Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк дека денес ми се јавија за прво интервју за работа :) баш се расположив покрај денешниов ужасен ден. wish me luck!

На Hipster, Buttterfly, Espadrila и 18 други им се допаѓа ова.
  2. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Аххх веќе со овие пари... без нив си ништо и ке седиш по паркчиња од клупа на клупа затоа што немаш пари,ама не се ни седи секој ден во паркчиња,сакаш и едно кафе како човек да испиеш,да отидеш до кино,до ресторанче... ;( ми се смачи сите мои пари да ги давам,да барам од моите дома секој ден за да дадам затоа што некој е вработен а никогаш нема а морам да дадам! .. ништо не останува за мене.. ;( па не сум ни јас вработена,уште сум ученик..

На WarriorAngel, dream.queen и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  3. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Joelle со лесно интервјуто ;) оди со позитивна мисла.
    На студент, рибар и човек што оди на интервју за работа не му се викало со среќа :lol:

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Makide

Makide Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    325
    Се чувствувам како да не постојат зборови со кои ќе опишам како се чувствувам, зошто ниту еден збор не ја опишува во вистинска смисла и целосно како што навистина се чувствувам. Некои постапки ме прават да се чувствувам невредена, а од друга страна тука е мојата чесност која не ми дозволува да ја преминам границата и да си ја повредам личноста и егото на чесно девојче. Светов расте и се создава на толку големи лаги и превари, но за мене е многу вредна чесноста затоа и ќе останам тука каде што сум нема ниту чекор да се мрднам напред.
    Понекогаш колку и да се трудиш да се докажеш себеси не вреди, зошто веќе од преходно тоа е очекувано од тебе да превземаш се повеќе и повеќе и потешки и потешки обврски, но за тоа ниту едно браво не ти кажуваат, а пак за награда не станува збор, наградите се возвишени дела но не и за нас обичните потчинети смртници па кога е така која е нашата вредност, имаме ли воопшто вредност, НЕЗНАМ неможам ниту да одговорам на ова прашање, освен да кажам животот што ни е даден нема вредност а колку ние ќе го вреднуваме зависи од нас самите, ние избираме сами , нашата волја е слободна да бира и избира, па секој што ќе си посееме тоа ќе си жнееме.

На vinozito1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Ајде некако би ги разбрала децата што на кока кола шишињата ги бараат своите имиња, ама неможам да разберам како на девојка од 35год и нејзинот дечко им се претуруваше по фриждерот барајќи си ги имињата |( ус пат муабетејќи си меѓу себе Злато ќе ги сменеме шишенцата и... и ќе си ги напикате таму кај што не треба.. е Бог да чува |(

Завршив работа во Ск и денес почнувам од ново :D ја запознав и Кетрин го измеривме Скопје барајќи продавница на погрешно место :D сепак на крај се снајдовме :lol: и зедовме се што треба.. Кетринке фала на помошта :*.

Сега планирам да одморам со едно ладно кафе а подоцна се фрлам на работа :)

Имајте убав ден и уште поубава ноќ ;).

На Monna.Monna, WarriorAngel, dream.queen и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Што ли ќе се десеше да имаше опција „Ми се допаѓа“ на сопственото мислење. :x

7. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Едноставно ги обожавам старите институции. Железничка,возовите и оние стари непроменети места од минатото. Не го сакам ова време. Го сакам минатото. Повеќе среќа гледам и едноставно ме прави посмирена и попримерна. Ме враќа на времето на писмата и поезијата. Времето на војската и недостигањата. Времето на 80тите или 70тите. Го сакам мирисот на старо,мирно и чисто.

Иако бев преморена од напорниот ден во Скопје за запишувањето на факултет,иако беше страшно жешко и сонцето печеше,јас уживав на старите неудобни седишта во стариот непроменет воз.

Само јас ли?

На Someonespecial, WarriorAngel, dream.queen и 6 други им се допаѓа ова.
  8. mjauculence

mjauculence Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    104
    Со лесно и со убаво нека ти е :*

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  9. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Љубов,чоколадо,дожд..љубов,чоколадо...дожд. И одново и одново..

10. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Многу ми е среќен денов, нешто убаво ќе се случи :D

11. SEKERLEMA

SEKERLEMA Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    408
    Добиваш многу кога ќе прифатиш да дадеш малку.

На WarriorAngel, vinozito1 и vitomir им се допаѓа ова.
  12. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Досадно ми е... |-)

13. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.964
    Допаѓања:
    177.912
    За да го осетиш врвот на женската хистерија, ми се чини најдобар начин е да изгаснеш светло додека дотичната персона лакира нокти. Е после тоа... good luck! :) Не, озбилно не го пробувајте ова дома, посебно ако не сте претходно спремни, со панцир и шлем!!! :D

Четврточки фино се одвива денов. Стационирана дома, се посветив на себе си. Никогаш доста од вакви денови. Одам да се лакирам :D

Успат сакам да и честитам на bittersweet за синчето. Живо, здраво, ведро и насмеано секогаш да биде. Само убавини да го следат, и здравје.. да крши женски срца кога ќе порасне. :)

На bittersweet, SparkyAngel и LittlePinky им се допаѓа ова.
  14. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    многу паметни луге имаме во државата просто се чудам зошто не се плеткаат во политиката ке бидат поуспешни отколку да шират многу мудри мисли по форумите како другите да не разбират ништо ;)

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Хмм, добиваш многу кога си претпазлив, даваш нормално и секогаш се што правиш правиш со отворено срце и ум.

На Yowannty и tessie им се допаѓа ова.
  16. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Цел ден сум во кревет со книгата, кафето и лаптопот, ме мрзи да станам.. Па и јас да си приуштам еден мрзелив ден. :lol:

На Divinebutterfly, richgirl998 и Anonymous996 им се допаѓа ова.
  17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    сдк после долго време потценувања од некој....добив комплимент дека сум како кукла (нормално не од тој НЕКОЈ). и искрено? многу убаво ми дојде на душичката... :$

На LittlePinky и tessie им се допаѓа ова.
  18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Смешни ми се луѓено шо мислат дека си им едина занимација, дека само за нив збориш, мислиш и сл. :D
    Не постои никој на светов, толку оригинален и уникатен па само тој да поседува одредена особина.
    Како ја да се увредам ако рече некој „ме нервираат смеѓи луѓе“? Нека ми каже некој па може и ќе ми успее.

Толку да се опседнуваш со тоа што некој мисли за тебе, ццц....

На Hipster, WarriorAngel, DigY и 2 други им се допаѓа ова.
  19. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Згрешив..Понекогаш не вреди да се бориш за некои луге.Не дека они не се доволно добро за тебе, него ти не си доволно добар за нив..Преку некое работи едноставно неможеш да поминеш..Не се простува се..

На секое гледање на видеово, пуштам солза...Свака му част на дедово..
    Секој заслужува вака да биде сакан...

http://www.youtube.com/watch?v=4BJzzNMv9Oo

I wish we could do
    The good times
    All over again...

На tessie, richgirl998 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  20. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.403
    Допаѓања:
    126.796
    Од денес решив да се сменам...проблеми со желудникот,нерасположение,нерви...се тоа самоо поради сите неправди на светов и луѓе кои заборавиле што значи да се биде човек.Решив дека повеќе нема да се борам со нив,нема да ја барам правдата а уште помалку нема да докажувам дека секогаш сум во право,и да се извинувам после секој мој искрен збор или совет,секогаш погрешно сватен.Него ке ги ставам на игнор :!: доста се замарав со се и сешто во животот,а со тоа си го уништувам животот а страдаат оние кои најмногу ги сакам.Од денес ке бројам до 25 додека да го кажам она што го мислам..значи воопшто нема да го кажам,и онака никој не ме разбира :envy:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.