[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    12.628
    СДК дека пубертетот е чудо, а ПМС уште поголемо чудо ! Ме терат да се однесувам како не здрава !
    ПС:јас сеуште незнам со кој ќе сум во клас,никој не познавам ама баш никој. Знам дека кје ми е тешко но ќе се обидам да издржам, нема ништо лесно во животот.

На pamelche и richgirl998 им се допаѓа ова.
  2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Си одбрав четири фустани од Асос. Имам одбрано црвен, небесно син, мастило и зелен. Нема шанси сите да ги порачам. Пред комплицирана одлука сум. :?: :rofl:

Во стомачево ми се шетка Нутелата.

http://www.youtube.com/watch?v=ADsl5yak ... 90E4C66CE2 - волшебно.

Прикачени фајлови:

На Hipster, Someonespecial и Neytiri им се допаѓа ова.
  3. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Немам инспирација за ништо. Денгубник.
    Да имаш вистински пријател во денешно време е луксуз. Подобро не ветувај, отколку да не исполниш :!:

На Victory15, richgirl998, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    СДК....дека сум кај тато,мама и дадичка на "гости".....недела дена :sun: :ninja: :hug:

На richgirl998, Someonespecial, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    На WarriorAngel, Nymeria и Trnche им се допаѓа ова.
  6. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Не се секирај можеби и е поубаво така :)
    Ќе запознаеш нови луѓе, ќе прошириш хоризонти. Старите другарки никаде не ти бегаат. И мене истото ми се случи првиот школски ден во средно, едвај училницата ја погодив и каснев, од што бев "изгубена и исплашена" дека сум сама во 6ка. Ама после се запознав со моите соученици. Со дел од нив сеуште се дружам. Ехх времиња.. :)

На tirkenbal и prettyliar им се допаѓа ова.
  7. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
  8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Еее да можеше пак да сум на факултет :D Многу ни беше интересно,сега нема со кој да се собериме да си гледаме филм или заедно да пазариме,заедно да готвиме или да пиеме кафе додека правиме пауза од учењето за потоа да учиме цела ноќ...Тешко беше,но тоа беше и интересното...Па снемало вода,па снемало струја(оди учи да те видам),па ни се пријало нешто во 00:00-01:00 па ајде до деноноќната продавница,па сакаш да поспиеш,нема-пошто лифтот ти се тресе над глава,нонстоп некој го користи,па некој прави забава или седи пред зградата...Триста чуда :D Па си излегол на малце мир и да прошеташ,ќе се дотераш и гледаш да не купуваш многу потшо треба да ти стигнат парите,а на крај се враќаш со пар чевли или ланче и слично (чисто за мотивација :lol: ) Вака така преубаво веше,освен тоа оној кој е паметен ќе се научи на самостојност и ќе си изгради ставови,ќе стане снаодлив,ќе знае да цени и се. Ми недостигаат сите што се дружевме пошто имавме убави пријателства,ми се чини бидејќи бевме настрана повеќе се дружевме и си помагавме. А и останатите,беа добри. Човек како човек,како ќе с поставиш према некој,така и тој кон тебе,без разлика на вера,националност и останато. Се надевам и понатаму и покрај денешново општество да успеам да напредувам на мој начин и да остане само она најубавото.
    А да,да не заборавам,Фемина беше дел од тој период (иако не преку целиот) и навистина ми помогна и ме равесели и кога ќе бев тажна,ми помогна полесно да ми поминат тешкотиите,да се расположам,да продолжам да учам и сега да имам и убави спомени :)

На Neytiri, mila89, Hipster и 11 други им се допаѓа ова.
  9. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    После толку време си облеков пижамчиња за спиење некако почна да се осетува ладното време,и мене ми се допаѓа.Го сакам она време со ветрови насекаде ајвари мирисаат сите се стуткале во тренерки и покрај подрумите спремаат зимници.Го сакам премногу она време кога во тренерка седам и пак ми е ладничко кога појдеш кај некоја комшивка на кафе и трчаш колку те држат нозите зашо ти е ладно.ЈА САКАМ ЕСЕНТА

http://www.youtube.com/watch?v=bo7ETd9sUr4

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Средношколци не се плашете толку и не му ја мислите. :D Ехеее, јас кога бев средно :o: :rofl: ...
    Не, озбилно, јас кога бев средно не познавав никој, ем живеев на место различно од дома - и таму не познавав никој, па на крај ехеее, не беше ич лошо и страшно.
    Ќе ве биде, сите ќе ве бидееее.. :rofl:

На WarriorAngel, COollLady, prettyliar и 5 други им се допаѓа ова.
  12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сдк едвај чекам денов да помине. Бидејки заспав со хелекс ( и тоа од најјакиот) сеа не знам кое ми е глава, кое ми е нос, кое уши. А сакам да не е топло после 3, да тркнам да ја земам задњата книга ос Гијом Мисо... што друго попаметно од петок навечер со книга у рака?? Едвај чекам да си дојде другар ми у недела, ама па од друга страна ми одговара што овие 3 дена освен психолог и домашните-никој друг не сум видела. Сама шетам, сама јадам...едноставно ми треба да сум сама, битно не се осеќам осамено. Мојон после тестот -не прифати само едно правило. Тоа доведе до апсолутен крај. Мада пошто е дете мислам дека ќе го попушти и тоа...али ќе видиме. Има многу посериозни проблеми во животот од дечко ти да не ти дава да се дружиш со некој, така да...силна сум и се обидувам да не испливаат емоциите на виделина. Чекам вторник да дојде да одам пак кај психологот..Единствена позитива утрово е што бар до 10 саат ке немам работа, ке си дремам на пц и ке читам све и свашта ко идиотче. Раат.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    петок е секогаш прекрасен ден. на повидок лесен работен ден, интервју за работа и мал шопинг.

ве поздравувам со песнава за мене е страшно мотивирачка.

.... It's a day that I'm glad I survived

http://www.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg

На Someonespecial, cheetah.girl, Twinja и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Изгледа кучето ќе ми се оперира ;( ;( :worried:
    :headbang:

15. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Колку е смешно кога гледаш од страна нечие однесување! Многу интересно... само за да добие трошка внимание :^) знае да паѓа во транс од оговарање :!: ,кој каков што е па како сите не се добри како ништо незнаат,освен се што прават тие е супер :clap: :fubar: ете тоа се лица кои нивните души се празни издувани и тешко на тие што се покрај нив.... :fubar: лечете се бре лудаци,а не да им наштетувате на лугето кои поштено и без интриги се на место кое вие не го ни заслужувате....

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Добро утро :hug:

Денес си се разбудив наспана,си сварив чајче и си уживам.До душа,малку и размислувам што,како ќе биде во понеделник,но пробувам малце да ги тргнам тие мисли на страна.Нема зошто да се секирам,ми почнуваат,како што вели татко ми,најубавите 4 години од животот...
    Синоќа никаде не искочив,а за денес падна договор за шетање,па би требало да биде убава вечерта.Во меѓувреме,треба да ја исфарбам косата и да се исчупам,ама некако слабо ми иде. :lol:
    И тоа,уствари си направив муабет а ништо не кажав.
    Како и да е,имајте убав ден :)
    http://www.youtube.com/watch?v=iN5XevNGuus

На Divinebutterfly, Someonespecial и Agrona им се допаѓа ова.
  17. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    606
    Имам страв од врзување, еве на пример мажење. Мислам дека би умрела и би се загушела да застанам пред поп да ме венчава и да знам дека од тој момент па натаму ќе имам обврски спрема тој човек и дека не знам што да тргне на лошо, ќе морам да наоѓам решение и ќе немам никакви изговори.

Ќе ме гуши само да знам што нема да ја имам слободата да кажам чао, не те можам повеќе.

Така да, колку и да сакам да ја сретнам љубовта, не знам дали би сакала да стапМ во брак. Тек па деца... Леле мајко.
    Се надевам ќе ми помине и дека е само затоа што сум уште многу млада за такво врзување.

18. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Не знам зошто, но многу сум среќна денес. :rofl:

На richgirl998 и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  19. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    СДК, утре ќе снимаме видео, love story со дечко ми :D Пред малку беа Belana Production овде, ги избравме местата, ја избравме музиката, се е спремно :D Музиката е "Lane moje" во комбинација со "Da si tu" , а пак местата, во спалната наутро, во дворот, на брод, и навечер на стадион :D За на стадион повикавме околу 1.000 луѓе, односно семејствата на играчите од неколку клубови + наши пријатели и роднини :D Огнометот е спремен, пехарите спремни, клубовите спремни, се ќе биде како во финалето :D Подетални информации ќе добиете откако ќе го завршиме видеото :D Имајте убав ден :*

На Monna.Monna, ohana, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 8 други им се допаѓа ова.
  20. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Дали би се каеле ако уште еднаш се запознаеме? :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.