[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lavica8

Lavica8 Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    14
    Конечно ме послушавте за музиката :D Нестрплива сум да го видам видеото :D Се надевам се ќе биде кко што треба и времето нема да ве зафркне :wasntme:

На MaCa-Swiss му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    а ние феминките ќе го видиме видеото? :wasntme:

На MaCa-Swiss му/ѝ се допаѓа ова.
  3. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
    сдк.. денес му е роденден на мојата љубов, моето :l: , моето се. нека му е среќен роденденот да го прати цел живот среќа и здравје. те сакам највеќе срце мое :inlove:

На richgirl998 и MaCa-Swiss им се допаѓа ова.
  4. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    За тоа ќе видиме :wasntme: Ако не го видите видеото, ќе добиете информации, или пак слики (со цензура) :D

На LittlePinky, Dog-lover и Dobie им се допаѓа ова.
  5. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    СДК денес планирав многу работи.Не дека имав некои големи планови,ама барем последниот ден од распустот да го искористев.И ништо,спиев,јадев,се исто.
    Излегов малку горе на тераса,на воздух и почнав да редам монистри безврска,да се занимавам и бев прилично задоволна од тоа како излезе алката се додека не падна доле и не се раштракаа монистрите на сите страни.Па после почнаа оси многу да доаѓаат, да го јадат грозјето,и толку од воздухот.
    Планирав да одам до град да си купам една ташна,и од тоа ништо.Касно е сега,требаше порано.Ама ако.
    Утре одам малку надвор од Скопје,времево нека продолжи така,нека засвежува,ми годи. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=77LViL84wSA

6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Младината била ваква, таква... Коа ги глеам простине и без основна култура старкељи низ автобусите, ми иде да речам „Кој ја растел таа младина, арно и ваква шо искочила.“

На Monna.Monna, Hipster, richgirl998 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.754
    ОМГ МАКЕДОНИЈА Е ПРЕПОЛНА СО ТАЛЕНТИ БЕ ???
    ГУЛАБИЦА, КИКО , И СИТЕ ОНИЕ КЕШ КЕШ РАКЕ ПУКЕ РАКЕ ШЛАКЕ, МАФИЈАШ, МИНИСТЕРКА И НЗ УШТЕ КОЛКУ ВО ИДНИНА КЕ ГИ ИМА.СИТЕ СТАНАА ПЕЈАЧИ МАНЕКЕНКИ И СЕ ПО РЕД.
    МИСЛЕВМЕ ДЕКА НЕМА БЕТЕР ОД ГУЛАБИЦА НО ЕВЕ ИМАЛО ОВА Е НОВАТА МАКЕДНСКА ЗВЕЗДА ХАХА А МОЖЕ И СВЕТСКА КЕ БИДЕ ОСТАНУВА НА ВАС ДА ОДЛУЧИТЕ
    http://sitel.com.mk/node/94237

На Dog-lover и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. tanji.cka

tanji.cka Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    денеска сум многу среќна. среќна сум затоа што видов твојот поглед како ме следи, ми го разубави денот. одамна го чекав тоа...
    те обожавам, иако не сакам барем уште некое време да го забележиш тоа :*

9. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159

хахахах не 100% да е можно 10000000% би се сложила со тебе.
    Имам големо почитување спрема постари, али мајке ми...мислам дека они најмногу можат да те откачат.
    Посебно оние што по цел ден чекат во болница за да им препишат рецепти, при тоа правејќи секакви муабети најгласно шо можат.
    Посебен придонес во вакви приказни и да не кажам и омразено место кај мене имаат оние што се прават наудрени во банка и ти се шмугнуваат во редот баш пред тебе, кога си ти на ред во стилот, "само да прашам нешто...." а прашањето е бесконечно, без возможен одговор и успут да си плати струја, вода, пензијата да ја подигне, ама не 3000 ами 2000, уствари 1000 ако може....и уште нешто да праша.... :@ :@

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Кога ќе ми текне, какви се таленти испаѓаат на X Factor во Америка, жал ми паѓа, а кај нас секој трет е пеач, жално ! :|

11. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    ^Па и вие па,гледате какви таленти имаме ние,не ги вреѓајте,нека се пробијат на сцената,па после цел свет ќе ни завидува за нашите музички ѕвезди! 8)
    Не можам да ги поднесам,ниту пак некогаш ќе можам,оние шмизлести лигави глупачки што мислат дека цел свет само околу нив се врти.Знаете,не сте толкави "срцки" какви што си замислувате дека сте,само сте дигнати до небо и се правите као демек која сум јас.Не,немате мозок,ниту пак некаква амбција,уствари идол ви е Кардашијан.... :drunk:

На richgirl998, Someonespecial и Dog-lover им се допаѓа ова.
  12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Утрово се видов со другарка ми.. ми рече: Среќна си, сега имаш се.
    па добро не баш се, али не се жалам :) .
    Ќе бев уште посреќна доколку тој беше овде, доколку го гњавев, доколку се смеевме заедно, доколку молчевме...
    Некогаш стварно ми недостига, посебно навечер, онака кога ќе легнам и ќе погледнам низ прозорецот, кога ќе се загледам во ѕвездите сфаќам дека тој е сеуште тука во мене, длабоко сокриен.
    Понекогаш си велам: Ако ништо друго барем гледаме во исти ѕвезди и месечина, спиеме под исто небо...

Јас си го уредив своето катче, својата работилница :D сум ги подредувала монистите по боја и големина а верувајте имам мноооогу :D рацете не си ги чувствувам повеќе ама ако среќна сум конечно нешто ќе работам ;).

Имајте убав ден.. :) :)

На Barbie20, richgirl998, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Леле бее :^)

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Се исфарбав некоја џинџер портокалова боја, ослабена сум 2ипол кила(океј,вода е ова), си го средив плакарот и десктопот на лаптопов, нови животе, младиЌу, јеси ли то ти? Сеа фали уште се нели да се заебе, традиција си е традиција. Ајде као за промена, нека ми излезе Марфи у пресрет. :D

Јас се пријавувам за Хурем Султан на годината кај Вучиќ,вие до каде сте?!
    :D

Прикачени фајлови:

• DSC069304.jpg
      DSC069304.jpg
      Големина на фајлот:
      70,8 KB
      Прегледи:
      406
    На simoncelicius, Monroe, ocila и 52 други им се допаѓа ова.
  15. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Денес сум нешто посебно расположена. Сите овци ми се на број :D. Можеби затоа што татко ми ме израдува со неговиот повик или можеби затоа што се наближува школската година. Не знам. Како и да е, многу сум среќа, а и денов ми се погоди сончев, не многу топло, не многу ладно. :)

Имајте прекрасен ден феминки и бидете насмеани! :*

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
  17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Ај твоиве арни се, ја све со онаа најпроста категорија се соочувам. |( Онаа пискање, колнење, оговарање... на едната не издржав па и` се свртев „Снашка ти на одмор а, па немаш на кого? Oд кај ма ти не си имала снага, па ЈАС немам за волку расправање не па ти.“ И си заќута, чиниш се посра тенко. Ама стварно и почит и све одлета низ прозор.

Убавиот збор железни врати отвора, барем кај мене, ама лошиот исти такви врати затвора...од надворешна страна.

Само тоа викам, „фала му на Бога немам некоја висока функција овде.“ Ко шо почитувам дисциплина и ред, диктатор овде ќе ме напраат и ќе ми цртаат Хитлер бркчиња. После викаат топол народ сме биле. Не, не сме топли, љубопитни сме, нeвоспитани, мрзливи и лоши. Тоа со топли не се меша. Секоја чест на исклучоците.

На Hipster, imelda, WarriorAngel и 5 други им се допаѓа ова.
  18. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    СДК еве се ближи крајов на распустот. И од една страна нема којзнае колку да ми недостига бидејќи деновите да ги поминував со друштво, уживајќи но ми се чини дека ми фалат обврските. Глупаво ми е наутро да се излежувам до 11 и повеќе, потоа да дремам пред компјутер и телевизор гледајќи ги истите епизоди по 100 пати.
    Многу подобро се чувствувам кога знам дека нешто треба да сработам. Верувајте подобро ми е да станам во 6, да се спремам, да излезам, да се социјализирам на училиште. Добро де, тестовите не ги сакам којзнае колку али сепак зборот училиште не ме потсеќа само на тестови.
    СДК дека си го средив шкафчето, сега имам место за нови книги, тетратки иако знам дека од септември па до јуни ќе изгледа како бомба да паднала.
    СДК дека ја обожавам есента, и баш ми недостига зимницата.
    И за на крај СДК дека се гордеам со моето прво подолго мислење во СДК.
    Поздрав феминки, имајте прекрасен ден, прекрасен викенд и порекрасен почеток на есента!

На richgirl998 и HollyWoodGirl им се допаѓа ова.
  19. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Денес ми е убав деновв. :rofl:

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    А јас си скролам тука да се наместам да пишам и ја глеам фоткава и си викам леле шо личи на анабела девојчево, да не и` е помала сестра? :facepalmнасамасебе: Сум видела нешто џинџер и ми останало џинџер у глава и мислам gingerchild пишала. :D

Супер позитивна промена у секој случај. Complimenti. :)

На Hipster и anabel-a им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.