде Ск најмногу се зближивме.Нема мое твое,туку наше.Кога и да ми треба нешто,тој е тука и обратно.
    И сега ке си оди не знам што следува.Како треба нека биде.Што треба нека биде...

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    средувајки ја пред малку фиоката што сочувани козметички продукти-еден дел од тоа што сум зачувала си
    мислам колку пари имам потрошено неколку години наназад на козметика :D жени- нега, убавина :)

и баш вчера се видов со една сопартијка-ми кажа дека на еден заеднички сопартиец му го продолжиле договорот за работа-кустос е во музеј и знам и како-постојано со нив беше-дружба, кафеани,цела кампања плус и мајка му е членка и еве го резултатот а дали на некоја девојка/жена и помогнале-исклучок од сите е другарката на поранешниот претседател на УМС од нашиот месен комитет сегашен советник дури и едната од поновите членки се закани пред сите дека ја искине книшката :!: пред некое време-изгледа во нервоза беше тоа кажано ама дискриминација-невидена
    значи требаше машко да се родам цело време со нив-лизни мазни-како што прави сегашниот потпретседател на младите со двајца од советниците за да ми помогнат за работа-и ова било демократско општество :swear: а што ми кажуваше една од поранешните колешки дека нејзиниот зет трчал за опозицијата и кога дошло време да му се помогне да се вработи-жена му е невработена а керкичка имаат е сега чекај не е сега тоа на ред-работава угоре високо удолу длабоко

На Micheleljubov му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
  11. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Не ми се верува,што се дешава бе со луѓево?Опседнати се со серииве или што е работава?На мој,најдобар другар,ма каков другар,поише од брат ми е братучедка му му рекла да избере помеѓу мене и нејзе еј,не ми се веруваше!Ко да ја гледам Нувејре како го уценува Омер со Ајлин и Нериман.Од турскиве серии што се нема да се случи...А бе се нездраво бреееј :x Колку влегуваат у филм со серииве тоа не е нормално..

На Moonstone.17, Dog-lover, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  12. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Сакам да се пофалам :D
    Mи доаѓа цела Македонија да ја частам !!!

Прикачени фајлови:

• untitled.JPG
      untitled.JPG
      Големина на фајлот:
      38,6 KB
      Прегледи:
      716
    На tweety26, BurstBerry, teddybear и 41 други им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Амбисот повторно се отвори...
    Чувството кога антидепресивната таблета ти го гребе грлото..
    Тонење и затворање,сивило...

На Hipster, anuskaNESTLE, manja666 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    За почеток,не не сум многу ранлива душа..тие што го читаат ова се многу поранливи од мене,ги знат сите овие зборови,им звучи клише али сепак си молчат...

Ги мразам луѓето кои пецкаат на секое нивно ебано изустено зборче, имаВ во минатото многу вакви (не)пријатели од кои јас и мајками тајно си патевме додека не им ја научив цаката.. Е баш ме заболе ако некој се пронашол! Ах и таа си знае, паметнава. Али јбг не пишам за да се вртам околу тоа.
    Од секој паметен се наоѓа и некој попаметен, само некои луѓе го немаат ставено во главата.

А да, колку ми е мило вака кога ги гледам како се уништуваат самите себе,сепак треба да го знаеш вистинското време и место. Не не ми е жал. Лоша сум, како сакате наречете ме ама тие зборови и сторени работи нема никогаш да ги заборавам. Да се правиш ќор пијан на маса пред сто луѓе само да да ти платиме е*ани 700 денари... Умрете! Ал знај,свему доџе крај !!
    Ах да, и колку ми е мило кога ја гледам мајками многу посреќна од порано,а за тоа сум заслужна јас,само јас!! ;)

15. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Штета, да. Огромна, да. Би било... Ако ти ја пуштиш надежта да си оди. Да се откажеш. Е тоа би било огромна штета.
    Труди се за СЕБЕ, бори се, и успеј! ЗА СЕБЕ.

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Ти судат поради однесувањето,а не ги знаат причините поради кои така се однесуваш...

На Agawa, Barbie20, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.
  17. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Заврши и одморот оваа година - нормално исто проклето брзо како и лани, и полани, и пред 5 години...
    Денот ми се чинеше ужасно краток за толку магични прекрасни воздишки, топлотни бранови и морски струи. Легнувањето пред 10 ни беше како норма, папсани и преморени од целодневни водени активности. Нормално, соодветно на тоа - традиција на ладно нескафе во 6 часот наутро додека сонцето сеуште срамежливо не гушкаше на терасата од хотелот, и паралелно со него, прекрасниот Албански маестрален баник(бурек) кој во секој миг ми се чине ќе експлодираше од сочни состојки. :)
    Мелем за грло уште рано наутро, па како може денот да не биде извонреден?!
    Тотален погодок годишниов одмор.
    Баш како што го сакавме - пензионерски!
    Дури и соба без кујна си земавме, нормално.

Јас седнувам салам на интернет после месец и нешто и се чувствувам како на екстаза, адреналин пука од вени, очите ококорени, ми се потат дланките - незнам што попрво да отворам, да читам, и незнам од која серија попрво да почнам да гледам - најбитното ми е тоа! Па - ни - ка!
    Проклета зависничка.

На Hipster, tweety26, Adi888 и 24 други им се допаѓа ова.
  18. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Мистерија и прашање на векот ми е зошто секогаш мора да отворат јадачко место, било да е сендвичара, бурекџилница или шта год од тој тип, на местата кај што идам на вежбање?! Ме прогонуваа Вили и Жужу до пред некое време, а сега ангелите се здружија и решија да отворат една 7-ца и во Лептокарија. Отварам врата од Треблинка, бам челото у излог со комбиниран!

Каков е овој живот...

На Hipster, Neytiri, bittersweet и 4 други им се допаѓа ова.
  19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Утрово загледав една биографска емисија за животот на Грејс Кели - прекрасна и силна жена која и покрај нејзината љубов кон уметноста и нејзиниот талент за глума кој бил крунисан со оскар, не смеела да се бави со она што ја прави среќна затоа што станала принцеза на Монако. А нејзината приказна ме натера уште еднаш да си потврдам колку лажна може да биде сликата на кралските (наводно среќни) семејства.

Додека го слушав нараторот, правев доручек во нашава мала кујна приготвен со намирници што ги купив вчера и ги товарив на мојот зелен точак. После доручекот прочитав десетина страници од The Great Gatsby додека го пиев првото кафе на нашава цветна тераса.
    Утрово ми беше убаво и мирно, исполнето со различни бои, мириси и вкусови.
    Иако не се разбудив во голем кралски кревет, иако не ме пречека доручек на маса и иако кафето не ми го донесе костимосаниот батлер.

Those who say money can't buy happiness, don't know where to shop?!
    Од утре отворам бизнис - ќе продавам среќа спакувана во мали кутичиња.

На Hipster, tweety26, Neytiri и 16 други им се допаѓа ова.
  20. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940

Јас падобрански се појавувам да ја известам Луничка дека џенталменот јавно ја бара :D :*

Прикачени фајлови:

• pari.jpeg
      pari.jpeg
      Големина на фајлот:
      49,8 KB
      Прегледи:
      372
    На Lella, tweety26, Neytiri и 41 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.