[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Мудар човек застана пред публиката. Пред да започне со својот говор, според добрите говорнички рецепти, неочекувано кажа шега. Публиката се смееше како луда. Откако овациите стивнаа, човекот уште еднаш ја кажа истата шега. Овој пат, помалку луѓе се насмееја. Тој ја повтори шегата по трет пат. Можеби една шесттина од салата одговори со тивка смеа. По четврти, петти па дури и шестти пат... публиката воопшто на реагираше на шегата.
    Кога веќе салата беше апсолутно тивка и спремна за говорот на човекот, тој се насмевна и рече:
    "Ако не можете да се смеете на истата шега однови и одново, тогаш зошто плачеме на иста болка одново и одново :?: ?"
    Публиката занеме.Немаше ниту еден единствен одговор.
    "Ви благодарам на вниманието", рече човекот и ја постигна поентата на својот говор :lol: .

2. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

`Страв од најлошото`-предобар трилер,нема што! :inlove:

3. HEV

HEV Популарен член

Животот е борба во која победува не најдобриот,туку најиздржливиот!
    Можам,сакам и знам дека ке успеам!

Gordana10 likes this.
  4. leighton23

leighton23 Истакнат член

Ајде уште малку и ќе ја почнам истата приказна, некако ми зафали школото :D
    Секој викенд си го организирам вака учењето :lol:

5. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

6. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се чувствувам како unicorn кога денсам на некоја жива свирка со пивцето во рака, а останатите девојки се обесени на масичките и постојано нешто чепкаат на телефоните :^)
    Не знам дали се чекираат или пишуваат семинарски, ама затоа први се за сликање кога ќе поминат дечките од каде вечер, за забава и сите останати сајтови од тој тип.
    А јас сиротата само една таква фотка имам, и тоа од пред неколку години од свирката на Бени. Заборавив и каде беше... Зимската Хавана ли? :?: Ма не е ни битно.
    Кога сме веќе кај сликите, деновиве открив дека со љубениов имаме добри фотки кои се бројат на прсти. На едната рака! За роденденот сакав да му порачам рубикова коцка со наши слики, а откако ми побараа да им ги испратам, јас низ албумите не можев да најдам неколку наши слики со достоен квалитет. За овие 6 ипол години, ние немаме 6 добри слики! Затоа, склучивме договор почесто да се сликаме.
    И пак како по навика одмавнуваме со рака кога ќе ни пријде дечкото со фотоапаратот и ќе не праша дали сакаме да не слика :wasntme:

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Ние не ги забораваме луѓето, само со текот на времето се учиме да живееме без нив и се привикнуваме на фактот дека веќе ги нема...

8. solnishko

solnishko Истакнат член

Преку глава ми е од женски што секој викенд трчаат по продавници очајно барајќи нов фустан за излегување бидејќи било срамота ист фустан да се носи 2 пати |( или пак во друштво истиот фустан ќе го видиш 5 различни викенда на 5 различни девојчиња :fubar: океј е да позајмиш, ама ова е претерано :x

Сега пак со почетокот на школската година, секојдневно ќе слушам муабети од типот види ја оваа ги носи истите панталони 2 дена по ред |( Па и со почетокот на новата сезона започнуваат и сликите на фб од целосно новата гардероба бидејќи таа од лани не е веќе во мода |( . Па преку недела нови гелни нокти :puke: Се направиле тетки на 16-17 години :fubar:

Не дека сум хејтер, но озбилно како може облеката и надворешниот изглед, упс заборавив и тоа колку испиле викендот да им е најважно во животот? :swear: |(

9. Agrona

Agrona Популарен член

СДК гледам сега на телевизија не е битно која телевизија ќе го давале филмот Rumor Has It... со Jennifer Aniston и преводот им беше на насловот на филмот "Се шушка" ТОП одлично БРАВО !!! Ама убаво го преведиле алал нека им е. :fubar: Зарем нема некој соодветен превод? На пример "Гласини има" или нешто слично. :?: |( :^)

Someonespecial and ariela09 like this.
  10. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

^ Гласини се шират би требало, ама не се писмени.

Друго нешто, луѓето сакаат само да им се упикуваш, да им се лигавиш, како да не се свесни кој ремет го јадат од нивните пријателчиња штом ќе се свртат. Како не бев и јас некое полтронче, само така се напредува.

Agrona likes this.
  11. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

искрено пред некое време помислив и јас на Miss.Ricci,cigarce,ines.h,zhap4e, Artemission,Phyramide,Ljubam, Julie77,La.Reina.Del.Sur, CIA,[/uнавистина помислив на овие девојки ....најинтересна ми беше Miss.Ricci :D кога стануваше збор за СП знаеше да напише не само ричи туку Miss.Ricci - :DJulie77со оние хороскопи и нумерологија....сите овие си имаа свои мани и доблести но како и да е мило ми :!: што не сум единствена што ми недостигаат на феминава...интересно навистина интересно беше со нив!Можеби пак ќе не дружат :?: којзнае....

Juicy likes this.
  12. Izaabella

Izaabella Популарен член

За нешто ќе мрднеш чекор понапред, а за друго ќе се вратиш и два-три чекора наназад.
    Зошто кога другите се среќни јас не сум, а кога јас сум, другите се тажни? Какво утнување на тајмингот..

Лош ден.

13. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Уморна сум како стар часовник.
    Како тмурново небо,како земјава очајна за дожд.
    Се навикнав да сум тивка, сама.
    Се навикнав на осаменост.
    Со секоја помината минута,туѓа сум сама на себе.

Велат се минува.

14. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Ииииииииииииииииииииии победивме :D
    Ептен ми е кеиф нешто денеска. И со кошаркава ми се направи кеиф, ем си се подновив (нови лакчиња де, ништо големо :D :D)
    Бидете ми поздравени и имајте најубав ден :inlove:

15. ohana

ohana Истакнат член

Конечно заврна! Го обожавам мирисот на дожд :inlove:.

16. tea4e

tea4e Популарен член

Како некои луѓе не можат да прифатат дека навистина згрешиле ?
    Се обидуваш да им кажеш дека згрешиле,им укажуваш каде е нивната грешка...не бе,тие не згрешиле ништо... |(
    Луѓе сме бе,сите грешиме.

17. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Сама сум ...
    ..потполно сама. ;(

18. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Со здравје да си ги носиш,ептен се убави :)

rici.aaaaa likes this.
  19. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Нескафе книга во раце и дожд - мирисот :inlove: нема ништо поубаво од ова [​IMG]

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Простувањето, не е лицемерност.
    Човек никогаш не треба да оди против себе си, но животот ќе го натера и на тоа, тогаш кога не ќе може работите да ги смени, кога не ќе може да ги направи такви какви што тој сака.Велат трпение - спасение, којзнае...

Thread Status:
Not open for further replies.