Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    ^ Овој пат и јас сум за кафе.. ајде јас частам :D
    :coffee: :coffee: :coffee:

На srcekrsacka и tessie им се допаѓа ова.
  2. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... лично не можам да дочекам да си замине летото.
    Не сум обожавател на суво и жешко време и чувството како да си мастика на врел асфалт.
    Отворени прсти, кратки фустанчиња и маички на прерамки не ми делуваат лесно и ослободувачки додека се вариш како во котел и од секоја пора ти се ослободува течност.
    Расшлакана шминка, неможност да се прошеташ во кое било време, комарци, инсекти, клима уреди кои шибаат, нервозни луѓе и многу запотени мишки.
    Ајде лето оди си веќе, аман.

Убавината на летото е само додека си на одмор. Не го гледам убавото сокриена во мрачна соба со спуштени ролетни, тон мраз и ладна вода, и енормна сметка за струја, courtesy на климатизерот.
    И радости - леле, лето ми е. |( Леле браво, да не се акаш некаде случајно преку ден?

Јас сум за мантилчиња, ладно ветре, она кое задолжително бара фротирка за покривање.
    Печени костени и златни лисја кои крцкаат. Мирис на ајвар и смирени, насмеани лица кога аурата не им е како под дејство на бесни хормони. :D

На sanja.burgundy, Hipster, Unica и 40 други им се допаѓа ова.
  4. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    листам по форум и читам труднички муабети, :!: ми се пристори дека сум кај брак а читам трудничкаси велам нееееее пак ли [​IMG] [​IMG] мислам дека веке некој вид на [​IMG][​IMG]добив од феминкава :tmi: ...си велам аман бе ричи.ааааа труднички муабети биле....ми дојде душава на место [​IMG]

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ^^Ама секое годишно време си има свои убавини :sun:

Во Бт па и на жешкото беше убаво :) Пошто не е таков тежок воздухот,како под пареа да си,а и навечер заладува и се диши. Мене летото ми е супер,нека потрае уште малце :)))

На Adi888, Ketrin.Moon, rici.aaaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Thank you elevators for bringing me up when i was down, really thank you :3

На Agawa и ohana им се допаѓа ова.
  7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.225
    Допаѓања:
    140.052
    Никогаш не сум ја сакала последната недела од август.
    Ме потсетува дека доаѓа понеубавата половина од годината.

Ќе почне септември, деца на училиште, пишување домашни, хаос на работа, деновите ќе стануваат се пократки и пократки, сметките за струја се повисоки и додека се свртиш, дошла нова година, околу која ќе се изнатрошиш како да ти е последен ден на земјата. По нова година е слично, само времето поминува многу поспоро, тоа е за мене најдепресивниот период, кој трае некаде до март.

Сакам да заспијам, и да се разбудам во март.

И сакам да кажам дека сакам моите да си дојдат.
    Оваа година од јануари до сега биле само 5 недели дома, многу ми фалат! А како што стојат работите, ќе почекам уште еден месец да ги видам. Прво кај брат ми на гости 5 месеци, па во викендица 3 месеци, барем да им го издадев станот, џабе празен седи :D Ама заслужиле, пензионери се, ако не се изнашетаат додека се уште здравјето добро ги служи, тогаш кога ќе шетаат?

И јас да сум на нивно место не би се вратила. Мир, тишина, сонце, борови сенки и мирис на сол. Би се преселила таму, само да најдам некоја работа која ќе можам во лето од таму да ја работам :D

На Lilit, Barbie20, imelda и 14 други им се допаѓа ова.
  8. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    И денеска се разбудив среќна. Не знам што ми се случува последниве неколку дена, без причина се смеам, среќна сум. Можеби е до тоа што уште една недела и почнува школската година. Неможам да дочекам! Додуша не ми фали учењето, туку дружбата со другарки и другари.. :)

На richgirl998 и Dark-Lady им се допаѓа ова.
  9. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Да можам сите машки у Скопјево, јас ќе ги облечам како што треба! Сите веќе нешто ја пазат модата дури повеќе и од нас. Па коа ќе ми се облечат со тесни маички и панталончиња ко некое женче, бре бре, што стана со машкиве, скоро сите феминизирани.

На Divinebutterfly, lana.del-rey, Lepaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    а модата со гердани околу вратот упс пардон ланци-копи пејс и од женскиор род и од Американците

требаше да почнам да ги пијам-сум ги имала дома а не сум знаела
    Дијазепам од 2 мг
    Депрозел од 20 мг-половина-10 мг
    за депрозелот и кажав и на неврологот така да ако не дај боже се зголеми дозата, ке ја известам веднаш :!:
    ке ги пијам 7 дена па ке си закажам разговор кај психијатарот и баш пред малку го читав упатството може да се зголеми нагонот за самоубиство-не дека вака не ме прифакаат бубачките понекогаш :wasntme: на лекот му е потребно време да делува а тоа дека ке бидам поотворена и комуникативна-ке видиме. Се надевам дека ке ми помогне терапијава и ке дадам се од себе да прикријам во случај да има несакани дејства да не се познава дека пијам анти депресиви & седативи

На hellowooorld му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    866
    Допаѓања:
    10.091
    Заврши турболенцијата!
    Ми фали,ми фалат сите луѓе што ги запознав последниве 2 месеца.
    Ми недостигаат,прекрасен напорен период,не е битно важно имаше премногу смешки.
    Се надевам ќе има и следна прилика.
    Тажна премногу :(
    Ќе се опоравам ли кој знае?

На lana.del-rey, Gordana10, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  12. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Ќе си умрам јас од Септември, Втора година Економско секој ден со по 7 часа. :@ :punch: :envy:
    Убаво ми беше Прва година два пати во неделата само 7 часа, два пати во неделата 6 часа и во Петок 5 часа :rofl: , ќе ми фали распоредот на часови од Прва година :(

На ohana, lana.del-rey и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  13. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Помина летото, помина одморот време е да го средам телото малце. Во смисла потстрижување, депилација ти реков, ми рече :rofl: Искрено ме мрзи и да живеам :?: Секој ден си велам време е да се средам и сеуште немам почнато со ништо. Сериозно не треба ова да го правам. Ова лето мрзливка станав. Но, ќе се среди и тоа за брзо :rofl: Утре дефинитивно почнувам со мала измена на телото. Да си купам маска за лице, знаете кожата да ми биде поубава оти многу време поминав во солта, па мора малце да ми е свежа. Ноктите да ги пораснам. Денес си купив памук, па конечно лакот ќе го извадам и можеби нов ќе ставам, а можеби и не :D Потоа рацете, нозете, стомак и интимата да ги издепилирам. Веѓите, надусници да си средам. Прилично многу работи имам за правење |(

Сепак не ќе биде лошо попладне да одам до библиотеката и да си земам една добра книга :?:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. EloveB

EloveB Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    21
    Држете ми среќа се решив утре одам на забар.Ако останам жива сите ве частам,чесен збор.
    Ако ми ги направат забите и нема проблем 5 години секој ден во црква ке одам и ке станам најхуманото девојче.Само да останам жива и да ми ги направат забите.

На LittlePinky, lana.del-rey и richgirl998 им се допаѓа ова.
  15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Од тој што ќе се одлучи да ме земе :D ако има некој таков :lol: нема да барам многу.. само меден месец во Канада - Торонто :wasntme: не за друго да ми ја исполни животната желба да ги посетам местава :angel:
    Aко има некој таков слободно нека се јави :D

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ти држиме срека :* :hug:

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Баш ме иритира коа ќе ми стигне ЛП и отварам шо да видам - пораката била избришана од авторот пред да биде прочитана. |( Е тоа дојдов да го кажам.

На Someonespecial, Ketrin.Moon, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    :D Да не е некоја нова членка во прашање? Мене еднаш така ми се деси, знаеш си мислам ова фб е, па кога еднаш ќе кликнеш „испрати“ моеш и да ја бришеш и шо сакаш да и` праиш на пораката. :D А може и по грешка, сакала на друг да ја испрати...

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Е не знам дали е нова, ама знам дека ја лично и персонално и пратив ЛП да прашам што сакал да каже авторот :rofl: членке ако читаш пиши ЛП да можам мирно да спијам вечер да не ме копка :lol: :P :rofl:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Жени - Долга коса, краток ум!

На LittlePinky и vitomir им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.