Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Ова топло-ладно однесување станува ИН во последно време или мене така ми изгледа? :?: По ѓаволите со вакви луѓе.

На SnowWhite8, Neytiri и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  2. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Мислам дека одсега почесто ќе пишувам во темава , затоа што имам потреба да се искажам некому почесто во денот, сакајте читајтете ме сакајте не ваше си е , нема ништо корисно од мислења на 15 годишна во СДК (но нема да бидат детски тоа знам затоа што нели де созреана сум 8) ) како и да е ... зборот ми беше за денеска еве вака....

Незнам кој ѓавол ме натера на мојот профил да барам на ѕидот една стара слика ми притреба за нешто и одам надоле и веќе почнаа статусите што сум ги пишувала минатите години. И оде типката колку надоле и ајде 2012 и така и така , истите личности лајкови ово оно , 2011 не сум била мн активна па и немаше нешто зачудувачно и само 2010 статус до статус и она се некои глупи безвезални амааа сум се скинала од смеење дома стомакот мислам сеуште ме боли. Дури и ги запомнив најлегендарните :D

-Сум пишала вака : Сите мои пријатели кои играте фармбајл да ми тратете секундарно штрафцигери за да си доградам една дрвена куќичка на играта :rofl: ахаххахахахаххаха коа специјалка сум била е ми се верува.

-Потоа имаше една апликација памтам што ќе ти каже Шехерезада и читам: Шехерезада ти вели веднаш да си фатиш дечко. И мене колку ми бил умот 5то одделение сум пишала Шехерезадо , специјалко една ти ли ќе ми кажуваш кога јас дечко да си фатам :rofl: :rofl: :rofl: ауфффф неможам крај ми е . ВРВ !

Имајте добра ноќ сите јас пак ќе ти останам трета смена :* :hug:

На Ketrin.Moon, Someonespecial, leighton23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Свит is baaaaaaaaaaaaaack.

Шо има ново,која е трудна сеа? :geek:

На Hipster, Ketrin.Moon, gothchick и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Па истите :D Само Битерсвит ја чекаме да не израдува наскоро :D А ти како си?

5. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Ту,ја мислев ќе добијам листа од 30,40 души :lol:

Супер сум,убаво патував,убаво си поминав,благодарам на прашање. :)

(Извинете за оф.)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Незнам,можда има некоја новопријавена во тие теми :lol:
    А иначе повеќето се спремаат за на училиште или учат за испити :) А некои на одмор хехе :)
    Јас си се радувам со кучево,а ти супер штом убаво си поминала :D

7. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Некогаш не те сака Господ или намерно те остава за да се мачиш.

8. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    И јас несакам на факултет. Страшно е прва година?

9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    ЈЕ ЈЕ ЈЕ ЈЕ ЛИБЕТО МИ ДОЈДЕ СРЕЌНА СУМММ.Си дојде баш кога највеке ми треба, да ми помогне да го поминам овој болен период.Благодарејки на Вербата во Бога вербата во самата себе, Помошта од вас драги фемнки и останатото е во рацете на докторите се надевам се ке биде во ред.Држете ми среќа утре за мене колку среќен толку и болен момент е.Но незнам дали да кажам за жал или благодарејки на премногуте болни моменти особено целата оваа година со бура од болки јас станав МНОГУ СИЛНА ЛИЧНОСТ и се гордеам со тоа.Поминав многу битки и падови.Можеби ја изгубив битката на неколку моемнти со самата себе да се борам НО НЕ ЈА ИЗБУБИВ БИТКАТА СО ЖИВОТОТ.Да не ги заборавам моите родители кои и душата ја даваат за да ми помогнат и ДЕЧКОМИ е тука кој секој момент е до мене кога ми треба.Можеби затоа што ве имам вас и толкуте добри луѓе околе мене се чувствувам храбра и успешна.Благодарам од срце ве сакаммммм ситееееее :inlove: :inlove: :inlove:

На Ketrin.Moon, Someonespecial, Agawa и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Не заспав воопшто.
    Само зјапав во белиот таван над главата.
    Така е кога сите ќе си заминат.
    Тогаш настапува тишината.
    А проклетата беше толку гласна.
    За момент ме сепна.
    Ме врати таму каде што застанав.
    Беше толку темно и страшно.
    И покрај се`...стравот не исчезна.

На danniela5 и NoellePage им се допаѓа ова.
  11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Внука ми пред некое време ми кажуваше колку си ја сакала Хана Монтана. Како да и ги скршам детските фантазии кога и го гледам настапот на ВМА.
    Се надевам тато и мама перманентно ќе и забранат да има понови спомени, оти ќе се истрауматизира детето. :worried:ilent:

На Ketrin.Moon, Someonespecial, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  12. peterpan30

peterpan30 Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    6
    сакам да кажам но неможам речам е темава хехе :)

13. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    866
    Допаѓања:
    10.096
    Најискрно ич не се сакам кога се чуствувам како сентименталана дрсла!
    Не е дека се правам кој знае што,ама не го сакам тоа чуство ич од ич :D
    Не ми иде бре и не ми држе.Пуфла сум знам!Мирна душа сум кога се понашам платонско,барем знам дека сум на чисто,а не овака сега да паѓам у депресии.
    Ај ќе ми помине,врмето лечи се.
    Враќање на старите рутини јееее :(
    Предлог за некое филмче или серија?Не сум во тек,излезена од колосек :D Пуцајте!

На Ketrin.Moon, Someonespecial, Sara123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. peterpan30

peterpan30 Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    6
    еве еден предлог ако сакаш старо филмче но многу добра порака се надевам дека го немаш но и да го имаш гледано пак зирни го најди се :)
    http://www.imdb.com/title/tt0457430/

На Antoninaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Зошто на форумов се регистрираат луѓе кои се дојдени само глупости да тресат? Зошто? Не гледам таква цел и потреба за непотребни мислења во озбилна тема.

Во темата "Вашата прва менструација" мислење: "Уште не ми дошло."

Смајли шо се крсти со лева рака.

На Ketrin.Moon, Barbie20, richgirl998 и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Лани ова време срцето ќе ми испукаше од грижи.
    Се сеќавам на сите детали од неговото заминување, гушкањето пред аеродром, стисокот на раката, мојата дума дали сето тоа ќе издржи и прерасне во голема и стабилна Љубов, или е само уште едно во низата разочарувања за кои ќе треба (да, да треба!) да пишувам.
    Еве, година потоа, ние сме заедно, а тој повторно ќе треба да оди. За помалку, но и тоа ми е повеќе. Ко Пенелопа, веќе ја научив улогата, и голтам кнедли дека или кармата е кучка, или сум родена за да бидам Дом.
    И да ми се враќаш.

Многу емоции. Сега и повеќе од она, обичното клише. Со искуство но и допир на чудо. Сакам да успееме, драги мој. Сакам да сме Ние. Да е, просто и обично, ко гратис чашка за сладолед ако купиш три кутии... Да се следиме во инспирацијата, во она што сме Ние, но и индивидуално.
    Не знам. Истурам мисли на хартија, а и тука. Сезона на дожд, ајвар и наострени моливчиња. Вчера ми донесе мачак што го следел од Универзална до дома. Го нахранивме, го крстивме Жучко. Едно мутаво маченце, скоро бебе, што уживаше да го бањкаме со влажни марамици.
    Ќе поставев многу прашања на животот, но замолкнувам кога сфаќам дека самиот тој е авантура. Еве, ноември ќе треба на половина пат да се сретнеме. Нова Година да ја пречекаме повторно заедно завиткани во ќебе, јадејќи нарачана пица и млако варено вино.
    Љубов која се случува за да те искушува, е можеби најтешката форма, а не можам да претпоставам што допрва ќе ми донесе.
    Пеперутки во тегла, или симфонија од шумски мириси?
    Којзнае.

На работа се вратив ко полууспана. Се смеевме со колегиве дека ти требаат барем уште сто саати да се стабилизираш и да ти текне на сите пасворди, временски рамки и обврски. Човекот, мора да има некоја дисциплина, инаку би сонувал постојано и би ја изгубил смислата за реалноста. Стануваш рационален кога ти требаат средства за живот. Кога ти треба стабилност и план. А можеби е само преосознавање на свеста и приоритетите. На 26 што може човек да си посака?
    Здрав ум и чисто срце, и мнооогу сила за нови победи и порази. Инаку би бил заслепен, излажан сам од себеси.
    А денов, ќе донесе или мокри пеперутки или паднат истопен сладолед на улица.
    Само сакам да се љубиме, колку и да е светот луд!

На L-enna, sanja.burgundy, Neytiri и 14 други им се допаѓа ова.
  17. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Ми треба одмор,сон. |-)

Дојдоа денови за и јас да одморам малку од напорна физичка работа,
    затоа сега ми следи пак психичка. |(

Имам испити,после тоа почнуваме редовно на факултет и никако нема одмор
    и спиење до доцна за мене.

Ах,судбино клета. :|

На anichka94 и Sara123 им се допаѓа ова.
  18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Мозочето ме зафркава ми вика сношти ееееј се сеќаваш на тој за кого не треба ништо да чувствуваш и да не мислиш на него... ееее ќе мислиш на него и ќе си евоцираш спомени... Ииии не му е доволно само така што ме мачи и на срцето му вика демек за онака јак ефект да има да ми чука побрзо... F*** you brain, just **** you... Секогаш па вака ми правиш, а тоа пријателчето сместено во градниот кош... абе ќе го откорнам дека ти дава поддршка... ееее мразам кога против мене работите 3та смена. :(

За 5 дена испит имам, исто како да немам... :tmi: нешто повторив, нешто не... ама ќе биде... ми се смачии мене... Не ми се зборува веќе за тие испитите од прва година...

Ме изненади времето утрово... Си сакам дожд, а тоа спремно да истури. Барем времето знае да ме смири, за разлика од моите ограни ехм, ехм |(

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Америка ис уандрфул!

Сонував како искочена на балкон пред мојот стан, го очекувам возот за Америка :D. Дечко ми ми викал нешто како: и не заборавај, кога ќе ни вртиш навака најпрво ќе ставиш Abcd - a доколку не го прифаќа d ќе ставиш ,,.
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Ми рекол и нешто како: ако сакаш изневери ме бе, ама кога ќе си дојдеш ќе видиме. :rofl:

Лудости сум! Почнав да си сонувам далечни земји.

Свежо е, јас сеуште се надевам на љубовен одмор-кој патем го немав ова лето, а љубовта треба да иде во банка.

Уште еден ден!

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Кога се разбудив беше облачно.Не помина ниту половина час и сонцето пекна. Дај барем издржи да поминат три часа!

Вчера онака случајно ти пишав,сакајки да ти помогнам,да те утешам. Но на крајот од денот излезе да ме поканиш на кафе.Прифатив,да. На некои моменти си велам зошто,на некои супер се чувствувам!
    Се нервирам многу пошто имам многу за пишување во СДК и кога ке ги ставам прстите на тестатура и се се закочува.Е аман !

И ти Џејдо не ми го кради телефонот на сон.Од памет ме извади,незнаев што да му кажам на татко ми кај ми е телефонот.А ти драг докторче не ми се прај некој фраер и дојди на мојата маса!Сонови и се е можно...

Како и да е ајде временце издржи,издржи ке ти купам сладолед ако бидеш мирно наредните неколку часа.

Имајте убав ден феминки! :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.