Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Те сакаВ скоро една година и не забележуваше ништо и баш сега кога точно пред еден ден одлучив да не се замарам, тебе ти текнува да ми пишеш како сме имале шанса и дека сакаш врска.
    Браво за тебе.

Катерини, Егејска Македонија, мaaаало местенце Олимпик Бич. Ја предремав ноќта и сега се дрогирам со мирис на свежо печен леб и крофни. И успат пробувам да бидам на диета, да... Ништо од тоа, очигледно. Само нека биде 6 часот и одма се симнувам да се најадам како човек. И не сакам да се вратам од тука. Тука морето е чисто, кристално, мирно, сонцето жешко и мириса на лето. А за неколку дена се враќам во клупите.. Тивка смрт, да..
    Под дејство сум на опивачки мириси и чатови со посебни личности.. Се смеам како мало дете кога ке види чоколадо и не знам што ми е.. Не ми замерајте кога ке ве заболат очите од што сте прочитале, морав да си ја олеснам души4ката.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    СДК ДОБРО УТРО И СРЕЌЕН ДЕН НА СИТЕ
    Иначе само шо стигнав дома срцето во петици ми беше дали ке се сретнеме со таткоми на врата тој за на работа а јас од излегување се врачам во 6 саатот хаха Само 10 минути ме делеа од она скандалозното
    АЈДЕ НАНА КАЖИ КАТЕ БЕШЕ ДО 6 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    А ЈАС КАО И УВЕК КАО ТЕ ЌЕ КУТАМ И СЕ ПРААМ ДЕКА СЛУШАМ А ОБРАЗИТЕ КЕ МИ ПУКНАТ ОД НЕРВОЗА АМА АЈДЕ ДОБРО БЕШЕ УСПЕШНА ОПЕРАЦИА ЗА ЦЕЛИ 10 МИН ГО ПРЕСТИГНАВ ХХ ДУША МИЛА РИЗИК ЈАК И ДА ПОГИНЕМЕ КОЛКУ МОЖЕ КЕ СЕ СПАСЕМЕ

.........

ИНАЧЕ АДРЕНАЛИНОТ Е 100КА ДА СИ ИДЕШ НАКАЈ ДОМА И СЕКОЈ МОМЕНТ ДА ОЧЕКУВАШ ДА ИЗЛЕЗЕ ТАТИЧКО ПРЕД ТЕБЕ И ДА ПРАША КАДЕ БЕШЕ ДО СЕГА ??
    АМА НЕ ВИ ТРЕБА ВАКОВ АДРЕНАЛИН :rofl:

3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сдк вчера Диги застана на нозе, се нашминка излезе си се поднови , некој и го скрши ретровизорот (м*тер мѕ е*ам) и вечерта фино лепо си отиде на психолог. Сега се привземува од шокот дека била на раб на нервен слом и почнува се од почеток.

На WarriorAngel, Barbie20, Sweetheart87 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Најпрво да ви посакам Добро утро и имајте убав ден феминки!
    Инаку јас денес решив да им простам на сите... :lol: не затоа што заслужиле тоа,туку едноставно....ми е потребен МИР!!!

На imelda, vinozito1, DigY и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    После лошо проспиена ноќи еден кошмар успеав да станам навреме и започнав со вообичаените обврски.
    Во душава ме јади некое црвче и си се борам јас со него кога ОП некој ме погоди в срце со муабетот.И ај издржи да те видам мамита!
    Боже мили дај ми сили и малку спокој

6. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    СДК и мене ми се посреќи да се вработам и земам по некој свој денар. :)

Не дека е некоја посебна работа,во продавница ама барем нема да се молкнам дома за пари за излегување или да се подновам нешто. Се надевам ќе тргне,но единствено нешто што сега ме мачи е факултетот. :|

Незнам дали да го префрлам вондреден или пак да се пријавам како со 8 одд. и да си го продолжам редовен. :?:

На vinozito1, karenin и DigY им се допаѓа ова.
  7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сдк префрли се вонреден тогаш 60% од материјалот учиш ;)

На tessie и Christina.A им се допаѓа ова.
  8. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Тука сме, тука :) .
    За родителот секоја вест е убава, но мама се радува оти не погрешила. Затоа и цело време си го викаше ангел.
    Да, да, го видовме. Видовме едно мало маженце :angel: . Воопшто не срамежливо да се покаже што е. Се гледаше од авион :$ .
    Го немаше извесно време да мрдне, ама еве го и тоа се радува. Додека ги пишувам овие редови и тој потврдува во стомачево.

п.с. До Теси
    Како беше вицот, дали ќе бидеш тетка или тетин, така нешто.
    Тетка со сигурност, ама тетин не ми се верува дека сакаш :D .
    Мала шала мила.

На sweet-star, Lepaaa, ludoto19 и 46 други им се допаѓа ова.
  9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Хах мила, ме насмеа четврточки. :hug:

Ве гушкам тебе и малото ангелче што е на пат и само убавини да слушам (читам де) од вас.

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Честитки битерсвеет !
    Да е живо и здраво , мислам дека сите го очекувавме братот на нудистот :D
    А и Константин најубаво машко име , си го имам резервирано за мое идно синче :D

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    2.449
    Хххх ова со студентскиве домови е тортура, не можев да спијам, сега не можам да станам од компјутер за да јадам и да учам. Си го губам времето напразно. Незнам како, но треба да си го сменат начинот на давање на легло затоа што секоја година губиме живци.
    Можеби подобро би било кога еднаш ќе те примат во прва година, секоја година да доставуваш документи како за стипендијата дека си редовен студент и дека си ги положил испитите, да видат дали си плаќал редовно и дали си правел проблеми и ако ги исполнуваш условите да си го задржиш леглото... Вака секоја година не знаеш на што си, стварно многу ми е тешко...

12. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Абе нервозиии вчера невидени...им се обраќаш на 500 луѓе да ти помогнат околу компјутерски дефект,кај кнап ми е со дипломска,сите ме откачија,кој имал обврски кој демек не се разбирал...е кај не се разбирате пола сте на тие факултети за информатика финки-минки....Невр мајнд!
    Се заинатив абе си реков сама ќе го направам,не ве молам па мајка јана да е! Еве сум сеа окезена од едно уво до друго со направен компјутер ОЛ БАЈ МАЈСЕЛФ!!!! Ин јор фејс бичез! :rofl: :rofl: :D и да ми се повраќа од вакви пријатели... :puke:

На Biggie, WarriorAngel, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  13. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    420
    Допаѓања:
    3.339
    We all feel a little fucked up sometimes.

На Trnche, Claire, richgirl998 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Никогаш,ама баш никогаш не мислев дека некој ќе ми каже дека омилена песна од Металика му e Welcome to the jungle.
    Епа ете,и тоа го доживеав.

Бре,бре...

На WarriorAngel, SparkyAngel, Anonymous996 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Еј каков МИР бре!!! :fubar: ме збудалеа, толку многу што се изнервирав дури солзи ми дојдоа во очи,потоа си велам... ајде собери се rici.aaaaa,не вредат.
    Никако да се наместат коцките,секогаш понешто фали....па нека фали нема живци да кинам за глупаци и лудаци....доста одеф по кеив, :!: на кој не му се допаѓа нека се жали...јас ке си терам по свое и точка ;)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Еден куп работи кои предизвикуваат ОГРОМНО задоволство не се купуваат со пари!
    На пример мазење и играње со домашниот миленик! :)
    Само што ќе ја допрам мојата мачка, добивам ОГРОМНИ количини позитивна енергија.
    Чувство, посебно и единствено! СКАПОЦЕНО!

На Sexybaby86, senza.parole, Yowannty и 8 други им се допаѓа ова.
  17. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    СДК дека наскоро ќе имам куче и сум пресреќна :rofl: :inlove:

На WarriorAngel, dream.queen, senza.parole и 7 други им се допаѓа ова.
  18. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Чуден е животот. Времето лета. Не ми се верува дека поминаа четири месеци. На денешен ден пред точно четири месеци за мене беше многу убав ден. За жал сето тоа останува таму каде што е. Животот продолжува :D

На Anonymous996 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Е незнам дали има човек што повеќе им верува на рекламите од мајка ми. Боже мили, ќе ме пукне, ама вика на телевизија кажаа, така е. Викам абе рекламираат само, повеќе и лажат. А она, е како ќе лажат, не може да лажат. Конкретно за дормео. Вика абе види луѓе што купиле зборуваат од искуство :@

20. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Бев на фризер и се изнагледав фризури кои ме збунија. :wasntme:
    Машки со долги коси и девојчиња кои си ја бричат главата. :o Е не ми е јасно зошто?

Ај мода било...

На Monna.Monna, dream.queen и teddybear им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.