Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.465
    Допаѓања:
    48.566
    Значи ништо не може да ми ја смири душичката како што тоа го прави Џезот.Ништо.
    Можам да го слушам деноноќно и да не ми здосади. Чак мислам дека ми помага и во концентрација кога треба да учам. А можеби е и автосугестија.Кој знае само нека има добар резултат на полагање. :D

Него ми се прави нешто ме фака сафра некоја.Овие 2 дена не знам што со себе. Класичен ПМС проследен со нервоза,нетрпеливост и раздразливост. Викни си ,скарај се да ти олесни. А тој пустиот си ќути си трае. Знае дека со мене нема разбирачка во оние денови.

Оф идам назад над книга. Убава вечер на сите.

https://www.youtube.com/watch?v=xMlvvYc0iIs

На Hipster, thinkerbell, LilBaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.318
    Anonymous996
    Да јас лајкнав и тоа беше за поддршка,а не ми се допаѓа зошто си тажен.
    Вртам сучам и се тука мислење треба да пишам |( |(

3. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Двете мислења мои(горното и долното кои беа планирани посебно да стојат у различни постови, но сепак неможело) си немат врска едно со друго! :D
    Оф леле. :x

4. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Чудно навистина чудно на сред лето, во вечер во која што треба да сум излезен и да се забавувам, јас го гледам филмот The Santa Clause и ми се будат некакви спомени :^) .
    Искрено си обожавам повеќе зима, не сум тип кој што го сака многу летото, ја сакам зимата тоа нежно врнење на снег, таа белина, едноставно ме исполнува со позитивна енергија, двајцата гушнати стуткани еден во друг нежно чекориме по снегот :inlove: (овој период навистина имам лигави чуства, но знам знам јас дека таа е причината за тоа).
    Туку да се навратам на филмот, кога го гледам навистина знае да ме нурни онака длабоко во сеќавање на детството во кое што слепо верував во тоа човече со бела брадичка, на моментите кога моите ми велеа биди мирен нема Дедо Мраз да ти донесе подароци оваа година, но за чудо иако бев НЕМИРКО огромен сепак ми носеше на време подароци под мојата елка (јееее фала мамоооо :lol: ).
    И да сеуште верувам во него иако понекогаш имам поголема брадичка од неговата :lol: сеуште го чувам тоа дете во мене :$ ќе го чувам засекогаш, сакам и моите деца еден ден да го почуствуваат тоа прекрасно чуство кога ќе ги видат подароците под елка, тоа нивно радување, таа нивна насмевка тоа ќе ме исполнува, не ми треба пари, богатство или слава, освен топла куќичка и семејството до мене за време на таквите празници тогаш ќе знам дека навистина сум богат :!: .
    Нејсе да не лигавам повеќе ви препорачувам да го изгледате и вие, убаво освежување на ова пеколно време, а можеби и вие како мене ќе се потсетите на моментите кога сте биле мали :lol: .
    Добра ви ноќ драги феминки :* .

На LittlePinky, Barbie20, ohana и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Се осекам ко пред писмена да праам, онака лежерно. Како утре да ми е писмената, јас не фатила книга само читам ама неможам да научам незнам ништо а сепак сакам добра оценка, а сепак во душата сум спокојна :swear: :@ :rofl: . Незнам навистина што се случува со мене НЕ! Останаа уште три дена а јас уште текстот не го знам на песната ејјј :fubar: а како ке ги научам тие пет песни какооо? Се осекам лежерно ама во понеделник изгледа ке има срцебиење, дефинитивно. Неможам да се помирам со фактот дека сум неодговорна за првпат во животот :shake: . Се надевам дека утре ке биде денот кој ке се спремам целосно и да не паничам воопшто туку сталожено да биде се. Освен тоа, ке ми треба среќа ама искрено некој да ми посака среќа а не само некој од лице. Ако даде Господ се ке е во ред, само ке оставам моментот да покаже што ке се случи во иднина со предизвикот.

На Someonespecial и Dog-lover им се допаѓа ова.
  6. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    сдк ако има некој што добро го познава англискиот јазик да ми пиши, итно ми треба, фалаа :* :)

7. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Една слика илјада зборови :)

На Hipster, sweet-star, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163

Не не,никој не ми недостига.За McDonald's ова :rofl:

На sweet-star, Anonymous996, senza.parole и 7 други им се допаѓа ова.
  9. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Двајца колеги од факултет кои што ги сметав за едни од по нормалните воодушевено ми раскажаа денеска за нивното патешествие по Бугарија. Зборевме за тоа како сме биле на исто место и ми раскажаа дека всушност биле на одмор само на еден ден и притоа заминале со неколку куфери облека, па цел ден менувале комбинации, ги посетиле сите места во градот и се сликале по плажи и кафичи само за да пријателите од Фејсбук мислат дека седеле таму цели 12 дена а не само еден ден.
    Врв на се е тоа што следните 11 дена се затвареле дома по соби и играле игри само за да не ги види никој и за да лагата биде по убедлива.
    Ете, и со вакви луѓе се дружам јас. Некако деновиве се преокупирам со стеснување на кругот на пријатели и познаници со кои често пијам кафе. А после некои вакви стории тоа воопшто не ми паѓа тешко.
    Што помалку вакви луѓе имам во блиската околина автоматски се чувствувам подобро.
    Скопје чекај ме, очајно ми треба да се тргнам од овде.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Добра сум!

НЕ НЕ СУМ .
    Уморна сум,нервозна сум...Милион обврски.Немам време.Што попрво?
    Попладнево си направив кафе и уште ми е недопиено.Учам.По цел ден учам.Решавам задачи кај стигнам.Си ги носам задачите во ташна и ги повторувам кај стигнам.Важен ми е овој испит.

А тој ... тој ми ги разубавува овие доцни часови.Само тој умее за помалку од секунда да ми ја врати насмевката на моето лице.

Добра ноќ на вас,убави соништа!Јас одам да си сварам ново кафе

11. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Уште не дошло полноќ а мене ми се спие :x. Никогаш ми се нема случено да ми се спие или да си легнам пред полноќ... Во последно време стварно си се чудам на самата себе.
    Отидов јас во кревет |-) Добра ноќ. :*

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Дојде тетка из Београда, пуних кофера :D
    Види Озбилна, ово сам теби донела...
    За кој како, за мене црвена танга и црвено јелече- каже прслук. Секси жими мама :lol:
    Да закопчам јелече, нетреба ми нано : и онако модерно је да су надвор :rofl:
    Таа луда јас полуда ..... Како си тето со видот?
    Видим и далеко, али теча-тетинти на једно не види баш добро :rofl:
    Толку во живот не сум се смеела... Тетин ми не гледал на едното око ...
    Ми вели- не знам где је моја сестра погрешила, мајке ми ниси се променила,
    поред тебе и мртва уста би се насмејала ... А тета вуче тангу из Београда :angel:
    Тие славеа вчера, јас денес, точно 43 :)

На Neytiri, Doozy, Shelea и 25 други им се допаѓа ова.
  13. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    премногу ми е исполнет денов со љубов и смеа. :rock:
    Камо вакви да беа најлошите денови..
    :?: :?: :?:

На Claire му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    Е да, веќе неколку дена не сум пишала во темава..
    Зашто, можеби што бев оптеретена во "Што би му кажале" и "Испукајте се".. |(

Сакав само да ве поздравам,одамна не сум го направила тоа. :*
    И најсмирено го пишувам следново..
    Разбирам луѓе сме, правиме грешки, намерно не намерно,некогаш ќе повредиме некој, ќе опростиме, тоа не прави луѓе, ама па.. Некој постојано да ги прави истите грешки!? Постојано да повредува некој...
    И повредениот да опростува,секогаш истото и одново и одново да се повторува тоа!?
    Колку би било поразлично кога болката би ја чувствувал и оној што ја нанесува.

И да,денес случајно видов едно другарче со кое последните денови од средно ги поминавме заедно.
    Ме потсети, ме потсети многу, коооолку ми беше убаво во средно. Ме фати носталгија,некако... :wasntme:

Ајде нека помине и оваа есенска сесија, имам многу планови кои ќе ги започнам од септември.
    Ајде,ајдееееееее уште малце!

Добра ви ноќ, сонувајте нешто убаво... Од тука нека преземат вашите фантазии :*

На Someonespecial, Barbie20, COollLady и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Who says dreams don't come true ? :wasntme:

Прикачени фајлови:

На Hipster, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, senza.parole и 18 други им се допаѓа ова.
  16. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    ... дека уживам, во последните денови од распустот, се обидувам максимално да се опуштам и да ги поминам деновите баш онака како што сум си посакала и сум си замислила.
    На одмор не бев, но сепак батериите ми се полни, се чувствувам одморена,среќна,исполнета полна со позитивна енергија. Како се ближи септември така расте еуфоријата во мене, а вооедно и стравот за првиот средношколски ден. Како и да е ќе се обидам да не мислам на тоа и да уживам, во преостанатото слободно време.

На Anonymous996 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Моментот кога со 8-годишната братучеда си лижете сладолед по чаршија, па бидејќи сте екстремно бавни лижачки почнува да ви се топи сладоледот и да ви се растекува по рацете, па влегуваш во продавница да купиш паломи и се чудиш зошто така ќошесто те гледа продавачката, за на крај да се огледаш во стаклото и да видиш дека си со сладолед од брадата до носот.
    Еми финичко :D

Прикачени фајлови:

На WarriorAngel, kate21, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Malena85

Malena85 Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    32
    Ова ме потсеќа на онаа поговорката "Сакам да кажам,незнам да речам" :rofl:

19. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Разочарувања.
    Сите сме ги почувствувале.
    Да.
    Ја , ти ,тие...
    И?
    Како се забоорава ова чувство ,тој момент.
    Останува некаде тлее во нас.
    Се случуваат грешки.
    Но срцето памети.
    Секоја рана остава белег.

На Anonymous996, Claire, Hipica и 13 други им се допаѓа ова.
  20. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Дека те сакам од тука до небото и после 5 години брак...
    И пак би се омажила за тебе :l: :l: :l:

На Hipica, senza.parole и sanjaeva им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.