Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    И постојано се браниме од другите. Задскриваме непотребни нешта од луѓето кои не ни сакаат да ги знаат истите.
    Сте помислиле ли барем за секунда што плус ќе ви донесе некоја информација поврзана со љубовниот статус на некоја жена?! Што кај вас ќе смени тоа?! И зашто па да сакате да се мешате таму?!
    Замислете која убавина е да сте чисти пред самиот себе.

И што правиме со еколошкиот "криминал"? Селото и шумата крај Марков Манастир, сега чинам и шума во Кичево беше во слична ситуација. А пак незаконското сечење на шумски дрвја до каде стигна?

Или дали ја памтиме војната во Србија која беше пред само неколку години?! И зашто дозволивме да дојде до тоа кое беше и во нашето Скопје?

Гледајте злобата кај луѓето почнува од несомнено благата потреба да се има тоа кое го има оној другиот. Па таа потреба расте и ги совладува целосно и оп сега станува потреба за нешто поголемо. Ненаситно се трага кон освојување на туѓиот партнер, туѓата територија, туѓиот мир и убавина.

На SparkyAngel, richgirl998, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  2. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Ви кажав еднаш дека имам предрасуди за луѓе кои што го слушаат Балашевиќ? И за оние на кои Енрике им е неодолив? Е да го додадам и Саша Ковачевиќ овде, значи по лигави песни немам слушнато, па колку тинејџерки се палат на ова срање, чудо едно.
    Кога почнав да се докажам, Хари Потер, Господар на прстените, Децата шпиуни, Аватар, омилени филмови?
    Озбилно ?
    Ок. Сфаќам, различни луѓе, различни вкусови, ама сепак не ми е јасно. :?:

На hellowooorld му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Журка.
    Наеднаш настана тишина и се гаснат светлата.. околу 40 души наеднаш во еден глас ми ја пеат роденденската песна останав :o незнаев како да реагирам, очите ми светкаа од насобраните солзи.. ги дувнав свеќичките и замислив желба ако ми се оствари ќе ви ја кажам :lol:
    добив 40 искрени прегратки и бакнежи, 40 искрени желби за Среќен Роденден.
    Навистина бев изненадена, не го очекував ова... :wasntme:
    Чувството не се заборава, 24-от роденден ќе го паметам додека сум жива... :D
    Да не должам многу.. да ве почастам и вас како што е редот..

На Izaabella, Nana19, kate21 и 25 други им се допаѓа ова.
  4. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Утре ме очекува тежок ден.
    А проклетава инсомнија убива.
    Ми треба сон.
    Ми треба спокој.
    Ми треба барем малку надеж дека се` ќе биде во најдобар ред.
    Ми треба живот .

На richgirl998, Someonespecial, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  5. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Едноставно ја обожавам темава.

Се што сакам пишувам без разлика на тоа кој што ќе каже,како мисли за ова и слично. Пошто нели,ова не е мислење. Ова е дневникот мој кој секој го чита но никој незнае чиј е.

Пресреќна сум,повторно.
    Сакам чоколадо. Страшно сакам чоколадо. :|

На richgirl998, Someonespecial, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    Кој рано рани, две среќи граби.
    Ајде станав рано, повторувам цел материјал, испит денес!
    Чувството кога идеш на испит, и знаеш се'... Priceless! :rock:
    ПС. Не сонувам,реалност е :rofl:

Надвор времево е милина, да можам уште сеа би излегла по улициве, воздух да ме фати редно време е.
    Ве поздравувам јас, и добро ви утро, имајте убав ден :*
    Па држете ми среќа :tmi:

На Barbie20, Ema.Sk, Lepaaa и 7 други им се допаѓа ова.
  7. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Само што ми влезе во дуканот едно преслатко мало човече-детенце со свои цели- годинка и пол :inlove: , насмеано цело :) и ми вели те-те..... потоа му рекоа ајде запеј па тоа пее ња,ња па знае и да шиза....малецко лепотанче,толку слатко душиче,му велам кажи на тета како се викаш? а тоа вели иле,
    нешто покажуваше со рачињата,за на крај да ми подари бакнеж со рачето....О миличко ми го разубави денот...
    Срценце најубаво :*

На Lepaaa, richgirl998, senza.parole и 2 други им се допаѓа ова.
  8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Аааа ноктите :inlove: :inlove: :inlove:

9. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Тоа го можам јас и само ЈАС. Па како бре девојче можеш да се прејадеш сладолед цело кило да изедеш во еден здив м? :^) Браво за мене. И сега што? Многу јасно крајниците ме болат и грлото. Е убаво. Уште тоа ми фали да настинам сега пред подготовките за свадба. Ах бре стрвле едно с с с.....

На Espadrila и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Обично не поденесувам турско кафе, ама ми дава толку енергија што мислам дека можам се да направам.

И како брзо ми помина цела година, еве сега ми текнува на лани овој период, Август. Како вчера да беше. Ах, време зошто толку брзо минуваш. Но имам приметено дека Август ми е малер месец, нешто лошо секогаш мора да се случи, не мислам баш буквално лошо, ама малер е.

Јас си ја сакам најмногу пролетта и есента, штета што кај нас некако и ги нема баш. Копнеам за дожд, за есенски лисја...

Ве поздравувам сите вас, гледам дека форумот се наполнил со многу нови ликови.

На LilBaby, richgirl998, senza.parole и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.627
    Допаѓања:
    43.254
    А јас пак имам предрасуди кон луѓето кои имаат предрасуди кон луѓето што го слушаат Балашевиќ.
    И да го обожавам Хари Потер, онака како дете го обожавам, со радост.

Него нешто деновиве измрзнувам на спиење, дали тоа мириса на есен :?:
    Јас ја сакам есента, уствари јас ја обожавам есента, таа топлина во комбинација со ладен дожд, есенски, онаков што цело време го очекуваш, а никогаш не носиш чадор, оти нели до вчера беше лето и тогаш ќе те запљуска, туку така.
    А и мене почеток на годината секогаш ми е во есен, тогаш вртам нов лист и се почнува одново.
    Неделава љубовта има роденден, уште една година помината со мене, уште една од многуте, се надевам.

Денес имам желба за некој специјален доручек, онака декориран...во последно време многу често имам такви желби и ако продолжам да си ги исполнувам, џабе ќе ми е вежбањето цело лето.

А кога сум сама дома, јас обожавам да си се шетам по гаќа, кога ќе живеам некад сама, ќе имам гаќи за по дома, буквално.А и да живеам со него, ќе му се шетам по гаќа, додека му готвам нешто, или додека бришам прашна на телевизор, онака предизвикувачки, за да не заборави некогаш што има дома.Е така.

Поздрав за оние без предрасуди
    http://www.youtube.com/watch?v=Wa67IYS3-Ks

На Neytiri, bittersweet, Tiki-lolipop и 11 други им се допаѓа ова.
  12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.318
    Значи преку глава ми е од тоа лигавење и објавување на секои 5 мин нова фотографија на фб.Една од моја генерација пред 2 месеци(нема ни 2)објавуваше дека е во врска со еден отишла во Берово и оп одма нов :fubar: :fubar: И уште објавила како се муваат ало луѓе фб не е место каде што треба сите интимни работи да ги прикажете.Една била на X Factor и одма објавила слика и земав се изнервирав и двата фб ги деактивирав нејкам да ги видам а поготово сега за роденден кога ќе ми честитаат и тоа лажно со тие лигавења среќен роденден срцко се најубаво во животот и да си најдеш дечко :o Ти ма нормална си :^)
    Стварно им се чудам ама 2-3 дена сум без фб абе рај 8) И не планирам да го активирам фб-то :lol: :!:
    Е си олеснив на душата :whew:

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Да, се согласувам дека ова со предрасуите не е баш во ред, секој со свој вкус.

Ама ова ме потсети на тоа колку не можам да имам високо мислење за луѓе што подалеку од турбофолк не виделе, и за кои единствени серии кои постојат се турските, и филмовите според кнгиите на Спаркс им се поим за филм. Мислам, секој со свој вкус, ама понекогаш ја имам таа навика да оценувам луѓе според нивниот вкус за работи како тие.

И дефинитивно имам предрасуди за особи што се прчат со купачи со реси :D :D :D.

На Neytiri, bittersweet, COollLady и 4 други им се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кога минатото и сегашноста ке ги доживее една личност во различни периоди од нејзиниот живот и преостануваат две опции жолто комбе или Бутел :D
    е ова да го постирам на ф.б. познавајки ги лугево за луда ке ме прогласат :lol:

15. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    253
    Колку е само точно. :wasntme:

На Gordana10, richgirl998, vinozito1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.942
    Допаѓања:
    3.919
    Нажалост денеска ако немаш пари немаш ни здравје, ако се разболи човек недај боже и ако нема пари, нема ни да се лечи , нема ни лекови да купи :worried: а и оние со пари може да си го одржуваат здравјето, витамини , не знам ова она купуваат, а се тоа е скапо, ај купи го ако немаш пари :tmi:

На jjoovvaannaa и Dobie им се допаѓа ова.
  17. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Не ми се верува дека летото е веќе при крај, дека останаа уште неколку дена од август.Како и да е, секогаш се радувам на почетокот.И да само мене може да ми се случи да се разболам последната недела од распустот.Температура, кашлање два дена од кревет неможам да станам. :(

18. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    :( Не ми се верува дека ова е последната недела од распустов ;(

На LittlePinky и Someonespecial им се допаѓа ова.
  19. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    леле колку убаво доаѓа есен доаѓа есен,тетратки моливи хехехех :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: (не сум салам :!: )

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Eте го еден е саатот јас уште кафе не сум пиена. Добро издржав. Koj e за виртуелно кафе-пиење, нека се придружи (знам ричи е секогаш за).

На ozbilnazena, Espadrila, Ketrin.Moon и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.