Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dr.Ofboli

Dr.Ofboli Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    312
    Го знаеш она чувство кога си ги надминуваш способностите?

Возев 40 км со точак, иако сите ми викаа нема да идржам ни 5.
    Па имав и сила кучето да си го прошетам.
    Не сум сепак дембел, улежан.

Се осеќам прекрасно, свежо, без вишок енергија и глупи идеи во глава.

Добра ноќ.

На Someonespecial, Izaabella, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Ми се прави нешто лудо!
    Се чувствувам како да имам вишок енергија во мене.
    Ми се пие. Сакам да се опијанам. Онака, из чиста мира.
    Сама. Без друштво. Без некој посебен повод за пиење.
    Збеснав луѓееее!!!!
    Дури и температура кренав.
    Седам со ликеров до мене и се мислам.
    Дали само јас наидувам на машки на кои им се допаѓа секоја втора девојка во Македонија или не?!?
    Магнет сум за вакви.Дефинитивно.
    Не е важно. Ќе ми дојде "вистинскиот" со тек на време. Се надевам.
    А и можеби пак тука е. До мене,со мене,покрај мене,но јас сеуште не знам дека тој е ТОЈ :lol:

* * * * *

Инаку,таканаречениов "дечко" ми е на пат околу Македонија (не знам дали за 80 дена или +/-) :D
    Не ми е ни гајле.Нека шета сега,оти после ќе го врзам дома и не го пуштам.Тогаш јас ќе шетам. И ќе му вратам за се.
    Ќе го оставам сам,како што сум сега јас.И тогаш и него нека го фаќаат напади на лудило.
    Дали од досада,или пак од тоа што не ќе знае што правам и со кој сум. Како што сега не знам јас.

Тукуу,толку од мене.Да не продолжувам со пишување,па да стресам уште некоја глупост.
    Ве сакам сите :*

На Tiki-lolipop и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... ете зашто се оди по свадби ! Ќе си слушнеш вака добра песна што не си ја знаел и ќе ти стане официјален саундтрак на пијаните ноќи + хитче за сопствената свадба, здравје.
    Кико, да си ми жив и здрав, долговечен и среќен до бесконечност.
    Нека ти е честит бракот, имај си среќа колку што е мојата љубов за тебе. :hug:
    http://www.youtube.com/watch?v=LlC4uwwaq3Q

На Spell, kate21, Tiki-lolipop и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Malena85

Malena85 Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    32
    На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Леле сум се отепала од смеење за оние комецијалните фотографии на плажа со колената, посебно кога ја видов статијата за истите - нозе или виршли? така нешто беше, ама буквално скоро сите ја имаат на фб и ја напнуваат, демек некој одличен кадар фаќаат, или вежбаните мускули ги стегаат уште повеќе, намрсени со доста масло, абе права виршла на тоа сликите. :D

Што е целта уствари со сликата? :^)
    Јас немам, а штом немам изгледа нешто ми фали?
    Морам да направам таква, мхм. :emo: Инаку ќе бидам аут оф евритинг.

На Neytiri, eli25, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Јасно ни е одамна, не ни треба видеото. Затоа јас велам дека го мразам светов и си мрчам, де ваму де таму. Ама џабе е.

7. Duchessa

Duchessa Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    43
    дека убаво си ја поминав оваа вечер...и од тоа бунарчето подфатена сум..ама убаво ми е :D

8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Има ли поубаво чувство од тоа, кога ќе се вратите дома после неколку дена и кучето ќе почне салто да прави од среќа?! :rofl: - Нема!
    Уморна бев, преуморна, ама штом го видов се' ми помина... Досега се игравме, се храневме, се галевме... Радости сум со него! А стар е веќе 8 години и несакам да помислам на тоа што ќе правам без него!
    Како човек е! Му реков на татко ми, го земаме од септември во Скопје! Ние Скопје и тој со нас, ние дома и тој дома... Неможам да ви опишам колку е паметен и каков е само кога ќе му кажам здраво ми ја подава раката.
    Заљубена сум!
    Во кучето, во дечко ми... И во едни пантолони! :rofl: Кај ги видов кај се запустив. :D
    Ги сликав и и' ја покажав сликата на мајка ми и и' реков на мајка ми:"Еве мамо, што да ми купиш за роденден!" :D А таа ми рече: "Уживај си. Кредит да земам ако не, да ги задоволам твоите неделните потреби?!" И во право е, скоро цела плата и ја потрошив во 3 дена за "подароци за роденденот" ... :D
    Ама пак роденден ми е! Ама на 29ти Август. И се радувам повеќе од мало дете!
    И на асистентката и порачав подарок за роденден! :D И' викам: "Асистентке, кога резултати од предметов?!" И таа ми вика: "За една недела 100%!" (Баш на 22ри полагав) И и' викам: "Е таман ми е роденден, подарете ми *положена*!" :drunk: Се изнасмеавме двете и си излегов од испит... Задоволна!
    Овој испит, уште еден и уште еден и доста е! Или не?! ... Ќе барам јас втое факултет- знам, таква сум, а и таква мисла ми се врти во главава деновиве. А главата ми е полна со глупости, лековити супстанции, ослободување, елиминација, п*чкатранција...! :D
    Ми фали одмор, психо-физички одмор... Ми фали тој за роденденот со панделка на него! ^_^

На Lov3, kate21, ludoto19 и 18 други им се допаѓа ова.
  9. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Многу сум отсутна,не ве читам баш,онака на поминување. Ниту пак мислења оставам многу многу. Разочарана сум. Ми треба рамо за плачење,некој кој ќе ме слуша и душа која ќе ме разбере. Сама си разговарам. Дури ни овде немам време да си напишам она што ми тежи. Скоро секој човек кој сум го сакала денес ме разочара.

Мразам што сум жена. Тоа ми е единствениот проблем сега и воедно решението на се. Колку е полесно да си маж.

Неможам да си ги средам мисливе,ме печат солзиве на образиве кои ги кријам од сите. Се смеам но се чувствува дека ми се плаче. Зарем ова го заслужив?

Немам никој. Незнам ни дали сакам да имам. Можеби не сум пробала доволно да се изјаснам,а сум пробала многу пати,но се е ко на шала за другите. А мене душава ми се кине. Претерувам? Преовеличувам? Не. Не сум таква личност. Јас сум оптимист,не преовеличувам. Ме боли. Сите ме повредуваат на различен начин секој ден се повеќе и повеќе.

Солзи.

На Ketrin.Moon, Someonespecial, Agawa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Duchessa

Duchessa Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    43

значи премногу се пронајдов во твојот текст и јас секој нов ден сум повеќе разочарана...најкриво од се ми е..дека не сум заслужила вака...

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    Велат кога жена ќе те праша нешто, кажи си ја вистината.. зошто таа одамна знае се. Ете јас прашав, ама дечулетоо мое изгледа мисле дека од вчера сум родена и не знам колку се два и два.. ама не давам јас така.. није мене мајка родила да ме неко зајебава.. и ете.. јас, дечко ми и драгата негова пријателка.. гадно е што живееме во иста куќа.. затоа и нештата ми избегаа од раце, додека јас работам тој се курца со новите пријателки... ама еве денес, решив да играм поинаку, до сега кога ми сметаше тоа што тој флертува со неа само заминував во мојата соба, сега.. останав ! ко за инат, јас тој и таа.. абе очињата им се препелкаат, тој јаден мисли дека јас не гледам.. а јас за инат не заминувам, си реков ако е бал нека е маскенбал.. па чекам да видиме кој прв ќе пукне..
    Глупа сум била јас, бегај скриј се, нервирај се.. за што.. за кого?

12. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Мислам дека имам штурец во соба и си пее и не можам да спијам.
    Не дека ми смета огромниов лаптоп у скут што ми свети како рефлектор, со 54323 отворени табови и 3212 конверзации на фб..

13. EloveB

EloveB Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    21
    Добро утро!

Само што си го испратив ;( ;( ...Се ме боли.Колку да плачам,џабе е што можам да постигнам? Го оплакував и два дена пред да отиде...Многу ми е тешко.Викаат што е месец,ке помине.Ке помине,ама како? Песните,местата каде што сме биле се ме потсетува и наеднаш ми текнува дека тој не е до мене да ме прегрне,туку мнооогу далеку...Сега одново ке ги бројам деновите,неделите...и ке си ги слушам песните,тие секогаш се покрај мене...никогаш не ме оставаат...

.......Имајте убав ден..

На Barbie20 и eli25 им се допаѓа ова.
  14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Добро утро :hai: првото утринско кафе на фемина е најслатко :wasntme:.

Сабота среќен ден, всушност и цела недела ми беше таква, постојано бев насмеана без некоја посебна причина, денес е крштевката на нашата мала принцеза :inlove: Направивме огромна кошница и ја наполнивме со све и свашта, играчки, облека, козметика (лосион, купка, масло), се чека 12часот и да се оди на прославата :D. Сакам вакви моменти каде што целата фамилија сме сите заедно и среќни. Само нека се множат ваквите денови..

Имајте убав ден

На bittersweet, Dog-lover, Barbie20 и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Никогаш не му верувајте на човек кој ја брише историјата на интернет пребарувачот... |(

На Anonymous996, LittlePinky, COollLady и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.982
    Кога гледаш на СИТЕ да им удоволиш, завршуваш зафркнат.
    Моја животна лекција.
    Биди полоша Спичлес, никој не те сака ваква наивна.
    Имајте убав ден, мојот требаше да е убав,ама ќе си седам дома расплакана.

На Barbie20 и ariela09 им се допаѓа ова.
  17. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Нема ништо поубаво од звукот на дождот и мирисот на тазе печена пченка :inlove: :inlove:

18. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Еве ги близите што вцера си ги купив арнички ли се?
    [​IMG][​IMG]
    црната ја носам денес ;)

На Spell, Valentina.Vaki, imelda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк си го гледам супермен 2 на мтв1,незнам по кој пат ги гледам и уште ми е интересен,значи некои филмови се бесмртни секогаш се интересни за гледање,се сеќавам на времето во кино го гледав ах тие прекрасни времиња не се враќаат.

20. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    253
    Зошто Пепелашка бега на полноќ?! За да не потсети дека се има свои граници па дури и во сонот ... Зошто Заспаната Убавица спие 100год.?! За да не потсети дека можеби и ние треба да чекаме многу време за да ја сретнеме својата сродна душа..Зошто убавицата се заљубила во ѕверот?! Затоа што не е битен надворешниот изглед,туку она што се има внатре ... Зошто Малата Сирена ја менува својата опашка за нозе?! За да ни покаже на што е спремен човека за личноста шо ја сака... Зошто носот на Пинокио се издолжува кога тој кажува лаги?! За да не потсети дека колку и да кажуваме лаги еден ден ќе излезат на виделина !!! ;)

На Barbie20, Speechless, Someonespecial и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.